Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şenol Güneş LigTv'de
    Sezon bitince kapattık Lig Tv aboneliğini. Neler söylüyor bitince bir özet geçebilir misiniz?

Yorum

• Şuan da LigTv'de Deniz Barış'ın imza töreni var..

Yorum

• Trabzonspor Glowacki'yi bitirdi

Trabzonspor Kulübü, Polonya'nın Wisla Krakow takımında forma giyen stoper oyuncusu Arkadiusz Glowacki ile anlaştı.

Transfer
        çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’un kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir süredir kadroya katmaya çalıştıkları Glowacki’nin kulübü Wisla Krakow ile her konuda anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Hacısalihoğlu, Glowacki’nin salı günü Trabzon’a geleceğini ve kendisi ile basın huzurunda resmi sözleşme imzalayacaklarını kaydetti.

Kaynak: http://fanatik.ekolay.net/Trabzonspo..._35_180460.htm
        2010-2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
        Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar..
        https://twitter.com/U_TS1967
        https://www.facebook.com/ugurodabas1967

Yorum

• Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bugün (Cumartesi) kulübümüzü ziyaret etti.

Başbakan Erdoğan ve beraberindekileri Başkanımız Sadri Şener, Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ve yönetim kurulu üyelerimiz karşıladılar. Daha sonra Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri bahçesine geçen heyet burada Ziraat Türkiye Kupası ve TB2L şampiyonluk kupası önünde basın mensuplarına görüntü ve fotoğraf verdiler.
          Başkanımız Sadri Şener, Başbakan Erdoğan’a özel işlemeli tabak, Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ise Trabzonspor forması, kendi ve oyuncuların imzaladığı top hediye etti. Başkanımız Şener ayrıca Başbakan Erdoğan’a Trabzonsporlu torunu Ahmet Akif Albayrak’a verilmek üzere Trabzonspor genç üye kartı takdim etti.
          Başkanımız Sadri Şener ayrıca Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir’e de üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu Trabzonspor formaları hediye etti.
          Başbakan Recep Tayyip Erdoğan daha sonra Trabzonspor Kulübü şeref defterini imzaladı. Başbakan Erdoğan kulüp şeref defterine kendi imzasıyla şu ifadeleri yazdı: “Bir dizi açılışları yapmak için geldiğim Trabzon’da Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Trabzonsporumuz’un da tesislerini ziyaret ettim. Birlik ve beraberliklerin daim olmasını, başarılarının artarak devamını diliyorum.”
          Başbakan Erdoğan ve beraberindekiler daha sonra tesisler bahçesinde akşam yemeği yediler.

Diğer Fotoğraflar

Trabzonspor.org.tr
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ''Daha iyi bir gelecek için..''

Trabzonspor Teknik direktörü Şenol Güneş, ilk defa bir divan kurulu toplantısına katıldığını belirterek, gelecekte daha da iyi bir kulüp olabilmek için yönetim kurulunun çalıştığını söyledi.

12 Haziran 2010 , 14:52

Trabzonspor Teknik direktörü Şenol Güneş, ilk defa bir divan toplantısına katıldığını belirterek, ''Uzun yıllar futbol oynayan, teknik direktörlük yapan biri olarak bu benim eksikliğim. Ama gördüğüm tablo eksik. Daha farklı bir atmosfer burada beklerdim. Uzaktan gelenler var. Bu sevindirici. Bugün burada olanların da katkısıyla Trabzonspor buralara gelmiştir'' diye konuştu.

Toplantının gerçekleştirildiği bu mahallede, kumsalda büyüyen biri olduğunu ve yeni bir stadyum istediğini her fırsatta dile getirdiğini kaydeden Güneş, ''Başbakanımızın bugün Trabzon'a gelecek olması bu düşüncemizi dile getirmemiz adına bir avantaj. İsteğimizi tekrarlayacağız. Münasip bir dille aktaracağız. Her insana ihtiyaç var. Söylemlerimizi siyasi anlayışın dışına çıkararak Trabzon'un bir futbol kenti olduğundan hareketle gerçekleştirmeliyiz. İsteklerimiz Trabzonspor adınadır'' ifadelerini kullandı.

Gelecekte daha da iyi bir kulüp olabilmek için yönetim kurulunun çalıştığını anlatan Güneş, sadece yönetim kurulunun değil bütün Trabzon'un buna katkı sağlaması gerektiğini kaydetti.

Bu arada genel kurulda söz alan Trabzonspor eski başkanlarından, futbol koordinatörü Özkan Sümer, katılımın az olmasını eleştirerek, ''Bir kulübün en üst düzeyine ilgi bu kadar azken, geleceğe bakıp umutlanmak bana göre zor'' dedi.

Divan kurulu toplantısında, bordo-mavili takımın 104 milyon lira borcu olduğu açıklandı.

Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• "Trabzon'un sırtı yere gelmez!"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, 2010 yılında iz bıraktıklarını söyledi. Bordo-mavili kulübün 25. Olağan Divan Kurulu Toplantısı, Trabzonspor Kamp Eğitim Merkezi Nizamettin Algan Konferans Salonu'nda az bir katılımla gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan kulüp başkanı Sadri Şener, bazılarına göre başarılı, bazılarına göre başarısız sayılan bir sezonu daha geride bıraktıklarını belirterek, ''Sonuçta bir kupa aldık. Son maçta da aldığımız beraberlikle şaibe söylentilerine çok güzel bir ders verdik. O tarafı benim için önemliydi. 2010 yılında 'iz bıraktık' diyebiliriz'' dedi.

Başarılarını artırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Şener, ''Polonyalı futbolcuyla anlaştık. Salı günü gelecek bir aksilik olmazsa. Güneş'in önerisi doğrultusunda çalışmalarımız sürüyor. Ancak çok sayıda oyuncu almayacağız'' diye konuştu.

Naklen yayın gelirinden kulüplere toplam 321 milyon dolar ödeneceğini anlatan Şener, şunları söyledi:
              ''Bizim payımıza düşecek olan aşağı yukarı 42 ile 55 milyon lira arasında bir gelir. Bu sene galibiyete 750, beraberliğe 375 bin lira verilecek. Performansa göre değişecek gelirler var. Bu paraları iyi kullanmak istiyoruz. Trabzonspor'un sırtının yere gelmesi mümkün değil. TrabzonCell ile 60 bin kişiye ulaştık. Aşağı yukarı 60 bin lira kazanıyoruz aylık. Bunu 100 bin liraya çıkarmak istiyoruz. Avni Aker'in çimlerini ve çehresini yeniliyoruz.''

Akyazı Stadı konusunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geleceğini söyleyen Şener, ''Havaalanına pist yapılacaksa oraya geçeceğiz. Yapılmayacaksa, daha önce Atay Aktuğ döneminde tesislerde başlayan bir bina var. Orayı tamamlayacağız'' dedi.

GÜNEŞ'İN KONUŞMASI
              Teknik direktör Şenol Güneş ise ilk defa bir divan toplantısına katıldığını belirterek, ''Uzun yıllar futbol oynayan, teknik direktörlük yapan biri olarak bu benim eksikliğim. Ama gördüğüm tablo eksik. Daha farklı bir atmosfer burada beklerdim. Uzaktan gelenler var. Bu sevindirici. Bugün burada olanların da katkısıyla Trabzonspor buralara gelmiştir'' diye konuştu.

Toplantının gerçekleştirildiği bu mahallede, kumsalda büyüyen biri olduğunu ve yeni bir stadyum istediğini her fırsatta dile getirdiğini kaydeden Güneş, ''Başbakanımızın bugün Trabzon'a gelecek olması bu düşüncemizi dile getirmemiz adına bir avantaj. İsteğimizi tekrarlayacağız. Münasip bir dille aktaracağız. Her insana ihtiyaç var. Söylemlerimizi siyasi anlayışın dışına çıkararak Trabzon'un bir futbol kenti olduğundan hareketle gerçekleştirmeliyiz. İsteklerimiz Trabzonspor adınadır'' ifadelerini kullandı.

Gelecekte daha da iyi bir kulüp olabilmek için yönetim kurulunun çalıştığını anlatan Güneş, sadece yönetim kurulunun değil bütün Trabzon'un buna katkı sağlaması gerektiğini kaydetti.

Bu arada genel kurulda söz alan Trabzonspor eski başkanlarından, futbol koordinatörü Özkan Sümer, katılımın az olmasını eleştirerek, ''Bir kulübün en üst düzeyine ilgi bu kadar azken, geleceğe bakıp umutlanmak bana göre zor'' dedi.
              Divan kurulu toplantısında, bordo-mavili takımın 104 milyon lira borcu olduğu açıklandı.

Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

Yorum

• ...Genel Sekreter Hasan Yener de yurt dışındaki taraftarlara değinerek, New York'ta bir Trabzon gecesi yapmayı düşündüklerini bildirdi. Yener, ''Trabzonspor'u bir de Amerika'da görmekte fayda var. New York'ta Trabzonspor formalı insan görmek hakikaten güzel'' dedi...

Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

Yorum

• Trabzon Idmanocagi Bayan Futbol takimi bugün Ereglisporu 3-2 yenerek Bayanlar 1.ligine cikti
                  İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                  BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• Glowacki Trabzon'a geldi RESMI SITE

Bu habere 2 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 5 !

Yeni transferimiz Polonyalı Arkadiusz Glowacki Trabzon'a geldi.

Türk Hava Yolları'na ait bir uçakla, saat 01.15 sıralarında Trabzon'a gelen Arkadiusz Glowacki, öğle saatlerinde düzenlenecek törenle resmi sözleşmeye imza atacak.

Diğer Fotoğraflar

...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Hazırlık maçı tarihleri değişti!

Trabzonspor'un yurt dışında oynayacağı hazırlık maçları programında değişikliğe gidildi.

Buna göre, FC Wegberg Beeck ile 14 Temmuz Çarşamba, FC Porto ile 15 Temmuz Perşembe günü Almanya’da karışılaşılacak. Belçika’da oynanacak maçların tarihi ise, Standart Liege ile 21 Temmuz Çarşamba, KRC Genk ile 25 Temmuz Pazar olarak belirlenirken, Racing Santander’li ise 29 Temmuz Perşembe günü oynanacak maçın yeri henüz netlik kazanmadı.
                      Bu Sevda Bitmez
                      UĞRUNA NE SEVDALARDAN VAZGEÇTİK

Yorum

• Başkanı Lig Radyo'dan dinlemek isterseniz:

Yorum

• Fenerbahçe Daum ile devam kararı aldı.

Lig Radyo.
                          ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• HAKYEMEZ: “Alt yapı kurmak için biz çalışırken, arkadan izinsiz Trabzonspor adından basketbol okulu açılıyor. Bilsinler ki artık bardak taşmıştır”

HAKYEMEZ:
                            “Trabzonspor ile birleşme kararına karışmam. Ama profesyonel yapıya müdahale olur ve seçtiklerim ile çalışamazsam ben yokum”

O ÇATIDA OLMAM

Trabzonspor Genel Direktörü Doğan Hakyemez, Karadeniz’e olay yaratacak açıklamalar yaparken, “Patron olduğum bir yerde ekibimi seçemez, yönlendirilmeler olursa, ben o çatı altında olmam” dedi. Hakyemez, Trabzonspor’u 1.Lig’e çıkartmak için gelmediğini, amacının Trabzon’un varolan potansiyeli ile kendi yeteneklerini üreten bir yapıyı kurmak olduğunu ifade ederek, “Bunun için alt yapıyı bambaşka bir hale getirmek için kolları sıvadık” dedi.

SUSMAYACAĞIM

“Açık hava spor salonu getirdik, tüm okullar ile görüşüp basketbolu tabana yaymak için yola çıktık” diyen Hakyemez, kendilerinin bunu yaparken, arkadan Trabzonspor adı altında basketbol okulu açılmasını asla kabul edemeyeceğini belirterek, “Bunu açma yetkisi bizdedir ve böyle bir hareket yapıldığı yerde ben artık susamam. Benim olduğum yerde böyle arkadan oyunlar kimse çeviremez. Buna izin vermem, artık bardakta taşmıştır bilsinler” dedi.

EKİBİMİ BEN SEÇERİM

“Başkan Saner Ayar, var gücü ile çalışıp 2 milyon $’lık bir kaynak yaratıyor. Yönetim ve biz bu takım için maddi ve manevi fedakarlık yaparken, birileri oturduğu yerden farklı beklentiler için tekere çomak sokamaz. Bunu cevabını alır ve alacaktır” diyen Hakyemez, basketbolun Trabzonspor ile birleşmesi sürecinin idari bir düşünce olduğunu da belirterek, “Bu karar tabiî ki yönetim. Ama buradaki profesyonel yapı ile ilgili bir değişim olursa, kendi ekibimi seçemezsem burada niye olayım.Umarım emekler küçük hesaplara kurban edilmez” dedi.

http://www.karadenizgazete.com.tr/ha...BEN_YOKUM.html

Yorum

• Basketbol Yaz Okulu açılacak

Kulübümüz Basketbol Şubesi tarafından açılacak olan Basketbol Yaz Okulu 28 Haziran 2010 tarihinde başlayacak.

Açıklamada kayıt şartları ve kayıt yerleri hakkında şu bilgiler verildi:

Kayıt Şartları:

Basketbol Yaz Okulu’na (Kız-Erkek) 1993-94-95-96-97-98-99-2000-2001-2003- doğumlu sporcular kayıt yaptırabilirler.
                              Basketbol Yaz Okulu çalışmaları 28 Haziran 2010 Pazartesi günü başlayıp 27 Ağustos 2010 tarihinde sona erecektir.
                              Basketbol Yaz Okulu’na kayıt yaptıracaklara spor çanta, T-Shirt, şort ve çorap verilecektir.
                              Basketbol Yaz Okulu’na kayıt yaptıracak sporcularda malzeme ve kurs ücret bedeli olmak üzere 150.00 TL’yi aşağıdaki banka hesabına yatırılıp kayıt formu ile birlikte TS Club mağazalarına veya Trabzonspor Basketbol Ofisi’ne teslim ettiğinde kesin kayıt yaptırmış olacaktır.
                              Basketbol okuluna kayıt yaptıran sporculara açılış töreni (gün,yer,saat ve malzeme teslimi) bilgi formundaki telefon numarasından haber verilecektir.

Banka Hesap No: Denizbank Trabzon Merkez Şubesi 90351583616351 Nolu Hesap

Kayıt Yerleri:

TS Club Avni Aker Şubesi- Tel: 0 (462) 223 6168
                              TS Club Sadri Şener Şubesi – Tel: 0 (462) 326 20 77
                              Trabzonspor Basketbol Ofisi (19 Mayıs Spor Salonu)

Bilgi için:

Osman Arz: 0532 477 19 09
                              Engin Kamber: 05334784407
                              Osman Ekici: 0532 587 06 27

Yaz Okulu sonunda başarılı bulunan sporculara sertifika verilip, Trabzonspor Basketbol Şubesi altyapı takımına alınacakları vurgulandı.

Diğer Fotoğraflar

Trabzonspor.org.tr

Yorum

• Seçme tarihleri belli oldu

Kulübümüz Çocuk ve Gençlik Geliştirme Merkezi oyuncu seçme tarihleri belli oldu.

Buna göre seçme faaliyetlerine katılacak sporcular aşağıdaki hususlara dikkat etmek zorundadır.
                                1992-1993-1994-1995 Doğumlu sporcular kesinlikle lisanslı olacaklardır.
                                1996-1997-1998-1999 Doğumlu lisanssız sporcular da seçmelere katılabilir.
                                Yerel liglerden katılacak sporcular kulüplerinden yazılı izin belgesi getirmek zorundadır.
                                Müracaat eden sporcular kulüplerini ve mevkilerini bildireceklerdir.

Son müracaat tarihi 16 TEMMUZ 2010 CUMA Saat:17:00’dir.

SEÇME FAALİYET GÜNLERİ

1992-1993 Doğumlu sporcular
                                19-20-21-22 Temmuz 2010 Saat-09:30 Haluk Ulusoy Tesisleri

1994-1995 Doğumlu sporcular
                                19-20-21-22 Temmuz 2010 saat-16:00 Haluk Ulusoy Tesisleri

1996-1997 Doğumlu sporcular
                                23-24-25 Temmuz 2010 saat-09:30 Haluk Ulusoy Tesisleri

1998-1999 Doğumlu sporcular
                                23-24-25 Temmuz 2010 saat-16:00 Haluk Ulusoy Tesisleri

Başvuru Formu

Başvurular Haluk Ulusoy Tesisleri'ne yapılacaktır.
                                İl dışından seçmelere katılmak isteyen sporcular hazırladıkları belgeleri (462) 323 01 07 nolu faksa gönderebilirler. Detaylı bilgi için (462) 3230108 nolu numarayı arayınız.

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
                                En son Travelair tarafından düzenlendi; 18.06.2010, 09:58.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X