Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Atatürk anıtına çelenk konuldu

Kulübümüzün 42. Yıl etkinlikleri kapsamında bugün (Pazar) Meydan Parkı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı. Başkanımız Sadri Şener ve Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak'ın çelenki sunduğu törene yönetim kurulumuz ve kurul üyelerimiz katıldı.

Diğer Fotoğraflar

I am titanium

Yorum

• Kaybettiklerimizi andık

Kulübümüzün kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında geçmişte kulübümüze emeği geçen ancak bugün hakkın rahmetine kavuşmuş olanlar için anma töreni düzenlendi.

Trabzonspor Kamp Eğitim Merkezi Nizamettin Algan Konferans Salonu’nda düzenlenen anma töreni saygı duruşuyla başladı. Ardından vefat eden değerlerimizin slayt şeklinde ekranlara yansıtılmasının ardından önce Divan Başkanlık Kurulu Başkanımız Ali Özbak, ardından da Divan Başkanlık Kurulu Başkanı eski Başkanı Nizamettin Algan birer konuşma yaptılar.

Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak, konuşmasında şunları söyledi:
      “Kulübümüz neredeyse yarım asra yaklaşıyor. Kurulmadan önce geçen birkaç yılı da sayarsak 50 yıla bir şey kalmadı. Bugüne değin 760 üyemizi kaybettik. Bu üyeler içinde 48’i yöneticilik, 6’si yardımcı yöneticilik, 42’si de asıl yöneticilik yapmış isimler. 14 isim ise kurucu olan 20 ismin içinde. Kulübümüzün kurucularımızdan 6 isim hayatlarını devam ettiriyorlar. Bu isimlere uzun ömürler diliyorum. Kulübümüzün kaybettiği değerleri zaman zaman anmışlığımız oluyor. Büyük çoğunluğunda bulundum. Anılanların tamamı Sülüklü Mezarlığı’nda anılıyor. Diğerleri anılamıyor. Anılmayanlar da serzenişte bulunuyor. Onlar da haklı. Bir yıl emeği geçmiş olanı da hatırlamamızda yarar var diye düşünüyorum. Sayın Asbaşkanımız ‘bir şey konuşalım mı?’ dedi. Oturduk konuştuk. ‘Bazılarını unutmuş olabiliriz’ dedi. ‘Sitem oluyor’ dedi. Bunu nasıl yapalım dedi. Bu anmayı bir gün yapmanın faydalı olacağını söyledim. Bütün kurulları topladık ve ortak karar aldık. Yılda bir kez aramızdan ayrılanları anacağız. Bunu da her yıl kuruluş yıldönümümüz kutlamalarına denk getirdik. Bir kitapçık hazırladık. Bazı eksiklerimiz oldu ancak elimizden geleni yapmaya çalıştık. Bu eksikleri gidermeye çalışacağız. Kaybettiklerimizin fotoğraflarını görünce duygulandık. Çünkü onlarla kol kola mücadele ettiğimiz günler oldu. Ölenlere rahmet, kalanlara sağlıklı bir yaşam diliyorum. Yaşadığımız sürece Trabzonspor’a hizmet etmeye devam edeceğiz.”

Ali Özbak’ın ardından konuşan Divan Başkanlık Kurulu eski Başkanı Nizamettin Algan ise şunları söyledi:
      “Trabzonspor bizim yuvamız ve bu yuvada can ve kan kardeşiyiz. Divanımızın öngördüğü bu anma gününü bundan böyle daha büyük çoğunluklarla tekrarlamak arzumuzdur. Bugün andıklarımızın yerinde yarın bizler olacağız. Şair “Bir gelişi var insanın var kanlı, bir gidişi var hey anam heeyy” Bugün anlatılanların gelişlerini bilmiyoruz ancak gidişlerini gözyaşlarıyla gördük. Ben şanslımıyım, yoksa kaderim mi iyi değil bilmiyorum, çünkü bu gönderdiklerimizin hepsiyle yan yana oturup, Trabzonspor’un pişen aşına tuz attık. Yemeye sıra gelince Trabzonspor’un tüm camiasıyla paylaşmaya çalıştık. Gidenler gitti, Allah kalanlara rahmet eylesin. Yerleri cennet olsun. Bizlere emanet bıraktılar. Bu emaneti genç nesillere de biz emanet edeceğiz. Ateş düştüğü yeri yakar. Gönderdiklerimizin ateşleri muhakkak kendi ocaklarına düştü. İnanarak söylüyorum ki Trabzonspor onların ikinci ocağıydı. Onların ateşi bizi de yaktı. Konuşmakta ısrar edersem sözlerimi bitiremem. Her biri aklıma geldikçe gözlerim doluyor. Yönetime bu etkinlikten dolayı teşekkür ediyorum.”

Anma töreni, vefat edenler için yapılan duanın ardından sona erdi.

Diğer Fotoğraflar

I am titanium

Yorum

• Ne Trabzon Ama !...

Trabzonspor, oynadığı futbolla camiayı adeta mest etti. Hazırlık maçlarında bileği hiç bükülmeyen Karadeniz temsilcisinin tek hedefi var; şampiyonluk.

Yeni sezon öncesi çalışmalarını teknik direktör Hugo Broos önderliğinde sürdüren Trabzonspor, hazırlık karşılaşmalarında ortaya koyduğu performansla hem yönetimi hem de taraftarları adeta mest etti. Avrupa’da ve Türkiye’de iddialı bir kadro oluşturan ve takıma katkı yapabilecek isimleri transfer eden Bordo-Mavililer, geçen sezonun aksine bu kez bambaşka bir görüntü çiziyor. Hollanda kampında toplam 5 maça çıkan Karadeniz temsilcisi, son olarak da Avni Aker’de Maastricht önünde şov yaptı ve rakip fileleri 6 kez salladı. Ancak geçen sezona baktığımızda ise durum çok daha farklıydı. Çünkü oynanan 5 karşılaşmada 1 beraberlik, 2 mağlubiyet ve 2 galibiyet alınmıştı.

Takıma tam destek
        Bu kez sadece Heerenveen’le berabere kalan Bordo-Mavililer, kısa sürede Broos’un oyun sistemini benimsedi ve her geçen gün performanslarını bir üst düzeye çıkarmayı başardı. Farklı kazanılan Maastricht mücadelesinde stadı bayram yerine çeviren 15 bin taraftar da, oynanan futboldan dolayı adeta coştu. 90 dakika boyunca susmayan tribünler, bu yılda takıma tam destek vereceklerinin sözünü verdiler.

Kaynak:Fanatik.com.tr

Yorum

• Başkan Şener Çok Mutlu.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, yeni sezon öncesi çok iyi bir takım kurduklarını söyledi.

Şener, Maastricht maçının ligle kıyaslanamayacağını da belirterek, “Yurt dışındaki kardeş kulübümüzle bir maç oynadık. Hocamız bu mücadeleyle birlikte eksilerimizi ve artılarımızı gördü. Ligdeki en iyi 2-3 takımdan bir tanesiyiz. Ben takımı çok beğendim. Taraftarlar güzel bir maç izledi” açıklamasını yaptı.

Yorum

• Broos,Gabric'i Bekliyor.

Belçikalı hoca, Hırvat futbolcunun iki hafta içerisinde takıma katılacağına inandığını söyledi ve ekledi: “Forvete de takviye yapabiliriz”

Bordo-Mavililer’in teknik direktörü Hugo Broos, taraftarların sezon boyunca güvenebilecekleri bir takım kurduklarını belirterek, “Hala eksiklerimiz var ama bunları gidereceğimizi düşünüyoruz. Sol açığa bir takviye yapılmasını istiyorum. Bu konuda gündemimizde olan Gabric’i iki hafta içerisinde takıma katacağımızı düşünüyorum” dedi. Belçikalı teknik adam, sahalarındaki ilk maçta taraftarlara güzel bir hediye verdiklerini belirterek, “Avni Aker, rakipler için gerçekten çok zor olacak” diye konuştu.

‘Sivas’ı izleyemedim’
            Forvete de takviye yapabileceklerini belirten tecrübeli çalıştırıcı, ligin ilk haftasında karşılaşacakları Sivasspor’u, Anderlecht karşısında izlemeyediğini söyledi. Broos, “Sivas bu olmamalı. Onların daha güçlü olduğunu biliyorum” dedi.

Yorum

• Şampiyonluk Özlemi Bitecek.

Bordo-Mavililer´in yeni transferi Engin Baytar, 26 yıllık şampiyonluk özlemine son vereceklerini belirterek, “Bunu en çok isteyenlerin başında ben geliyorum” diye konuştu.

Karadeniz temsilcisinin, Gençlerbirliği’nden kadrosuna kattığı Engin Baytar, hazırlık maçlarında gösterdiği performansla hem teknik heyetin hem de taraftarların gözüne girmeyi başardı. Hollanda kampının başından sonuna kadar idmanlarda ve karşılaşmalardaki hırsıyla Hugo Broos’un gözüne girmeyi başaran Engin, Avni Aker’de Bordo-Mavili taraftarların karşısına çıktığı ilk maçında da, sanki uzun yıllardır bu formayı giyiyormuş gibi oynadı.

Kâbus son bulacak:26 yıllık özleme son vermek istediklerini vurgulayan tecrübeli futbolcu, “Önemli olan skor değil futboldu. Hocamızın bize oynatmak istediği taktik ve sistem önemliydi. Takım olarak her geçen gün üzerine koyduğumuzu ve Sivasspor maçına hazır olduğumuzu düşünüyorum. Arkadaşlarımla birlikte 26 yıllık şampiyonluk özlemini bitirmek istiyoruz. Bir Trabzonlu olarak ayrıca hırslıyım. Bunu en çok isteyen futbolculardan biriyim. İnşallah geçen sene kaçan şampiyonluğu bu sene yakalarız ve kâbusa bir son veririz” dedi.

Yorum

• Ts Club Tır’ı İzmir'de

Kulübümüzün lisanslı ürünler markası TS Club TIR'ı İzmir'de taraftarlarımıza hizmet vermeye başladı.

TS Club TIR'ı bugünden itibaren İzmir Bornova Spor Salonu yanında taraftarlarımıza hizmet vermeye başladı.
                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Eren Görür Rizespor'da
                  03 Ağustos 2009 / 19:57

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Trbazonspor'dan Eren Görür'ü 1 yıllığına kiralayarak renklerine bağladı.

Kulüp genel menajeri İsmail Coşkun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının teknik direktör Oktay Çevik'in isteği doğrultusunda devam ettiğini belirterek, alternatifi olan futbolculardan oluşan bir kadro kurma gayreti içinde olduklarını ifade etti.

Trabzonspor ile yaptıkları görüşmeler sonucunda, Eren Görür'ü takıma dahil ettiklerini kaydeden Coşkun, şöyle devam etti:

''Eren, Oktay hocamızın yakından tanıdığı bir isim. Trabzonspor Kulübü ve Eren ile yaptığımız görüşmelerde anlaşarak futbolcuyu 1 yıllık kiralık olarak kadromuza kattık. Bu yıl çok geniş ve alternatifli kadro içinde, Eren'den çok faydalanacağımızı düşünüyorum. Eren, fizik gücü ile gol yollarında etkili olacak. 22 yaşında ve 2. ligde oynadığı 67 lig maçında, 31 gol atma başarısı göstermiş. Bu akşam kampa katılacak. Kısa süre içinde uyum sorununu aşarak faydalı olacağını düşünüyorum.''

Bu arada yeşil-mavililerin, Palmeiras takımından denemek üzere Türkiye'ye getirdiği Rodrigos Ost Santos'un transferinden vazgeçtiği, geçen sezon Sakaryaspor forması giyen Diekathe'yi transfer etmek için girişimlerde bulunduğu öğrenildi.

haber61
                  Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Futbolda yeni ligler kuruldu
                    03 Ağustos 2009 / 18:37

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Türk futboluna elit sporcular yetiştirecek yeni ligler kurulmasına karar verdi.

Yeni sezondan itibaren Turkcell Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig takımlarının 23 yaş altı futbolcularına yönelik bölgesel lig olan A2 Ligi ve 16 Yaş Altı Coca Cola Akademi Ligi başlayacak.

PAF LİGİ'NİN YERİNE A2 LİGİ

Türk futboluna farklı bir açılım sunacak olan A2 Ligi'ne, Turkcell Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig'de bulunan kulüpler 1990 ve daha sonraki tarihlerde doğmuş oyuncularıyla katılacak.

Bu kulüpler, kadrolarında 1987 veya daha sonraki tarihte doğan, kaleciler dahil 3 kişi bulundurabilecek. En az 3 yıldır yasalara uygun olarak Türkiye'de yerleşik olan ve yaşı tutan yabancı futbolcular da kulüplerin kadrolarında yer alabilecek.

Şimdiye kadar uygulanan PAF Ligi'nin yerini alacak olan A2 Ligi, Futbol Federasyonu Profesyonel Maç Planlama ve Organizasyon Müdürlüğü tarafından düzenlenecek.

A2 Ligi takımlarının maçlarında görev yapacak hakemler Merkez Hakem Kurulu tarafından atanacak.

PAF Ligi'ne göre en büyük farkı bölgesellik olan A2 Ligi'nde yer alacak 36 takım, 4 gruba ayrılacak. Çift devreli lig usulüne göre oynanacak maçlar sonucunda, gruplarında ilk 2 sırayı alacak takımlar play-offa kalacak. 4'er takımlı 2 grupta tek devreli lig usulüne göre oynanacak play-offta gruplarını lider tamamlayan 2 takım, 'A2 Ligi Türkiye Finali'nde karşı karşıya gelecek.

A2 Ligi'nde disiplin ihlalleri konusunda Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu yetkili olacak. Bu ligde mücadele edecek Bank Asya 1. Lig kulüplerinin deplasman maçlarındaki ulaşım masrafları Futbol Federasyonu tarafından ödenecek.

16 YAŞ ALTI AKADEMİ LİGİ

İlk defa geçtiğimiz sezon uygulanan Coca Cola Akademi Ligleri'ne bu sezon bir lig daha eklenecek. “İyi birey, iyi vatandaş ve iyi futbolcu” sloganıyla hayata geçirilen 14 ve 15 Yaş Altı Coca Cola Akademi Ligleri'nin yanı sıra yeni sezonda 16 Yaş Altı Coca Cola Akademi Ligi de yeni futbolcuların Türk futboluna kazandırılmasına olanak sağlayacak.

4 bölgesel grupta oynanacak Coca Cola Akademi Ligleri 16 Yaş Altı Şampiyonası'nın Türkiye finalleri, bölgesel gruplarda başarı sağlayan 16 takımın katılımı ile turnuva şeklinde düzenlenecek. Coca Cola Akademi Ligleri'ndeki takımlar, kadrolarında Türkiye'de oturma iznine sahip ve yaşı kriterlere uygun en fazla iki yabancı uyruklu amatör futbolcu bulundurabilecek.

Futbol Federasyonu Futbol Geliştirme Merkezi'ne bağlı Ulusal Futbol Gelişim Akademisi (UFGA) çatısı altında 14, 15, 16 Yaş Altı Coca Cola Akademi Ligleri ile 14, 15 ve 18 Yaş Altı Bölgesel Gençlik Geliştirme Ligleri yer alacak.

Her iki ligin de Türk futbolunda yeni bir soluk getireceğini belirten Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Ahmet Güvener, “PAF Ligi'nin yerini alacak A2 Ligi, takımların geniş kadrolarında oynama şansı bulamayan futbolcuların da forma giyecek olmasından dolayı çok önemli. Ayrıca bu maçların salı ve çarşamba günleri oynanacak olması sayesinde kamuoyu ve teknik adamların bu ligle daha fazla ilgilenmesini hedefledik” diye konuştu.
                    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Şener hedefi büyük koydu

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, ligde şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacaklarını belirtirken, Avrupa Ligi'nde de hedeflerinin yarı final olduğunu söyledi.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Turkcell Süper Lig’den sonra Avrupa Ligi için de iddialı konuştu. Şener, Avrupa Ligi’nde yarı finale kadar gidebileceklerini savundu.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, transfer çalışmalarının da sürdüğünü söyledi. Hırvat futbolcu Drago Garbic'le anlaştıklarını açıklayan Şener, genç futbolcunun kulübü Hajduk Split'in tekliflerine vereceği cevabı beklediklerini söyledi.

Sadri Şener, Trabzonspor'un Maastrıcht'i 6-0 yendiği maçta bordo-mavili futbolcuların ortaya koyduğu futbolun kendisini memnun ettiğini belirtti.

Şener, Avrupa Ligi’nde de iddialı olduklarını açıklarken, Süper Lig’de şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacaklarının altını çizdi.

NTV Spor
                      I am titanium

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi
                        Pegasus Yeni Kış Tarifesini Cazip Fiyatlı Kampanya İle Başlattı

Pegasus Havayolları'nın 24 Temmuz'da açtığı yeni kış tarifesi ile 100 bin koltuk 19.99 TL'den satışa açıldı.

Misafirlerine sunduğu en cazip uçma fırsatlarıyla kendinden söz ettiren Pegasus Havayolları, yeni kış tarifesini satışa açtı. Biletini Pegasus'un web sitesi olan www.flypgs.com'dan alanlar, 25 Ekim 2009 - 27 Mart 2010 tarihleri arasındaki iç hat uçuşlarında herşey dahil 19.99 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan 100 bin koltuktan biri ile uçma şansına sahip olacak.
                        * Kampanya biletleri kontenjanla sınırlıdır.
                        ** Web sitesinden SATIN alınan biletlerde herşey dahil en düşük ücret sınıfını yansıtır.
                        *** Kampanya iç hat kış tarifesi için geçerlidir. İç hat kış tarifesi 25 Ekim 2009 – 27 Mart 2010 tarihleri arasında geçerlidir.
                        http://www.flypgs.com/haberler/Pegasus-Kis-Tarifesi.asp

Duymayanlar fırsatı kaçırmasın derim. Bir hafta sonu Trabzona maça bekleriz ayrıca
                        İlk olarak UğuR tarafından gönderildi
                        Fener maçı için gidiş dönüş biletlerimi aldım.40 tl.....
                        Bilginize: Pegasus'un Kış Tarifesi
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Trabzonspor'un Sivas programı
                          04 Ağustos 2009 / 10:49

Trabzonspor'un Sivasspor'la oynayacağı ilk hafta müsabakasının seyahat programı belli oldu.
                          Trabzonspor'un 8 Ağustos 2009 Cumartesi günü Sivas'ta Sivasspor'la oynayacağı Turkcell Süper Lig ilk hafta müsabakasının seyahat programı belli oldu.
                          Bordo-mavili takım 7 Ağustos Cuma günü Türk Hava Yollarına (THY) ait özel uçak ile saat 17.30'da Trabzon'dan Sivas'a hareket edecek. 8 Ağustos Cumartesi günü oynanacak olan maçın ardından gece 00.55'de THY ait özel uçak ile Sivas'tan, Trabzon'a dönecek.

haber61
                          Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                          Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• Yattara da çok özledi!
                            04 Ağustos 2009 / 08:17

Liege maçında sakatlanıp takımdan uzun süredir ayrı kalan İbrahima Yattara´nın, Maastricht ile oynanan karşılaşmada taraftarların kendisine gösterdiği ilgiden ötürü çok duygulandığı öğrenildi.

Bu hafta artık takımla birlikte kontrollü olarak çalışmalara başlayacak Gineli'nin Süper Lig'in ikinci haftasına yetişip yetişmeyeceği ise önümüzdeki hafta ordasında netlik kazanacak. Bu sezon 61 numaranın yazılı olacağı formasını çok özlediğini belirten Yattara, “Gerçekten de hiç aklıma gelmeyecek bir sakatlık oldu. Açığımı kısa sürede kapatacağımı düşünüyorum. Taraftarların ilgisi ve sevgisi beni motive ediyor” mesajlarını yolladı.

Kaynak:
                            Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                            Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• Hugo Broos gururla sunar

Son model Fırtına sevenlerini mest ederken, takımın bu durumunda kadro içinde yaşanan müthiş rekabetin rolü büyük. Broos, ilk maça 4 gün kala tüm ekibi hazır tutmayı başardı.

Geçtiğimiz sezonun büyük bir bölümünü zirve yarışının içerisinde geçiren Trabzonspor, Süper Lig’in en istikrarlı kadrolarından biriyle mücadele vermişti. Ancak o dönemin teknik direktörü Ersun Yanal’ın en çok eleştirildiği noktalardan biri de kulübeyi hazır tutamaması, buradan takıma katılanların hiçbir katkı sağlayamamasıydı. İşte yeni sezon öncesinde şu sıralar Fırtına’da bunun tam tersi bir durum söz konusu. Isparta kampında oyuncularıyla tanışan, Hollanda’da tanıyan ve kaynaşan teknik direktör Hugo Broos’un elinde birbirine çok yakın form durumlarına sahip çok geniş bir kadro söz konusu. Bu yüksek rekabet ortamı da yüksek performansın sırrı. İşte mevkiler ve sıkı rekabetin açılımı... Sylva rahat olmayacak
                              Tony Sylva eldivenlerin öncelikli sahibi. Ancak bu kez asla geçen yılki gibi rahat olmayacak. Çünkü Tolga tamamen iyileşti, formaya hasret ve formda. Onur da yeni kaleci antrenörüyle kendini buldu, 3. kaleci olmanın kötü psikolojisinden arındı.
                              Savunma genç ve dinamikGeçen sezon az oynayan, oynadığında ise verimli olamayan Giray, kazanıldı. Broos’un inatla kazanmak için uğraştığı Song ile rekabette bir adım önde Egemen’in stoperdeki partneri olmak için. Ancak genç yıldız adayı Mustafa Yumlu da en az Song kadar şanslı. Üç kulvarda yarışacak Trabzon’da mutlaka şans bulacaktır. Savunmanın sağında Serkan Balcı çok formda, Tayfun da hemen arkasında. Hücuma katılımları Broos’u etkiliyor. Solda da durum farksız. Cale mi, Ferhat mı sorusuna halen Belçikalı’nın da bir yanıt bulamadığı da kesin olan noktalardan.
                              Orta değil, savaş alanı!
                              Broos’a sistem değiştirtip, 4-4-2’den 4-5-1’e dönmesini gerektirecek kadar çok alternatifli bir bölge orta alan... Broos, sağ kanatta Barış Memiş’i taraftar da izin verirse (!) Yattara’nın iyi bir alternatifi olmaya hazırlıyor. Bu kez futbolu ve 61’i gerçekten özlediği görülen Yattara’nın dönüşü çok önemli. Göbekte de bolluk var. Colman, Selçuk, Ceyhun, Tjikuzu, Zafer Yelen... Sadece 3’ü oynayabilecek. Sol kanatta kim oynarsa oturana yazık olacak. Engin 40 yıllık Trabzonlu gibi, milli bile olursa kimse şaşırmasın. Alanzinho ise çok değişti, buldu kendini.
                              Forvet bu kez ‘Umut’lu
                              Tek formaya 2 yıldız 1 genç talip. Gökhan avantajlı gibi dursa da Umut’un hırsı onu öne çıkarmaya yetiyor. Çünkü Broos’un baskıyı hücumda başlatan sistemi de onu formaya yaklaştırıyor. Kampın gol atan tek forveti (!) Eren Görür ise formayı büyük olasılıkla sadece Türkiye Kupası’nda görür.

Fanatik

(UEFA)

Yorum

• 'Takım beni de şaşırttı'

Başkan Sadri Şener, “Maastricht önünde durum 3-0 olunca takım rehavete kapılır, diye düşündüm ama hiç de öyle olmadı. Her şey iyi güzel ama bu kombine ve stat işi beni yordu” diye konuştu

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, takımının son durumu ve gelecek beklentileri hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı... Transfer konusuna değinerek söze başlayan Bordo-Mavililer’in patronu, “Transfer yaparsak bu kadrodan kim kesilecek diye merak etmiyor değilim” değerlendirmesini yaptı. Takımın hazırlık etabında sergilediği performansa da övgüler yağdıran Karadeniz temsilcisinin patronu, “Genel olarak iyi izlenimler elde ettik. Ancak Maastricht karşılaşmasında futbolcularımız beni şaşırttı. Skor 2-0 ve 3-0 olduktan sonra takımımızın gevşeyeceğini düşünmüştüm. Tam tersine 90 dakika mücadele ettiler. Takımda kimsenin yerinin garanti olmaması herkesin olağanüstü bir gayret göstermesine neden oluyor” ifadesini kullandı. Ligin ilk haftasında oynayacakları Sivasspor maçından umutlu olduğunu vurgulayan Şener, “Normal şartlarda kazanırız diye düşünüyorum” dedi. ‘Çok kırılıyorum’Avrupa Ligi’ne kalmanın ise sınıf atlama anlamı taşıdığını belirten Trabzonspor Başkanı, konuşmasını yine camiya sitemle bitirdi: Kombineler yine satılır ama para zamanında önemlidir. Ayrıca Trabzon’daki seyircinin kombine alıp almadığından çok, 150 kişilik CIP tribünündeki kombinelerin satılması önemli. Çok fazla işadamımız var ama oradan sadece 15 tane kombine satabildik. Ben buna çok kırılıyorum.

Fanatik

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X