Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ŞİKE İDDİASINA ŞENER'DEN JET YANIT!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şaner, Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural'ın açıklamasını ciddiye almadığını söyledi.

Sadri Şener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural'ın, Bursaspor'da görev yaptığı 1992 yılında Türkiye Kupası finalinde 5-1 kaybettikleri maçta, yeşil-beyazlı takımın kalesini koruyan Rumen Nitu'nun şike yaptığına dair bilgi aldığı yönündeki açıklamasını gazeteciler aracılığıyla öğrendiğini belirtti.

Söz konusu sezonda da Trabzonspor'un kulüp başkanlığını yapan Şener, ''Yılmaz Vural'ın açıklamalarını pek ciddiye almak doğru mudur? Gündemde kalmak için insanlar neler yapıyor. Peki ispat etsin bakalım. Açıklamasını ciddiye bile almam'' dedi.

Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Trabzon'dan flaş transfer

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor Basketbol Kulübü, NBA kökenli oyuncu Harold Jamison'u kadrosuna kattı.

1976 doğumlu olan Jamison, 2.06 boyunda, 122 kilo ve 4 numara pozisyonunda oynuyor. Clemson University mezunu olan Jamison, NBA'de 2000-2001 sezonunda Miami Heat, 2001-2003 sezonlarında ise Los Angeles Clippers forması giydi. İlk ülke dışı transferini Puerto Rico'nun San German takımına gerçekleştiren Amerikalı oyuncu daha sonra sırasıyla Air Avellino (İtalya), Scafati Basket (İtalya), Assec Prokom (Polonya), Slask Wroclaw (Polonya) ve son olarak da 2007-2010 yılları arası İtalya Seri A takımlarından Carife Ferrara takımlarında forma giydi. Bugün İstanbul'a gelecek olan Amerikalı oyuncu, yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra 11 Şubat Perşembe günü Trabzon'da resmi sözleşmeye imza atacak.

Basketbol 2. Ligi'nde bir yabancı oyuncu oynatma hakkı bulunduğu için Trabzonspor'un kadrosunda yer alan Eddy Fobbs ve Jamison'un değişmeli olarak forma giyeceği belirtildi.
      TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) kulübümüze İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçı nedeniyle 10.500 TL. para cezası kesti.

Cezaya gerekçe olarak takım halinde sportmenliğe aykırı hareket gösterildi.

Yorum

• Hedefimiz birincilik

Trabzonspor'un peşpeşe aldığı galibiyetler Teknik Direktör Şenol Güneş'i umutlandırdı. Güneş, ilk yarıyı 6. sırada kapadıklarını, ancak ikinciyarıda hedeflerinin birinci olmak olduğunu söyledi.

Şenol Güneş, Trabzonspor Dergisi'nin bu ayki sayısındaki yazısında, "Koşan ve iyi pas yapan bir takım olmamız gerektiği gerçeği ortada. Bu yönde de önemli gelişmeler kaydettik. Oyuncularımız dışındabirlikte çalıştığımız tüm personel kadromuz da takımın daha iyi olması için yoğun çaba sarfediyor, ekip olma yolunda katkı yapıyorlar" ifadelerini kullandı. Camia olarak sık sık işlemeleri gereken olgunun birliktelik duygusu olduğunu anlatan Güneş, "Çünkü ortak paydamız Trabzonspor'dur. Bu nedenle herkes tüm değerlerini koyarak iyi bir Trabzonspor çıkarılmasına olanak yaratmalıdır.Yine Trabzonspor, devamlı yenilenen bir takım olmalıdır. Taraftar bu takımın geleceğidir. Biz futbolun yanı sıra olgun davranışları olan bir takım olduğumuz için tüm ülkede sevildik. Bu özelliğimizi sürdürmeliyiz" değerlendirmesini yaptı.

Mevcut süreçte bir yandan yarışırken, diğer yandan takımı nasıl bir iskelet üzerine kuracaklarına karar vermek istediklerini aktaran Güneş, "Camianın değerlerini her zaman düşünmeliyiz. Trabzonspor'a gelen oyuncu yarışmalı. Eğer oyuncuyu kazanamıyorsak kulübün varlığının bir anlamı kalmaz.Kulüp büyüklüğüne uygun bir takım olmak istiyoruz. Şu anda birçok şeyi birden yapmaya çalışıyoruz. Hem elimizdeki oyuncu kadrosunu yarışır hale getirmeli hemde ekonomimizi güçlendirmeliyiz. Örneğin transfer bugüne dönük düşünülmemeli. Arayışlar her zaman sürmeli" diye konuştu.

Şahıslara takılı bir anlayışa her zaman karşı olduğunu belirten Güneş,"Bizim için kulüp daha önemli. Her oyuncu gelip gidebilir ama takımı büyüten oyuncuya ihtiyacımız var. En önemlisi her maçı kazanmak istiyorum. Önce keyifveren bir takım olacağız. Geriden geliyoruz diye bırakmayacağız. İlk yarıda ligde 6. olduk, ikinci yarıda birinci olalım, hedefimiz bu. Yarışı devam ettirip yukarıçıkmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

ligtv.com.tr
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Karadeniz Fırtınası komşuda

Şenol Güneş'in göreve gelmesinin ardından fırtına gibi esen Trabzonspor, Ziraat Türkiye kupası'nda yarı final için sahaya çıkıyor. Bordo mavililer, ilk maçta 1-1 berabere kaldığı İBB'yi Avni Aker'in zemininki bozukluk nedeniyle Riza'de ağırlıyor.

İlk maçın son dakikasında beraberliği kurtaran ve evine avantajlı bir skorla dönen Trabzonspor'da Yattara ve Tayfun dışında eksik yok. Cezalılar Engen ve Egemen'in de takıma dönmesiyle rahat bir nefes alan Güneş'in Umut'u tek forvet olarak oynatması bekleniyor. İBB'de ise Eskişehir maçının son dakikasında kırmızı kart gören Tum forma giyemiyor.

STAT: Rize
            SAAT: 16.30
            HAKEMLER: Hüseyin Göçek, Serkan Gençerler, Cemal Bingül

TRABZONSPOR: Onur, Ömer, Song, Egemen, Cale, Selçuk, Engin, Ceyhun, Alanzinho, Colman, Umut
            TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

İBB: Hasagiç, Rızvan, Cesario, Barbosa, Ekrem, Mahmut, Okan, Abdülkadir, Serhat, Tevfik, İbrahim
            TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

ligtv.com.tr
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Hakan ÜNSAL

Tehlikenin farkında mısınız?
              ARKADAN emin adımlarla gelen, ileride bütün hesapları alt üst edecek, baskılı oyunu ile yeni hocasının verdiği hava ve taraftarına verdiği Umut ile Trabzonspor tehlikesi geliyor. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş birbirleriyle uğraşırken kendisini şampiyonluk yarışının içine atmaya çalışan Trabzonspor’un farkındalar mı?
              Bence değil. Fark ettiklerinde kupanın bir ucundan sağlam tutunan ve bırakmayan bir takım görecekler. Bu yarışta en büyük avantajları da artık tecrübeli, kendinden emin ve ağırlığını hissettiren Şenol Hoca olacaktır. Son dönemin en zevk veren oyununu oynayan Trabzonspor'un sezonu beklenenden iyi yerde bitirmesi şaşılacak bir durum olmayacaktır.
              TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Trabzon Yılmaz Vural'ı şikayet etti
                10 Şubat 2010 Çarşamba 07:26
                Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, Yılmaz Vural hakkında soruşturma açmaları için talepte bulundukları söyledi..

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneğine (TÜFAD), Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural hakkında soruşturma açmaları için talepte bulunduklarını, konuyla ilgili de Kasımpaşa Kulübü'ne bilgi verdiklerini bildirdi.

Yener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yılmaz Vural'ın, Bursaspor'da görev yaptığı 1992 yılında Türkiye Kupası finalinde 5-1 kaybettikleri maçta, yeşil-beyazlı takımın kalesini koruyan Rumen Nitu'nun şike yaptığına ilişkin bilgi aldığı yönündeki açıklamasını, bu hafta ligde iki takımın yapacağı maç öncesi bir provokasyon olarak değerlendirdi.

Vural'ın ortaya attığı iddianın saçma bir iddia olduğunu, Bursaspor seyircisini tahrik edebileceğini veya maçta olaylar çıkmaya sebebiyet verebileceğini belirten Yener, ''Vural'ın yaptığı Bursaspor maçı öncesi bir provokasyondur. Trabzonspor tarihinde böyle bir şey mümkün değil. Yılmaz Vural, başarısızlığına kılıf arıyor. Ama böyle bir yolu seçmesi affedilecek konu değil. Onun için Futbol Federasyonu'ndan, Yılmaz Vural hakkında soruşturma açılması ve PFDK'ya sevk edilmesi için talepte bulunduk'' dedi.

Yılmaz Vural'ın TÜFAD'a da üye olduğunu dile getiren Yener, ''Onlar da böyle durumlarda soruşturma açabiliyorlar. TÜFAD'a da soruşturma açılsın diye yazıyla talepte bulunduk. Kasımpaşa Kulübü'ne de gelişmeler hakkında bilgi verdik'' diye konuştu.
                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Hami ve Ogün Trabzonspora geliyor

Milli Takımlarda görevinden Ersun Yanal tarafından alınan Hami Mandıralı ve Ogün Temizkanoğlu’nun Trabzonspor’a döneceği belirtildi.
                  Teknik Direktör Şenol Güneş’in daha öncede yardımcılık için görüştüğü Hami Mandıralı’nın Milli Takımlardaki görevi dolayısıyla bu görevi kabul etmediği, ancak şimdi görevinden ayrılmasından sonra yeniden yuvaya döneceği belirtildi. Bu yönde Güneş’in, Hami Mandıralı ile görüştüğü ve önümüzdeki günlerde Trabzonspor’da yardımcı antrenörlük görevine başlayacağı ifade edilirken, Ogün Temizkanoğlu’nun da ekibin içinde yer alacağı, ancak görevinin ne olacağının da önümüzdeki günlerde belli olacağı ifade edildi.

medyatrabzon

...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Karamehmet'e 11 yıl 8 ay hapis
                    Çukurova Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Karamehmet'e Pamukbank'ı zarar uğrattığı gerekçesiyle 'nitelikli zimmet suçundan' hapis cezası verildi

ÖZDEN ATİK / AHT
                    4.3 milyar dolarlık servetiyle 2007 yılında Türkiye'nin en zengin işadamı olan Çukurova Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Karamehmet, bir dönem sahibi olduğu ve devlet tarafından el konulan Pamukbank'ı zarara uğrattığı gerekçesiyle yargılandığı davada "nitelikli zimmet" suçundan 11 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
                    İstanbul 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 2004 yılında TMSF ve BDDK'nın şikayeti üzerine açılan davanın karar duruşması dün görüldü. Mahkeme, el konulan Pamukbank'tan Çukurova Holding'in şirketlerine kredi kullandırılarak bankanın zarara uğratıldığı gerekçesiyle bankanın eski sahibi Mehmet Emin Karamehmet ve yöneticilerini "nitelikli zimmet"ten suçlu buldu. Bankayı milyonlarca lira zarara uğrattığı öne sürülen Mehmet Emin Karamehmet 11 yıl 8 ay hapis ve 471 milyon 950 bin TL hapis cezasına çarptırıldı. Aynı zarardan sorumlu tutulan banka yöneticileri Orhan Emirdağ 10 yıl 4 ay 16 gün hapis ile 471 milyon 950 bin TL para cezası, Osman Berkmen de 9 yıl 8 ay 20 gün hapis 471 milyon 950 bin TL para cezası aldı. Her üç sanık için de yurtdışına çıkış yasağı konuldu.
                    BİLGİN VE ÇAĞLAR'A ZAMANAŞIMI
                    Pamukbank'tan Dinç Bilgin'in eski bankası Etibank ile Cavit Çağlar'ın eski bankası İnterbank'a kullandırılan karşılıklı kredilerle ilgili olarak yargılanan Bilgin ve Çağlar hakkındaki dava ise 7.5 yıllık zaman aşımı nedeniyle düştü. "Nitelikli dolandırıcılık"la suçlanan her iki işadamının da yurtdışı yasağı kaldırıldı.
                    BİLGİNLER'İN ZİMMET DAVASI SÜRÜYOR
                    Dinç Bilgin'in ise zimmet suçundan yargılaması devam ediyor. Dinç Bilgin ve oğlu Önay Bilgin'in "zimmet" suçundan yargılandığı bu davada mütalaa veren savcı, sanıkların zimmet suçunu işlediğini belirterek, 12 yıldan 36 yıla kadar hapisle cezalandırılmalarını istemişti. Bu davanan kararın Mart ayında verilmesi bekleniyor. Baba-oğul Bilgin'in bu dava nedeniyle yurtdışına çıkış yasağı bulunuyor.

Yorum yasak

Yorum

• Yanal İntikam Aldı!

Trabzonspor’un eski Teknik Direktörü Ersun Yanal, Milli Takımlarda sorumlu teknik adamlığa getirilmesi üzerine adeta Trabzon’dan intikam alır gibi icraatlara başladı.
                      Görevlerine Son Verildi

Ali Kemal Denizci, Hami Mandıralı ve Ogün Temizkanoğlu’nun görevine son veren Trabzonspor eski teknik direktörü Ersun Yanal’ın, bu uygulaması ‘Trabzon’dan intikam alıyor’ yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Federasyonun bu ekip yapılanmasında tüm kararı Teknik Direktör Ersun Yanal’a bırakmasından sonra böylesi icraatlara başlayan Trabzonspor’un eski hocasının gerçek yüzünü de herkes görmüş oldu.
                      Ersun Yanal’ı başarılı bulup, devam etsin diyenlerin Trabzon’a karşı bu bakış açısını ilk fırsatta gösterdikten sonra neler düşüneceği merak konusu.

Taka
                      Trabzonspor

Yorum

• TÜFAD Genel Merkezi’nden bir açıklama yapılarak Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural’ın açıklamalarına tepki gösterildi.

Açıklamada şu görüşlere yer verildi: "Kasımpaşaspor Teknik Direktörü Sayın Yılmaz VURAL’ın 09 Şubat 2010 Salı günü İnegöl Belediyespor tarafından düzenlenen söyleşide 1992 yılında oynanan Trabzonspor-Bursaspor Türkiye kupası final maçında Bursaspor kalecisi Nitu’nun şike yaptığı duyumları aldığını açıklaması, haklı olarak gerek Trabzonspor camiasının gerekse de spor kamuoyunun tepkisini çekmiştir.

Çok hassas olan bir konuda, kişileri ve kurumları direkt olarak zan altında bırakabilecek gerçek bilgi ve belgelere dayanmadan sadece duyumlarla kamuoyuna açıklanan bu iddialar Futbolumuza bir şey kazandırmayacağı gibi bu iddiaları ortaya atanların ve kurumların yıpratılmasına ortamın gerilmesine neden olacaktır.

Gerçek bilgi ve belgelere dayanmayan, ispat edilmemiş böyle iddiaların derneğimiz üyesi Kasımpaşa Teknik Direktörü Sayın Yılmaz Vural tarafından ortaya atılması da bizleri son derece üzmüştür.
                        Futbolumuza yön vermek amacıyla kulüplerimizin başında bulunan, sosyal içerik olarak ta topluma olumlu mesajlar vermek durumundaki teknik adamlarımızın daha sorumlu ve daha tutarlı davranmaları en büyük dileğimizdir.

Saygı ile duyurulur."

Görüntülenme Sayısı: 668

Yorum

• ''Müzemizde bulunan Türkiye kupası için hazırlanmış boş bölümün bu yıl dolması gerekiyor''

Başarılı savunma oyuncumuz Giray Kaçar, müzemizde bulunan Türkiye Kupası için hazırlanmış boş bölümün bu yıl dolması gerektiğini vurguladı.

Ziraat Türkiye Kupası’nın kendileri için çok önemli olduğunu belirten Giray, “Ligde hak ettiğimiz yerde değiliz. Bu nedenle kupa çok önemli bir konuma geldi. Oyuncular olarak bunun bilincindeyiz. Gruplar sonrası İstanbul Büyükşehir Belediyespor’la oynadığımız ilk maçta 1-1 berabere kaldık. Rövanşta 0-0’lık beraberlik bize yetiyordu ancak aynı zamanda bu skorun çok riskli olduğunun da farkındaydık. Zor olacağını tahmin ediyorduk. Rakibimiz iyi mücadele ediyordu ve oyunumuzu bozmaya çalışıyordu. Ancak biz çok iyi hazırlanmıştık. Birbirimize söz verdik. Sonrasında taraftarımızın desteği altında maça çıktık. Bu maça çıkarken müzemizde bulunan Türkiye Kupası için hazırlanmış boş bölümün dolması gerektiğinin farkındaydık. Böylesi önemli bir maçta ben de gol atarak takımıma katkı sağladım ve yarı finale yükseldik. Böylelikle iki mutluluk birden yaşadım” dedi.

Maçtan bir gün önce anneannesiyle konuştuğunu dile getiren Giray, “Anneannemin 2 gün önce doğum günüydü. Doğum gününü kutladıktan sonra, benden bir isteği olup olmadığını sordum. O da bana, ‘Ceyhun gol atıp annesine hediye etti. Sen de bana doğum günü hediyesi olarak bir gol armağan et, bu benim için en güzel hediye olur’ dedi. Ben de kendisine söz verdim. Maçta kazanılan duran top sonrası ileriye çıktım. Yapılan ortaya iyi yükselip aradığım golü buldum. İnanılmaz bir mutluluk yaşadım. Zaten maç sonrası soyunma odasına gittiğimde ilk işim sözümü tutmanın gururuyla anneannemi aramak oldu. Kendisi de bana teşekkür etti” diye konuştu.

Yarı finalde rakibin Antalyaspor olduğunu hatırlatan Giray, şöyle devam etti: “Kupa maçlarının atmosferi, takımların motivasyonu çok farklı oluyor. Müsabakalar lig maçlarına oranla daha zor geçiyor. Orduspor maçını göz önüne getirin, rakibimiz maça nasıl asıldı. Bu nedenle işi sıkı tutmalıyız. Antalyaspor iyi bir takım. Ama biz bu kupayı alabilecek kapasitede bir oyuncu ve teknik kadroya sahibiz. Çok iyi çalışıyoruz ve inancımız üst düzeyde. İnşallah bu kupayı alacağız”

Öncelikli hedefin kupa olduğunu sözlerine ekleyen Giray, “Ancak ligde de önümüzdeki takımlarla aramızda olan puan farkının kapandığını görüyoruz. Çok iyi bir çıkış içerisindeyiz. Son dönemde galibiyeti alışkanlık haline getirdik. Bu çok önemli. İnşallah böyle devam eder. Gönül ister ki bu sezon iki kupayı birden kaldıralım” yorumunu yaptı.

Bu hafta Bursaspor’la çok önemli bir maça çıkacakları belirten Giray, “Artık her şeyi bir kenara bırakıp bu maça odaklanmamız gerekiyor. Çok iyi bir takımımız var ve bu ekip istediğinde her şeyi başarır. Bu hafta galip gelirsek üst sıralar için çok önemli bir avantaj yakalamış oluruz. Bu maç her iki takım için kırılma noktası niteliği taşıyor. Rakibimiz çıkış yaparak zirvenin içinde olmak amacında. Ancak bu saatten sonra bizim için rakibin ne yaptığı değil, bizim ne yaptığımız önemli. Sahaya çıkıp mücadelemizi sergileyeceğiz” dedi.

Düzenli olarak forma giymenin kendisini olumlu yönde etkilediğini ifade eden Giray, “Her futbolcu oynamak ister. Ben de son 8 maçın tamamında 90 dakika sahada kaldım. Kendi açımdan iyi bir istikrar yakaladığımı düşünüyorum. Bu maçlarda takım çok başarılı sonuçlar aldı. Çıkış döneminde forma giydiğim için çok mutluyum. Hedefleri olan bir futbolcuyum. 24 yaşındayım. Trabzonspor’la birlikte ligde ve kupada şampiyonluk yaşamak istiyorum. Sonrasında milli formayı giymek amacım. Bu hedeflere de yaklaştığımı düşünüyorum. Kendime iyi bakıyorum, profesyonelce yaşamaya çalışıyorum ve her maçtan sonra hem fiziksel hem de mantalite olarak kendimi geliştirdiğimin farkındayım. Elbette eksiklerim var. Onları da gidermek ve takımım adına terimi sonuna kadar akıtmak istiyorum. Şu an inanılmaz hırslıyım” açıklamasında bulundu.

Duran toplarda etkili olduğunu kabul eden Giray, “Artık duran top olunca rakiplerimiz bana ekstra önlem alıyor. Ama bizim takımımızın geneli, duran toplarda oldukça etkili. Duran toplar her takım gibi bizim için de çok önemli” şeklinde konuştu.

Hüseyin Avni Aker Stadı’nın zeminin bakımda olması sebebiyle İstanbul ve Rize’de oynadıkları müsabakalarda çok güzel bir atmosfer olduğunu ifade eden Giray, sözlerini şöyle tamamladı: “Olimpiyat Stadı’nın fiziki koşulları ve ulaşımı kötü. Bunun yanında hava da yağmurluydu. Buna karşın binlerce taraftarımız maça akın etti. Sonra Rize’ye gittik, burada da manzara aynıydı. Tribünler tıklım tıklım, dışarıda kalan taraftarlarımız oldu. Her iki maçta da inanılmaz bir atmosfer vardı. Hepsine tekrar teşekkür etmek istiyorum. Eğer şu an biz bunları konuşuyorsak, en büyük pay taraftarlarımızındır. Bana göre bu tablo Trabzonspor’un büyüklüğünün bir kez daha kanıtıdır. Camianın ne kadar büyük olduğunu tüm Türkiye gördü”

> trabzonspor org.tr
                          En son Oruç tarafından düzenlendi; 12.02.2010, 13:12.

Yorum

• Perde arkasında Levent Kızıl

Milli takımdaki Trabzonlu teknik adamlarını görevlerine son verilmesi talimatı Levent Kızıl'dan infaz Ersun Yanal'dan.

A Milli takım dışındaki milli takımlarda görev yapan Trabzonlu antrenörlerin görevine beklenmedik bir şekilde son verilmesinin perde arkası aydınlanmaya başladı.
                            A Milli Takımı çalıştıracak teknik direktör arayışları sürerken Milli takımlar alt yapı sorumluluğu görevine getirilen Trabzonspor eski teknik direktörü Ersun Yanal garip bir şekilde Milli takımda görev yapan Trabzonlu teknik adamlarla yollarını ayırdı.
                            Yanal ilk etapta Trabzonlu teknik adamlar , Turan Mesci, (U 15 ) Hami Mandıralı (Ümit Milli), Ogün Temizkanoğlu (19 Yaşaltı) ve Ali Kemal Denizci'nin (İstanbul 1. Bölge Sorumlusu) görevine son verdi. Milli takımlarda görev yapan Trabzonlu antrenörlerden Şenol Ustaömer'in (18 Yaşaltı) durumu belirsizliğini korurken, Abdullah Ercan ise (17 Yaşaltı) görevine devam edecek.
                            TALİMAT KIZIL'DAN
                            Milli takımın alt yapısında görev yapan Trabzonlu teknik adamlara karşı ,etnik temizlik yapılırken, işin perde arkasında ise TFF'nin milli takımlardan sorumlu yöneticisi Bursasspor eski başkanı Levent Kızıl olduğu iddia edildi.
                            KIZIL KÜME DÜŞMEYİ HAZMEDEMEDİ
                            2003- 2004 Futbol sezonunda başkanlığını yaptığı Bursaspor'un A Sebat ile girdiği kümede kalma mücadelesini kaybeden ve Bursaspor'un küme düşmesinden Trabzon'u sorumlu tutan yönetici Kızıl eline geçen her fırsatta Trabzon'a karşı kinini kusmayı sürdürüyor.
                            TFF'deki etkinliğini kullanan Bursaspor eski başkanı TFF Yöneticisi Kızıl, Yanal'a Trabzonlu teknik adamları görevden alması yönünde baskı yaptığı iddia edilirken Yanal'ında baskıya direnemediği ve Trabzonlu teknik adamları feda ettiği öğrenildi.
                            TFF'nin Trabzonlu antrenörleri karşı giriştiği bu linç kampanyası Trabzon'da tepki ile karşılandı.
                            .:'TraBz0nSp0r':.
                            X ANTİ istanbul X

Yorum

• "Kendimi Drogba'ya benzetiyorum"

Lig TV'de yayınlanan Günün Konuğu programına konuk olan Umut Bulut çarpıcı açıklamalarda bulundu. Golcü futbolcu en beğendiği oyuncunun Brezilyalı Ronaldo olduğunu söylerken, maç içerisinde hırçın tavırları nedeniyle de kendisini Drogba'ya benzettiğini belirtti.

OSCAR CARDOZO

Yorum

• Hami'nin 4 oyuncu gururu!

Eklenme tarihi: 07.10.2008 12:51:35 | Kaynak: Sporx

Ümit Milli Takımı Teknik Direktörü Hami Mandıralı, A Milli Takıma 4 oyuncu vermenin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını söyledi. Beyaz Rusya ile yapacakları maç için Aksu Kundu'daki Mardan Spor Tesislerinde kampa giren Ümit Milli Takımı bugün ikinci çalışmasını yaptı. Ümit Milli Takımı Teknik Direktörü Hami Mandıralı,antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamasında dün topladıklarını ve takım halinde bugün ilk çalışmalarını yaptıklarını belirtti.
                                Mandıralı, takımdan A milli takıma Aydın, Batuhan, Ceyhun ve Serdar Kurtuluş'un gittiğini hatırlatarak, ''A Milli Takıma 4 oyuncu vermemiz bizim mutluluğumuz, gururumuzdur. Bizim en önemli amacımız A Milli Takıma oyuncu kazandırmaktır. Mutlaka başarı elde etmek isteriz. Ancak A milli takıma oyuncu veriyorsak bu bizim başarımızdır'' dedi.
                                Ümit Milli Takımı kadrosundan Beşiktaşlı Serdar Özkan ve İngiltere 2. liginden Cem Paul Karaca'nın sakatlıkları nedeniyle çıkarıldıklarına dikkat çeken Mandıralı, ''Sakatlanan Serdar Özkan ve Cem Paul Karaca'nın yerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Mahmut Tekdemir'i Ümit Milli Takıma çağırdık. Takımdaki bütün oyuncularımız Süper Lig tecrübesine sahip. Geride kalan bütün oyuncularım da başarılı olacaktır'' diye konuştu.
                                Mandıralı, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile konuştuğuna işaret ederek, şunları söyledi:
                                ''Hocamız Ümit Milli Takımdan oyuncu aldığını, ama A Milli Takımından da Ümit Milli Takıma oyuncu verebileceğinin sinyalini verdi. A Milli Takımından da bize oyuncu gelebilir, ama biz bu kadro ile mücadele edecekmişiz gibi Belarus maçına hazırlanıyoruz. Tarihimizde ilk defa Avrupa Şampiyonasına katılmak için mücadelede edeceğiz. Bu şampiyonaya katılmayı çok istiyoruz. Bunu başaracağımıza inanıyorum.''

-MAÇA ÜCRETSİZ OTOBÜS KALDIRILACAK

Ümit Milli Takımı'nın UEFA Avrupa Ümitler Futbol Şampiyonası elemeleri kapsamında Belarus ile 10 Ekimde Antalya Mardan Stadı'nda oynanacak play-off maçı için hazırlıklar devam ediyor.
                                Futbol Federasyonu'nun Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Levent Kızıl, yaptığı yazılı açıklamada, Antalya'daki maçtan avantajlı bir skor alarak Belarus'a gitmeyi planladıklarını kaydetti. Levent Kızıl ''Belarus ile 4 günde yapılacak iki maçın ucunda 2009 Avrupa Şampiyonası'nın biletleri var'' dedi.
                                Maçın oynanacağı Mardan Stadyumu'nda Mayıs ayında oynanan şampiyonada U-17 takımımızın yarı finale yükselme başarısını gösterdiğini belirten Kızıl, aynı sahanın şimdi de Ümit Milli Takıma başarı getireceğini ifade etti.
                                10 Ekim Cuma günü saat 19.00'da oynanacak karşılaşmaya tüm Antalyalıları beklediklerini belirten Levent Kızıl, şunları kaydetti:
                                ''Cuma akşamı stadyumun tamamını doldurmalıyız. Uzun yıllardan sonra Ümit Milli Takım düzeyinde Avrupa Şampiyonası'na katılma fırsatı yakaladık. Kentte yoğun tanıtım çalışmaları yapıyoruz. Sporseverlerimizin maça gidebilmeleri için şehir merkezinde üç noktadan otobüs kaldıracağız. Herkesi bu önemli milli maçımıza bekliyoruz.''
                                TFF Akdeniz Bölge Müdürü Cansel Çevikol Tuncer de maça gidiş için 10 Ekim Cuma günü, Antalya Atatürk Stadyumu, Cumhuriyet Meydanı ve Antalya Müzesi önünden saat 17.00 ve 17.30'da ikişer kez otobüs kaldırılacağını bildirdi.
                                Cansel Çevikol Tuncer, ''Ümit Milli Takımımıza bu önemli baraj maçında destek olmak, milli birlik ve sevgimizi göstermek üzere tüm sporseverleri maça davet ediyorum'' dedi.
                                BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X