biraz önce yeni bir başlık açtım,fatih tekke rubin kazanla anlaştı diye ve haberimin kaynağınıda milliyet.com olarak gösterdim.tekrar linki atıyorum.bu başlığım niye kapandı anlamadım ama buyrun size en önemli son dakika
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!
Daraltma
X
-
Fatih Tekke Gökdeniz'in takımında
Siyamend KAÇMAZ/MOSKOVA, (DHA)
3 Şubat 2010
Transferi yılan hikayesine dönen Fatih Tekke sonunda imzayı Rubin Kazan'a attı.

Rubin Kazan, resmi internet sitesinden yaptığı kısa açıklamada, Zenit'in Türk forveti Fatih Tekke ile 3 yıllık sözleşme imzalandıklarını belirtti. Yapılan anlaşmanın Tekke'nin, Zenit ile olan anlaşmasının biteceği Ağustos 2010 tarihinden itibaren geçerli olacağı duyuruldu. Anlaşmanın detayı konusunda ise herhangi bir açıklama yapılmadı. Zenit Kulübü'nden ise transfer ile ilgili henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.
Fatih Tekke bu transferle Rubin Kazan'daki 3. Türk futbolcu oldu. Rus takımında Gökdeniz Karadeniz ve Hasan Kabze de forma giyiyor.
Kaynak : HurriyetBu Sevda Bitmez
UĞRUNA NE SEVDALARDAN VAZGEÇTİK
Yorum
-
"Gökhan'ın gitmesi doğruydu"
Trabzonspor'da sezon başında Hugo Broos’un yardımcılığını yapan Metin Diyadin, Gökhan Ünal'ın takımdan ayrılmasının kendisi için en doğru karar olduğunu söyledi.
Hugo Broos döneminde Trabzonspor’da antrenör olarak görev alan Metin Diyadin, Best FM’den Özkan Öztürk’e verdiği röportajda önemli açıklamalar yaptı.
"DEĞİŞİKLİK BAZEN KAÇINILMAZDIR"
Trabzonspor’da Hugo Broos’un gönderilmesinin ardından görevinden kendi isteğiyle ayrılan Metin Diyadin, futbol takımlarında değişikliğin bazen kaçınılmaz olduğunu belirterek, teknik direktörlük görevine getirilen Şenol Güneş’in takıma olumlu bir hava kattığını, bunun da oyuncuları olumlu yönde etkilediğini ifade etti.
"HUGO BROOS İLE OLMAYACAĞINI GÖRÜYORDUK"
Görev yaptığı dönemde kulüpte bazı şeylerin iyi gitmediğinin görüldüğünü söyleyen Diyadin, o zamanın ekonomik anlamda sıkıntılı bir dönem olduğunu, ödemelerin aksatıldığını, dolaylı olarak bunun futbolcuları olumsuz etkilediğini de sözlerine ekledi.
"BROOS BİZİ DİNLEMEDİ"
Hugo Broos’la oyuncuların arasında herhangi bir sorun olmadığının altını çizen Metin Diyadin, takımdaki sıkıntıları dile getirdiğini fakat yardımcı antrenör pozisyonunda olduğu için bazı durumlarda gerekli müdaheleyi yapamadığını söyledi.
"GÖKHAN’IN AYRILMASI DOĞRUYDU"
Metin Diyadin, Gökhan Ünal’ın takımdan ayrılarak Fenerbahçe ile anlaşmasını ise “Gökhan’ın Trabzonspor’dan ayrılması kendi adına doğruydu. Burada performansı giderek düşüyordu. Futbolcu her zaman duygusaldır. Olaylardan etkileniyordu. Fenerbahçe’ye giderek kendine adına doğru olanı yaptı. Ama forma şansı bulma açısından zor bir takıma da gittiği kesindir. Çünkü orada kendi mevkiinde oynayacak alternatif bir kaç oyuncu var. Trabzonspor’da bulduğu forma şansını Fenerbahçe’de bulması için çok iyi bir performans göstermesi lazım. Trabzonspor’daki çalışmalarının çok üzerinde bir çalışma göstermeli ki forma şansı bulsun. Kendisi yetenekli, gol bulma şansı yüksek bir oyuncu. Bunu eleştiri anlamında değil, O’nun abisi olarak söylüyorum” sözleriyle değerlendirdi.
"TEK HEDEF KUPA"
Trabzonspor’un bu seneki hedefinin Türkiye Kupası olduğunu söyleyen Metin Diyadin, bordo mavili ekibin ligi ilk 3 içerisinde bitirmesinin zor olduğunu, Avrupa’ya gitmek için elindeki tek kozun Türkiye Kupası olduğunu belirtti....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Son 10 dakika savaştık
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında, ilk yarıda rakibin sertliğine uyum sağlayamadıklarını belirterek, ''Son 10 dakikada savaştık ve gol geldi'' dedi.
Güneş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından sonra düzenlediği basın toplantısında, maçta sonucun çok önemli olduğunu dile getirerek, ''Oyun başında iyi bir futbol anlayışı vardı. İkinci yarı ise oyun çok kesildi, sertlikler fazlaydı. Rakip Trabzonspor'a karşı haklı olarak savaşçı oyununu ortaya koydu, elinden geleni yaptı. Zaman zaman başarılı oldu. Biz ise oyunun sertliğine uyum sağlayamadık. Bu uyumsuzluğumuz, son 10 dakikada oyunun sert şeklini kabul ettikten sonra ortadan kalktı. Sonra da gol geldi. Güzel futbol yoktu, bu da üzüntü vericiydi'' şeklinde konuştu.
Takımın savaşçı ruhunun olması gerektiğini kaydeden Güneş, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Bu olmalı, ama oyun kalitemiz de daha üst düzeyde olmalı. Teknik kapasiteli oyuncularımız maçta oyuna hakim olamadı. Rakibin oyun bozma anlayışına teslim oldular. Hakem de bazı şeylere izin verdi. İlk yarıda rakibin sertliğinden korktular. Savaşçı olmak güzel de iyi futbol oynamak da lazım. Saha kaygan olmasına rağmen güzeldi, ama oyun güzel değildi.''
Ligde Manisaspor ile yapacakları maça da değinen Güneş, ''Buradaki maçın telafisi olabilir, ancak Manisaspor maçına hazır olmalıyız. Hem güzel oynayıp, hem sonuç almalıyız. Bu maçta beraberlik bize yetmez'' diyerek sözlerini tamamladı.
CALE VE ÖMER'İN GÖRÜŞLERİ
Trabzonspor'un golünü kaydeden Cale, zor bir maç oynadıklarını kaydederek, ''Rakibimiz takım oyunu oynayıp, işimizi zorlaştırdı. Buna hazırlıklıydık. Son dakikalardaki gol bize avantaj getiriyor. Şimdi rakibimiz bizim sahamızda gol atmak zorunda. Yarı final için önemli bir maçtı. Açıkçası hakem de bazı noktalarda inisiyatif almayarak hatalar yaptı, bu da oyuncuları daha agresif hale getirdi'' ifadelerini kullandı.
Ömer ise ''Buradan beraberlikle dönmek, bizim için avantaj. İkinci maçta seyirci ve saha avantajını kullanacağız. Güzel bir mücadele oldu. Galibiyeti kaçırdık. 6-7 yüzde 100 pozisyonumuz oldu, penaltı kaçırdık. Hakem de sertliklere izin verdi'' diye görüş belirtti.
> ligtv.com.tr- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Güneş batmasın diye doğuya gittim
Trabzonspor'un ve Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden Şenol Güneş'den çok özel açıklamalar...
Şenol Güneş, Milli Takım’dan ayrılışıyla ilgili, “Yüzüme ayrıl demediler, Azerbaycan’dan haber yolladılar. Güneş batmasın diye doğuya gittim. Güneşi batırmaya çalıştılar, ama görüyorsunuz batıramadılar” dedi.
“Küçükken güneşin denizde ufuk çizgisinden kaybolmasına çok üzülürdüm. Güneş’in suya batacağını ve bir daha hiç çıkmayacağını sanırdım. Büyüdüm, öğrendim, deneyim kazandım, dünyayı ve insanları tanıdım. Şimdi her batışında ertesi sabah doğudan yeni umutlarla yükseleceğini biliyorum”..
Trabzonspor’un ve Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden Şenol Güneş 45 yıllık birikimi, sevinç ve hüzünleriyle bugün çok daha hoşgörülü bakıyor yaşama. Geçmişin muhasebesini yaparken sakin, kendinden emin. Edinimlerinin, yarınlar için yol gösterici olduğunu söyleyecek kadar açık yürekli. Hırslı, araştırmacı ve hâlâ ilk günkü gibi heyecanlı.
Yaklaşık iki yıl süren Seul macerasından sonra döndüğü Trabzon’da kendisinden ne beklendiğinin farkında. Neler verebileceğinin de tabii.
Milliyet Gazetesi'nden Cemal Ersen'in özel röportajı...
“Milli Takım’dan başlayalım hocam. 48 yıl aradan sonra A Milli Takımı Dünya Şampiyonası’na götüren ve üçüncüsü yapan teknik adam olarak böyle bir başarıya ulaşacağına inanıyor muydunuz?”
- “Yaptığınız bir şeyi istemek daha kolay oluyor. Çocukken birşeyler elde etmek duygusu vardı içimde. Farklı olma hayallerim vardı. Hava atmak değil, üretmek peşindeydim. Hep farklı bir şey yapmayı düşündüm. Ama şöyle bir başarı olacak, bunu elde edeceğim diye düşüncem yoktu. Dünya Kupası’nda ne olacağını bilmiyordum doğrusu. Niyetlerimle isteklerim örtüştü. Hırsımı belli etmem, ama hırslı olduğumu iyi biliyorum. Futbolcularımla çok iyi bir ekip oluşturduk ve başarıya ulaştık.”
“Görev yaptığınız süre içinde saçınız, giyiminiz, tarzınız eleştiri konusu oldu. Bunlara üzüldünüz mü?”
-“Ben yaşamın içinden geldim. Hakkımda çeşitli yakıştırmalar yapanlar o sözcüklerin anlamını yeni öğreniyorlardı. Ben onların anlamını yaşayarak büyüdüm. 15 yaşında ailenin reisi idim. Bugünlere atama ile gelmedim. Hem okuyor hem futbol oynuyordum. Küçük bir kentte, dar sokaklar arasında büyüyen bir insan olarak hayallerim fazla idi. Mesela karşımdaki deniz beni hep bir yere bağlardı, gemi beni başka bir kente götürürdü. Oyuncu iken en iyi giyinen futbolcu idim, teknik direktör olunca en kötü giyinen oldum. Bu bir bakış açısı. Benimle ilgili sorun yok. İstanbul’da bir berberim vardı, saçımı eleştirdiler. Ama ne gariptir o gün beni eleştirenler şimdi aynı berbere gidiyorlar.”
“2002 Dünya, 2003 Konfederasyon Kupası üçüncülüğünden sonra 2004 yılında Milli Takım’dan ayrılmak zorunda kaldınız”.
-“2004 yılı. Benim için en büyük olumsuzluk buydu, başarısızlık. İngiltere’yi elimizden kaçırmak bizi etkiledi. Moral bozukluğu ile Letonya maçına çıktık. Letonya’yı bir engel olarak görmedik ve gidemedik Avrupa Şampiyonası’na. Sorumlusu benim. Şamarı orada yedim zaten. Yalnız kaldım.”
“Ayrılış şekliniz peki?”
- “Ben ayrılmayı hiç doğru bulmadım. Sezon sonu mukavelem bitiyordu. Taraflar oturup konuşmalıydık. Görevde olan insana istifa sorulur mu? Ama Türkiye’de bu soruluyor. Bir tarafın öte tarafa oyun yapması iş ahlakına aykırıdır. İki taraf açısından da böyle. O gün de bu gün de aynı fikirdeyim. Yüzüme ayrıl diyemediler. Gittiler Azerbaycan’a, oradan haber yolladılar. Bu hatayı yapanları affetmiyorum. Bana nasıl yaptın demediler. Niçin yaptın dediler. Aslında zararı bana değil, temel yapıya verdiler. Bunu aşmak lazım. Futbolun etik değerleri kollanarak karar verilmeli. Medeni bir ayrılık olmalı”.
“Fatih Terim’in ayrılışı da sizinkinin benzeri oldu galiba.”
-“Fatih hocanın ayrılışı da böyle. Yanlış. Haksızlık bu. İki senelik yeni sözleşme yapılmıştı. Aynı yönetim, aynı hoca sözleşmeyi uzatıyorlar sonra ortaya böyle bir durum çıkıyor. Aslına bakarsanız Fatih hoca da hatalı davrandı. O zaman bu durumu sorgulamak lazım. Terim büyük işler yaptı, ama bu şekil ayrılık doğru olmadı. Milli Takım ve Türk futbolu zarar gördü.”
“Futbol Federasyonu, A Milli Takım için yabancı bir teknik adam düşünüyor. Türk bir teknik adam yapamaz mıydı bu işi?”
-“Ben bile milli takım antrenörlüğünü yaptığıma göre herkes yapar diyorum.(gülüyor). Niye yabancı arandığını bilmiyorum. Bana sorarsanız Türk olmalı. Olmadığı zaman bunu bir kaos haline getirmek doğru değil. O takım gelen antrenörün değil, Türkiye’nin. Yabancı da gelse bizim takım. Ona yardımcı olmamız lazım. Ancak bu süreçte Türk antrenörünü tartışmaya açmak da yanlış oldu. Bunun da hesabı sorulmalı.”
“Yeniden A Milli Takım’ın başına gelmek ister misiniz?”
-“Şu anda kesinlikle istemem. İleride olur mu bilinmez. Trabzon’da çalışmayı düşünmüyordum, bir anda burada buldum kendimi. Tatile gidiyordum buraya geldim. Yarın ne olacağı belli olmaz. Sizin dışınızda gelişen pekçok olay var. Kaleciliğin bana en önemli katkısı her türlü hamleye hazırlıklı olmayı öğretti. Kontripiyede kalmayacaksın.”
“Seul macerasını nasıl değerlendiriyorsunuz”.
-“Seul’de sabır, saygı ve sevginin kutsallığını gördüm. Örf ve adetlerine bağlılıklarına tanık oldum. Hem ülkemi temsil ettim, hem hoşgörünün ne denli önemli olduğu konusundaki fikirlerimi güçlendirdim. Şunu söylemeliyim. Doğu her zaman aydınlıktır. Güneş batmasın diye doğuya gittim. Güneşi batırmaya çalıştılar ama görüyorsunuz batıramadılar. Ben batmadım.”
‘Fabrikanın dumanı tütmeli’
“1995-96 sezonundaki 2-1’lik Fenerbahçe yenilgisi sonrası kaçan şampiyonluk sizi çok mu üzdü?”
-“Berabere kalsak da, şampiyon olacaktık. Doğru işler yaptığım maçı kaybettim. Kazanabilirdik de. Adam ne diyor ‘Hücum etti o yüzden yenildik’. Neye göre? Skoru nasıl koruyacaktık. Defansta kalarak mı? O zaman gol yemeyecek miydik? Yanlış yaptığımı düşünmüyorum. Elbette kaçan şampiyonluğa üzüldüm. Ancak yaptıklarımın 15 yıl sonra anlaşıldığını düşünüyorum. 82 puan aldım, Fenerbahçe 84. Beş-on puan, benim hatamdan kaybettik diyelim, demek ki 104 puan toplayamadık. Bu yüzden kusura bakmasınlar. Saha sonuçları ve şampiyonluk amaçtır, hedef değildir. O gün yapmak istediğimiz şey borçlu kulübü borçtan kurtarıp iyi futbol oynayarak zirveye tırmanmaktı. Bunun önemli bölümünü başardık. Futbolcuların değeri arttı. Bir maç kaybedince yaptığın herşey yanlış oluyor.”
“Bu sezon gerçek hedefiniz nedir?”
-“İki hedefimiz var. İlki ve en önemlisi kupa şampiyonluğu. Futbolcularıma bana istek ve yeteneğinizi gösterin, ona göre hedef belirleyeceğim dedim. Onlardan aldığım sinyal olumlu. Kupada sonuna kadar gideceğimize inanıyorum. Açık söyleyelim, ligde şampiyonluk uzak hedef. İlk üçe girmek başarıdır. Herkesin beğenisini kazanan bir futbol oynamak istiyoruz. Gelecek yıl hedefimizi büyültebiliriz. Trabzon büyük caimadır. İyi takım olmayabiliriz, ama büyük camiayız. 25 yıl şampiyonluk görmemiş takım olmasına rağmen bu istek ve heyecan Trabzon camiasının büyüklüğünü gösterir.
Diyelim ki bu yıl şampiyon olduk. Seneye takviye yapmayacak mıyız? 20-30 milyon euro harcayacağız. Sonra? Sonrası zor. Doğru işler yaparak başarılı olmalısın. Şampiyon olalım, borç yapalım sonrasına bakarız mantığı ile yürünmez. Kulüpler maalesef bu yolda. Sonra devlet borçları affetsin. Türkiye’de futbolcu da, teknik adam da vergisini ödemeli. İnsanlar vergi dairesinin yolunu öğrenince işler düzelir”.
“Tekke işinin gerçek yüzü nedir?”
-“Fatih ile konuştum. O da, ben de, yönetim de gelmesini istiyordu. Belki birkaç kişi istememiş olabilir. Beni de istemeyen vardır, bu normal. Fatih Terim’i de isteyen, istemeyen var. Tekke’ye 2 milyon euro vermemiz gerekiyordu. Bu aşamada doğru bulmadım. Fatih’e dedim, olursa şimdi olacak. Olmazsa sene sonu zaten bonservis bedelin yok. Fakat sonra yapılan konuşmalar doğru olmadı. Buna rağmen her zaman kapımız açık. O tartışmasız Trabzonspor’ludur. Fatih’in takımımda olmasını isterim. Bir sıkıntısı varsa bana gelebilmeli. Ama biz de istersek onu alabilmeliyiz. Türkiye’ye gelecekse Trabzonspor’a gelsin. Ağabeylik yapsın arkadaşlarına”.
“Trabzonspor geçmişte futbolcu fabrikası idi. Fabrika iflas mı etti?”
“Bu konu önceliklerim arasında. Ağabeylerimizi de bu işin içine sokarak yeni proje geliştireceğiz. Üniversiteleri de dahil etmek lazım. Önce kulüpte, sonra şehirde, ardından bölgesel anlamda uygulanacak plan hazırlayacağız. Bu fabrikanın dumanı tütmeli. Tüttüreceğiz. Takım sayısı arttı bölgede, ama futbol kalitesi artmadı. Hep geriye gittik, yatırım yok.”
‘Kaleci yalnızdır’
“Kaleci olmanız rastlantı mıydı?”
-“Doğrusunu söylemek gerekirse kaleci olmak istememiştim. Sokak arasında top oynarken, mahalle arası maçlarda ağabeyim forvetti beni kaleye geçirirdi. Erdoğdu Gençlik’te futbola başladıktan sonra bu yolun değişmeyeceğini gördüm. İsteyerek olmadım, ama iyi oynayınca devam etmek zorunda kaldım. Kaleci yalnız adamdır. Forması, oyun alanı farklıdır. Herkes size arkasını döner. 20 sene yaptım, ama çok başarılı olduğumu söyleyemem. Çünkü eğitim alarak yetişmedim, oynaya oynaya öğrendim. Bizim zamanımızda kaleciler aptal olur, kafası çalışmaz derlerdi.
‘TEOFİLO ALIŞACAK’
“Teofilo yararlı olacak mı?”
- “İyi futbolcu, zamanla alışacak. Takımda her zaman yeri var. Forveti ikileyebilirim. Ancak bu sistemin oturması için zaman gerekli. Bize katkısı olacak. Umut’un da kendini geliştirmesi gelebileceği en iyi seviyeye çıkmak için çaba göstermesi gerek. İstek var, yetenek de var. İkisi bir arada yükselecek.”
‘EN İYİSİ RÜŞTÜ’
“Türkiye’de iyi kaleci yetişmiyor gibi bir düşünce var, katılıyor musunuz. Size göre son dönemlerin en iyi kalecisi kim?”
-“Türkiye’de kalecilik gerilemedi. Futbolun katılım ve yatırım boyutu azaldı. Futbol değişti. Türkiye’nin şu an en iyi kalecisi tartışmasız Rüştü’dür. Geçmiş dönemler de dahil. Rüştü kolay gelmedi o noktaya. Hem kişilik hem yetenek açısından en iyisidir. Volkan da iyi bir kaleci, ama Rüştü’nün gerisinde. Dünya kupası onun zirve yaptığı noktadır. Kalecilik zorlaştı artık. Benim fizik olarak özelliklerim yetersizdi, ama tekniğim ile açığımı kapatmaya çalıştım. Çok başarılı olduğumu söyleyemem.”- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Arsenal'in sitesine Türk imzası!
Bir grup hacker dünyaca ünlü Arsenal kulübünün norveç taraftar sitesini hackerleyerek Trabzonspor ve Sivasspor bayrağı koydu.
Kendilerine 1923TURK-Grup diyen bir grup hacker,dünyaca ünlü Arsenal külübünün norveç taraftar sitesini hackleyerek Trabzonspor ve Sivasspor'un bayrağını koydular.
Saldırıyı ünlü İtalyan hack kayıt sitesi zone-h de doğruladı. İşte Arsenal'in taraftar sitesinde yer alan Trabzonspor ve Sivasspor resimleri...

bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
-
Milli Takıma Giray Bulak
04 Şubat 2010 / 10:55
Nurettin Balaban, Giray Bulak'ın Milli Takımlardaki görev zamanının geldiğini kaydetti.
TÜFAD Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban yapmış olduğu basın açıklamasında Türk Futboluna 25 yılını vermiş Trabzonspor eski teknik direktörlerinden Giray BULAK'ın Milli Takımlardaki görev zamanının geldiğini kaydetti.
Balaban, Türkiye Futbol Federasyonunun ana ilkesi doğru seçimler yapabilmek ve hayata geçirebilmek olduğunu belirterek, “TFF 1990'ların başından itibaren hem kendi oluşumunun hem de teknik kadrolarının seçimini doğru yaparak Türk teknik adamına olan güveni sonucunda Şenol Güneş ile 2002 Dünya 3.lüğü, Fatih Terim ile 2008 Avrupa 3.lüğü ve Mustafa Denizli ile çeyrek finali gören başarılı bir süreç yaşamıştır” dedi.
Türk futbolunun bu süreçteki başarısına baktıklarında tüm kategorilerde dünya ölçütlerinde gerekli başarılar sağlandığını kaydeden Balaban, “Başarıda devamlılığın esas alındığından dolayı teknik kadroların deneyim ve vizyonunun kolay oluşmadığını bu nedenle TFF' devamlılıktan yana bir tavır almalı ve sorumluluk üstlenmelidir .Yaşanan bu süreçte başarıların Türk Antrenörleri tarafından sağlandığı açıkça görülmüştür. Türkiye, Avrupa ve Dünya üçleminde evrensel boyutta kabul gören değerlerimize sahip çıkarak, geçmişten ders alıp bugün doğru kararlar alıp artık gelecek yılları kaybetme lüksümüzün olmadığını belirtmek isterim” diyerek şunları kaydetti:
“Bu gerçekten yola çıkarak bir çok değerimizi gelecek adına değerlendirilmesi gerektiğinde, Tolunay KAFKAS, Ertuğrul SAĞLAM, Abdullah AVCI, Bülent UYGUN gibi birçok Türk teknik adamının yanı sıra; deneyim ve akademik kariyer adına Türk Futboluna 25 yılını vermiş Trabzonspor eski teknik direktörlerinden Giray BULAK'ın Milli Takımlardaki görev zamanının geldiğini Trabzon TÜFAD ailesi adına önemle belirtmek isterim.”
Kaynak:
Yorum
-
Şubat sayımız çıktı

Kulübümüzün Resmi yayın organı Trabzonspor Dergisi'nin 74. sayısı çıktı.
2010 Masa Takvimi hediyeli Şubat sayımızın içeriği yine dopdolu.
Dergimizin 74. sayısının kapak konusu yeni transferlerimizden Teofilo Gutierrez. Halil Yazıcıoğlu’nun transferle ilgili izlenimlerini de paylaştığı röportajı keyifle okuyacaksınız.
Şubat sayımızda ayrıca kamp fotoromanı, eski Asbaşkanlarımızdan Besim Kahraman, Trabzonlu ünlü boksör Selçuk Aydın, ressam Mustafa Cinel’in röportajlarını da bulacaksınız.
Murat Tosun’un üç sayfalık anketinin bulunduğu 74. Sayımızda geçen ay başlattığımız “Şimdi Neredeler” bölümünün konusu eski futbolcumuz Lars Olsen oldu.
Şubat sayımızda ayrıca Umut Bulut’un altın onbiri, Bayan Futbol takımımız, Karadenizspor, Baba Gündüz’ün Trabzon notları, gibi konu başlıklarına da yer verdik.
Birçok konunun yer aldığı ve 5 TL’den bayilerde satışa sunulan Trabzonspor Dergisi, dopdolu içeriğiyle beğenize sunuldu.
Diğer Fotoğraflar
.
Yorum
-
Trabzonsporluyum nutku çekmesin!
Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu yaptığı açıklamada "Fatih Tekke, 2 ay sonra bedelsiz olarak gelecekti, ama 2 sonrası için Rubin Kazan'la anlaştı. Hem böyle davranıp, hem de Trabzonsporluyum nutku çekmemesi gerekiyor" dedi.
Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda yaptığı açıklamada “Fatih Tekke, 2 ay sonra bedelsiz olarak gelecekti, ama 2 sonrası için Rubin Kazan’la anlaştı. Hem böyle davranıp, hem de Trabzonsporluyum nutku çekmemesi gerekiyor” dedi.
İşte Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu’nun sözleri:
-"KIRGIN DEĞİLİZ"-
Fatih Tekke’ye hayırlı olsun diyorum. Umarım Trabzonspor’u Türk futbolunu orada başarıyla temsil eder. Biz kendisine kırgın değiliz. Konuşmuştuk. Biz kendisini istiyorduk Transferi için gittik konuştuk. İstemiye istemiye bir oyuncuyla görüşülür mü? Teknik direktörümüz çok istemişti.
-"SAMİMİ DAVRANMADI"-
Ama ortaya çıktı, bizim transfer yapma arzumuz ve samimiyetim kadar kendisinin de istek ve samimiyeti ortaya çıkmadı. Anlaşılıyor ki Fatih bizim duygu ve düşüncelerimizi taşımıyormuş, başka bir takımla anlaştı. Halbuki 2 ay daha beklese, bedelsiz olarak Trabzonspor’a gelecekti. 2 ay sonra Rubin Kazan’a gidecek.
-"TRABZONSPORLUYUM NUTKU ÇEKMEMELİ"-
Demek ki Fatih’in aklında daha iyi şartlar yakalayıp, Rusya ya da Avrupa’da bir başka kulübe gitmeyi arzu ediyordu. Hangisinde daha avantajlıysam oraya giderim diye düşündü.
Bu profesyonel davranıştır; ama bunları yaptıktan sonra çıkıp Trabzonsporluyum nutku çekmemesi gerekiyor. İkisi bir arada olmuyor.
Orada başarılı olur, olmaz bilemeyiz. Ama başka bir kulüple anlaştığına göre bizim gündemimize gelmeyecektir....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
.....
Trabzonspor'dan Haiti'ye yardım..
Trabzonspor Kulübü ve futbolcularının, Türk Kızılayı'nın ''Haiti Yardım Kampanyası''na 50 bin TL katkıda bulunduğu bildirildi.

Türk Kızılayı'ndan yapılan yazılı açıklamada, bordo-mavili takımın futbolcularının, aralarında 41 bin TL topladığı, kulübün de 9 bin TL bağışlayarak, toplam bağış miktarını 50 bin TL'ye çıkardığı kaydedildi.
Açıklamada, Haiti'deki ihtiyaç sahiplerini unutmayarak kampanyaya destek veren Trabzonspor Kulübü ve futbolcularına, Türk Kızılayı'nın da birer madalya ile teşekkür edeceği bildirildi. Türk Kızılayı'nı temsilen genel merkez yönetim kurulu üyesi Ercan Saatçi, yarın İstanbul'da, Polat Renaissance Otel'de düzenlenecek törenle futbolculara ve kulübü temsilen teknik direktör Şenol Güneş ile Sportif Direktör Ünal Karaman'a, madalyalarını verecek.
Bu arada, Trabzonspor'un, ligin ilk yarısında Gaziantepspor maçına Türk Kızılayı logolu formalarla çıkarak, Kızılay'ın tanıtımına katkı sağladığı hatırlatıldı.
Yorum
-
"Yıldız futbolcu pahalı olur"
Trabzonspor, Avni Aker Stadı'nın zeminin bozulması nedeniyle Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı Manisaspor maçının hazırlıklarına Zeytinburnu Stadı'nda yaptığı antrenmanla başladı.
Antrenmana Büyükşehir belediyespor'la oynanan kupa maçında ilk onbirde yer alan oyuncular katılmadı. Bu futbolcular salonda çalışırken; Cale ve Ömer Aysan Manisaspor maçıyla ilgili olarak şöyle konuştular.
Bu arada Ankaragücü Onursal Başkanı Melih Gökçek'in "Alanzinho'yu biz 500 bin dolara almadık, Trabzonspor 4 milyon dolar verdi" şeklindeki iddiasına Trabzonspor Başkanı Sadri Şener yanıt verdi.
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un 10 şubat'ta deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maç Rize'de oynanacak..
Trabzonspor ile Büyükşehir Belediyespor arasında 10 Şubat 2010 Çarşamba günü saat 16.30'da Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanması gereken karşılaşma, bu statta devam eden bakım-onarım çalışmaları nedeni ile aynı gün ve saatte Yeni Rize Şehir Stadı'nda alındı.
Yorum
-
‘Bordo-Mavi’ artık hacizli
Trabzonspor, Lange davasından dolayı icralık oldu, kulübe tescilli bütün markalar hacze düştü. Trabzon 1. İcra Müdürlüğü’nün kararı üzerine Türk Patent Enstitüsü markalara haciz uyguladı
Trabzonspor Kulübü ile Rune Lange arasında yıllardır süren dava sonuçlanınca icra başladı, parayı henüz ödemeyen bordo-mavililer için haciz işlemine geçildi.
1 milyon 834 bin 57 euroluk alacağı için mahkemeye giden ve kazanan Norveçli oyuncu, avukatı Zeynep Özkan aracılığıyla işlemlere başladı. Bu para, yüzde 12 yıllık faiziyle birlikte neredeyse yüzde 100 arttı ve yaklaşık 7 milyon lirayı aştı.
Ve ilk haciz, marka ve logolara uygulandı. Trabzon 1. İcra Müdürlüğü’nün kararı sonrasında Türk Patent Enstitüsü, Trabzonspor Futbol İşletmeciliği A.Ş. adına kayıtlı 9 tescilli ve tescil sürecinde bulunan 6 marka başvurusuna haciz kararı uygulandığını duyurdu.
Ayrıca Trabzonspor Kulübü ile Avea’nın birlikte sahip oldukları “bordomavicell” markasının da hacizli olduğu ifade edildi.
İşte Trabzonspor Futbol İşletmeciliği’ne ait bulunan hacizli markalar:
Trabzonspor 1967 şekil, kuzey yıldızı, trabzonspor, ts club şekil, ts 1967 şekil, bordo mavi şekil, bordo mavi arama kartı, karadeniz fırtınası, tk trabzon karadenizspor şekil, ts mobile, ts fone, ts phone, 1967 cell, ts cell, ts trabzoncell şekil.
milliyet.com.tr
Yorum
-
.....
Kupada rövanş maçı bilet fiyatları belli oldu
Bilet fiyatları şöyle:
Tribün
Kale ArkasıBilet Fiyatı
Maraton5 TL
Numaralı / Kapalı10 TL
VIP15 TL
20 TL
Rize’den bilet almak isteyen taraftarlarımız için maç günü Yeni Rize Stadı yanında biletix gişesi kurulacaktır.
Mevcut kombine kartlarını kullanmak isteyen taraftarlarımız ise 8 Şubat Pazartesi ve 9 Şubat Salı günü kombine kartlarının aslı ve fotokopisi ile Hüseyin Avni Aker Stadı biletix gişesinden kombine kartlarına isabet eden tribünlerden davetiye alacaklardır. Kombine kartlarının aslı ve fotokopisi yanında olmayan taraftarlarımıza davetiye bilet verilmeyecektir.
Trabzon’dan maça gidecek taraftarlarımızın Yeni Rize Stadı'na ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla Trabzon Belediyesi önünden saat 14.00’de sınırlı sayıda otobüs kaldırılacaktır.
Rize’ye otobüs kaldırılması konusundaki yardımlarından dolayı Belediye Başkanımız Sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür ediyoruz.
Görüntülenme Sayısı: 61
05.02.2010 16:28:18
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum