Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TRT Trabzon bölge binasi kimin oluyor?
    05 Ocak 2010 / 10:01
    Çok gizli tutulan bir gelişmeden sizi haberdar edelim.

TRT Genel Müdürlüğü küçültmeye gidiyor bu küçülme kapsamında TRT Trabzon Bölge Müdürlüğü de var TRT Trabzon Bölge Müdürlüğü daha küçük bir mekanda hizmet verecek işte bu gelişme Bakanlar Kurulu'nda konuşulurken Trabzon olaydan dar kapsamlı olarak haberdar oldu.
    Ve Trabzonspor TRT Bölge Müdürlüğü’nün binasına talip olarak burada hem kolej hem de üniversite açmak için kollaraı sıvadı. TRT Bölge Müdürlüğü’nün Trabzon’daki mekanı kolej üniversite olmaya son derece müsait bu anlamda Trabzonspor’un girişimi çok gizli sürüyor. Ancak olayın duyulmasına mütakip başka kurumlarında bu konuda ciddi girişimleri olabilir. MNG’nin patronu M.Nafiz Günal’ında bu alana beş yıldızlı otel yapmak için sipere yattığı duyumları geldi. Varlıbaşlar’ın ise söz konusu alana otel projesi olduğu söyleniyor.

Kaynak: MedyaTrabzon
    Saygılarımla,
    Adem Hotaman.

Yorum

• Mutlu yıllar Barış
      Bu habere 59 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 5 !

05 Ocak 1990 tarihinde doğan oyuncumuz Barış Memiş'in doğum gününü kutluyor, sağlık, başarı, mutluluk dolu uzun ömürler diliyoruz.
      OSCAR CARDOZO

Yorum

• Kulübümüzden açıklama

Milliyet Gazetesi’nin bugünkü (05 Ocak 2010) sayısında yer alan “İşte o dosya” haberi üzerine kulübümüzden bir açıklama yapıldı.

Açıklamada şu görüşlere yer verildi “Milliyet Gazetesi’nde şike belgesini ortaya koyan haberde kulübümüzün adının da yer alması, adeta yargısız infaz edilir bir anlayışla sunulması bizleri fazlısıyla rahatsız etmiştir. Bu konuda 21.11.2009 tarihinde kulübümüzden bir açıklama yapılmış ve o açıklamada da görüşlerimizi bildirmiştik. O tarihten beri kulübümüz konunun takipçisi olup ve yasal süreci takip etmektedir. Söz konusu dosyada 29 maçın varlığından bahsedilmekte ancak bugün sadece 2 maçın adı öne çıkarılmaktadır. Bu durum kulübümüz tarafından kabul edilebilir değildir. Kaldı ki adı geçen kişilerle kulübümüzün hiçbir bağlantısı olmadığı gibi, bu kişileri kulübümüzden tanıyan veya görüşen hiçbir çalışanımız, futbolcumuz veya görevlimiz bulunmamaktadır. Bahsedilen 3-1’lik sonucun oluşmasında kimlerin rol oynadığı dahi haberde bildirilmemişken böylesi bir konuyla gündeme gelmemiz kabul edilemez. Üstelik bildirilen raporda Antalya Cup’ta oynanan ve 3-1 sonuçlanan Trabzonspor – Antalyaspor maçının ilk yarı skoru 1-0 olarak gösterilmesine rağmen gerçek, sonucun 2-1 olduğu yönündedir. Takımımızın böyle bir konuyla gündeme taşınmasının yasal takipçisi olacağımızın ve konuyu yargıya aktaracağımızın bilinmesini istiyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurur”

OSCAR CARDOZO

Yorum

• Trabzonspor bilet fiyatlarını açıkladı..

Trabzonspor'un Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçında, Denizli Belediyespor ile oynayacağı müsabakanın bilet fiyatları açıklandı.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, biletlerin yarın satışa çıkacağı, ancak yarın sadece taraftar kart sahiplerine bilet satılacağı vurgulandı.

İndirim uygulanan biletlerin fiyatları şöyle:
          Açık tribün: 10 TL
          Maraton ve Misafir Takım Tribünü: 20 TL
          Kapalı Kenar: 35 TL
          Kapalı Orta: 50 TL
          VIP: 100 TL
          VIP ÖZEL: 200 TL
          .. Bunlar uzun eğri burunlu ve konuşmayı şehvetle seven insanlar ki sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için hiç kimseden hiçbirşey beklemeksizin bir şarkı söyler gibi ölebilirdiler...N.H.R

Yorum

• 'Pardon başkan'

Trabzon Başkanı Şener’den olay yaratan ‘ofsayt bayrağı’ nedeniyle özür dilediler

MHK’nin patronu Sarvan’la Trabzon-F.Bahçe maçının hakemi Bülent Yıldırım, Trabzon Başkanı Şener’den olay yaratan ‘ofsayt bayrağı’ nedeniyle özür dilediler

MHK Başkanı Oğuz Sarvan ile FIFA kokartlı hakemlerimizden Bülent Yıldırım, ilk yarının son haftasında oynanan Trabzonspor-F.Bahçe karşılaşmasında yardımcı hakem Hüseyin Fidan’ın kaçırdığı 3.47 metrelik ofsayt için Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’den özür diledi.

SARVAN’IN davetini kabul ederek dün üst klasman hakem seminerine giden başkan Şener, açılış konuşmalarının ardından Oğuz Sarvan ile ayak üstü sohbet etti. Bu sohbete son hafta oynanan Trabzon-F.Bahçe karşılaşmasının orta hakemi Bülent Yıldırım’da katıldı. Konuyu hemen bu maça getiren Şener, “Yardımcın Hüseyin Fidan önündeki neredeyse 3.47 metrelik bariz ofsaytı göremedi. Ve maçın sonucunu da büyük ölçüde etkiledi. Bu hatalar bizi çok üzüyor. Bu kadar net bir ofsayt nasıl görülmez anlamıyorum” dedi.

‘ÖZÜR DİLERİZ’

BUNUN üzerine Yıldırım, “Evet başkan ne yazık ki bizim de çok üzüldüğümüz bir hata yaşandı. Ben yardımcıma uydum. Sonradan gördük ki önemli bir hata yapılmış. Özür dileriz” dedi. Benzer ifadelerle Şener’e üzüntülerini dile getiren Oğuz Sarvan ise “MHK olarak bizi çok üzen bir hata oldu. Hakemimizi uyardık, benzer hataların tekrarlanmaması için de çaba sarfedeceğiz” diye konuştu.

Kaynak = http://haber.gazetevatan.com/haberde...2&Categoryid=5
            "Köpekler İstedi Diye Atlar Ölmez"
            "Trabzonlu değil Trabzonsporlu"
            43 Kütahya
            41 Kocaeli

Yorum

• Yattara Fransa'da!

Sezon başı hazırlıkları sırasında oynanan Standard Liege maçında sakatlanan ve ameliyatına karar verilen Yattara, Fransa'ya gitti.

Trabzonspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, Yattara’nın kulüp doktoru Hakan Ayaz nezaretinde Fransa’ya gittiği belirtildi.

Açıklamada, Fransa’nın Lyon kentinde bugün Santy Ortopedi Merkezi’nde muayene edilecek olan Gineli oyuncunun ameliyat programının netleştirileceği ifade edilerek, Yattara’nın söz konusu muayenesi ve operasyonunun Cerrah Bertrand Sonnery Cottet ile doktor Yann Fornier tarafından gerçekleştirileceği bildirildi.

Kaynak : http://fanatik.ekolay.net/Yattara-Fr..._35_159177.htm
              "Köpekler İstedi Diye Atlar Ölmez"
              "Trabzonlu değil Trabzonsporlu"
              43 Kütahya
              41 Kocaeli

Yorum

• Alanzinho'dan çarpıcı açıklama
                07 Ocak 2010 / 11:30
                Alanzinho'dan samimi açıklamalar....
                Takımın ilk yarı ortaya koyduğu performanstan başlayalım istersen?
                Özellikle ligin başında çok istikrarsız bir dönem geçirdik. Halbuki ilk hafta galip gelmiştik. Ardından çok ciddi bir sarsıntının içinde bulduk kendimizi. Kabul etmemiz gereken ligin ilk haftalarında olumsuzluklar olumlu şeylerden daha fazlaydı. Bunların üstesinden gelmeye çalıştık fakat istikrarsızlığı kırmakta oldukça zorluk çektik. Sonrasında hoca değişikliği, ve yeni hocanın takım üzerindeki etkileri tam zamanında oldu. Şimdi kendimizi toparlamaya başladık.
                Peki kendi performansını nasıl buldun?
                Kendi performansım hakkımda kapsamlı bir değerlendirme yapamıyorum. Sürekli olarak oynamadım. Hatta umduğum zamanın çok altında bir süre aldım. Dolaysıyla geriye dönüp baktığımda kapsamlı bir değerlendirme yapamıyorum. Bundan şikayetçi değilim. Çünkü durum ne olursa ciddi bir şekilde çalışmaya devam ettim. Bir sorun haline getirmemek için çok ciddi gayret gösterdim. Hem zihinsel hem fiziksel olarak kendimi hazır tutmaya çalıştım. İlk yarının sonlarına doğru oynamaya başladım. Umarım ikinci yarıda çok daha fazla zaman bulacağım. O zaman kendi performansımla değerlendirme yapmak daha kolay olacak.

Hugo Broos lige seninle başladı... İki maç ilk onbirde görev verdi... Daha sonra oyun sistemimde yeri yok dedi. Bu süreç seni nasıl etkiledi?
                Ligin ilk haftasında hem ben hem de takım çok iyi bir başlangıç yaptık. Ondan sonra işler kollektif olarak yolunda gitmeyince Teknik Direktör Hugo Broos'ta çok ciddi zorluklar yaşamaya başladı. Benim de ilk 11 dışında kaldığım zaman o döneme denk geldi. Her teknik direktörün bir taktik şeması vardır. Hepsinin belirli bir yöntemi vardır. Beni oynatmadı diye kendisinden şikayetçi değilim ancak fazlasıyla üzücü bir durumdu. Ben oynamak isteyen, oynamak için gayret gösteren bir oyuncuyum. O süreçte beni ciddi olarak etkiledi. Ama üzerinden gelmeyi başardım.
                Şenol Güneş'le birlikte yeniden ilk onbirde forma şansı buldun ve iyi de oynadın... Güneş'in seninle yapmış olduğu özel bir görüşme oldu mu? Senden neler bekliyor?
                Oyuncuyla teknik adam arasındaki önemli şey, futbolcunun hocasına güven duyması, hocanın da oyuncusundan bu güven karşılığında en yüksek verimi alabilmesidir. Şenol Güneş'le tam olarak böyle bir ilişki oluşturduk. Çünkü geldiğinden beri benimle ve takımdaki diğer arkadaşlarımla birlikte defalarca özer görüşmeler yapıp bize ne kadar güvendiğini, bizim yeteneklerimizi ortaya çıkarmak için ne kadar gayret göstereceğini hepimize tek tek anlattı. Bende bunun karşılığında idmanlarda ve maçlarda daha yüksek verim sağlamaya çalışıyorum. Birde işin farklı bir yönü var. Hem teknik direktör hem taraftar kitlesi hem de takım arkadaşlarım buradaki uyum sürecimi kolay atlatmam için fazlasıyla yardımcı oldular. Şenol Güneş'te böyle bir dönemde yeniden bana güven aşılaması üzerimde olumlu etki yapıyor. Sanırım bu dışarıdan da fazlasıyla fark ediliyor. Artık daha fazla gülümsüyorum, daha mutluyum, kendimle daha barışığım ve onun bu gayretine karşı bende bir şeyler ortaya koymaya çalışıyorum.

Taraftar seni çok seviyor... Sen ise sempatik hareketlerinin dışında futbol adına beklentilere tam anlamıyla cevap veremedin? Onlara neler söyleyeceksin?
                Taraftarlar geldiğim günden beri bana hem saha içinde hem de saha dışında olağanüstü bir ilgi gösteriyorlar. Onların beklentilerine tam olarak karşılık veremediğimi bende biliyorum. Bahane olarak söylemiyorum ama en azından bunu neden olarak ortaya koymalıyım. Türk futbolu oldukça zor. Oyuncular çok sert ve taraftarlar size gösterdikleri ilgi karşısında anında sonuç bekliyorlar. Ligde mücadele eden diğer Brezilyalı oyuncularla konuştuğumda, onların da aynı düşünceye sahip olduğunu öğrendim. Anında karşılık vermek sıra dışı bir şey. Bunu başarabilecek çok az oyuncunun olduğunu düşünüyorum. Bize gösterilmesi gereken sabır döneminde bazı küçük çaplı hayal kırıklıkları olabiliyor. Ama söylediğim gibi uyum sürecinde oyuncuya daha hoşgörülü davranılması gerekiyor.
                Takımda bu sezon gol yollarında sıkıntı çekildiği görülüyor... Sana göre eksik sadece forvetlerde mi yoksa orta sahanın hücuma yetirence destek verememesinde mi?
                Takımdaki her sorun ortaktır. Hiçbir zaman savunma, orta saha veya golcülere tek başına kabahat yüklenmemeli. Ligin ilk yarısında birçok gol pozisyonuna girdiğimiz, birçok şans yakaladığımız önemli ve dönüm noktası niteliğindeki maçlarda bunları değerlendiremedik. Olaya diğer tarafından bakacak olursak forvetler eğer günlerinde değilseler o zaman orta saha oyuncularının hatta savunmadaki futbolcuların sorumluluk alıp gerekirse ileriye gidip gol aramaları gerekiyor. Dolaysıyla bu ortak bir sorundur. Kesinlikle isimlere yüklenemez. Norveç'te orta sahada oynamama rağmen sezonda en az 9-10 gol atıyordum. Demek olmuyor ki golcüleriniz gününde değilse diğer oyuncuların sorumluluk alması gerekiyor.
                Fenerbahçe ve Galatasaray müsabakalarında ilk onbirde oynadın ancak köşe yazılarında bekleneni veremediğin yönünde eleştiriler geldi? Büyük maçlardaki performansını nasıl buluyorsun?
                Bu maçlarda iyi oynamadığım ortada. Ama kesinlikle büyük maçlarda oynayamama gibi bir sendrom içinde değilim. Mesela geçen sezon Galatasaray ile içerde oynadığımız ve 2-2 biten müsabakada iyi performans sergilediğimi düşünüyorum. Bir gol atıp birde asist yapmıştım. Benim kötü oynadığım Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarında takım halinde vasatı aşamayan performans sergiledik. Hayal kırıklıkları yaşadık. Takımın bütünü normal düzeyimizin altında kalınca bende bundan ister istemez etkileniyorum. Her ne kadar bunun dışına çıkıp takıma olumlu etki yapmaya çalışsam da bu kadar normal düzeyimizin altında kalınca bende başaramıyorum. Ama takıntım kesinlikle yok.

Ligin ikinci yarısı için neler söyleyebilirsin? Trabzonspor ne kadar yukarı çıkabilir?
                Birçok kişinin sandığı ve düşündüğünün aksine çok iyi bir yerde ligi tamamlayabiliriz. Bunu şuna dayanarak söylüyorum Trabzon-spor tarihi boyunca ligin zirvesinde yer alma geleneğini edinmiş, bu alışkanlığı kazanmış bir takım. Kabul ediyorum ligin ilk yarısında zor ve hayal kırıklığı yaratan bir performans sergiledik. Ancak ikinci yarıda yeniden başlayacağız. Sıfırdan başlayacağız. Kendimizi yukarıya atmak için yapmamız gereken tek şey 3-4 maç üst üste kazanmak olacak. Zaten ritminizi bir kere bulduğunuzda gerisi gelecektir. Özellikle yeni teknik direktörümüzün takımın üzerinde yarattığı bu etki, bu rüzgar bizi ileriye taşıyabilir.
                Türkiye Kupası'ndaki şansımızı ne kadar görüyorsun? İlk maçta kaybettik biliyorsun?
                Galatasaray'a karşı anahtar niteliğinde bir maç oynadık. Bu maçın önemini fazlasıyla biliyorduk ama ortaya koyduğumuz performans bu düşüncemizle örtüşmedi ve sahadan mağlup ayrıldık. Ancak önümüzde 3 maç daha var. Bu müsabakalardan galip ayrılıp 9 puan toplamak istiyoruz. Böyle olunca da gruptan çıkacağımızı düşünüyorum. Ligin sonlarında aldığımız sonuçlardan sonra kupaya daha sıkı tutunmamız gerekiyor diye düşünüyorum. Kupa bizim için bir çıkış, bir diriliş noktası olacaktır. Kupada başarılı olmamız lige de yansıyacaktır.

Zaman zaman solda, zaman zaman sağda, bazen ortada, bazen de forvette görev yaptın? Bu durum performansını etkiledi mi?
                Saha içindeki pozisyonum ne olursa olsun her mevkiye kolaylıkla adapte olabilirim. Zaten çok yer değiştiren bir futbolcuyum. Oyunun gidişatına göre pozisyon alıyorum. Son dönemde defansif anlamda kendimi daha çok geliştirmeye çalışıyorum. Ofansif anlamda da en yüksek katkıyı yapmak istiyorum.
                Kendini en rahat hissettiğin mevki neresi?
                Şuanda teknik direktörümüzün beni ikinci bir forvet gibi oynatması benim için en ideal yer gibi görünüyor. Orada oynarken hem sağa hem de sola kolaylıkla deplase olabiliyorum. Son maçlarda performansımın yükselmesindeki en büyük etken bu diyebilirim.

Bu oyun kalitesinin şampiyonluk için yeterli olduğunu düşünüyor musun?
                Ligde bizim performansımız kadar diğer takımlarında performansları belirleyici olacak. Takımların aldığı sonuçlar birbirlerine etki ediyor. Biz bu kazanma serisini bir kere oluşturduktan sonra diğer takımlarda mutlaka ligin belirli haftalarında puan kaybedeceklerdir. Onların bu puan kayıplarını değerlendirip her hafta kendimizi bir sırada olsa ileriye atabilirsek en azından ligin ilk 3 sıra içerisinde bitirmek için çok büyük avantaj elde ederiz. O rüzgar bir kez oluşunca kulübün gücüyle, taraftarın gücüyle, bize destek verenlerin gücüyle herkesin sandığından daha büyük bir hızla yukarıya çıkma şansını yakalarız.

Altyapısında yetiştiğin Flamengo uzun bir aradan sonra şampiyonluğa ulaştı. Devre arası tatilinde Rio'ya gittiğinde Flamengo ve şampiyonlukla ilgili nasıl bir atmosfer vardı?
                Brezilya'daki arkadaşlarımın tümü benim gibi koyu Flamengo taraftarı. Rio'ya gittiğimde tam anlamıyla bir bayram havasıyla karşılaştım. Belki de bu şampiyonluk daha önce kazanılan şampiyonluklardan daha önemli ve daha hasretle beklenen şampiyonluktu. Uzun süre sonra gelen bu başarı milyonlarca taraftarı sokaklara döktü. Bu şampiyonluk nesilden nesile anlatılacak bir hikayeye ve bir efsaneye dönüştü. Futbolcuların tümü birer kahraman ilan edildi.

Bu mutluluğun yanı sıra birde orada bir mutsuzlukla karşılaştın. Çünkü Rio'da sel felaketi yaşandı ve yaklaşık 60 kişi hayatını kaybetti. Bununla ilgili neler söylemek istersin?
                Brezilya Türkiye gibi trajedilerin ve dramların ülkesidir. Tamda böyle bir dram yaşadık. Oraya gittiğimde ailesini kaybetmiş, yersiz yurtsuz kalmış insanlarla karşılaştım. Uzun süredir ülke dışında olduğum için olayları dışarıdan takip ediyorum. Yılda 2-3 defa oraya gidebiliyorum. Bu olaylar yüreğimi dağladı. İnsanların yaşadıklarını görmek katlanılması zor bir durumdu.

Brezilya'nın 2010 Dünya Kupası'ndaki şansını nasıl görüyorsun? Sence Dunga'nın oluşturacağı kadro başarıyı elde etmek için yeterli mi?
                Bütün analizlerin ve değerlendirmelerin ötesinde bir gerçek var ve bu gerçek tüm dünya tarafından kabul ediliyor. Koşullar, takımdaki oyuncular, takımın başındaki teknik adam kim olursa olsun, Brezilya bütün bunlardan bağımsız olarak şampiyonaların en büyük favorisidir. Bu şampiyonaya da bu hedef doğrultusunda başlayacağız. Brezilya öyle bir takım ki şampiyonanın başlangıcından sonuna kadar büyük bir gelişim gösterir. Umarım yine öyle olur ve yine şampiyon oluruz. Çok zor ve güçlü rakipler var ama Brezilya her zaman favoridir.

Geride kalan zamanda seni en çok mutlu eden olay neydi?
                Benim için en sevindirici olay Trabzonspor'a gelişimdi. Trabzonspor'a gelerek kariyerimde çok büyük bir adım attım. Norveç'te başarıyla geçen 4 yılın ardından değerime değer katarak Trabzonspor'a geldim. Tanınırlığımı arttırdım. Kariyerimde yepyeni bir sayfa açtım. Belli bir seviden yukarıya bir sıçrama yaptım.

Ya üzen?
                2009 yılı Tanrı'ya şükürler olsun ki hem benim, hem ailem için mutluluklarla doluydu. Hiçbir sağlık sorunu ve başarısızlık yaşamadık. Tek sorun geçen sezonun son haftasında kaybettiğimiz Fenerbahçe maçı oldu. O dönemde 4 maç kazanarak Şampiyonlar Ligi'ne katılma ihtimalimiz ortaya çıkmıştı. Bende bu maça çok iyi konsantre oldum. Çünkü kariyerimde ilk defa Şampiyonlar Ligi oynama fırsatı önüme gelmişti. Ama kaybedince büyük bir hayal kırıklığına uğradım.

2010 yılından beklentilerin neler?
                Mutluluklarla dolu geçen bir 2009 yılından sonra yine aynı mutlulukları ve daha büyüklerini 2010 yılında yaşamak istiyorum. İlk yarı istediğimiz gibi geçmese de ikinci yarıda iyi sonuçlar alıp, puan sıralamasında üst noktalarda olmak istiyoruz. Trabzonspor'un başarılarına attığım goller ve oynadığım futbolla katkıda bulunmak istiyorum. Tüm dünyadaki insanların mutlu ve sağlık dolu bir yıl geçirmesini temenni ediyorum. Şimdiye kadar bana katkı sağlayan bütün insanlara buradan teşekkür etmek istiyorum.
                Kaynak: Trabzonspor Dergisi
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• TFF'nin anketlerinde ilginç sonuçlar çıktı
                  2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na ev sahipliği yapmak için çalışmalarını sürdüren Türkiye Futbol Federasyonu, resmi internet sitesi tff.org'da yapılan anketlerde umduğu desteği bulamadı.
                  Türkiye Futbol Federasyonu, resmi sitesinde EURO 2016 ile ilgili yapılan anketlerde istediği desteği bulamadı.

Aday kentler arasına Trabzon'un alınmaması ve UEFA finalinin oynandığı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın da maçların oynanacağı statlar arasına alınmaması sonrasında TFF'ye gösterilen tepkiler anketlere de yansıdı.

İlk olarak, Türkiye'nin EURO 2016 adaylığını destekliyor musunuz? şeklindeki ankete katılan katılanların
                  %70'i hayır oyu kullanınca site yetkilileri bu anketi 3 kez yeniden başlatma gereği duydu. Ancak sonuçlar değişmeyince bu sefer anket sorusu değiştirildi.

'EURO 2016 adaylığı için hazırlanan logoyu beğendiniz mi?' şeklindeki ankete katılanların %60 hayır oyunu kullanınca anket sorusu tekrar değiştirildi. Son olarak 'Sizce UERO 2016 ev sahipliğini hangi ülke kazanır?' anketinde ise %56 ile İtalya ilk sırada yer alırken, Türkiye %32, Fransa ise %12 oranında oy aldı. TFF, daha önce aday kentler ve maçların oynanacağı statlarla ilgili olarak gösterilen tepkilere cevap vererek destek istemişti.

iha
                  İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• Trabzon 2016'ya talip

Bordomavi.net isimli oluşum, Trabzon'un 2016 aday şehirleri arasında olmamasına esprili bir tepki gösterdi.

Kısa bir süre önce Futbol Federasyonu, 2016’ya aday şehirleri açıklamış, bu kentler arasında Trabzon’un yer almaması büyük yankı uyandırmıştı. Bu gelişmenin ardından şehrin önde gelen sivil toplum örgütlerinin yanı sıra Trabzonspor camiası da tepki vermiş, hatta FANATİK’te yayınlanan röportajında teknik direktör Şenol Güneş durumu, bir ‘ihanet’ olarak nitelendirmişti. Bu konuda eski bir Trabzonspor başkanı ve Trabzonlu olan Spor Bakanı Faruk Özak’ın tavrı da ciddi şekilde eleştirilmiş, olayın sadece Trabzon değil, tüm Karadeniz Bölgesi’ne yapılmış bir haksızlık olduğunun altı çizilmişti. Konuyu unutmamak ve unutturmamakta kararlı olan Trabzonspor taraftarları, olaya farklı ve esprili bir açıdan yaklaştı. Bordomavi.net isimli taraftar oluşumu, Trabzon’un 2016’ya tek başına adaylığını açıkladı! Resmi adaylık logoları da hazırlayan taraftarlar, böylece hem federasyona hem de Bakan Özak’a anlamlı mesajlar yolladı.

Kaynak: Fanatik

Yorum

• Razundara Tjikuzu aranıyor!

Gözden tamamen düşen Tjikuzu, kulüp aramaya devam ediyor.

Yönetim, Namibyalı futbolcunun menacerine, “Sen kulüp bul, biz gereken kolaylığı sağlarız” mesajını verirken, Tjikuzu’yu isteyen kulüplere oyuncunun kendisi pek yanaşmıyor. Denizlispor’un ligdeki konumundan rahatsız olan deneyimli futbolcunun, Diyarbakır’ı ise sosyal şartların elverişsizliğinden ötürü tercih etmediği öğrenildi. Tjikuzu’nun bir süre daha yeni teklif bekleyeceği, olmazsa gidip 2 kulüple bizzat görüşeceği bildirildi. (Kaynak:Fanatik)

Yorum

• Aslan'a büyük af

CEMAL Nalga skandalının ortaya çıkmasından sonra Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu tarafından ağır şekilde cezalandırılan Galatasaray Cafe Crown’a kısmi af çıktı. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü (GSGM) Tahkim Kurulu, verilen “beş puan silme” cezasını, yasal dayanağı olmadığı gerekçesiyle kaldırırken, sarı kırmızılı kulübün eski yöneticisi Yiğit Şardan’a ve genel menajer Ali Türsan’a verilen cezaları da iptal etti.
                        Ağır cezalar vermişti
                        Basketbol Federasyonu (TBF) Disiplin Kurulu, cezalı oyuncu Cemal Nalga’nın, takım arkadaşının formasıyla oynatılarak, cezasının usulsüz olarak dolmuş gibi gösterildiği gerekçesiyle, G.Saray Cafe Crown takımının Beko Basketbol Ligi’ndeki ilk 5 maçı ile Teknosa Türkiye Kupası’nda yaptığı maçlarda hükmen 20-0 skorla yenik ilan edilmesine, ayrıca bu dönem içerisinde oynadığı resmi lig maçları sayısı kadar olan toplam 5 puanı, mevcut ve gelecekte kazanacağı puanlar dikkate alınarak silinmesine karar vermiş, ayrıca olayda kusurlu görülen bazı yönetici, antrenör ve sporculara da çeşitli hak mahrumiyeti ve para cezaları uygulamıştı.
                        GSGM Tahkim Kurulu, sözkonusu olayın ardından G.Saray Kulübü’ndeki başkan yardımcılığı, basketbol şube sorumluluğu ve yönetim kurulu üyeliği görevlerinden istifa eden Yiğit Şardan’a verilen 6 ay hak mahrumiyeti ve 10 bin TL para cezası ile genel menajer Ali Türsan hakkındaki 6 ay hak mahrumiyeti ve 5 bin TL para cezasının kaldırılması yönünde karar verdi. Kurul iki isim dışında kalan idari ve teknik kadroların cezalarını onadı.
                        Sarı kırmızılıların itirazı üzerine toplanan kurul, yasal dayanağı olmadığı gerekçesiyle iptal kararı aldı. 9 olan puanını bir anda 14’e çıkaran Cimbom,...

Başlık yoruma kapalı ama,bunların alayının .......
                        Herkese Merhaba

Yorum

• Trabzonspor'da iki imza
                          08 Ocak 2010 / 10:39
                          Trabzonspor bugun iki futbolcuya imza attırıyor.

Trabzonspor'un ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Murat Tosun ve Sezer Batur için bugün imza töreni yapılacak.
                          Murat Tosun ve Sezer Badur için bugün saat 13.00'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenecek törenle sözleşme imzalayacaklar.
                          haber61
                          bordomavi.net
                          Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Sezer ve Murat sözleşme imzaladı

Yeni transferlerimiz Sezer Badur ve Murat Tosun kendilerini 2,5 yıllığına kulübümüze bağlayan imzayı attılar.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan tören, Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu Sezer ve Murat’ın daha önceden de ilgilendikleri oyuncular olduklarını belirterek, “Bugüne kısmet oldu. Konuşmuştuk kendileriyle. Transfer döneminin başlamasıyla bünyemize kattık. Uzun yıllar Trabzonspor’a hizmet edeceklerdir. Kendileri de bunu istiyor. İnşallah Trabzonspor’da yıldızlaşan oyuncular olacaklar. Trabzonspor’a güç katarken Milli Takım’a da hizmet edecekler diye umuyoruz” dedi.

Asbaşkanımız Hacısalihoğlu ayrıca, “Trabzonspor gibi kulüpler için transferin zamanı olmaz. Sezon boyunca ve sezon bittikten sonra da araştırmalar devam ediyor. Uygun oyuncular bulunduğunda anlaşma zemini arıyor” diye konuştu.

Gelen sorulara da cevap veren Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu Tjikuzu’nun durumu hakkında şunları söyledi: “Tjikuzu bize şanssızlıklar yaşadığını, oynamasının mümkün olamadığını ve gitmek istediğini söyledi. Teknik Direktörümüz Şenol Güneş’le görüşerek kendisine bu yönde izin verildi. Bir kulüple anlaşması halinde ne şekilde gideceği yönünde görüşmeler olacak”

Kalecimiz Tony Sylva’nın durumunu da değerlendiren Hacısalihoğlu, “ Sylva bir dönem moral çöküntüsü yaşadı. O dönemde performans düşüklüğü olou. Onur görev yaptı. Üç kalecimiz var. Hangisi formdaysa o oynar. Sylva hiç oynamayacak gibi bir karar yok. Hoca kimi uygun görürse o oynayacak” açıklamasında bulundu.

Asbaşkanımızın ardından söz alan Sezer Badur, kendisine inanarak transfer edenlere teşekkür ederek, “İnşallah başarılı olurum. Sivasspor’da bir sıkıntı yaşamadım. Trabzonspor’un teklifini değerlendirmek istedim. Transferime izin verdikleri için Sivasspor’a teşekkür ediyorum. Almanya’da yaşadığım dönemlerde de Trabzonspor’u takip ediyordum. Büyük bir kulübe geldik. Bunun bilincindeyiz” yorumunu yaptı.

Bir diğer oyuncumuz Murat Tosun ise Trabzonspor forması giymenin herkese nasip olmayacağını ifade ederek, “Başarılı olmak için elimizden geleni yapmak istiyoruz. Bizim için yeni bir dönem başlıyor. İyi bir ikinci yarı geçirmeyi hedefliyoruz. Trabzonspor’un tarihi hakkında bilgimiz var. Neden şampiyonluğa bu kadar ara verildiğini bilmiyorum. Umarım En kısa zamanda eski günlere döner Trabzonspor” dedi.

Ligin ikinci yasında Sezer Badur 27, Murat Tosun ise 21 numaralı formayla mücadele edecek.

Haberle ilgili diğer fotoğraflar

trabzonspor.org.tr
                            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Yattara ameliyat oldu

Sezon başı hazırlıkları sırasında oynanan Standard Liege maçında sakatlanan ve geçen sürede ameliyatına karar verilen Yattara bugün Fransa’da ameliyat oldu.

Yattara, Fransa’nın Lyon kentinde bulunan Özel Jean Mermoz Hastanesi’nde bıçak altına yattı. Yattara’yla birlikte Fransa’da bulunan kulüp doktorumuz Hakan Ayaz, futbolcumuzun Cerrah Bertrand Sonnery Cottet ve ekibi tarafından operasyondan geçirildiğini belirterek, 2 – 3 gün içerisinde hastaneden taburcu olacağını açıkladı.

bordomavi.net
                              Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Trabzonspor Yönetimi Kurulu üyesi Mahmut Aksu, Gökhan Ünal’ın transferine ilişkin çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Aksu, “Fenerbahçe’nin teklifi daha ciddi, Galatasaray’ın teklifi transfer için yeterli değil” dedi.

Radyospor’da Aydın Cingöz ile Haber Aktif programına katılan Aksu, Trabzonspor’un her futbolcusu için transfere açık olduklarını ifade ederek gündemi meşgul eden Gökhan Ünal transferi için, “Şenol Güneş, Gökhan’dan çok memnun. Her futbolcunun transferine açık bir kulübüz. Gökhan’ın Trabzonspor’a geliş fiyatı bellidir. Transfer olurken de talep edeceğimiz para geliş fiyatına yakın fiyatlar. Her futbolcu gibi Gökhan’ın transferi için her takımla görüşmeye açığız” dedi.

FENERBAHÇE DAHA CİDDİ

Mahmut Aksu, sözlerine şöyle devam etti: “Gökhan Ünal için Fenerbahçe için aracı olanların teklifi Galatasaray’ın teklifinden daha ciddi. Galatasaray’dan şu ana kadar ciddi bir teklif almadık.Ve teklifleri transfer için yeterli değil. Maçlar başalayana kadar gelen teklifleri değerlendireceğiz.”

FATİH ZENİT İLE GÖRÜŞÜYOR

Fatih Tekke’nin transferine ilişkinde bilgi veren Aksu, “Fatih Tekke Trabzonspor’a gelmeye hazır. Zenit kulübü 2 milyon Euro istediği için transfer çıkmaza girdi. Zenit kulübüyle görüşmeleri Fatih yapıyor. Yönetim olarak tüm girişimleri yaptık ama anlaşamadık, bunun üzerine Fatih Tekke, ‘kulübümle bu görüşmeleri biz yapalım’ dedi. Fatih Tekke’de Zenit’e 2 milyon Euro vermemizi istemiyor. Fatih’in devre arasında takıma katılma ihtimali yüzde 49, sezon sonunda ise yüzde 51” diye konuştu.

YATTARA İKİNCİ YARININ ORTASINDA OYNAR

Gineli Yattara’nın Fransa’da amaliyet olduğunu söyleyen Aksu, bu oyuncudan asıl olarak gelecek sezon büyük beklentiler içinde olduklarını söyledi. Aksu, “Trabzonspor sağlık kurulu Yattara’nın futbol oynayabilmesi her şeyi yaptı. Yattara oynayabilirdi. Sürekli sakatlığından rahatsızdı, kafası oraya takılı olduğu için amaliyata karar verildi. Trabzonspor’un sağlık kurulununun bir eksikliği yok. Yattara ikinci yarının ortalarında faydalanacağız. Asıl beklentimiz önümüzdeki sezon Yattara’dan üst düzey perfgormasn almak” şeklinde konuştu.
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X