Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TRABZON HOLLANDA'YA GİTTİ!..

13 Temmuz 2009 10:35

Isparta Davraz'da 14 günlük kamp çalışmalarını tamamladıktan sonra 2 günü izinli geçiren Trabzonspor, yurt dışı kampı için Hollanda'ya gitti.

Hollanda'nın Mierlo kasabasında 26 Temmuz'a kadar kamp yapacak bordo-mavililer, bu sabah THY'ye ait tarifeli uçakla İstanbul'a hareket etti. İstanbul'da takım halinde toplanacak olan Karadeniz ekibi, buradan uçakla Almanya'nın Dusseldorf kentine, oradan da karayoluyla kamp yapacağı yere geçecek.

Bordo-mavili takım, kamp süresince 16 Temmuz'da Almanya'da VFL Homberg, 18 Temmuz'da Belçika'da Standard Liege, 21 Temmuz'da Hollanda'da SC Heerenveen, 25 Temmuz'da ise Almanya'da VFL Bochum takımıyla olmak üzere 4 hazırlık maçı yapacak.

Trabzonspor'un Hollanda kampında Egemen Korkmaz, İbrahima Yattara, Rigobert Song, Tony Sylva, Tolga Zengin, Onur Kıvrak, Alanzinho, Barış Memiş, Hrvoje Cale, Ceyhun Gülselam, Gustavo Colman, Engin Baytar, Eren Görür, Ferhat Öztorun, Giray Kaçar, Gökhan Ünal, Göksu Alhas, Mustafa Yumlu, Selçuk İnan, Serkan Balcı, Tayfun Cora, Razundura Tjikuzu, Umut Bulut ve Zafer Yelen olmak üzere 24 futbolcunun yer aldığı açıklandı.

-ALİOĞLU'NUN AÇIKLAMALARI-

Trabzonspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, havalimanında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Hollanda kampının Isparta kampından sonra bir uygulama, hazırlık maçları oynayacakları bir kamp olacağını söyledi.

Hollanda'da 14 günlük bir çalışma gerçekleştireceklerini belirten Alioğlu, ''2'si Hollanda, 2'si de Almanya'da olmak üzere 4 hazırlık maçı oynayacağız. Bu kamp, Trabzonspor'un bu yıl hangi kadro ile, hangi oyun anlayışıyla başlayacağının uygulaması olacak. Umut ediyorum, Davraz kampındaki verimlik burada da elde edilebilir. Bunu da başarabileceğimizi düşünüyorum'' dedi.

Teknik direktör Hugo Broos'un sadece takımı değil, aynı zamanda Türkiye'yi de tanımaya başladığını ifade eden Alioğlu, ''Davraz kampı bir yerde birbirini tanıma süreci kampı oldu. Hiç olumsuzluk olmadı. Hocamızın intibaları iyi. Biz Hollanda kampında karşılıklı iyi intibaları şekillendirme ve verimliliğe dönüştürme gayreti içinde olacağız. Hocamız bizi sevdi, biz de onu sevdik'' diye konuştu.

-TRANSFER ÇALIŞMALARI-

Alioğlu, iddialı futbol takımının transfer çalışmasının hiçbir zaman bitmeyeceğini belirterek, ''Eğer bu 4 müsabakadan sonra oyunun sistemine göre aksayan konumlar olursa Trabzonspor olarak elimizdeki imkanları kullanıp eksikleri giderme gayretinde olacağız'' dedi.

Fatih Tekke'nin bordo-mavili kulübün gündeminde olup olmadığına ilişkin ise Alioğlu, ''Bu konuda kulübün resmi yayınları, duruşu var. Biz şu anda sezon başına konsantre olmak istediğimiz bir zeminde bunu kendi gündemimizin dışında tutuyoruz'' diye konuştu.

Bu haber 61 defa okunmuştur.

maraton.com.tr
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Kulübümüzün lisanslı ürünler markası TS Club TIR'ı Karadeniz turuna bugün başladı.

TS Club TIR'ı bugün Görele, 14 Temmuz Salı günü Giresun, 15 Temmuz Çarşamba günü Ordu, 16 Temmuz Perşembe günü Ünye’de taraftarlarımıza hizmet verecek. Tır daha sonra 17-21 Temmuz tarihlerinde Samsun Yeşilyurt AVM’de satış yapacak. 17 Temmuz Cumartesi günü saat 20.00’de Samsun Yeşilyurt AVM’de taraftarlarımıza yönelik bir organizasyon düzenlenecek.

TS Club TIR'ı daha sonra sırasıyla Zonguldak, Sakarya, Kocaeli ve İzmir illerinde taraftarlarımızla buluşacak.

Yorum

• Bitlisli öğrencilerden kulübümüze ziyaret

Milli Eğitim Bakanlığı'nın Gönül Köprüsü projesi kapsımında kente gelen Bitlisli karma İlköğretim Okulu öğrencileri bugün (pazartesi) kulübümüzü ziyaret ettiler.

Antrenman sahaları ve kulüp binasını gezen öğrencilere Trabzonspor Dergisi ve çeşitli hediyeler verildi.

Diğer Fotoğraflar

I am titanium

Yorum

• Kazancıoğlu ve Karaman sözleşme imzaladı Metin Kazancıoğlu ve Ünal Karaman Başkanımız Sadri Şener’in katılımıyla İstanbul’da faaliyette bulunan iletişim büromuzda sözleşme imzaladılar.

Başkanımız Sadri Şener Kazancıoğlu ve Karaman’ın üstlendikleri görevlerle kulübümüze faydalı olacaklarına inandığını belirterek, “Kurumsallaşmaya büyük önem veren yönetim kurulumuzun almış olduğu kararla faydalı olacaklarına inandığımız TFF eski Genel Sekreteri Metin Kazancıoğlu ve eski takım kaptanımız Ünal Karaman’la çalışmaya başlıyoruz. Bu iki ismin kulübümüzde bulunan diğer arkadaşlarla koordineli bir şekilde çalışarak başarılı olacaklarına inanıyor ve kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyoruz” dedi.

Kulüp Genel Sekreterliğine getirilen Metin Kazancıoğlu ve Sportif Direktörlük görevini üstlenen Ünal Karaman’a yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

Görüntülenme Sayısı: 264
          13.07.2009 15:52:10

Yorum

• Şener değerlendirme yapacak
            13 Temmuz 2009 / 16:16
            Star TV de Uğur Dündar'ın hazırladığı ve proğrama başkan Şener'de katılarak ayın değerlendirmesini yapacak.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Başkanı Adnan Polat ve Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, 14 Temmuz Salı günü saat 23.30'da, sunumunu Uğur Dündar'ın yaptığı programda yeni oluşturulan, “Avrupa Ligi”ni değerlendirirken, yeni ligin futbolumuza kazanımlarını da masaya yatıracak.

Program aynı anda Star TV, CNN Türk, Euro Futbol, D Spor ile Futbol Smart kanaları tarafından naklen yayınlanacak.

Dündar ayrıca Star TV'de Eylül ayından itibaren Yıldırım Demirören, Sadri Şener, Aziz Yıldırım ve Adnan Polat'ın da katılacağı programda her ay “Futbolda ayın değerlendirmesi”ni yapacak
            haber61
            Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
            Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• 3 futbolcu verildi
              13 Temmuz 2009 / 17:59

Profesyonel Şubemizin daha önce anlaşma sağladığı futbolcular resmi mukaveleye imza attılar....

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı Sami, Buğra ve Yakup Bugün gönderildi. Bordo mavililerde Altınordu'dan transfer edilen kaleci Yakup Bugün ' Altay'la resmi sözleşme imzaladı.
              Geçtiğimiz sezon başında Çanakkale Dardanel'den transfer edilen ve devre arasında Ç.Rizespor'a kiralanan Buğra ise bu kez Giresunspor'a kiralandı

Trabzonspor'un geçen yıl Hollanda'nın Nec Nijmegen takımından transfer ettiği ve Karadenizspor'a verdiği Sami Büyüktopaç ise Belçika 2. lig takımlarından Eupen'e kiralık gitti.

Trabzon Haber ve Trabzonspor haberleri ile alakalı son dakika gelişmeler. Son dakika Trabzonspor haber ile çok özel Trabzon haberleri haber61.net'te
              I am titanium

Yorum

• Akıllar şampiyonlukta

Geçtiğimiz sezon istikrarsız bir tablo çizen ve ligi 3. sırada tamamlayan Trabzonspor, yurt dışı kampı için Hollanda'ya gitti. Bordo mavililerin yolculuğu öncesi, Lig TV Muhabiri Can Karyağdı futbolcular ve Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu ile konuştu...

Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• Cale, Alanzinho & Song. Trabzonspor Hollanda (Mierlo) Kampi öncesinde Düsseldorf Havalimaninda Takim Arkadaslarini Beklerken

Yorum

• 25# Alan Carlos Gomez da Costa
                    Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                    / Rize Ardesenli

Yorum

• Takımımız Hollanda’da
                      Takımımız yeni sezon hazırlıklarının ikinci bölümü için Hollanda’ya geldi.

İstanbul’dan THY’na ait uçakla Almanya’nın Duesseldorf kentine giden ekibimiz buradan karayoluyla Hollanda’nın Eindhoven kenti yakınlarındaki Mierlo kasabasına geçti. Carlton De Brug Oteli’nde kampa giren ekibimizi Duesseldorf Havaalanında Düren Trabzonsporlular Derneği üyesi taraftarlarımız karşıladılar.

Diğer Fotoğraflar

Yorum

• TS Hollanda'da ilk idmanını yaptı
                        13 Temmuz 2009 / 23:53
                        Trabzonspor Hollanda'da ilk idmanını yaptı.

Trabzonspor Hugo Broos nezaretinde Hollanda'da ilk idmanını yaptı.

Bordo mavili takım akşam saatlerinde kamp yapacağı otele yerleşti ve ayağının tozuyla akşam idmanına çıktı.

İdman öncesi toplu fotoğraf çekildi, daha sonra Teknik direktör Hugo Broos nezaretinde akşam idmanına geçildi.

İdmanda düz koşunun ardından topla çalışma yapıldı ve en son olarak da çift kale maç yapıldı.
                        Selahattin Aydınlı / haber61.net / Hollanda

Kaynak:
                        facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Colman'la dobra dobra

Trabzonspor´un Arjantinli yıldızı, ilk kez bu kadar samimi açıklamalar yaptı. Tangocu, “Artık kendimi bir Türk gibi hissediyorum. Buradan ayrılmayı da hiç düşünmüyorum” dedi
                          Geçtiğimiz sezon oynadığı futbolla takımın vazgeçilmezleri arasında yer alan ve tribünlerin de büyük sevgisini kazanan Gustavo Colman, önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye’ye çok alıştığını söyleyen Arjantinli oyuncu, “İlk başlarda biraz zorlanmıştım. Ancak şu anda kendimi bir Türk gibi hissediyorum. Daha önce hakkımda Trabzon’dan ayrılacağım yönünde çıkan haberlere de taraftarlarımızın kulak asmamasını istiyorum. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum ve gönderilmedikçe ayrılmayı da düşünmüyorum” dedi.

Bu kez olacak

Bordo-Mavili taraftarların yeni sezon öncesi beklentilerini de bildiklerini kaydeden Tangocu, “Bu beklentileri karşılamak için elimizden geleni yapacağız. Hemen her sezon olduğu gibi bu sezon da hedefimiz şampiyonluk. Geçtiğimiz yıl bu hedefi son anda bazı olumsuzluklar nedeniyle kaçırmıştık, ama bu kez böyle olmayacak” iddiasında bulundu. Yeni teknik direktörleri Broos’a da övgüler yağdıran Colman, “Onunla yeni bir hava yakaladık. Umarım başarılı oluruz” diye konuştu.

------------------------------------------------------------------------------------------
                          Ünal Karaman'ı heyecan sardı

Yıllarca formasını kaptan olarak giydiği Trabzonspor´da, şimdi sportif direktör olarak göreve başlayacak olan Ünal Karaman çok heyecanlı...
                          Hollanda kampında teknik direktör Hugo Broos ile bir toplantı yapacaklarını belirten Karaman, “Ben buraya kaos için değil, huzur ortamı yaratmak için geldim. Teknik konuların tek hakimi Broos’tur. Ben kendisine yardım edeceğim ve takımı daha iyi yerlere taşımak için çalışacağım” dedi. Trabzonspor ile hiç bir zaman bağlarının kopmadığını dile getiren Karaman, “Trabzon’un kalbimdeki yeri çok ayrıdır. Bana bu zorlu görevde, herkesin yardım edeceğini düşünüyorum” diye konuştu.

----------------------------------------------------------------------------------------------
                          Tayfun: Bu forma benim için kutsal

Trabzonspor´da başarılı savunma oyuncularından Tayfun Cora, Bordo-Mavili formaya övgüler yağdırdı!
                          Trabzonspor’da başarılı savunma oyuncularından Tayfun Cora, Bordo-Mavili formaya övgüler yağdırdı! “Bu forma benim için kutsal” diyen Tayfun, “Benim için sağbek veya stoper olarak oynamak önemli değil. Yeter ki o formayı giyeyim. Bunun için Davraz kampında çok hırslı çalıştım. Hollanda kampında da daha iyilerini yapmak zorunda olduğumu biliyorum. Elimden geleni yapacağım. Bu sezon takımımın elde edeceği önemli başarıların altında benim de imzamın olmasını istiyorum” açıklamasını yaptı.

FOTOMAÇ
                          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                          ~Twitter ~

Yorum

• Yüzücülerimiz üçüncü oldu

Erkek yüzme takımımız 11-12 Temmuz tarihlerinde Denizli’de yapılan Anadolu Kupası final yarışlarını üçüncü sırada tamamladı.

Baş Antrenörümüz Hüseyin Özer yönetiminde yarışlara katılan takımımız İstanbul Deniz Kuvvetleri Gücü ve Ankara TED Koleji’nin ardından topladığı 1 altın, 11 gümüş ve 4 bronz madalyayla üçüncülük kupasını kazanmayı başardı. Bayan takımımız ise 1 gümüş ve 1 bronz madalya alarak finalleri 8. sırada tamamladı.

Baş Antrenörümüz Hüseyin Özer, sporcuları elde ettikleri başarıdan dolayı kutlayarak, “Finalleri başarılı bir şekilde noktaladığımızı düşünüyorum. Erkek takımımız önemli bir derece elde etti. Bayan takımımız ise hedefi olan final müsabakalarına katılarak ileriki yıllar için tecrübe ve deneyim kazandı” dedi.
                            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                            ~Twitter ~

Yorum

• "Fatih Tekke'yi isterim ama.."

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Rusya'nın Zenit takımı oyuncusu olan eski kaptanları Fatih Tekke'nin Trabzonspor'da tekrar oynamasını istediğini, ancak şartların ağır gelmesi halinde bunun altından kalkamayacaklarını söyledi..

14 Temmuz 2009 , 13:02

Şener, Fatih Tekke'nin bordo-mavili kulübün transfer gündeminde olmasına ilişkin, ''Fatih'in Trabzonspor'da oynamasını isterim ama şartlar ağır gelirse biz altından kalkamayız. Mesela bonservisini veremeyiz'' diye konuştu.

''Fatih Tekke'den, 'ben boş mukaveleye imza atarım' diye bir açıklama beklerdim'' diyen Şener, şunları kaydetti:
                              ''Bu yaşa geldikten sonra Trabzon'da futbolu noktalayacak arkadaşımızın, bir kardeşimizin öyle demeç vermesi lazım. Bunu profesyonel olarak düşünmemesi lazım. Böyle bir transfer gerçekleşecekse ben menajeriyle görüşmemeliyim. Çoğu kulüplerde, o kulüplere mal olmuş futbolcular sonuna geldikleri zaman, klasiktir bu cümle, 'ben boş mukaveleye imza atarım üstünü yönetim doldursun' der. Doğrusu budur. Böyle bir açıklama beklerdim.''

Şu anda bu konuda netleşmiş bir şeyin olmadığını anlatan Şener, ''Bu konuda bana gelen netleşmiş bir şey yok. Bana gelince bu konuya bakacağım'' dedi.

-HOLLANDA KAMPINA GİDECEK-
                              Şener, kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve kulüp başkan yardımcısı Necmettin Aytekin ile birlikte bordo-mavili takımın Hollanda'da yaptığı kampı, cuma günü ziyaret edeceğini söyledi.

Hollanda kampında Belçika'nın Standard Liege ve Hollanda'nın SC Heerenveen gibi önemli takımlarla hazırlık maçları yapacaklarını ifade eden Şener, ''Hazırlık maçları sonrasında hocanın istekleri netleşir, ona göre biz de transfere yön veririz. Teorik konuşmayalım, hoca pratiğini de görsün. Hoca belki diyecek 'sol tarafa oyuncu dedim ama gerek yok'. Bilemiyoruz. Bir gidip görelim. Ona göre hareket ederiz'' diye konuştu.

-KARAMAN VE KAZANCIOĞLU'NUN İMZALARI-
                              Şener, genel sekreterliğe getirdikleri Metin Kazancıoğlu ile sportif direktörlüğe getirdikleri Ünal Karaman'ın Trabzonspor'a fayda sağlayacaklarını düşündüklerini söyledi.

Bu iki ismin göreve başlamasıyla yönetim kurulunun üstündeki yükün de biraz yayılacağını ifade eden Şener, ''Hayırlısı olur. Trabzonspor'a faydası olacağını düşünüyoruz. Bizden sonraki nesillere örnek olur. Amacım o'' dedi.

Trabzonspor'un yıllardır FIFA olsun, Futbol Federasyonu nezdinde olsun hatalar yaptığını ve bu konuda Metin Kazancıoğlu'ndan faydalanacaklarını kaydeden Şener, ''Trabzonspor, çok cezalar ödemiş, mahkemeler kaybetmiş. O konularda artık Metin uğraşacak. Ünal Karaman ise kendini ispat etmiş, artık hocalık yapmayacağını söylemiş, kendini Trabzon'dan hiçbir zaman ayrı görmemiş biri. Transfer konularında olsun, hoca ile ilişkilerde olsun görev alacak. Bu makamlar önemli'' diye konuştu.

ajansspor
                              En son Fatih Yücel tarafından düzenlendi; 14.07.2009, 13:27.
                              Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Ceyhun Gülselam forma için iddaalı
                                14 Temmuz 2009 Salı 13:10
                                Ceyhun Gülselam, yeni sezonda teknik direktör Hugo Broos’un gözüne girerek formayı kapacağını söyledi.
                                Bordo - mavili takımın genç futbolcusu Ceyhun Gülselam, yeni sezonda teknik direktör Hugo Broos’un gözüne girerek formayı kapacağını söyledi.

Ceyhun, Davraz kampının takım açısından çok verimli geçtiğini belirterek, “Yeni hocamız bizi, biz de onu tanımaya çalıştık. İyi bir çalışma ortamı bulmuştuk. Şimdi Hollanda’da taktik anlamda kendimizi geliştireceğiz. Yeni sezon öncesi oynayacağımız hazırlık maçlarıyla taraftarlarımıza bir umut vermek amacındayız” dedi.
                                hiç kimse TRABZONSPOR'dan daha büyük olamaz. Bir futbolcu için kulüp yönetimine kin kusan bence taraftar olamaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X