Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takımımızın kampı başlıyor
    27.06.2009

Takımımız 2009 - 2010 sezonu öncesi Isparta Sirene Davras Mountain Sport Resort Otel’de yapacağı kamp için bu kente gitti.

Türk Hava Yolları’na ait tarifeli uçakla bugün saat 09.30’da İstanbul’a, oradan saat 15.05’de Antalya’ya geçecek olan takımımızın Kafile Başkanlığı’nı Halil İbrahim Akçay yapıyor. Ekibimizde izinli olan Song, Yattara, Colman, Alanzinho, Cale ve Isaac daha sonra kadroya dahil olacak. Yeni transferimiz Tjikuzu ise İstanbul’dan kafileye katılacak.

Kamp kadrosu şu futbolculardan oluşacak:

1- IBRAHIMA YATTARA

2- RIGOBERT SONG

3- TAYFUN CORA

4- TOLGA ZENGİN

5- UMUT BULUT

6- SERKAN BALCI

7- ONUR RECEP KIVRAK

8- BARIŞ MEMİŞ

9- CEYHUN GÜLSELAM

10- REMZİ GİRAY KAÇAR

11- SELÇUK İNAN

12- HRVOJE CALE

13- GUSTAVO COLMAN

14- EGEMEN KORKMAZ

15- GÖKHAN ÜNAL

16- TONY MARIO SYLVA

17- ALAN CARLOS GOMES DA COSTA

18- FERHAT ÖZTORUN

19- ZAFER YELEN

20- RAZUNDURA TJIKUZU

21- KADİR KELEŞ

22- PROMISE ISAAC

23- ERHAN KURT

24- ZİYA ŞAKAR

25- MUSTAFA YUMLU

26- GÖKSU ALHAS

27- ABDULLAH KARMİL

28- EREN GÖRÜR
    bordomavi.net
    Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Song'a büyük onur

27.06.2009

Oyuncumuz Rigobert Song Kamerun Milli Takım kaptanlığının 10. yıldönümünü ülkesinde düzenlenen bir törenle kutladı.

Kamerun'un Matomb kentinde çok sayıda kişinin katıldığı organizasyonda ayrıca 24 takımlı ligin açılışı da gerçekleştirildi. Song ayrıca Arsenal formasını giyen yeğeni Alexander Song'un düğün törenine de katıldı.
      bordomavi.net
      Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Cale de satış listesinde

Trabzonspor'da prensipte anlaşma sağlanan yabancı futbolculara kontenjan doluluğu nedeniyle imza attırılamıyor. Bordo - mavili yöneticiler bunun üzerine Faty Papy, Song ve Isaac'ten sonra Cale'yi de satış listesine koydu.Trabzonspor'da yeni sezon öncesi her konuda anlaşmaya varılan Namibyalı futbolcu Razundara Tjikuzu ile geçen sezon Belçika'da kiralık olarak forma giyen Christian Brüls'e yabancı kontenjanının doluluğu nedeniyle resmi sözleşme imzalatılamıyor.
        Bunun üzerine Faty Papy, Song ve Isaac'i satış listesine koyan bordo - mavililer, Cale'ye de iyi bir teklif gelmesi durumunda satılması kararını verdi. Bu futbolcu için birkaç menajere yetki veren Trabzonsporlu yöneticilerin gelecek teklifleri beklediği öğrenildi.
        Bordo - mavili takımda şu anda Yattara, Tjikuzu, Song, Faty Papy, Brüls, Isaac, Colman, Cale, Sylva ve Alanzinho olmak üzere toplam 10 yabancı futbolcu bulunuyor. Bordo - mavili takımda yabancı kontenjanının boşaltılamaması durumunda Christian Brüls'ün yine Belçika'da bir takıma kiralık olarak verileceği de öğrenildi.
        BROOS KAMPA GECİKMELİ KATILACAK
        Öte yandan bordo - mavili takımın yeni teknik direktörü Hugo Broos'un kampa gecikmeli olarak katılacağı açıklandı. Takımın maç CD'lerini izleyecek olan Belçikalı hocanın bir gün gecikmeli olarak Isparta kampına dahil olacağı öğrenildi.
        SONG'A BÜYÜK ONUR
        Bu arada bordo - mavili takımın tecrübeli futbolcularından Rigobert Song, Kamerun Milli Takım kaptanlığının 10. yıldönümünü ülkesinde düzenlenen bir törenle kutladı.
        Kamerun'un Matomb kentinde çok sayıda kişinin katıldığı organizasyonda ayrıca 24 takımlı ligin açılışı da gerçekleştirildi. Song ayrıca Arsenal formasını giyen yeğeni Alexander Song'un düğün törenine de katıldı.
        YUMLU: "KADRODA KENDİME YER AÇMAK İSTİYORUM"
        Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'un pilot takımı Trabzon Karadenizspor'da hem kaptanlık görevini yürüten, hem de performansıyla adından söz ettiren Mustafa Yumlu, Isparta kampına çağrıldığı için mutlu olduğunu söyledi.
        21 yaşındaki stoper, uzun zamandır Trabzonspor formasını giymek için mücadele ettiğini belirterek, "Bu kampın benim için yeni bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Kadrodaki tecrübeli ağabeylerimden de yararlanarak, kendimi daha fazla geliştireceğim. Geçtiğimiz sezon Karadenizspor forması altında başarılı bir performans sergilemiştim. Öncelikli hedefim Isparta kampında kendimi gösterip, Hollanda kampına gitmek. Oradaki hazırlık maçlarında da performansımı geliştirip, kadroda kendime yer açmak istiyorum" diye konuştu.

27.06.2009
        Kaynak : DHA

Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Mutlu Sona Ulaşıldı
          Trabzonspor uzun uğraşlar sonucu Gençlerbirliği'nden Engin'in transferinde mutlu sona ulaştı. Trabzonspor 2 yıldır peşinden koştuğu ancak kadrosuna katamadığı Engin Baytar'ı sonunda kadrosuna katmayı başardı. Geçtiğimiz sezon Eskişehirspor'da kiralık olarak forma giyen Engin Baytar yeni sezon hazırlıkları için Gençlerbirliği ile antrenmanlara çıkmaya başlamıştı. Öte yandan Engin'in Trabzonspor'un Isparta kampına bugün katılacağı da öğrenildi.

Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Engin artık Trabzonsporlu
            27 Haziran 2009 / 14:39
            Gençlerbirliği ile yapılan bonservis pazarlığı mutlu sonla bitti. Engin bugün Davraz kampına katılıyor

Geçtiğimiz sezon Eskişehirspor'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Gençlerbirliği'nde bulunan Engin Baytar artık Trabzonsporlu. İki kulüp arasında uzun süredir yapılan pazarlıklar nihayet sonuçlandı .
            Bordo Mavililer Gençlerbirliği'nin istediği astronomik transfer bedelinde indirim yaptırarak Engin'i renklerine bağlamayı başardı.
            Yeni sezon hazırlıkları için Gençlerbirliği ile kampta bulunan genç futbolcu bugün Trabzonspor kampına katılacak

Kaynak: Haber61.net
            Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• 1- IBRAHIMA YATTARA
              2- RIGOBERT SONG
              3- TAYFUN CORA
              4- TOLGA ZENGİN
              5- UMUT BULUT
              6- SERKAN BALCI
              7- ONUR RECEP KIVRAK
              8- BARIŞ MEMİŞ
              9- CEYHUN GÜLSELAM
              10- REMZİ GİRAY KAÇAR
              11- SELÇUK İNAN
              12- HRVOJE CALE
              13- GUSTAVO COLMAN
              14- EGEMEN KORKMAZ
              15- GÖKHAN ÜNAL
              16- TONY MARIO SYLVA
              17- ALAN CARLOS GOMES DA COSTA
              18- FERHAT ÖZTORUN
              19- ZAFER YELEN
              20- RAZUNDURA TJIKUZU
              21- KADİR KELEŞ
              22- PROMISE ISAAC
              23- ERHAN KURT
              24- ZİYA ŞAKAR
              25- MUSTAFA YUMLU
              26- GÖKSU ALHAS
              27- ABDULLAH KARMİL
              28- EREN GÖRÜR

Son sekiz ilk yirmi de olupta İsparta'da ki kampa gelmeyecek ağır topların yerini doldurmak üzere çağrılan futbolculardır.Kamp sona erdiğinde kendilerine takım bulmaları istenir ya da Karadenizspor'a gönderilirler.
              Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
              Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
              Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• Istanbul Havalani, Engin, Tjikuzu vs.

http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=58136
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Trabzonspor Isparta'da
                  27 Haziran 2009 / 20:01
                  Trabzonspor Isparta'ya geldi

Trabzonspor 2009-2010 sezonu öncesi hazırlıkların ilk startını Isparta'da 13 gün kamp yapacak.

Bordo mavili takım akşam saatlerinde Isparta Sirene Davras Mountain Sport Resort Otel'de kampa girdi.

Trabzonspor'un kafile başkanlığını Halil İbrahim Akçay yapıyor.

Bordo mavili takımda izinli olan Song, Yattara, Colman, Alanzinho, Cale ve Isaac daha sonra kadroya dahil olacak.

Bordo mavili takımın yeni transferi Tjikuzu da takımla birlikte Isparta'ya geldi.
                  Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• "TRANSFERLER DEVAM EDECEK"

Trabzonspor'un kamp kafilesi başkanı Halil İbrahim Akçay, 2009-2010 futbol sezonunun ciddi ve önemli geçeceğini belirterek, Trabzonspor'un da bu doğrultuda çalışmalarını yürüttüğünü söyledi.

Trabzonspor, 2009-2010 sezonu öncesi Türkiye'deki kamp çalışmalarını yapmak üzere Isparta'nın Davraz Kayak Merkezi'ndeki Isparta Sirene Davraz Mountain Sport Resort Oteli'nde kampa girdi.

Kafileyle birlikte otele gelen Halil İbrahim Akçay, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kampa yeni başladıklarını ve yeni bir kafileyle otele geldiklerini belirten Akçay, hazırlık çalışmalarına da yarın başlayacaklarını söyledi. Akçay, ''Sezonun çok ciddi ve önemli geçeceğini düşünerek biz de ciddi bir hazırlık kampı için start veriyoruz. Allah kısmet ederse, buradaki hazırlık kampından sonra ikinci etap olan Hollanda'ya geçeceğiz'' dedi.

Yabancı oyuncuların kampa daha sonra katılacaklarını dile getiren Akçay, transferler konusundaysa, ''Trabzon çok büyük bir camia olduğu için transfer hiçbir zaman bitmez. Her an herşey olabilir. Bütün yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız bu konudaki çalışmalarına devam ediyor. Zaten biraz sonra önemli transferimiz olan arkadaşımız kampa katılacak, yoldalar zaten. Transfer çalışmalarımız devam edecek.''

maraton.com.tr
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• 'Ernst benim yedeğimdi!'
                      Trabzon´un yeni transferi Tjikuzu da, FANATİK´i seçti. İddialı konuşan Namibyalı, taraftarlara umut saçtı: Türkiye´de yere göğe sığdırılamayan Ernst, Werder Bremen´de yedeğimdi. Trabzon´u kupa kaldırmak için seçtim

Almanya kariyeri kelimenin tam anlamıyla müthiş. Hansa Rostock, Duisburg ve Werder Bremen gibi kulüplerin formasını giyen, ardından Türkiye’ye Çaykur Rizespor için gelen Tjikuzu, şimdi yine bir Karadeniz temsilcisinde kariyerine başarı halkası eklemek için mücadele edecek. İstanbul Belediyespor’dan transfer edilen Namibyalı futbolcu, Isparta kampı öncesinde FANATİK’e konuştu, birbirinden iddialı açıklamalar yaptı. Öncelikle transferde emeği geçen Trabzon Başkanı Sadri Şener, yönetici Mahmut?Aksu, menacerlerim Yüksel?Demir ve Egemen Adatepe’ye teşekkür ederek söze giren deneyimli orta saha, “3 yıllık imza attım. Amacım Trabzon’da şampiyonluklar yaşamak kupalar kaldırmak. Kariyerime böyle iddialı bir takımda devam etmek için Trabzonspor’u seçtim. Umarım bana güvenenleri yanıltmam” ifadesini kullandı.Daha önce Rizespor’da oynadığı için Trabzon’da uyum sorunu yaşamayacağını da sözlerine ekleyen Tjikuzu, “Bu transferi kendi adıma geç kalmış bir transfer olarak değerlendiriyorum.

‘Pizzaro, Ailton ve Frings’le oynadım’O nedenle en kısa zamanda kendimi kanıtlayıp formamı garanti altına almak istiyorum” dedi. Zor bir mevkinin oyuncusu olduğunu ama bunu kaldıracak kapasitesinin bulunduğunu söyleyen yeni transfer, “Büyük takım atmosferini biliyorum, kendime güveniyorum. Ayrıca bir şeyi daha hatırlatmak isterim. Werder Bremen’de oynarken, geçtiğimiz sezon Beşiktaş’ta harikalar yaratıp alkış alan Ernst benim yedeğimdi. Pizzaro, Ailton ve Frings gibi isimlerle aynı takımda oynadım” mesajlarını yolladı. Hugo Broos’u da tanıdığını belirten Tjikuzu, “Zaten kaliteli bir kadro vardı. Şimdi bir kan değişimi yapıldı. Bunun olumlu yansıyabileceğini düşünüyorum” diye konuştu.
                      Yoksula gülmedim, zenginliğe özenmedim, faşistleri sevmedim, ezilenleri dövmedim, ben Devrimci doğdum, Devrimci öleceğim..!

Yorum

• Yeni sistem Broos'a bağlı
                        Primden ceza yönetmeliğine kadar tüm uygulamalar yeni teknik adam Hugo Broos ile gerçekleştirilecek

Trabzonspor’da yeni sezon öncesinde köklü değişimlerin de olması bekleniyor. Bu değişimlerin tamamı yeni teknik direktör Hugo Broos önderliğinde hazırlanacak, sezon öncesinde futbolculara da açıklanacak. En önemli konu şüphesiz kaptanlık meselesi. Hüseyin Çimşir’in yokluğunda birinci kaptanın kim olacağı hakkında yönetimin de görüş belirtmesi beklenirken, son karar yine Belçikalı’ya bırakılacak.

Herkes heyecanlı
                        Ayrıca yeni prim ve ceza sisteminin de deneyimli hocanın istekleri doğrultusunda hayata sokulacağı kaydedildi. Disiplinli bir kişiliği olduğu bilinen Broos’u tüm öğrencileri büyük bir heyecanla bekliyor.
                        Yoksula gülmedim, zenginliğe özenmedim, faşistleri sevmedim, ezilenleri dövmedim, ben Devrimci doğdum, Devrimci öleceğim..!

Yorum

• Trabzonspor uçağında panik!

Trabzonspor'un Antalya yolculuğu korkulu geçti! İstanbul Atatürk Hava Limanı'ndan THY ait uçakla Antalya'ya hareket eden bordo mavili kafile ve uçakta bulunan yolcular, uçuş sırasında sıkıntılı anlar geçirdi.

27 Haziran 2009 , 20:10

Lig TV muhabiri Can Karyağdı'nın verdiği bilgiye göre; İstanbul Havalimanı'ndan 1 saat rötarla Antalya'ya hareket etmek için kalkan uçak, Antalya civarlarına ulaştığında bir bulut kümesinin içine girdi.

Uçağın bir süre sarsıntı geçirdiği ve irtifa kaybettiği belirtildi. Bu beklenmedik durum sebebiyle uçağın havada sarsılmasının, Trabzonspor kafilesinin ve uçağın içindeki yolcuların aşırı şekilde paniklemesine yol açtığı kaydedildi.

Antalya Havalimanı'na sağ salim inen kafilenin, bir süre dinlendikten sonra kamp çalışmasının yapılacağı Isparta'ya otobüsle hareket ettiği öğrenildi.

(Allah korusun.)

Yorum

• Trabzonspor sahaya indi. Bordo Mavili takımın Davraz'daki 13 günlük kampı başladı.

Yorum

• Song kalıyor Yabancı kontenjanının boşaltılması için gönderilecek oyuncular arasında gösterilen Rigobert Song'a, engel çıktı. Belçikalı Teknik Direktör Hugo Broos, yönetime Kamerunlu oyuncuyu takımda görmek istediğini iletti.

Habere Yorum YazınHabere Puan Verin

TRABZON
                              28.06.2009 11:08:44
                              GÖKMEN ŞAHİN -TRABZON

Trabzonspor prensipte anlaşmaya vardığı, takımın kampına dahil ettiği yabancı oyunculara kontenjan doluluğu sebebiyle imza attıramıyor. Faty Papy, İsaac, Song'u takımdan gönderme planları yapan Bordo-mavili yönetim Hugo Broos'un, "Kamerunlu oyuncu Song'u takımda görmek istiyorum" demesi üzerine beklemeye geçti. İlk olarak Faty Papy ve Isaac takımdan göndermek isteyen yönetim, böylelikle yabancı kontenjanında yer açmak istiyor.

İbrahim Yattara, Song, Alanzinho, Cale, Colman, Isaac, Tnoy Sylva, Brüls, Faty Paty ve Tjikuzu olmak üzere 10 yabancı futbolcusu bulunan Trabzonspor, elinde bulundurduğu yabancılara iyi bir teklif gelmesi durumunda satışa koyacak.

Gönderilecek oyuncular arasında gösterilen Trabzonspor'un Kamerunlu oyuncusu Rigobert Song, Hugo Broos'un engeline takıldı. Broos'un, yönetime, "Song takımda görmek istiyorum. Bana ve takıma büyük katkısı olacağını düşünüyorum" demesi üzerine bu futbolcuyla yollarını ayırmaktan vazgeçmesine rağmen iyi bir teklif karşısında açık kapı bırakıldı.

Kamerunlu oyuncu Rigobert Song' da diğer yabancı oyuncular gibi 2-3 Temmuz tarihlerinde takımın Davraz'da yaptığı kampa katılacak.

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X