Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "İyi bir takıma sahibiz"

Trabzonsporlu futbolcular, yeni sezon öncesi forma ve kulübün lisanlı ürünlerinin tanıtımını yaptı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki tanıtıma futbolculardan Umut Bulut, Gökhan Ünal, Egemen Korkmaz, Ceyhun Gülselam, Tayfun Cora ve Ferhat Öztorun katıldı. Yeni formalar içerisinde taraftarların en çok istediği çubuklu forma da yer aldı. Tanıtımın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Egemen Korkmaz, bu sezonun tüm camia için hayırlı olmasını dileyerek, ''Yeni bir hocamız var. Aramıza katılan arkadaşlar da oldu. Geçen sezondan oturmuş kadromuz var. İnşallah hedeflediğimiz yere iyi bir hazırlık dönemi geçirerek ulaşmış oluruz'' dedi.

Diğer takımların yaptığı transferlerin kendilerine bağlamayacağını ifade eden Egemen Korkmaz, ''Bizim iyi bir takımımız ve arkadaşlık ortamımız var. Bizler hep beraber iyi bir sezon geçirmek istiyoruz. Tüm taraftarların bize destek olmalarını bekliyoruz'' diye konuştu.
    Umut Bulut da şampiyonluğu hedeflediklerini ve bunun için takım olarak ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Tayfun Cora ise geçen sezonu üçüncü bitirdiklerini dile getirerek, ''Daha iyisini yapabilirdik ama bu seneki hedefimiz geçen seneden daha iyisini yapmak. Bunun için çalışacağız yeni hocamızla birlikte, inşallah bunu başarırız. Geçen seneden oturmuş bir takımımız var. Önceki yıldan daha iyisini yapacağız'' ifadelerini kullandı.

Yeni transfer Ferhat ise bugün toplanarak sağlık kontrolünden geçtiklerini belirterek, ''Kendi adıma da takımın adına da yeni sezonu açtık. İnşallah çok güzel bir sezon geçer ve istediğimiz başarıları elde ederiz'' dedi.
    I am titanium

Yorum

• Şenol Güneş Tarih Yazıyor
      25 Haziran 2009
      Şenol Güneş'in çalıştırdığı Seoul Asya Şampiyonlar liginde tur atladı ,ligde ise lider Guangju ile aynı puana ulaştı.

Trabzonspor eski teknik direktörü Şenol Güneş Seoul ile birlikte Güney Kore 'da tarih yazmaya devam ediyor. Güneş'in çalıştırdığı FC Seoul takımı Asya şampiyonlar liginde karşı karşıya geldiği Japonya'nın Kashima takımını eleyerek çeyrek finale çıktı.

TURU PENALTILAR GETİRDİ
      Güneş'in ekibi Seoul ile Japon temsilcisi Kashima arasında oynanan Asya şampiyonlar ligi karşılaşmasının normal süresi 2-2 berabere sonuçlanırken, uzatma dakikalarında her iki takımın çabası da skoru değiştirmek için yeterli olmadı 120 dakikası 2-2 berabere sonuçlanan karşılaşmanın sonunda Güneş'in ekibi Seoul penaltı atışları sonunda Kashima'yı 5-4 mağlup ederek tur atladı

Asya Şampiyonlar liginde Çeyrek final maçları 23-30 Eylül, yarı finaller ise 21-28 Ekim,de oynanacak.
      Asya Şampiyonlar liginin final maçı 7 Kasım'da Tokyo Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak.

LİGDE 'DE ZİRVEDE
      Güneş li Seul ligdede de zirveye maç fazlasıyla ortak oldu. Seoul takımı ligde hafta sonu karşı karşıya geldiği Jeju'yu 2-1 mağlup ederek lider Guangju ile aynı puana ulaştı. Puanını 26 ya çıkararak lider Guanguju'un ardından averajla ikinci sıraya yerleşen Seoul bu sonuçla da ligde de iddialı konuma geldi.

haber61

Yorum

• herkese günaydın. B genç takımımız bugün 17.30 da bakırköy belediye stadında yarı final maçı oynayacak. Takımımıza tam destek verebilmek için herkesi maça davet ediyoruz. Trabzonspor B genç takımına şimdiden başarılar diliyorum.
        En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
        En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

• Türkiye şampiyonası yarı final müsabakası 17.30 bakırköy belediye stadı
          En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
          En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

• Bu adama dikkat!

Çıtayı düşürmedik, Broos önemli hoca, referansları iyi. Önyargı doğru değil. İçim rahat, şimdi kongre için çalışıyorum. Daha güçlü bir kadroyla geliyoruz...

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, geniş gündem ile ilgili yine FANATİK’e konuştu:
            ‘EKİBİ DE KALİTELİ’
            “Biz de isteriz ki, hep dünyanın bir numaraları gelsin. Ama bu mümkün olmayabiliyor. Ama en iyisi için çalışmak, uğraşmak önemli. Görüştüğümüz ve mesafe aldığımız isimler basında yer aldıktan sonra Hugo Broos bazılarını tatmin etmemiş olabilir. Ancak inanıyorum ki, biz iyi, işini seven, hedefleri olan bir teknik adam aldık. Üstelik referansları da olumlu. Trabzon’u tanıyan bilen kişilerden sorduk, soruşturduk. Broos’u alarak çıtayı düşürdüğümüz söylenirse buna kesinlikle katılmam. Çünkü kişisel olarak da çıtayı hep yüksekte tutan bir yapıdayımdır, iddialıyımdır...”
            ‘Başarıları ortada’
            “Hugo Broos, kendi liginde önemli başarılar yaşayıp kalitesini kanıtlamıştır, şampiyonluklar tatmıştır. Değerlendirmelerin Trabzonspor’daki performansından sonra yapılmasını daha mantıklı ve doğru buluyorum. Şimdi yapmamız gereken Trabzonspor’un başarısı için yeni hocayı desteklemek ve yardımcı olmaktır. Ayrıca iyi bir ekip de kurduk. Metin Diyadin ve Turgut Kural, önemli değerler. Hugo Broos’a da çok yardımcı olacaklarına inanıyorum. Kısacası benim bir endişem yok. Trabzon’a uygun ve kaliteli bir antrenör aldığımız düşüncesindeyim.”
            YÖNETİM DEĞİŞİYOR
            “Başkanlığa aday olacağımı zaten söylemiştim. Şu sıralar bir ekip oluşturma evresindeyiz. Tabi ki tamamen bir değişim olmayacak ama bazı nöbet değişimleri de kaçınılmaz. Burada kimseyi kırmak, üzmek istemiyorum. Dediğim gibi bir kan değişimi gerekiyor bazen. Çalışıyoruz, uğraşıyoruz. Her ne kadar camiamız takımımıza şu ana kadar fazla ilgi göstermemiş olsa da (!) bizler elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Yönetim kadrosunun da daha iddialı ve heyecanlı bir şekilde yola devam edeceğinden emin olabilirler...”
            ‘Kadromuz zaten iyi’
            “Transferde her sezon 23-25 oyuncu almamız mümkün değil. Tabi ki takviyeler olacaktır ama hocamızla bunu daha sonra konuşacağız. Her sezon bu kadar transfer mantıklı da değil. Zaten fazla açılmayacağımızı da söylemiştim. Geçen sezondan iyi bir kadromuz var. Bunun üzerine takviyeler Trabzon’u yine ligin üst sıralarına taşıyacaktır zaten. Ligin devleriyle yarışmamızı istemesine rağmen yalnız bırakanlara rağmen her açıdan en güçlü kadroları oluşturmaya, üretmeye, yeniliklere çalışıyoruz.”

’Şampiyonluğu istiyoruz Avrupa Ligi’ne kalmalıyız’
            Başkan Sadri Şener’e sohbetimiz sırasında Trabzonspor için gelecek sezon adına nasıl bir yol haritası çizdiğini de sorduk. Geçen sezon camiaya verilen ‘Avrupa bileti’ sözünü tutan Şener, haliyle çıtanın yükseldiğini belirtti. 25 yıllık şampiyonluk hasretine değinen Bordo-Mavililer’in başkanı, “Şampiyonluk söze vermiyorum, vermem. Ancak amacımız bu kez şampiyonluk olacaktır. Avrupa Ligi’ni de çok önemsiyorum. Bu maddi-manevi çok önemli çünkü. Ön elemeyi geçmeliyiz. Camiamıza yeniden Avrupa heyecanları yaşatmak istiyoruz” değerlendirmesini yaptı.

'Kırgınım, özür kabul etmem'2008-2009´un kombine satışının beşte birine dahi ulaşılamaması, Başkan Sadri Şener´in üzerinde durduğu asıl konuların başında geliyor. Şener, camiaya, özellikle de ‘yakın dostlar’ olarak nitelendirdiği kişilere çok kırgın. İlgisizliği hiçbir şekilde yorumlayamadığını belirten Trabzon’un patronu, “Kırgınım ve özür de kabul etmiyorum. Kombine işi para değil, aidiyet işidir. Hadi sıradan taraftarın parası yok. Peki ya VIP’teki duruma ne demeli. Dostlarımızın, zenginlerin, eski yöneticilerin oturduğu bölümde sadece 2 kombine satılmış. Gerisini siz düşünün” ifadesini kullandı.

FANATİK ÖZEL
            SERHAT DEMİRTAŞ

Yorum

• Onlar birer yıldız

Boos, Futbolcu İzleme Komitesi’nin beğendiği futbolcularla ilgili olarak, “Gerçekten çok kaliteli isimler. Benim de listemde yer alabilirler. Alınırsalar harika olur” dediği belirtildi
              Trabzonspor Yönetimi gelecek sezona yönelik yabancı transferinde birçok ülkeden futbolcu araştırması yapmıştı. Teknik Koordinatör ve Futbolcu Takip Merkezi Başkanı Özkan Sümer ile ekibinin özellikle Belçika, Hollanda, Avusturya ve Almanya eksininde birçok ismi yakın takibe alması sonucu bir liste oluşturulmuştu. İşte bu oluşturulan bu liste, Bordo-Mavili takımın yeni teknik direktörü Hugo Broos’a iletildi. Broos, gördüğü isimler karşısında şaşkınlığını gizleyemezken, “Takımın eksiklerini henüz bilmiyorum. Ama bu listeyi hazırlayan arkadaşlar demek ki takımın ihtiyaçlarına göre hareket etmişler. Ancak ismi geçen futbolcuların tümü de kendi alanlarının en iyileri arasında gösterilebilirler. Alınabilirlerse Trabzonspor’a önemli katkı yaparlar ve büyük yıldız olurlar” dediği öğrenildi.

Özellikle Bu 3 İsim Çok Gözde

Belçika futbol pazarında beğenilen ve Hugo Broos’un da, ‘alınabilirler’ raporu verdiği isimlerden 3’nün Bryan Ruiz Gonzales, İvan Perisic ve Tom de Mul oldukları ortaya çıktı. Kosta Rikalı 23 yaşında ve 1.87 boyundaki forvet oyuncusu Bryan Ruiz Gonzales, Racing Genk takımının formasını giyiyor. Bu futbolcunun Hugo Broos’un öğrencisi olduğu ortaya çıktı. Broos’un, “Bryan Ruiz Gonzales alınabilirse, Türkiye’yi ayağa kaldırır, Avrupa’nın en önemli yıldızlarından biri olur” dediği ileri sürüldü. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in de Bryan Ruiz’in alınabilirlik durumunu araştırmaya başladığı ifade edildi. Bu ismin dışında forvet olarak Standart Liege’nin Kongolu golcüsü Dieumerci Mbokani Bezua veWesterlo’nun Kolombiyalı forveti Alfonso Ruiz’in de iyi isimler olduğunu söylediği vurgulandı.

Tom De Mul-Perisiç Harika

Broos’un, Sochoux kulübünün malı olan İvan Perisic’i de, ‘Mükemmel’ olarak değerlendirdi. Perisic için, “Hem atak yönü, hem de savunma anlayışı mükemmeldir. Dinamik futbolcu olarak bize çok şey katabilir” dediği bildirildi. İspanya’nın Sevilla kulübünün malı olan ve geçen sezon KAA Gent kamında oynayan sağ kanat oyuncusu Tom de Mul’da Broos’tan tam not aldı. 23 yaşındaki Mul için de Broos, “Sağ kanadı her yönüyle kullanabilecek bir isim” raporu verdi. Broos’un Tom de Mul’un alınamaması halinde Genk takımında oynayan sağbek Hans Cornelis’i önerdiği ifade edildi. Stoper olarak da Genk takımının Brezilyalı oyuncusu Joso Carlos Pinto Chaves’i istedi.. Broos yrıca Charleroi takımının kanat oyuncusu Geoffrey Mujangi Bia için de, “Genç ve mükemmel kanat oyuncusu” dedi.

Transfer sıkıntısı
              Trabzonspor’un transfer gündemindeki ilk isimlerden olan Danimarka’nın Kopenhagen takımında forma giyen Kanadalı orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson, İspanya’nın Mallarco takımında oynayan Juan Arango ve Gençlerbirliği’nin Trabzonlu sol kanadı Engin Baytar’da somut bir gelişme yaşanmazken, taraftar ise sabırsızlanıyor. Atiba Hichunson için yapılan görüşmelerde henüz bir sonuç alınamazken İngiliz kulübü Fulham’ın devreye girdiği Kopenhagen’e takit 3,5 milyon Euro teklif ettiği belirlendi. Trabzonspor ise bu oyuncu için en son 2,5 milyon Euro önermişti. Bu durumda Hutchinson’un transferinin zora girdiği kaydedildi.

Kontenjan Büyük Sorun

Yabancı kontenjanında sıkıntı olan Bordo-Mavililer, Arango’dai olumsuzluk yaşanmasından endişe ediyorlar. Arango’ya da Almanya’dan teklifler yapıldığı biliniyor. Yabancı kontenjanı konusunda sıkışan Bordo-Mavili yönetim, İsaac, Song’dan başka, Yattara, Alanzinho, Cale ve Colman’dan en azından birini elden çıkarmayı planlıyor. Aksi takdirde bugüne kadar yaptığı tüm çalışmaların boşa gitmesinden endişe ediliyor. Öte yandan Engin Baytar ile ilgili yapılan görüşmelerde henüz sonuç alınamadığı ve transferin önümüzdeki haftaya sarkabileceği bildirildi. Engin konusunun da çok uzaması taraftarların canını sıktı. Engin de kendisine birçok teklifin olduğunu belirterek artık sabrının tükenmek üzere olduğunu yakın çevresiyle paylaştığı ileri sürüldü.

Al Sadd komedisi
              Geçtiğimiz sezon İbrahima Yattara’ya talip olan Katar’ın Al Sadd kulübü yöneticileri, bu sezonki tavırlarıyla herkesi kendilerine güldürdüler. Katar kulübü yetkilileri geçen sezon 10 milyon 850 bin Euro verdikleri İbrahima Yattara için bu kez önce Pascal Feindouno’yu takas olarak vermek istedi. Sonra Yattara’yı 2 milyon Euro’ya alabileceklerini Trabzonspor’a bildirdiler. Şimdi de, “Feindouno’yu almak isterseniz, Yattara’nın yanında 2 milyon Euro vermelisiniz” diye haber gönderdiler. Katar’ın Al Sadd kulübü yöneticileri geçen sezonki tavırlarının yanı sıra bu kez de ortaya koydukları tutumla ciddiye alınacak bir yapılarının olmadığını göstermiş oldular.

Isaac’i PSG İstiyormuş!
              Trabzonspor’un gözden çıkardığı forvet oyuncusu İsaac Promise’ye her gün yeni yeni kulüplerin talip olduğu ifade edildi. Trabzonspor’a henüz resmi teklif gelmemesine karşın Nijeryalı futbolcuya Fransa’nın Paris Seint Germaen takımının istediği dile getirildi. İsaac’ın da PSG’de forma giymek istediği vurgulandı. Öte yandan İsaac Promise’yi Türkiye’den de Manisaspor, Bursaspor, Ankaraspor, Eskişehirspor, Antalyaspor ve Ankaragücü’nün de istediği belirtildi. Trabzonspor, Türkiye’deki bazı kulüplerin İsaac ile ilgilendiğini doğrularken, Paris Seint Germaen’den henüz resmi bir öneri almadıklarını ifade ettiler.

Brüls’e övgü
              Trabzonspor’un geçen sezon Belçika’dan transfer edip Hollanda 2. Lig takımlarından Maastricht’e kiralık verdiği genç futbolcu Christian Brüls’e eski teknik direktörü Fuat Çapa’dan övgü geldi. Çapa, “Brüls, bu sene adından sık sık söz ettirecek. Türkiye onu çok konuşacak. Genç futbolcu olması ve yeteneklerinin üst düzeyde olmasının yanında insancıl yönünün yüksekliği onu özel kılıyor. Maastricht takımında bize çok iyi maçlar çıkardı. Ve onun sayesinde birçok maç kazandık. Trabzonspor, Brüls’ü transfer etmekle çok iyi bir iş yapmıştır. Bunu zaman içinde göreceksiniz” diye konuştu.

Günebakış

Yorum

• Neyin Taraftarı!

“ Bu sezon transfer yapmadılar, geçen sezon kombine almıştım bu sezon kombine almayacağım”.

Ben bu mantığa anlam veremiyorum.

Ne oldu;

Size geçen sezon sana kombine aldırtan futbolcuları, yönetim bu sezon sattı mı?

Yetmedi, üstüne üstlük 3 milyon 900 bin euroya'da, Stabek'den Alinzınho'da katılmışken

Bakıyorum,

Trabzonspor taraftarına 15 bin kombineyi iki günde tükettiren futbolcuların tümü, bu sezon da kadroda.

Eee o zaman.

Geçen sezon onlara kombine bilet aldıran futbolcuların tümü kadroda, ama, o hala “bu sezon transfer yapılmadı ,kombine bilet almayacağım” diyor.

Mübarek sanki ,Trabzonspor'un değil de, transfer edilecek futbolcunun taraftarı?

Buna anlam yüklemek de mümkün değil.

En azından ben anlayamıyorum.

Bu mantıkta olanlar,önce kendilerine şu soruyu soracaklar

Ben neyin taraftarıyım, kimin taraftarıyım?

Trabzonspor taraftarıyım diyorsanız ,o zaman ya yalan söylüyorsunuz, ya da yaptığınız yanlış.

Çünkü ikisi birbiriyle örtüşmüyor

Gerçek kulüp taraftarı ,zaten kombine bileti futbolcu için almaz. Hatta bunu düşünmez bile.

Futbolcu için kombine bileti ,sadece futbolseverler alır. Onlara da sırf bu nedenle,kulüp taraftarı değil futbolsever ünvanı layık görülmüştür zaten.

Taraftar farklıdır,taraftar unvanı ,farklı bir şeydir.

Trabzonspor taraftarıyım diyenler, ekonomisi de müsaitse, kulübü sahiplenme ve destekleme adına ,ön koşulsuz kombine bilet alır.

Yok ben futbol izleyicisiyim derseniz, o zaman size hak veririm.

Barcelona, 120 bin kişilik Nou Camp stadının 80 binini, sezon başında kombine bilet olarak satıyor.

“Geçen sezon kombine bilet almıştım bu sezon transfer yok kombine almayacağım diyenler kendilerini sorgulayacak.

Trabzonspor gibi ekonomisi kısıtlı bir kulübün, en büyük gücü taraftarıdır.

Bu sezon kimi ,seyredecekmişler?

Kimi mi ?

Trabzonspor'u

Ne Gökhan'ı ne Selçuk'u, ne de bilmem kimi değil, Trabzonspor'u

Onlar bu gün var yarın yok

Ya Trabzonspor…
                HABER61 ORHAN ÇAVUŞOGLU
                anlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!

Yorum

• Sağlık kontrolleri devam ediyor
                  En son UğuR tarafından düzenlendi; 26.06.2009, 11:17.
                  bordomavi.net
                  Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Serkan’ın sözleşmesi uzatıldı
                    Bu habere 2 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 5 !

Başarılı oyuncumuz Serkan Balcı’nın sözleşmesi iki yıl uzatıldı.

Genel Sekreterimiz Hasan Yener’in katılımıyla gerçekleştirilen imza töreniyle Serkan Balcı kendisini iki yıl daha Trabzonspor’a bağlayan imzayı attı.

İmza töreninde konuşan Genel Sekreterimiz Hasan Yener, Serkan’ın Haziran ayı içerisinde attığı ikinci imza olduğunu hatırlatarak, “Serkan daha önce mutlu bir yaşama başlamak için evlilik imzası atmıştı. Şimdi de Trabzonspor’daki başarılarını arttırarak devam ettirmek için bir imza daha attı. Serkan kişiliğiyle, mücadelesi ve savaşçı futbol tarzıyla taraftarımızın da beğendiği bir kardeşimiz. Kendisine ailevi yaşamında mutluluklar diliyorum, Trabzonspor’da ise başarılı olacağına inanıyorum” dedi.

Serkan ise bu imzanın kendisi için mutluluk verici olduğunu belirterek, “Camiamıza ve taraftarımıza bana göstermiş oldukları yakınlık nedeniyle teşekkür ediyorum. Geçen sezon ligi üçüncü sırada tamamlarken Şampiyonlar Ligi’ni kaçırdık. Yeni sezonun farklı olacağına inanıyorum. İyi bir takımımız var. Bunu bu sezon kanıtlayacağız. Trabzonspor’da kaldığım için mutlu ve huzurluyum” diye konuştu.

Diğer Fotoğraflar

.

Yorum

• Forumdan alinti !

Reha tarafından yazılan

Biraz önce radyospor da Sadri başkan Bülent Yüksele bağlandı.Tabi ki Fatih için yüzlerce mesaj var dedi.Başkan ''ben ancak hoca al derse alırım dedi'' ''hocamıza Metin diyadin aracılığıyla sordurucam al derse ve şartlar uyun olursa bakarız ''dedi.

Ses tonu ve kaçamak cevabından anladığım kadarıyla ''FATİH TEKKE'' bizim için artık bir hayaldir arkadaşlar;en azından ben böyle anladım;umarım yanılırım.

Taraftar isterken ,futbolcu isterken sen eğer onu almazsan bu taraftar seni tefe koyar;kim olursan ol !
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• OY VERMEK İÇİN GÖRSELE TIKLAYINIZ

25# Alan Carlos Gomez da Costa
                        Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                        / Rize Ardesenli

Yorum

• Trabzonlular "Fatih Tekke" diyor

Trabzonsporlu Profesyonel Futbolcular Derneği Yönetim Kurulu, Trabzonspor'a dönmesi yeniden gündeme gelen Fatih Tekke'ye sahip çıktı. Trabzonsporlu Profesyonel Futbolcular Derneği resmi internet sitesi tsfutbol.com'dan Başkan Serdar Bali ve yönetim kurulu adına yapılan yazılı açıklamada, Trabzonspor'un son dönemlerde kendi evlatlarına sahip çıkmadığı, bu nedenle Fatih Tekke'nin yuvaya geri döndürülmesi için gerekli her türlü desteğin verileceği vurgulandı.
                          "FATİH'İN YENİDEN YUVAYA DÖNÜŞÜ SAĞLANSIN"
                          Fatih Tekke'nin Trabzonsporlu olduğundan kimsenin şüphe duyamayacağının vurgulandığı açıklama şu şekilde: "Kendisi de bunu her fırsatta dile getiriyor. Son olarak ta bunu açıkça beyan etti. Fatih Tekke'nin yokluğunda Trabzonspor çok şeyler kaybetmiştir. Beklide şampiyonluğu kaçırmıştır. Ama şuanda takıma verecek çok şeyi vardır. Herkesi göreve çağırıyoruz. Geçmişte bize yapılanlar Fatih'e yapılmasın. Herkes taşın elini altına koysun. Fatih'in yeniden yuvaya dönüşü sağlansın. Biz dernek olarak her türlü desteği vermeye hazırız."
                          "FATİH'İ ALSINLAR, TÜM KOMBİNELERİ SATALIM"
                          Yeni sezonla ilgili kombine bilet satışlarında geçen yıla oranla düşüşün yaşandığının da belirtildiği açıklama şöyle tamamlandı:
                          "Sayın Başkan Sadri Şener bu konudaki şikayetini dile getiriyor. Geçen yıl ki heyecan kesinlikle yok. Bunu hareketlendirmek için Fatih Tekke'nin transferi önemli katkı sağlar. Fatih Tekke'nin gelişi taraftara da yeni bir heyecan getirecektir. Bu anlamda Fatih'in transferi büyük önem taşıyor. Son olarak buradan sayın başkana sesleniyoruz. Fatih Tekke'yi alsınlar bütün kombineleri satmayı taahhüt ediyoruz."

26.06.2009
                          Kaynak : DHA
                          bordomavi.net
                          Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Kamp kadrosu belli oldu
                            Bu habere 2 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 5 !

Takımımızın 2009 - 2010 sezonu öncesi Isparta Sirene Davras Mountain Sport Resort Otel’de yapacağı hazırlık kampının kadrosu belli oldu. Buna göre takımımızın kadrosunda 28 futbolcu yer alacak.

Takımımız yarın saat 09.30’da İstanbul’a, oradan saat 15.05’de Antalya’ya geçecek. Ekibimizde izinli olan Song, Yattara, Colman, Alanzinho, Cale ve Isaac daha sonra kadroya dahil olacak. Yeni transferimiz Tjikuzu ise İstanbul’da kafileye katılacak.
                            Kamp kadrosu şu futbolculardan oluşacak:

1- IBRAHIMA YATTARA
                            2- RIGOBERT SONG
                            3- TAYFUN CORA
                            4- TOLGA ZENGİN
                            5- UMUT BULUT
                            6- SERKAN BALCI
                            7- ONUR RECEP KIVRAK
                            8- BARIŞ MEMİŞ
                            9- CEYHUN GÜLSELAM
                            10- REMZİ GİRAY KAÇAR
                            11- SELÇUK İNAN
                            12- HRVOJE CALE
                            13- GUSTAVO COLMAN
                            14- EGEMEN KORKMAZ
                            15- GÖKHAN ÜNAL
                            16- TONY MARIO SYLVA
                            17- ALAN CARLOS GOMES DA COSTA
                            18- FERHAT ÖZTORUN
                            19- ZAFER YELEN
                            20- RAZUNDURA TJIKUZU
                            21- KADİR KELEŞ
                            22- PROMISE ISAAC
                            23- ERHAN KURT
                            24- ZİYA ŞAKAR
                            25- MUSTAFA YUMLU
                            26- GÖKSU ALHAS
                            27- ABDULLAH KARMİL
                            28- EREN GÖRÜR

Yorum

• En çok taraftar kimde?
                              En büyük tartışma konusudur, kimin ne kadar taraftarı olduğu. Bir araştırmayla bu "zor" soruya cevap arandı.

1 milyon üye üzerinde yapılan bir araştırma sonunda “Türkiye’nin Taraftar Haritası” çıktı...

-EN ÇOK TARAFTAR G.SARAY'DA-

Türkiye’nin 81 ilinde hangi takım taraftarlarının çoğunlukta olduğunu gösteren araştırmaya göre, 5 büyük ilden İstanbul ve Ankara’da en çok taraftarı olan takım Fenerbahçe iken; İzmir, Bursa ve Adana’da ise Galatasaray taraftarı çoğunlukta. Türkiye genelinde ise taraftarların %35’i Galatasaray, %33’ü Fenerbahçe, %20’si de Beşiktaş taraftarı.

-TRABZON'DA TRABZONSPOR-

Trabzon’daki Trabzonspor taraftarı oranının %72 olduğunu ortaya koyan araştırmada, 4 büyük takım dışında araştırma sonuçlarında yer alabilen takımlar ise Diyarbakırspor, Eskişehirspor, Malatyaspor ve Sivasspor oldu.

Bilyoner.com’un Türkiye’nin 81 ilinde yaşayan üyeleri arasında yaptığı araştırmaya göre, 51 ilde Galatasaray, 29 ilde Fenerbahçe, 1 ilde ise Trabzonspor taraftarı çoğunlukta.

-BEŞİKTAŞ %20 İLE 3. SIRADA-

1 milyon kişiyi kapsayan araştırma, Türkiye’nin hangi ilinde hangi takım taraftarının çoğunlukta olduğunu ortaya koyarken, ilginç rakamlara da işaret ediyor. Araştırmaya göre Türkiye genelinde Galatasaray taraftarının oranı %35 iken, Fenerbahçe’de bu oran %33. İki takımı %20’yle Beşiktaş ve %4’le Trabzonspor taraftarı izliyor. Diğer takımların toplam oranı ise %8’e karşılık geliyor.

5 büyük ilden İstanbul ve Ankara’da Fenerbahçe taraftarı çoğunluktayken; İzmir, Bursa ve Adana’da Galatasaray taraftarı sayısının daha fazla olduğu görülüyor:

İstanbul: %36 FB - %34 GS - %21 BJK
                              Ankara : %34 FB - %33 GS - %22 BJK
                              İzmir : %37 GS - %32 FB - %18 BJK
                              Bursa : %34 GS - %28 FB - %20 BJK
                              Adana : %39 GS - %24 FB - %20 BJK

Araştırmadaki en yüksek yüzde ise Trabzon iline ait. Araştırma verileri, Trabzon’da Trabzonspor taraftarının %72 gibi yüksek bir oranda çoğunlukta olduğunu gösteriyor. Karadeniz Fırtınası’nın ardından %10’la GS ve %7’yle FB geliyor.

81 ilin büyük çoğunluğunda, birincilliğin GS ve FB arasında el değiştirdiği, BJK’nin üçüncü sıradaki yerinin ise birkaç il dışında değişmediği görülüyor. Türkiye genelinde hiçbir ilde “En çok taraftarı olan 1. veya 2. kulüp” unvanını ele geçiremeyen Kara Kartal taraftarının en çok olduğu il ise %25’le Balıkesir.

Bilyoner.com’un araştırması, taraftarların kendi şehirlerinin takımlarına olan ilgisini ortaya koyarak en fanatik illeri de belirledi. 4 büyük takım dışında, araştırma sonuçlarında yer alabilen takımlar Diyarbakırspor, Eskişehirspor, Malatyaspor ve Sivasspor oldu. Diyarbakır’da GS ve FB’nin ardından en çok taraftarı olan üçüncü takım %17’yle bu yıl tekrar Turkcell Süper Lig’e yükselen Diyarbakırspor olurken, Eskişehir’de Eskişehirspor %27’yle Galatasaray’ın ardından ikinci sırada yer aldı. Uzun yıllardır Süper Lig hasreti çeken Malatya’da ise Malatyaspor yüzde 23’le GS ve FB’nin ardından en çok taraftarı olan takım olarak dikkat çekti. Sivas da en fanatik illerden biri olarak araştırmadaki yerini aldı. Sivas’taki taraftar dağılımı şöyle şekillendi: %29 FB - %28 GS - %26 Sivasspor.

---
                              NOT : %72 bana düşük geldi arkadaşlar!
                              En son Fatih Özkan tarafından düzenlendi; 26.06.2009, 19:28.
                              Hamiş

Yorum

• 1989’da Erzincan’da doğan Burak, 4 çocuklu bir ailenin ikinci evladı. Futbola ortaokul beden eğitimi öğretmeninin teşvikiyle 13 yaşında Erzincanspor alt yapısında başlamış. 4 yıl Erzincanspor alt yapısında oynamış, sırasıyla minik, yıldız, B Genç ve PAF liglerinin her birinde gol kralı olmuş. 2007 Ocak’ta profesyonel takıma geçmiş, ilk sezonunda meniskus yırtığı nedeniyle 2 ay sahalardan uzak kaldıysa da 2007-08’de gösterdiği performansla birçok büyük kulübün dikkatini çekmiş. Altay macerası da böyle başlamış zaten...
                                2008 yazında Erzincan’dan ayrılıp, İzmir’in yolunu tutan Burak, Bank Asya 1. Ligi’nde ve Fortis Türkiye Kupası’nda çok başarılı maçlar oynadı ve yalnızca 1 sezonda Altay’ın en önemli futbolcusu haline geldi. Sezon boyunca 12’si ligde 1’i kupada olmak üzere toplam 13 gol kaydeden Burak, takımının play-offlara çıkmasına önemli katkı yaptı.
                                Burak, geçirdiği başarılı sezonun ardından ulusal takım kurmaylarının da dikkatini çekti ve Ümit Milli Takımı’nın Azerbaycan’la oynadığı hazırlık maçında ilk 11’de forma giydi. Bu müsabakada göze giren genç forvet, bir hafta sonra Ermenistan’la oynanan eleme maçı kadrosuna da çağırıldı.
                                20 yaşındaki Altaylı genç oyuncu, örnek aldığı kişi olarak Tuncay Şanlı’yı göstermiş, birkaç yönden İngiltere’deki başarılı temsilcimizi andırdığını da söylemek mümkün. 13 golünün 8’ini deplasmanlarda atmış, takımının mağlup duruma düştüğü anlarda ateşleyici olduğu durumlar var. Çizgiden aldığı toplarla hızlanabiliyor, en kuvvetli özelliği de son vuruşları sayılmaz, attıklarından çok daha fazlasını kaçırıyor. Hava hakimiyeti de Tuncay gibi iyi, zaman zaman kafa golleri de atabiliyor.
                                Gerek çok çalışması, gerek pres özelliği, gerek asist yapma arzusu ile faydalı ve çağdaş bir forvet tipi Burak... Üçlü forvet hattının kanatlarında değerlendirilebileceği gibi, ikinci santrfor olarak da iyi iş yapıyor. Kendini geliştirmeye devam ederse, kısa zamanda Süper Lig’in önemli oyuncularından biri olacak gibi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X