Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor ile ilgili müthiş iddia
    03 Temmuz 2008 Perşembe 08:53
    Trabzonspor'un yetiştirdiği en büyük golcü Hüseyin Tok, yeni transferlerle ilgili müthiş iddialarda bulundu.
    Bir zamanlar Hüseyin Tok dendi mi; kaleciler selama dururdu... Trabzon’un yetiştirdiği en önemli golcülerden biri olan Tok’un, özellikle Fenerbahçe maçlarında hiç boşu yoktu. Hüseyin Tok, sevgili başkanı Sadri Şener’i kıramadığı için bu transferde futbolcu izleme komitesinde yer aldı, alınan futbolculardan çoğunu defalarca seyretti ve yönetime rapor verdi.

Hüseyin Tok, yeni transferlerden bahsederken, özellikle Colman üzerinde durarak şöyle dedi: “Arjantinli olduğu için futbol alt yapısı ve mantalitesi çok iyi... Orta alanın her yanında oynayabilecek özelliklere sahip... Öne, arkaya futbolu her yönüyle oynayabiliyor... Adam eksiltmesi, pas yüzdesi, oyunu yönlendirmesi zevk veren özellikleri... Forvet arkasına çıktığında da, rakip kale için müthiş tehlikeli.. İki ayağı ile de toplara müthiş vuruyor..”

Tok “Trabzonspor demek ki turnayı gözünden vurdu?” Sualimi şöyle yanıtladı: “Ha uyum süresi yaşar mı, bu süre uzun olur mu bilemem... Ama benim gördüğüm Colman, seyirciye göz zevki verir.. Hazır bir Colman için rahatlıkla şöyle diyebilirim: “Türkiye futbolcu seyretsin...”

Eski golcü, transferde yeterinden fazla stoper alınmasını doğru bulup bulmadığını da şöyle yanıtladı: “Aldığımız futbolcuların çoğu istikbal vaat eden futbolcular... Stoper sayısı fazla derken sayıya değil, oynaması muhtemel isimlere bakmak gerekir.. Genç sayısı çok olan bir takımın savunmasında tecrübeli ve istikrarlı oyuncuya da ihtiyaç var. Song’u bu yüzden aldık... Bana göre iki stoper Song ve Giray olur... Bir de Egemen var... Oynayacağımız maç sayısı düşünülürse stoper fazlalığı söz konusu değil...”

Hüseyin Tok, yönetimin “Sönen futbol ateşini” tekrar alevlendirmek için olağanüstü çaba ve fedakarlık gösterdiğini belirterek, şunları söyledi: “Koca takımların tek futbolcu alırken bile zorlandığı şu dönemde Trabzonspor’a 19 futbolcu transfer edildi... Bunlardan banko düşündüklerimiz, gerçekten Türkiye ligleri içinde de büyük çıkış yapabilecek yetenekteler... Uyum sorunu çok önemli... Bu süre kısa geçerse, Trabzonspor lige yine kendi efsanesini yazar.”
    Kaynak: internetspor
    "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Bayanlara alkış

Trabzonspor’da yine eski günlerdeki gibi bir aile ortamının oluşması için kolları sıvadılar.

Yeni oluşturulan Trabzonspor Bayan Taraftarlar Birliği üyeleri, Trabzonsporlu futbolcuların Annelerini ve eşlerini önümüzdeki günlerde Trabzon'a davet edecek. Trabzonspor'da yeni sezon hazırlıkları başlarken, bordo mavili ekibin futbolcularının anneleri Trabzon'a davet edilecek. Daha önce 2008 Avrupa şampiyonası öncesi Türk milli takımının futbolcularının annelerinin bir araya getirilmesi büyük ilgi uyandırırken, Trabzonspor'da bu yolu izleme kararı aldı. Trabzonspor bayanlar kurulu başkanı olan ve efsane dönemlerin yöneticisi Ruhan Öngür’ün eşi olan Eşay Öngür tüm futbolcuların annelerini ve evli olanların da eşlerini Trabzon’a davet edeceğini açıkladı. Yönetiminde büyük destek verdiği proje önümüzdeki günlerde hayata geçirecek.

1996 Ruhu Böyle Doğmuştu

Bayanlar Kurulu Başkanı Öngür ilk gün yapılan kokteylde futbolcularla bir araya gelerek hepsini Annelerini Trabzon'a davet etti. Geniş programın önümüzdeki günlerde yapılacağı dile getirildi. Bilindiği gibi 1993-94 yıllarında da futbolcuların aileleriyle yönetim ve teknik kadro yakın ilişki kurmuş, takım içindeki çatışmalar önlenmiş ve 1996’nın temelleri bu sayede atılmıştı. Fakat bu girişim daha sonra futbolcu eşlerinin bir kısmının birbirini kıskanması nedeniyle olumsuz sonuçlara da neden olmuştu. Bu kez futbolcuların aileleriyle kurulacak ilişkinin daha dengeli olması ve ilerleyen dönemlerde soruna neden olmaması da istendi. Trabzonspor Bayan Taraftarlar Birliği’nin böyle bir girişimi ise takdir edildi ve desteklenmesi gerektiği dile getirildi.
      Akl-ı selim taraftarların tuttuğu takım: Trabzonspor => SAÜ-TS

Yorum

• Yattara sabah idmanında
        03 Temmuz 2008 / 09:50
        Trabzonspor'un Gineli yıldızı İbrahim Yattara dün akşam Trabzon'a gelmişti, bügün de sabah idmanına katıldı.

Trabzonspor'un Gineli yıldızı İbrahim Yattara dün akşam Trabzon'a gelmişti, bügün de sabah idmanına katıldı.
        Bordo Mavililer 2008-2009 sezon hazırlıklarının startını hafta başında vermişti ve açılış yapılmıştı. Bu açılışa Yattara, Song, Tony Slyva da katılmamıştı.
        Dün akşam Trabzon'a gelen Yattara takımın sabah ki idmanına katıldı, takım ile birlilkte çalışmaya başladı.
        Bordo Mavililerde kaleci Tony Slyva, Song, Ceyhun Gülselam ve Tolga Zengin dışında eksik futbolcu bulunmuyor.
        Selahattin AYDINLI

Kaynak:
        2008-2009 Yılı TürkiyeSüperLig ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
        Kafalarda 61
        Gönüllerde 7. Şampiyonluk

Yorum

• Yattara konusunda açıklama

Takımımızın yeni sezon hazırlıklarına bugünden itibaren katılan oyuncumuz İbrahima Yattara hakkında medyada, geç kaldığı yönünde yer alan değerlendirmeler gerçeği yansıtmamaktadır.

Yattara’ya, teknik direktörümüzün bilgisi dahilinde yönetim kurulumuz tarafından izin verilmiş ve oyuncumuz kendisine bildirilen sürede kentimize gelerek çalışmalarına planlandığı gibi başlamıştır. Bunun haricinde kamuoyuna aktarılan bilgiler doğru değildir.
          03.07.2008 12:19:00

Yorum

• Ferhat uzattı

03 Temmuz 2008 12:24

Ferhat Çökmüş'ün 1 yıllık opsiyonu uzatıldı.

Ferhat uzattı

Trabzonspor'un genç yeteneği Ferhat Çökmüş bir yıllık opsiyonunu uzattı. Bordo Mavili ekiple 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan Ferhat Çökmüş yönetimle yaptığı görüşmede anlaşmaya varınca bir yıllık opsiyonunun uzattı.

Genç Ferhat Trabzon'da mutlu olduğunu ifade ederek, ''Yönetimden böyle bir teklif geldi. Sözleşmemin dolmasına iki yıl daha vardı. Bir yılı opsiyonluydu. Yönetim uzatma teklifi getirdi, ben de imzayı attım. İki taraf içinde hayırlı olsun.'' dedi.

Yorum

• Colman'da mesaj var
              03 Temmuz 2008 12:57
              Colman yeni sezonda Trabzonspor forması altında şampiyonluk yaşamak istediklerini söylediler.
              Reklam

Colman'da mesaj var
              Trabzonspor'un yabancı transferlerinden Arjantinli Gustavo Colman'dan taraftarların yüreğine su serpecek mesajlar.Bordo Mavili ekibin Belçika'nın Germinal BA takımından transferi Gustavo Colman yeni sezonda Trabzonspor forması altında şampiyonluk yaşamayı hedeflediklerini söyledi.Colman yeni kadronun çok güçlü olduğunu belirterek “ Bu takımda çok sayıda yetenekli futbolcu var.Biraz sabır ve iyi çalışmayla neden başarılı olmayalım dedi.

TARAFTAR ETKİLEYİCİ
              Arjantinli oyuncu Gustavo Colman, her futbolcunun hayalinde şampiyonluk yaşamak olduğunu ifade ederek, “ Trabzonspor 6 kez şampiyon olmuş.Ancak son 24 yıldır bunu tekrarlayamadı.Dünyadaki bütün oyuncular oynadığı takımla birlikte şampiyon olmak ister.İşte benim de içimde böyle bir istek var.Açılış günü antreman sahasını tıklım tıklım dolduran taraftardan çok etkilendim.. Onlara verilecek en güzel armağan 24 yıllık özlemi dindirmek olur'dedi
              MİLLİ TAKIM ALKIŞLANMALI
              Trabzonspor'un Arjantinlisi Gustavo Colman Türk Milli takımının Avrupa şampiyonasında başarılı bir grafik çizdiğini de sözlerine ekleyerek” Bana ilk transfer teklifi geldiğinde Türk futbolu hakkında araştırma yapmıştım.Ancak milli takım Şampiyonadaki tüm otoriteleri yanılttığı gibi beni de yanılttı.Gerçekten muhteşem oynadılar.Türk futbolu bana anlatılandan da ilerde.Bu sezon zorlu bir maraton olacak.Ben bu kadarını beklemiyordum.Hafife alınacak takım yok.O yüzden dikkatli olacağız.Milli takımınız bu başarıyı tesadüf elde etmedi.Bu futbolcuların çoğu bu ligde oynayacak.Dikkatli olmalıyız”dedi.
              BAŞARI ÇALIŞMAKTAN GEÇER
              Colman başarının çalışarak geldiğine inandığını da sözlerine ekleyerek “ İyi transferler yaptık.Nasılsa şampiyon oluruz dersek büyük hayal kırıklığı yaşar ve yaşatırız.Başarının ilk şartı planlı çalışmadan geçer.Yeni sezon çalışmaları başladı.Antremanlar da hocamızsın isteklerini yerine getiriyoruz.Ersun Yanal bu güne kadar çalıştığım teknik adamların içersinde en iyilerinden biri.Bize yaklaşımı tatlı sert.Sistemin oturması için sabır ve zamana ihtiyaç var.Çok yeni futbolcu olması nedeniyle ilk zamanlarda biraz bocalayabiliriz.Eğer uyum dönemini kısa sürede kayıpsız atlatırsak 24 yıllık özlem neden bitmesin”dedi.
              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Song kaptan mı oluyor

03 Temmuz 2008 13:23

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu Song’un belki ikinci kaptan bekli de kaptan olacağını söyledi.

Song kaptan mı oluyor

BÜTCEMİZE UYGUNDU

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu Galatasaray' ile yollarını ayıran ve Trabzonspor'a transferi gerçekleşen Song 'un belki ikinci kaptan belki takım kaptanı olacağını söyledi. Asbaşkan Hacısalihoğlu Song'un transferinin ilginç hikayeszi olduğunu ifade ederek” "Song bize, Galatasaray'ın yeni sezon için kendisine, bir önceki sezon kazandığı paranın yarısını teklif ettiğini, daha sonra biraz yükseltseler de yaşadığı bu olayın özgüvenine zarar vereceği düşüncesiyle ayrılma kararı aldığını anlattı. Bizim kendisine vereceğimiz ücret de Galatasaray'dan geçen yıl aldığının epey altında." dedi.

MENEJERİ BİZİ ARADI

Yıldız oyuncunun Galatasaray'la yollarını tamamen ayırdıktan sonra menajeri aracılığıyla kendilerine ulaştığını Belirten Hacısalihoğlu Song'un çok iyi bildikleri futbolculuk yönlerinin dışındaki konularla ilgili araştırmalardan sonra transfer gerçekleşti Bizim kadromuz çok genç futbolculardan kurulu Song Dünyanın tanıdığı tecrübeli bir futbolcu.
                Gençlere çok şey öğretecektir. Song hem takıma oyunuyla katkı yapacak hemde tecrübesiyle gençlere örnek olacak gelişimlerine katkı yapacak.” dedi.

KAPTAN OLABİLİR

Asbaşkan Hacısalihoğlu "Song'u kaptan yapmayı düşünüyor musunuz?" şeklindeki bir soruya da “Takımın tamamına yakınını yenilendi.Bu olabilir. Ama şu anda kaptanımız Hüseyin. Hocamız kampta böyle bir görev dağılımı yapar mutlaka. Song belki ikinci kaptan, belki de kaptan olur." yanıtını verdi.

Yorum

• Hrvoje Cale'den iddialı açıklamalar

Trabzonspor'un Hırvatistan'ın Dinamo Zagrep takımından renklerine bağladığı Hrvoje Cale, Trabzonspor'un şampiyonluk hasretine son vermek için buraya geldiklerini belirterek, "Amacım yeni sezonda elimden gelen en iyi performansı sergilemek ve Trabzonspor'un tekrar Avrupa kupalarına katılmasına katkı sağlamak" dedi.

Trabzonspor ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Cale, bugüne kadar Hırvatistan'ın dışına çıkmadığını belirterek, "Trabzonspor ile anlaşmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Trabzonspor, Türkiye'nin 4 büyük takımından biri. Avrupa'da tanınan bir kulüp. Ben hiç Hırvatistan'ın dışına çıkmış değilim.

Benim hayatımdaki en büyük değişiklik Trabzonspor'a imza atmak oldu. Artık burayla bir bağım var. Benim için önemli olan ve dikkat çekici olan takımın genç oyunculardan kurulu olması ve takımda Milli Takımlar düzeyinde oynayan oyuncular var. Bu bize ligde avantaj sağlayacak" diye konuştu.

Trabzonspor'un şampiyonluk hasretini gidermek için buraya geldiğini belirten Cale, "Amacım yeni sezonda elimden geldiğince iyi mücadele edip Trabzonspor'u tekrar Avrupa kupalarına katılmasına katkı sağlamak. Ben buraya futbol oynamaya geldim. Trabzonspor'un uzun yıllar süren şampiyonluk hasreti var. Bunu gidermek için buradayız. Hırvatistan ile buranın havası aynı, benim işim burada futbol oynamak ve bunu da burada yapacağım" diye konuştu.

A Milli Takım'ın 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Hırvatistan'ı elemesiyle ilgili olarak ise Cale, "Türk Milli Takımı, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonasında bana göre şanslıydı. Maçları son dakikalarda attıkları gollerle kazandılar. Ama futbolun içinde bunlar var. Türkiye şanslıydı ve onlar kazandı" şeklinde konuştu.

03.07.2008
                  Kaynak : İHA
                  ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• Song sakat olduğu için satıldı iddiası
                    03 Temmuz 2008 14:52
                    Song'u Galasataray'dan sağlık sorunlarının kopartığı iddia edildi.

Galatasaray’la yollarını ayırıp Trabzonspor’la anlaşan Rigobert Song’un bir türlü tedavi edilemeyen rahatsızlığı nedeniyle Sarı - Kırmızılılardan koptuğu ortaya çıktı.
                    İki sezon öncesinde F.Bahçe maçına hazırlanırken yüksek tansiyon sorunu ortaya çıkan, ancak iyileştikten sonra hem Kamerun hem de Sarı - Kırmızılı formayı giyen Song’un bir sezon boyunca 50 maçlık maratonu çıkaramayacağı belirlendi.
                    G.Saray yönetimi bir dönem kaptanlık yaptırdığı ünlü futbolcuya bu gelişmeler üzerine yüzde 25 garanti, yüzde 75 maç paşı para ödeme şartı getirdi. Ana parada anlaşıldığı halde rahatsızlığı nedeniyle sürekli oynayamama endişesi duyan Song, bu teklifi geri çevirdi.
                    G.Saray’la yollarını ayıran Song’a bu sezon Avrupa kupası yükü olmayan Trabzonspor’dan cazip bir teklif geldi. Ve Kamerunlu yıldız Bordo - Mavili ekibe geçti. G.Saray kulübüne yakın kaynaklar Song’un sürekli olarak ilaç tedavisi gördüğünü normal yaşantısını ve çok ağır tempoda olmamak kaydıyla futbol hayatını sürdürebileceğini ifade ettiler.
                    (Cumhuriyet)
                    HEDEFE YÜRÜYEN ADAM OL YETER

Yorum

• Bin kombine daha aldı

03 Temmuz 2008 15:02
                      Trabzon Valisi Nuri Okutan daha önce aldığı 4800 kombine bilete ilaveten dün 1000 kombine daha aldı.
                      Bin kombine daha aldı
                      Trabzon Valisi Nuri Okutan Trabzonspor'a kombine bilet satışı konusunda büyük yardımlar yapıyor.Daha önce Trabzonspor'dan 4800 adet kombine bilet alarak sattıran Vali Nuri Okutan önceki gün yönetimden bin adet daha kombine bilet istedi. Trabzonspor'un fahri yöneticisi gibi çalışan Okutan'ı Trabzonspor taraftarları yeni sezonunun ilk çalışmasında tribünlere çağırarak uzun süre sevgi gösterisinde bulundu.

Yorum

• Sağlık kontrolleri tamamlandı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren takımımızda oyuncularımızın sağlık kontrolleri tamamlandı.

Kulüp Doktorumuz Hakan Ayaz nezaretinde Fatih Devlet Hastanesi'nde bugün (perşembe) üçüncü ve son grupta yer alan oyuncularımız İbrahima Yattara, Hrvoje Cale, Ergin Keleş, Selçuk İnan, Yakup Bugun, Sami Büyüktopaç, İsmail Özeren, Zafer Aydoğdu, Necdet Kaba ve Fatih Altundağ'ın eko değerleri tespit edilip, akciğer filmleri çekildi.

03.07.2008 15:40:00

Yorum

• Muşlu öğrencilerden Şamil Ekinci Müzesine ziyaret

Muş'un Varto İlçesi Atatürk İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri bugün kulübümüzün tarihi başarılarının sergilendiği Trabzonspor Şamil Ekinci Müzesini ziyaret ettiler.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın Gönül Köprüsü projesi kapsımında kente gelen öğrencilere müze görevlisi Alaaddin Ölmez tarafından Trabzonspor’un başarıları ve kazandığı kupalar hakkında bilgiler verildi. Ziyaret sonrası öğrencilere Trabzonspor Dergisi dağıtıldı.

03.07.2008 16:55:00

Yorum

• "Şampiyonluk uzak değil"
                            Trabzonspor'un Bursaspor'dan transfer ettiği Egemen Kormaz, şampiyonluğun Trabzonspor'a uzak olmadığını söyledi.
                            3.7.2008

Egemen Korkmaz, takımın büyük oranda yenilendiğini ifade ederek, ''Ben de dahil olmak üzere bir çok yeni arkadaş var. Önceki senelerden kalan tecrübeli arkadaşlarımız da takımda bulunuyor. İyi bir ekip kuruldu. İyi bir kamp dönemi ile çok güzel günlerin bizi beklediğini düşünüyorum'' dedi.
                            Takımda rekabetin olmasının gayet doğal olduğunu ifade eden Egemen Korkmaz, şöyle konuştu: ''Çünkü rekabet her yerde var. Ben her zaman mücadelenin içinde olacağım. Umarım takım olarak başarılı bir sezon geçiririz. Şahıslar çok önemli değil, önemli olan Trabzonspor'un başarısı. Bu başarıda benim de payım olursa büyük mutluluk duyarım. Ben buraya oynamak için geldim. Hocamız hak edene formayı verecektir. Şampiyonluk Trabzonspor'a çok uzak değil. Hedefler koyulduktan sonra biz de ona göre hareket edeceğiz.''

ADNAN: "FARKLI OLACAK"
                            Geçen sezonun son haftalarında forma şansı bulan Adnan Güngör ise bu yılın hem kendisi hem de takım için çok farklı geçeceğine inandığını söyledi.

Adnan, takım içerisinde çok güzel bir birlikteliğin bulunduğunu belirterek, ''Bu birlikteliği sezona yaymaya çalışacağız. Trabzonspor'u gelecek sezon layık olduğu yere taşımak için elimizden geleni yapacağız'' dedi.

Geçen sezon Ersun Yanal geldikten sonra forma şansı bulabildiğini ifade eden Adnan, ''Formayı giydikten sonra da iyi oynadığımı düşünüyorum. İnşallah bu sene hem benim hem takım için her şey çok farklı olacak. İdmanlarda kim iyiyse formayı o giyecek'' diye konuştu.

(UEFA)

Yorum

• "Bu sene şampiyonuz"
                              Trabzonspor'un Gineli yıldızı İbrahim Yattara sezon öncesi hazırlık kampına katılmak için Türkiye'ye gelirken, iddialı açıklamalarda bulundu.
                              3.7.2008

THY'nin Brüksel uçağıyla İstanbul'a gelen Yattara Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada tatilinin bittiğini ve sezon öncesi hazırlık kampına katılmak için Trabzon'a gideceğini söyledi. Bu sene yaptığı transferle ile şampiyonlukta bir hayli iddalı duruma gelen Trabzonspor'un, yıldız futbolcusu Yattara, 5 sene şampiyonluk beklediğini, bu yıl şampiyon olacaklarına inandıklarını ifade etti. Yapılan tranferleri de değerlendiren Yattara şöyle konuştu:
                              "Yapılan transferlerden dolayı çok mutluyum. Çok iyi oyuncular alındı. Özellikle Gökhan Ünal ve Song'u çok iyi tanıyorum. İnşallah bu sene iyi şeyler olacak. Gökhan yıldız bir futbolcu. Ben çok beğeniyorum. Song'da kaliteli bir futbolcu. Diğer takıma dahil olan oyuncularda iyi futbolcular. 5 sene şampiyonluk bekledim. İnşallah bu sene şampiyon olacağız."

(UEFA)

Yorum

• Mest oldu
                                Herkesin kampa rötarsız katılması, hırslı ve pozitif tavrı Yanal'ı mutlu etti.
                                3.7.2008

Kafasına takılmıştı
                                Trabzonspor'da özel izinliler dışındaki tüm yeni transferlerin kampa sorunsuz ve rötarsız bir şekilde katılması sezon açılışında Bordo-Mavili teknik heyeti bir hayli sevindirmişti. Ancak Karadeniz temsilcisinin hocası Ersun Yanal’ı mest eden bir başka konu daha vardı. En çok yeni oyuncuların birbirine adaptasyonuna takılan deneyimli antrenör, beklediğinden çok daha iyi bir havayla karşı karşıya geldi. Oyuncularının hırslı ve pozitif tavırları Yanal’ın yeni sezona yönelik umutlarını bir kat daha artırdı.
                                Kaptan yine Hüseyin
                                Hem yerli hem de yabancı transferler, kısa sürede şehre adapte olurken, takımda kalan diğer Trabzonsporlular da yeni arkadaşlarına kelimenin tam anlamıyla kucak açtı. Bu atmosferden etkilenen Yanal’ın yakın çevrisine, “Ne kadar isabetli transferler yaptığımızı bir kez daha anladım. Ben Bolu’daki çalışmalarda bu süreci yeni yeni aşacağımızı düşünürken çok daha erken havaya gireceğimizden eminim” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Bu arada Hüseyin Çimşir’in takım kaptanlığına devam edeceği, diğer kaptanın ise kamp sonu belirleneceği öğrenildi.

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X