Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• http://www.pikniktube.com/v/c3c6595a...ni_G%DDYER%DDM!!!

yukarıdaki linkte ahmet çakarın bikini olayı ve serdar balinin ısrarla bordomavi.net demesi ve hakkında düşüncelerimizi okudugunu söylemesi
      Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
      Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
      çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

• Şu an Mesaj TV'deki programda Başkan Yardımcısı Muammer Saka konuşuyor..
        Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• muammer saka: stad olimpik olmicak

(basin tribunu canli yayin)

Yorum

• "Yıldız almayacağız"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, maddi ve manevi doyuma ulaşmış yıldızları değil, yıldız olmaya aday isimleri bulup kadrolarına katacaklarını söyledi.

Şener, Trabzonspor Dergisi’ndeki yazısında, 15 yıl sonra tekrar bordo-mavili kulüpte başkanlığa getirilerek kutsal bir görevi devraldığını belirterek, "Bu görev ne kadar kutsalsa da 15 yıl önce bıraktığı izler düşünüldüğünde Sadri Şener adına, kurumun şu an içinde bulunduğu koşullar nedeniyle takdir edersiniz ki bir risk aldım. Çünkü bu girişimle, belki de tüm çabamıza karşın şartlar, 15 yıl öncesinden kalan ve şu sıralar gururla tanık olduğum o Sadri Şener imajında olumsuzluğa da neden olabilecektir. Bu riski almak sadece Trabzonspor sevgisiyle izah edilebilir" dedi.
            Transfere çok büyük önem verdiklerini ve hata yapmak istemediklerini ifade eden Şener, "Önümüzdeki sezon öncesi yapacağımız transferde maddi ve manevi doyuma ulaşmış yıldızlar değil, yıldız olmaya aday isimleri bulup kadromuza katacağız. Kaliteli, heyecanlı ve başarıya aç bir kadroyla başlayacağımız ligde asıl hedefimize ulaşmaya çalışacağız" diye konuştu. Belli bir dönemde alınan kötü sonuçlar sonrası camianın demoralize olduğunu dile getiren Şener, şöyle konuştu: "Fortis Türkiye Kupası’ndan elenmemiz, devre arasında transfer yapılmaması camiayı olumsuz yönde etkilemiştir. Geçmiş yönetimdeki arkadaşlarımızın iyi niyetli olduğuna inandığımız çabalarına karşın kulüp ve takım performansı maalesef taban yapmıştır. Kulübümüzün içinde bulunduğu ekonomik koşullar kurumun geleceğini tehdit eder boyuta gelmiştir. Biz ekip olarak bu konuda ciddi bir çalışma içerisine girdik. Amacımız camiayı tekrar canlandırmak ve bir hedef içerisine sokmak."
            "ELİMİZDE SİHİRLİ DEĞNEK YOK"
            Şener, bugünden yarına büyük vaatlerde bulunmadıklarını ve bulunmayacaklarını kaydederek, "Elimizde sihirli değnek yok. Ekonomiyi bir anda düzeltip sezon sonu da şampiyonluk kupasını kaldıramayız. Ortada bir gerçek var. O da Trabzonspor’un bir kuruşunu bile kendi paramız gibi harcamamız. Buradan giderken, geriye bakmayacağız. Tıpkı 15 yıl önceki gibi" dedi. Bordo-mavili kulübün borçlarının belli bir program dahilinde ödendiğini belirten Şener, şunları kaydetti: "Ama bu yapılırken de yarışmacı kimliğimizden taviz vermiyoruz. Kulübe kaynaklar yaratmaya çalışıyoruz. Bu anlamda çok ciddi projelerimiz vardır. Trabzonspor bu ülkenin 4 büyük kulübünden biridir. Hedefi daima üst sıralar, şampiyonluk ya da Avrupa Kupaları olmalıdır. Ancak bu iş kuru vaatlerle ya da yanlış tercihlerle sağlanabilecek iş değildir. Tabi ki yarın şampiyonluk sözü veremeyiz. Önce sağlıklı, olabilirliği mümkün proje üretilecek ve oluşturulacak kadroyla 24 yıllık özleme son verecek adım atılacaktır."
            fanatik

Trabzonspor günlüğü

Trabzonspor'un resmi dergisine konuşan Başkan Sadri Şener, izleyecekleri yol haritası hakkında açıklamalar yaptı.
            7.3.2008

‘Sihirli değnek yok’
            Trabzonspor’un resmi dergisine konuşan Başkan Sadri Şener, izleyecekleri yol haritası hakkında açıklamalar yaptı. Göreve gelirken ellerinde sihirli değnek olmadığını herkese sölediklerinin altını çizen Bordo-Mavililer’in patronu, “Büyük vaatler vermedik. Ancak dedik ki, Trabzonspor markası artık, UEFA’ya FİFA’ya şikayet edilmeyecek. Kişisel olarak büyük risk aldım. Şimdi hep birlikte camiayı yeniden canlandırmalıyız. Ayrıca Trabzonspor asla hedefsiz kalmaz” ifadesini kullandı.
            Hazırlıklar sürüyor
            Bordo-Mavili takımda Kasımpaşa karşılaşmasının hazırlıkları dün yapılan tek antrenmanla devam etti. Oyuncuların moralinin yüksek olduğu gözlenirken, teknik direktör Ersun Yanal, çalışmayı sık sık keserek çeşitli uyarılarda bulunmayı ihmal etmedi. Gökdeniz’in yokluğunu düşünen Yanal’ın özellikle orta alan varyasyonları üzerinde durduğu dikkat çekti. Karadeniz temsilcisi, yarın da tek antrenman yapacak.
            Faiz yükü azaltıldı
            Trabzonspor Kulübü, Futbol Federasyonu’ndan gelen 3 milyon YTL’lik parayı, banka borçları için kullandı. Konu hakkında bilgi veren Asbaşkan Hayrettin Salihoğlu, “Kulübümüzün federasyon hesabındaki hak edişlerinden ödenen rakam banka borçlarında değerlendirilerek ciddi bir açığı kapatmıştır” diye konuştu. Yönetim, daha önce de futbolculara birikmiş alacaklarının önemli bir kısmını ödemişti.
            fanatik

Yanal haber bekliyor

Ersun Yanal, transfer konusunda, yönetimin görüşme talebini bekliyor.
            7.3.2008

Kısa bir süre önce, “Gelecek ile ilgili planları bir an önce yapmalıyız. Özellikle bu transfer için çok gerekli. Önümüzdeki süreyi iyi değerlendirebilirsek hata riski azalır” mesajı veren teknik direktör Ersun Yanal, yönetimin görüşme talebini bekliyor. Bordo-Mavili idarecilerle fikir alış-verişi yapmak isteyen Yanal’ın transfer konusu başta olmak üzere detaylı bir rapor hazırladığı öğrenildi.
            fanatik

2008 kabusu

Onların da beklentileri büyüktü, hedefleri vardı. Ama Trabzonspor'da bazılarına 2008 hiç iyi gelmedi. Kimileri formayı unuttu, bazıları kulübeye demir attı.
            7.3.2008

Büyük hayal kırıklığı
            2008’de Trabzonspor ciddi sıkıntılar yaşamaya devam ederken yeni yıl, bazı oyuncular için kelimenin tam anlamıyla kabus oldu... Oysaki onların da diğer meslektaşları gibi hedefleri ve beklentileri vardı. Ama olmadı, kimisi kulübeye hapsoldu, bazıları ise formayı unuttu. Bu isimlerin başında şüphesiz Jabi geliyor. Trabzonspor’a büyük umutlarla transfer edilen Gineli, Bordo-Mavili takımda toplam 5 lig maçında oynadı ama hepsi 2007 yılında kaldı. Disiplinsiz davranışlarıyla iyice gözden düşen Jabi, 2008’de hiç sahaya çıkmadı.
            Böyle rekabet görülmedi!
            Zaman zaman ağır para cezaları da alan Jabi’nin sezon sonuna kadar nasıl değerlendirileceği, daha da önemlisi lig bitiminde nereye gönderileceği büyük merak konusu. Bir başka 2008 mağduru da Jefferson. Tolga ve Ahmet’in oynamayıp şans bulduğu maçlarda oldukça iyi performanslar sergileyen Brezilyalı file bekçisi, yine de üçüncü kaleci konumundan kurtulamıyor. Sık sık 18’in dahi dışında kalan genç eldivenin de yeni yılda maçı yok! Kaleden devam edince bir genç isim Onur Recep Kıvrak da bu listedeki yerini hemen alıyor.
            Sakatlığı yenemediler
            Karşıyaka'dan büyük uğraşlarla transfer edilen, Rüştü’nün veliahtı olarak gösterilen ve Fenerbahçe’nin elinden alındığı ileri sürülen genç yetenek 2008’de Trabzon kalesini hiç koruyamadı. Uzun bir sakatlık dönemi geçiren Tolga Seyhan da formayı unutanlardan. Tolga, en son 9 Aralık’taki Antep maçında takımındaki yerini alabilmişti. Hasan ve Musa gibi bir dönem takımın değişmezleri olanlar ise sakatlığa takıldı. Hasan 2. yarıdaki 3 lig maçında toplam 97 dakika oynadı, Musa’nın ise ikinci yarıda sadece 1 dakikası var!
            Jefferson
            Trabzonspor’a gelişi büyük olay olmuş, Brezilya’daki kulübünün taraftarları onu satan yönetimi günlerce ağır şekilde protesto etmişti. Dönemin flaş transferi şimdilerde yedek bile kalamıyor! Bu sezon alıcı bulunamayan Sambacı’nın sezon sonunda ilk talibine verilmesine artık kesin
            gözüyle bakılıyor.
            Jabi
            Erciyesspor’da sergilediği performans Trabzonspor’un iştahını kabartmıştı. Bonservis ücreti ödenmeyecek olması da ayrı bir avantajdı. Bordo-Mavililer savunmanın bel kemiği olması umuduyla transfer ettiği Jabi’de de hayal kırıklığı yaşadı. Gittiği tüm kamp ve maçlardan rötarlı dönen Jabi’nin artık ilk 11’e dönmesi ise zor görünüyor.
            Serhat DEMİRTAŞ
            fanatik
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• Trabzonspor’un Sevilla’da oynayan Keita ve Kanute’yi 2004 yılında takip ettirip beğenmediği ortaya çıktı.
              Lemi Çelik İzledi

Trabzonspor gerek yurt içi gerekse de yurt dışında sayısız yıldız futbolcuyu takip ettirdi. Ancak renklerine bağlamakta bir türlü son hamleyi yapamayan bordo-mavili kulüp bugün herkesi kendilerine hayran bıraktıran Keita ve Kanaute’yi konuşuyor. Mali’li oyuncuların 2004 yılında Afrika kupasında Lemi Çelik’e izlettiren bordo-mavili takım gelen olumsuz rapor üzerine bu oyuncuları alamamıştı.

Taka Çok Yazdı

Geçtiğimiz sezon Fransa’nın Lens takımında oynayan Keita günlerce bu sütunlarda haber olarak gündeme getirildi. Trabzonlu menajer Adnan Demir’in yakından ilgilendiği Mali’li oyuncular Trabzonspor’a yine önerildi ancak fiyatının 1 milyon auro olması nedeniyle bu oyuncunun transferinden vazgeçilmişti. Öte yandan Real Madrid’te oynayan Mohamadou Dıarra’da yine Adnan Demir tarafından Trabzonspor’a önerilmiş bu oyuncunun da fiyatının 1 milyon avro olması nedeniyle istenmemişti.

takagazete

Yorum

• Kadir Keleş'in dramı...! / ajansspor

Trabzonspor'da, devre arasında PAF takımı kaptanıyken savunma oyuncusu olmasına karşın attığı gollerle dikkat çeken ve A takıma yükselen Kadir Keleş'in acı bir hayat hikayesi bulunuyor.

Kadir Keleş, Trabzonspor Dergisi'nin Mart ayı sayısındaki röportajında, 1988 yılında Trabzon'da doğduğunu ve ailesinin aslen Gümüşhaneli olmasına karşın Trabzon'da yaşadıklarını belirtti.

Babasını 5 yıl önce siroz hastalığından, ağabeyini ise 2 yıl önce lenf kanserinden kaybettiğini ifade eden Kadir Keleş, ''Evli bir ablam var. Annem ev hanımı. Beraber yaşıyoruz. Ne yazık ki geçmiş yaşantımız acı deneyimlerle dolu'' dedi.

Futbola 8 yaşında babasının desteğiyle başladığını kaydeden Kadir Keleş, şöyle devam etti:
                ''İlköğretim okulundayken Trabzonspor'da oynayan bir arkadaşımın tavsiyesiyle denenmek için bir idmana çıktım. Özkan Sümer beni beğendi ve lisans çıkardım. Babam ben B genç takımında oynarken vefat etti. O zaman orta birinci sınıfa devam ediyordum. Moralim çok bozuktu. Ama sağ olsun Özkan hocamın bana o dönemde büyük desteği oldu. Sahaya çıktığımda nispeten unutuyordum yaşadıklarımı.''

Babası ve ağabeyini kaybettikten sonra maddi anlamda sıkıntı çektiklerini ifade eden Kadir Keleş, şunları söyledi:
                ''Çünkü ailede çalışanlarımız onlardı. O dönemde idmanlarımız hafta sonu olduğu için, hafta içi mahallemde çay ocağında ve ayakkabıcıda çalışarak haftalık alıyordum. Böylelikle eve maddi anlamda da katkı sağlıyordum. Babamdan bir emekli maaşı kaldı. Onunla idare ettik. Akrabalarımız da bize yardımcı oldular. Oturduğumuz evden kira almadılar. Buna rağmen sıkıntılar bitmedi. Bir ara futboldan kopup çalışıp aileme bakmayı düşündüm. Annem futbolu çok sevdiğimi bildiği için beni engelledi. Bugünlere geldik.''

Her türlü zorluğa alışmak zorunda olduğunu belirten Kadir Keleş, şöyle konuştu:
                ''Alıştım. Zaten çok parayla yaşayan bir aile değildik. Ben sadece bir şeyin eksikliğini hissediyorum. O da babamla ağabeyimin bu duruma geldiğimi görmesini çok arzu ederdim. Bugün oynarken, gol atarken hep onlar aklıma gelir. Bundan sonra kazanacağım para ile bir ev alacağım. Ailemi daha büyük bir eve taşıyacağım. Sonrasında ise imkanlarım ölçüsünde yatırım yaparım herhalde. Öncelikle amacım ailemi rahat bir hayata kavuşturmak. Hayatımı aileme adadım. Zaten başka bir seçeneğim yok. Sonrasında benim hayatıma sıra gelecek.''

Eksikliklerinin olduğunu ve bunu gidermek için çalıştığını dile getiren Kadir Keleş, ''Ersun hoca bizimle çok ilgileniyor. Gençlere çok önem veriyor. Sağ olsun bunu da, bizi A takıma yükselterek gösterdi. Kendimizi geliştirmemiz için zamana ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Daha yaşım çok genç. Zaman ilerledikçe daha çok çalışarak A takımda kendime bir yer edineceğime, Trabzonspor formasını başarıyla ve gururla taşıyacağıma inanıyorum'' diye konuştu.

Kadir Keleş, Fatih Tekke'yi çok beğendiğini, Roberto Carlos'a hayranlık duyduğunu belirterek, oyun tarzı olarak da Abdullah Ercan'ı örnek aldığını sözlerine ekledi.
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• HEKIMOGLU BEGENDI !!!

TS'de gündem Porcello!

Almanya'da Karsruhe'nin orta saha oyuncusu Massimilian Porcello'yu izleyen yönetici Hekimoğlu'nun raporu olumlu

Trabzonspor'da transfer harekatı sürüyor. Bordo mavili yönetim adına Almanya'da bulunan ve bir dizi futbolcuları takip eden yönetici Celil Hekimoğlu Karshruhe'nin İtalyan oyun kurucusu Massimilian Porcello'yu izledi.

Bu akşam Trabzon'a dönecek olan Hekimoğlu Almanya'da yakın takibe aldığı 23.06.1980 doğumlu Karsruhe'nin İtalyan oyun kurucusu Massimilian Porcello için yönetime olumlu rapor verecek. 1.84 cm boyunda 74 kilo ağırlığındaki İtalyan oyuncu bir kez daha izlendikten sonra hakkında son karar verilecek. Hekimoğlu Almanya'da oyuncu ile ilgili tüm bilgileri toplarken Porcello için hazırladığı raporunu yönetime sunacak.

haber61.net

(Galiba sezon sonu mukavelesi bitiyor ama emin degilim)

(Bu cok süper) http://youtube.com/watch?v=wB1ujq0WEYU&feature=related

En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 07.03.2008, 18:56.
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• "Zor bir dönemden geçiyoruz"

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, zor bir dönemden geçtiklerini belirterek, ''Bu takımı sırat köprüsünden hep beraber geçirmeliyiz'' dedi. Hacısalihoğlu, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarıyla sohbet toplantısı yaptı.

Toplantıda konuşan Hacısalihoğlu, Trabzonspor'da, yönetim anlayışının geçmişe oranla çok daha farklı olması gerektiğini belirterek, ''Çünkü kulübümüz birçok sorun yaşıyor. Gerek ekonomik gerek kurumsal sorunlar var. Bu dönemde yönetim, teknik heyet, futbolcu, basın ve taraftar olarak bir bütün olmamız lazım. Sizler bu konuda çok önemli bir yere sahipsiniz. Birçoğunuz yöneticilerden daha çok Trabzonspor ile ilgileniyorsunuz'' diye konuştu.

Kulübü düzlüğe çıkarmak için ortak bir çalışma içerisine girmek gerektiğini ifade eden Hacısalihoğlu, şöyle konuştu: ''Sizin öneri ve uyarılarınızı önemle dikkate alacağız. Ortak çalışma içerisine girersek kulüp de ciddi bir yara almaz. Toparlanma süremiz kısa olur. Buna çok ihtiyacımız var. Bu takımı sırat köprüsünden geçirmeliyiz. Benim sizden ricam bu.''

Hacısalihoğlu, yönetimi devraldıktan sonra taşları yerine oturtmaya çalıştıklarını dile getirerek, ''Takımımız kurumsallaşma adına fazla bir yol kat edemedi. Bunu düzeltmeliyiz. Yönetim olarak bizim de yanlışlarımız olabilir ancak asla art niyetli olmayacağız'' diye konuştu.

07.03.2008

Kaynak : AA
                    Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Ersun Yanal basınla buluştu
                      Teknik Direktörümüz Ersun Yanal bugün basın mensuplarıyla sohbet toplantısında bir araya geldi.
                      Sürmene Zahra Mountain Resort Otel'de organize edilen kahvaltılı sohbet toplantısına takımımızı takip eden ulusal gazete ve ajans temsilcileriyle yerel gazetelerin spor müdürleri katıldı. Oldukça samimi bir ortamda geçen toplantıda Teknik Direktörümüz Ersun Yanal takımın bugünkü durumuyla geleceğe yönelik yapılması gerekenler konusunda görüşlerini aktardı. Basın mensuplarıyla karşılıklı diyalog halinde geçen oturumların tekrarlanması yönüne fikir birliğine varıldı.

Resmi Site

Yorum

• Yorum

• Yanal Ankaraspor'a mı gidecek

Yeni yönetimin Giray Bulak restine karşılık, teknik direktör Ersun Yanal Ankaraspor kozu ile karşılık verecek mi?

Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal'ın yeni sezonda Bordo mavili ekibin başında kalıp kalmayacağı kesinlik kazanmazken, camiada Giray Bulak sesleri yükselmeye başladı .

Bu durumdan bir hayli rahatsız olan teknik patron Ersun Yanal da Ankaraspor ile ilişkilerini sıcak tutmaya başladı.

Hikmet Karaman'ın görevden istifa etmesiyle boşalan Ankaraspor teknik direktörlüğü için ilk planda düşünülen Yanal, şimdilik kaydıyla bu kulübe red cevabı verirken, Ankaraspor yönetimi de göreve teknik direktör Saffet Susiç'i getirdi.

ÇETİNKAYA DEVREDE

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal'ın Bordo mavili ekibe menejer olarak getirmeyi düşündüğü hatta yönetimle görüşmek için Trabzon'a gelen eski Gaziantepspor şimdi ise yeni Ankaraspor menejeri Hasan Çetinkaya, Yanal'ı yeni sezonda Ankaraspor'un başına getirmeye çalışıyor.

Yanal'ın Trabzonspor'a transferini gerçekleştiremediği menejer Çetinkaya aracılığı ile yeni sezon için Ankaraspor ile ilişkilerini sıcak tutarken, Sadri Şener yönetiminin Giray Bulak restine karşın, teknik direktör Ersun Yanal da Ankaraspor kozunu elde tutuyor.

Yanal'ın Trabzonspor'dan ayrılması halinde yeni sezonda Ankaraspor ile anlaşma olasılığı yüksek olduğu iddia edildi.

Kaynak: haber 61
                          İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İçime sinmiyor
                            Fatih Tekke'nin Zenit'e giderken Trabzonspor'a çok şey kattığını dile getiren Gökdeniz, "O kadar para kazandıracağımı, borç yükünü hafifleteceğimi bilsem ben de seve seve giderim" diye konuştu.

Trabzonspor'da A takım formasını giydiğinde (1999) henüz 17 yaşındaydı. O yıl 12 kez oynama şansı buldu. Bordo-mavili forma altındaki ilk golüne ise 2000'de ulaştı. O sezon beş gol atan Gökdeniz, 2003-04 sezonunda tam 14 kez ağları havalandırdı. Bu sezon 23 maçta 11 golü bulunan milli yıldız, 15 gole ulaşıp kendi rekorunu yenilemek istiyor. İşte bordo-mavili
                            takımın en önemli silahı Gökdeniz'in, gazeteniz FOTOMAÇ'a yaptığı özel açıklamalar:

HEPİMİZİ ÜZÜYOR
                            "Trabzonspor'un içinde bulunduğu tablodan memnun olmak mümkün değil. Ortada bir başarısızlık var ve bizler dahil bunda tüm camia pay sahibi. Kulübün ligdeki konumu hepimizi üzüyor. İnsanın saha içinde erimesi kadar kötü bir şey olamaz. Birkaç galibiyetle mutlu olmaya çalışmak Trabzon gibi bir takıma yakışmıyor.

BEŞ YILLIK İMZA
                            Fatih Tekke takım için önemli bir değerdi. Kendi isteğiyle gitti. Saygı duymak lazım. Onun kadar para kazandıracağımı bilsem ben de giderim. Trabzon'un çok borcu var. Bu yükü hafifleteceksem seve seve giderim. Gökdenizlerin yeri dolar. Kulübün marka değeri daha önemli. Ben Trabzonluyum ve Trabzonsporluyum. 5 yıllık imza atan tek oyuncu olarak bunu kanıtladım.

BİLİNÇLİ YANLIŞIM YOK
                            Evin tek erkek çocuğu olarak büyüdüm. Hep bulunduğum yeri sindirmeye çalıştım. Yanlışlarım da oldu. Hepsinin bedelini ağır ödedim. Ödemeye de devam ediyorum. Ama hiçbir zaman bilinçli olarak yanlış yapmadım. İnsanın doğup büyüdüğü şehirde koruma ile dolaşması hoş değil. Özel hayatım yok. Sosyal olduğum söylenemez. Vaktimin çoğunu eşim Serra ve kızım Naz'la geçiriyorum. Küçük şeylerle mutlu olmaya çalışıyorum.

BEŞİKTAŞ AVANTAJLI
                            Futbol garip bir oyun. Dünü yok. Bunun en güzel örneği F.Bahçe. Bakın G.Saray'ın başarıları unutuldu. Herkes Fener'i konuşuyor. Yediği hatalı goller, tura mal olsaydı kaleci Volkan yerden yere vurulacaktı. Ama aynı maçın sonunda bir anda kahraman oldu. Sivas'ın şampiyon olması zor. Beşiktaş, F.Bahçe ve G.Saray var. Sivas biraz da bize borçlu bulunduğu yeri. F.Bahçe moralli. Beşiktaş bir tek ligde mücadele ediyor. Tek kulvarda yarışma avantajını kullanırsa Beşiktaş ipi göğüsyeyebilir."

fotomaç
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Al sana fırsat

İddiası bitti, hedefi prestij olarak belirledi. Şans da ayağına geldi... Trabzon, kalan bölümde, ligin ilk 5'indeki 4 takımla kozlarını paylaşacak.
                              8.3.2008

Doğal motivasyon
                              İlk önce Avrupa Kupaları macerasına veda eden, ardından Fortis Türkiye Kupası’ndan kolay bir grupta bulunmasına rağmen elenen ve son olarak da Süper Lig’deki hedeflerini yitiren Trabzonspor’u bu sezona bağlayacak tek motivasyon aracı, oynayacağı derbi karşılaşmaları... Kalan kısa periyodu, takımdaki iskeleti kurmak, umut veren gençleri kazanmak ve ligi de prestijli bir noktada tamamlamak olarak belirleyen Trabzonspor’un fikstründe ise birbirinden zorlu müsabakalar bulunuyor.

Önce Beşiktaş ile
                              Bu pazar Avni Aker’de Kasımpaşa’yı ağırlayacak olan Trabzonspor’u ligin 26. haftasında ise Beşiktaş bekliyor. Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla şampiyonluk şansını iyice artıran Kara Kartal’a konuk olacak Karadeniz ekibi, geçtiğimiz sezonki gibi yine İstanbul’dan mutlu sonla ayrılmanın planlarını yapacak. Ersun Yanal’ın bir hafta sonraki rakibi ise Avrupa yolunda gerisinde kaldığı Kayserispor olacak. Bu maç da Trabzonspor için prestij açısından özel anlam taşıyor olacak.

Kapanış Avni Aker’de
                              Ligden kopsa da şampiyonluk ve Avrupa yarışında Trabzon, belirleyici olmaya son ana kadar devam edecek. Beşiktaş ile Kayseri sınavlarının ardından, iki iddialı takım daha Bordo-Mavililer’le puan mücadelesine girecek. 30. haftada Trabzonspor, Galatasaray ile Ali Sami Yen’de kozlarını paylaşacak, yine bir gövde gösterisi fırsatı arayacak. Trabzonspor, perdeyi ise 34. haftadaki Fenerbahçe maçıyla kapayacak, belki de şampiyon o maçta belli olacak.

Serhat DEMİRTAŞ
                              Kısa...Kısa...

‘Keşke onlar da görseydi’
                              Trabzonspor’un son dönemde A Takım’a yükselen yeni yeteneklerinden Kadir Keleş, kulübün resim internet sitesine verdiği röportajda hayatının bilinmeyen yönlerini gözler önüne serdi. 5 yıl önce sirozdan babasını, 2 yıl önce de kanserden kardeşini kaybettiğini anlatan genç yıldız, “Ciddi sıkıntılara rağmen hayata annemle birlikte tutunduk. En çok üzüldüğüm nokta ise babamın ve ağabeyimin bu başarılarıma tanıklık edememesi” ifadelerini kullandı.

Hazır mısınız çocuklar!
                              Bordo-Mavili takımın teknik direktörü Ersun Yanal, kadroda uzun süredir şans vermediği isimleri Kasımpaşa maçına hazırlıyor. Orta sahanın en etkili ismi konumundaki Gökdeniz Karadeniz’in yokluğunu aratmamak için arayışlarını sürdüren Yanal’ın Moawad ve Jabi’den de faydalanmak istediği, bu doğrultuda oyuncularına “Hazır olun” mesajını bir kez daha verdiği öğrenildi.

Biletler satışa sunuldu
                              Pazar günü Avni Aker Stadı’nda oynanacak Kasımpaşa karşılaşmasının biletleri satışa sunuldu. Takımın ligdeki konumunu ve iddiasını yitirmesini de göz önüne alıp bugüne kadarki fiyatlarda indirime giden yönetim, 5 ile 100 YTL arasında değişen fiyatları 3 ile 75 YTL’ye çekmişti. Bordo-Mavili idareciler, bu şekilde ilgiyi artırmayı planlarken, biletlerin biletixten ve sosyal tesislerden alınabileceği açıklandı.

Yedek eldiven rekabeti
                              Karadeniz temsilcisinde birçok mevkide rekabet yaşansa da büyük bir aksilik olmadığı sürece kalenin kime emanet edileceği kesin. Bu paralelde Kasımpaşa müsabakasında eldivenleri yine Tolga Zengin’in giyeceği öğrenilirken, yedeğinin kim olacağı ise merak konusu. Tolga’nın alternatiflerini de küstürmek istemeyen Ersun Yanal’ın tercihini Ahmet’ten yana kullanabileceği kaydedildi.
                              fanatik
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Stat projesinde gelişme
                                08 Mart 2008 / 16:25
                                Trabzonspor'un Akyazı Stad Projesi'nde son dakika gelişmesi

Trabzonspor'un Akyazı'da planladığı stat projesinde gelişme var.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın desteklediği stat projesinde müteşebbis aranırken, Trabzonlu işadamlarının iknasıyla Trabzon'da Forum Trabzon Alışveriş Kompleksi'ni hayata geçiren Multi Turk Mall firma sahiplerinin ikna edildiği öğrenildi.

Multi Turk Mall Genel Müdürü Levent Eyüboğlu ile görüşen Trabzonlu işadamlarından Necmettin Aytekin, Akyazı Projesini detaylarıyla kendisine anlatarak, müteşebbis olması yolunda ikna ettiği öğrenildi.

Girişimci firmaların tek endişelerinin kıyı kanunu olduğu ifade edilirken Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'un kıyı kanununda gerekli değişikliğin yapılması için söz verdiği belirtildi.

Akyazı'da bir hafta önce fizibilite çalışmalarına başlayan Multi Turk Mall firması, Akyazı sahilini fotoğraflayarak, Albayrak yönetimi zamanında yapılan ÇED raporunun incelendiği ifade edildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan içinde Avni Aker Stadyumunun, Gençlik Spor İl Müdürlüğü binasının, Yavuz Selim Stadyumu ve 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu'nun bulunduğu 58 dönümlük arazinin Akyazı Projesi'ni hayata geçiren firmaya takas yöntemiyle verilmesi önerisini getirdiği de önemli bir detay...

Multi Turk Mall firmasının projeyi kabullenmesi dahilinde Haziran ayı içerisinde temelinin atılarak 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatlarına yetiştirileceği belirtildi.

Öte yandan çizimi tamamlanan mevcut Akyazı Stat Projesi'nin hayata geçirilmeyeceği, Multi Turk Mall firmasının yeni bir proje hazırlatacağı öğrenildi.

kaynak: haber61.net

Lütfen bu haber doğru olsun!!!!!
                                Çok sevinecem... şampiyon olmuş kadar!!!!
                                [ille d' 7]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X