Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gökhan Ünal için tören düzenlenecek
    Kulübümüz Kayserispor’dan transfer ettiği golcü oyuncu Gökhan Ünal için yarın M. Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir tören düzenlenecek.
    Yönetim kurulumuzun yaptığı girişimler sonucunda kulübü ve kendisiyle tam mutabakata varılan Gökhan Ünal için yapılacak tören saat 12.00’de M.Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirilecek.

Futbol Federasyonu Genel Kurulu için Ankara'da bulunan Başkanımız Sadri Şener ve yönetim kurulu üyelerimiz Gökhan Ünal'ın forma giydiği Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve oyuncunun kendisiyle kesin olarak anlaşmaya vardılar. Transfer görüşmelerinin ardından Başkan Yardımcımız Necmettin Aytekin'in ofisinde biraraya gelen taraflar her konuda anlaşmaya vardılar.

Bayındırlık ve İskan Bakanımız Faruk Özak'ın da hazır bulunduğu törende kulübümüz tarafından hazırlanan sözleşme Ankara'ya gönderilerek Gökhan Ünal tarafından imzalandı.

(UEFA)

Yorum

• Gökhan Ünal’ın kariyeri
      Kulübümüzün anlaşmaya vardığı ve sözleşme imzalayacağı Gökhan Ünal futbola amatör olarak 1997 yılında Ankara Petrolofisi’nde başladı.
      1999 yılında yine amatör olarak Gençlerbirliği’ne geçen Gökhan 2000 yılında aynı kulüpte profesyonel oldu.

2001, 2002 yıllarında Gençlerbirliği OFTAŞ ve Ankaraspor formalarını giyen Gökhan Ünal, 2003 yılında Kayserispor’a transfer oldu. Gökhan değişik kategorilerde 38 defa (15 A, 1 A2, 1 U-20, 9 U-18, 10 U-17, 2 U-16) Milli Takım’a çağrıldı.

Gökhan Ünal futbol kariyeri boyunca 127 Turkcell Süper Lig maçında 62, 25 Türkiye Kupası maçında 12, 54 Bank Asya 1. Lig maçında 15, 14 TFF 3.Lig maçında 10, 34 PAF Ligi maçında 11, 6 Avrupa Şampiyonası müsabakasında da 3 gole imza attı.

Gökhan Ünal, geride bıraktığımız sezonu 11 golle tamamlarken, 2005-2006 sezonunda 25 golle Gol Krallığını kazandı

(UEFA)

Yorum

• Futbolda yeni dönem

Türk futbolunu özerk hale getirecek Futbol Federasyonu ana statüsü mali genel kurulda kabul edildi. Yürürlüğe girecek ana statü ile büyük kulüplerin genel kurul delegasyon ayrıcalığı ortadan kaldırılıyor, MHK'nin yapısı değişiyor. Sözleşmelerin futbolcular tarafından tek taraflı feshini kaldıran yeni statü, en fazla 4 yabancı futbolcu oynatan kulüplere teşvik primi öngörüyor.

Futbol Federasyonu Olağan Mali Genel Kurulu yapıldı ve FIFA'nın 14 Şubat 2008'de yapılan Olağanüstü Genel Kurul'da verdiği talimat doğrultusunda hazırlanan çerçeve statü bütün delegelerin oylarıyla kabul edildi.

Futbol Federasyonu artık FIFA'nın diğer 206 üyesi gibi bağımsız statüye göre yönetilecek. Yeni statüye göre; Turkcell Süper Lig'deki tüm takımların genel kuruldaki delege sayısı 7 olarak eşitlenecek.

Merkez Hakem Kurulu, başkanı ile 8 üyeden oluşacak. Kurulun üyeleri, atama tarihinden 1 yıldan veya öncesinden hakemliği bırakmış olacak. Bununla birlikte kurulun başkan da dahil olmak üzere en fazla 3 üyesi spor alanında deneyimi olan ve hakemlik yapmamış kişiler arasından atanacak.

Kadrosunda 4 veya daha az yabancı futbolcu bulunduran kulüplerden federasyon katkı payı alınmayacak. Kulüpler 5 veya 6 yabancı futbolcu oynatmaları durumunda federasyon payı ödeyecekler. Bu para 4 veya daha az yabancı oynatan kulüplere teşvik payı olarak dağıtılacak.

Kulüpler, futbolcular ve teknik direktörler arasındaki uyuşmazlıkları tarafların başvurusu üzerine yeni kurulacak olan Uyuşmazlık Çözüm Kurulu karara bağlayacak. Hiç bir gerçek veya tüzel kişi, müsabakaların dürüstlüğünü tehlikeye sokacak şekilde birden fazla kulübün kontrolünü elinde bulunduramayacak.

Kaynak:NTVSPOR

Ayrıca Futbol Federasyonu Genel Merkezi, İstanbul'a taşınacak.
        Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Son Dakika

zafer6161 ile konuştum şimdi.
          Havaalanına Gökhan Ünalı karşılamaya gitmişler.
          baya bi kalabalıkmış Havaalanı. Tezahüratlar felan duyuluyordu zaten.
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Gökhan, Trabzon'a ayak bastı

Trabzonspor'un bugün Ankara'da sözleşme imzaladığı Kayserispor'un golcü oyuncusu Gökhan Ünal, Trabzon'a geldi.
            3.6.2008

Omuzlara alındı
            Kulüp başkanı Sadri Şener ve kulüp basın sözcüsü Levent Erkuloğlu ile Trabzon’a gelen bordo-mavili futbolcuyu, Trabzon Havalimanında yaklaşık 500 kişilik taraftar grubu sevgi gösterileri ve tezahüratlarla karşıladı. Taraftarlar, Gökhan Ünal’ı omuzlarına aldılar.

'Hedefler için geldim'
            Gökhan, gazetecilere yaptığı açıklamada Trabzon’a gelmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Buradaki hedefleri biliyorum. İnşallah hep beraber bu hedefleri gerçekleştireceğiz" dedi ve Kendisini karşılamaya gelen taraftar için söyleyecek bir söz bulamadığını ifade etti.
            Krallık ve şampiyonluk sözü
            "Bu yıl inşallah şampiyon olacağız, ben de gol kralı olacağım. Genç ağırlıklı bir kadro, oluşum var. Ben üst sırada yer bulup şampiyon olacağımıza inanıyorum" diye konuşan golcü futbolcu, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin kendisini istediğini, ancak Trabzonspor’a sempatisinin olmasının da bu transferde önemli rol oynadığını sözlerine ekledi.

fanatik.com.tr

Gökhan Ünal Trabzon’da
            Kayserispor'dan transfer ettiğimiz golcü futbolcu Gökhan Ünal, bu akşam Başkanımız Sadri Şener ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Ankara'dan Trabzon'a geldi.

Trabzon Havalimanı'nda kalabalık ve coşkulu bir taraftar grubu tarafından karşılanan Gökhan Ünal, boynuna Trabzonspor kaşkolü astı. Gökhan, taraftarlara kendisine gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederek, “Gerçekten bu taraftara diyecek bir laf bulamıyorum. İnşallah onlara layık olurum. Güzel günler bizleri bekliyor. Ben her sene gol krallığını hedefliyorum. Bu sene gol krallığı hedefimi hem Trabzonspor'da dindireceğime, hem de şampiyon olacağımıza inanıyorum. Trabzonspor çok iyi ve genç bir kadro kuruyor. Zirveye ve şampiyonluğa oynayacağımıza inanıyorum. Galatasaray ve Beşiktaş'a değil de Trabzonspor'a gelmemdeki en büyük etken Bordo - Mavili renklere biraz daha sempatimin olmasından kaynaklanıyor" dedi.

Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu transferde çok önemli yol alındığını vurgulayarak, “Gökhan Ünal çok kaliteli bir futbolcu. Türkiye’nin en önemli golcüsünü kadromuza kattık. Takımımızda önemli işlere imza atacağını biliyoruz. Yapılan transferlerle birlikte önümüzdeki sezon milli takıma en çok futbolcu veren kulüp olma özelliğini ve gururunu yaşayacağız-mızı düşünüyoruz. Bundan sonra belki bir deneyimli kaleci transferi düşünebiliriz. Trabzonspor Türkiye’de ihtiyacı doğrultusunda, diğer kulüplerdeki önemli oyuncuları kadrosuna kattı. Kazanma inancı olan ve taraftara rahatlıkla maç seyrettirecek bir ekip kurduk. Taraftarlarda yapılan bu çalışmalar sonucunda kombine ve forma alarak kendi gücünce destek çıkmalı” diye konuştu.

trabzonspor.org.tr
            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Gökhan Ünal'a sevgi seli!Trabzon'a gelen Gökhan Ünal'ı havalimanında 500 kişi karşıladı.

03.06.2008 22:43 Trabzonspor'un bugün Ankara'da 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 4 yıllık sözleşme imzaladığı Kayserispor'un golcü oyuncusu Gökhan Ünal, Trabzon'a geldi.
              Kulüp başkanı Sadri Şener ve kulüp basın sözcüsü Levent Erkuloğlu ile Trabzon'a gelen bordo-mavili futbolcuyu, Trabzon Havalimanında yaklaşık 500 kişilik taraftar grubu sevgi gösterileri ve tezahüratlarla karşıladı. Taraftarlar, Gökhan Ünal'ı omuzlarına aldılar.
              Gökhan, gazetecilere yaptığı açıklamada Trabzon'a gelmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, ''Buradaki hedefleri biliyorum. İnşallah hep beraber bu hedefleri gerçekleştireceğiz'' dedi.
              Kendisini karşılamaya gelen taraftar için söyleyecek bir söz bulamadığını ifade eden Gökhan, ''İnşallah onların sevgisine layık olmaya çalışacağım. Güzel günler bizi bekliyor. Geçen yılda sakatlığım olmasa yine gol kralı olabilirdim. Bu yıl inşallah şampiyon olacağız, ben de gol kralı olacağım. Genç ağırlıklı bir kadro, oluşum var. Ben üst sırada yer bulup şampiyon olacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.
              Gökhan, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kendisini istediğini, ancak Trabzonspor'a sempatisinin olmasının da bu transferde önemli rol oynadığını sözlerine ekledi.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Trabzonspor günlüğü

Trabzonspor'a lisans
                Türkiye Futbol Federasyonu, UEFA Kulüp Lisans kriterleri çerçevesinde Trabzon'a lisans verdi. Federasyon ayrıca Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, F.Bahçe, G.Saray, Kayseri ve Sivas'ın, 2008- 09 sezonunda UEFA maçlarına katılabilmek için lisans almaya hak kazanan kulüpler olduğunu açıkladı.

Kombinede rekor
                Trabzon, kombine satışlarını artırmak için harekete geçti. Bordo-mavililerde hedef 10 binin üzerinde kombine bilet satışı yaparak rekor kırmak. Yönetim, bunun için sivil toplum örgütleri ile dernekleri harekete geçirdi.

Tesisin tapusu alındı
                Türkiye Futbol Federasyonu'nun Trabzon'da bulunan tesisleri bordo-mavili kulübe devredilmesine genel kurul onay verdi. TFF Olağan Mali Genel Kurulu'nun gündeminin 17. maddesinde yer alan tesislerin Trabzonspor'a verilmesinin sağlanması maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Şota'dan süper veda
                Trabzon'un eski yıldızı Şota, Tiflis'te jübile maçıyla sahalara veda etti. Gürcistan Milli Takımı ile Şota'nın eski takımlarından oyuncuların (ARV) maçını karma takım 8-5 aldı. 40 bin kişinin izlediği maçta Ogün ve Tolunay oynadı.
                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                we the north

Yorum

• Devamı gelecek

Gökhan Ünal'ı da kadrosuna katan Trabzonspor, kombine satışlarını bekliyor.
                  4.6.2008

Gökhan Ünal’ı da kadrosuna katan Trabzonspor, kombine satışlarını bekliyor. Başkan Sadri Şener, biletlere ilgi gösterilirse yabancı yıldız getirmeyi planlıyor.
                  İstanbul’la yarışmak için
                  Transfer döneminde fırtına gibi esen; Gökhan Ünal, Colman, Cale, Egemen, Giray, Ceyhun, Selçuk ve birçok genç futbolcuyu kadrosuna dahil eden Trabzonspor, gözünü 9 Haziran’a çevirdi. Başkan Sadri Şener’in, 100 ile 2 bin 500 YTL arasında satışa çıkacak olan biletlere taraftarın göstereceği ilgiye göre transfer politikasını belirleyeceği öğrenildi. Daha önce yaptığı açıklamalarda, “Takımı baştan aşağı yeniliyoruz. Eğer İstanbul takımlarıyla yarışmak istiyorsak, onların gördüğü desteği bizim de taraftarımızdan görmemiz gerekiyor” diyen Şener’in, 9 Haziran’ı beklediği kaydedildi.
                  ‘Her şey ilgiye bağlı’
                  Şimdiye kadar yapılan transferlerle geleceğin kadrosunu kurduklarını kaydeden Şener, “Kombine satışlarında kuyrukların olmasını istiyorum. Bu sezon Trabzonspor’un yılı olsun istiyoruz ve bu yolda taraftarın da desteğini bekliyoruz. Bugüne kadar herkes bizi konuştu. Ama taraftarlarımız 9 Haziran’da satışa çıkacak biletlere ilgi gösterirse, asıl sürprizi o zaman gerçekleştireceğiz. Yeni bir yıldız daha transfer etmek için çalışmalarımız sürüyor. Ama dediğim gibi her şey taraftarın kombine biletlere göstereceği ilgiye bağlı” açıklamasını yaptı.
                  Sitenin manşeti
                  kombine bilet

Bordo-Mavili takımın yeni sezon öncesi büyük gelir beklediği kombine bilet satışlarıyla ilgili bilgi kulübün resmi internet sitesi www.trabzonspor.org.tr’de giriş sayfasına konuldu. Sitenin açılış sayfasında, bilet fiyatları ve uygulanacak indirimler duyuruldu. Sitede bilet fiyatları, VİP Tribün: 2 bin 500 YTL, Kapalı (B, C, F, G Blok): Bin YTL, Kapalı (A, D, E, H Blok): 750 YTL, Maraton: 300 YTL, Açık: 100 YTL olarak açıklanırken, bayanlara ve 14 yaşın altındaki çocuklara yüzde 50 indirim yapılacağı duyuruldu.

Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                  FIRTINAİHTİLALEFSANE
                  we the north

Yorum

• Şota sahalara veda etti

Trabzonspor'un eski futbolcusu Şota Arvaladze, Gürcistan'ın Tiflis şehrinde yapılan jübile maçıyla sahalara veda etti.
                    4.6.2008

Trabzonspor’un eski futbolcusu Şota Arvaladze, Gürcistan’ın Tiflis şehrinde yapılan jübile maçıyla sahalara veda etti. Dinamo Stadı’nda oynanan karşılaşmada Gürcistan Milli Takımı ile Şota’nın bugüne kadar forma giydiği kulüplerdeki futbolculardan oluşan karma takım arasında oynanan maçı karma takım 8-5 kazandı. Ogün Altıparmak ve Tolunay Kafkas’ın da forma giydiği maç bitiminde, golcü futbolcu tribünleri dolduran 40 bin taraftarı selamlayıp, futbol hayatına noktayı koydu.

fanatik
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• burak yılmaz fb ile anlaşmak üzereymiş

Yorum

• Trabzonspor Burak'ı unuttu!

Kayserispor'un golcü oyuncusu Gökhan Ünal'ı kadrosuna dahil eden Trabzonspor'da, kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Burak transferinin kapandığını söyledi.

Hacısalihoğlu, Gökhan'ın alınmasıyla artık transferde önemli bir yol aldıklarını ifade ederek, "Bundan sonra o tarz golcü düşünmüyoruz. Türkiye'nin en iyi golcüsünü aldığımıza inanıyoruz. Mevcut kadromuzdaki oyuncularla da birlikte iyi bir forvet oluşturduğumuza inanıyoruz. Burak transferi kapanmıştır diye değerlendirebiliriz" dedi.

Bundan sonra transferde daha rahat hareket edeceklerini ifade eden Hacısalihoğlu, "Olursa çok deneyimli bir kaleci transferi olabilir ama olmayabilir de. Hep beraber önümüzdeki günlerde bunun değerlendirmesini yapacağız" diye konuştu.
                        ligtv,ajansspor

Yorum

• Başkan Sadri Şener imza töreninde yaptığı konuşmada Trabzonspor'un Burak Yılmaz defterini kapattığını, Gökhan Ünal'ın 2 tane Burak edeceğini söyledi.

haber61

burak transferinin gerçekleşmediğine çok sevindim açıkçası .kendini ronaldo sanan embesil. zaten sadri başkanın bu sözünden sonra geleceği varsada gelmez
                          En son redplane tarafından düzenlendi; 04.06.2008, 13:08.

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu şuan radyosporda çanlı yayında...
                            Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                            Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Gökhan Ünal'ı da kadrosuna katan Trabzonspor, kombine satışlarını bekliyor.
                              4.6.2008

Gökhan Ünal’ı da kadrosuna katan Trabzonspor, kombine satışlarını bekliyor. Başkan Sadri Şener, biletlere ilgi gösterilirse yabancı yıldız getirmeyi planlıyor.
                              İstanbul’la yarışmak için
                              Transfer döneminde fırtına gibi esen; Gökhan Ünal, Colman, Cale, Egemen, Giray, Ceyhun, Selçuk ve birçok genç futbolcuyu kadrosuna dahil eden Trabzonspor, gözünü 9 Haziran’a çevirdi. Başkan Sadri Şener’in, 100 ile 2 bin 500 YTL arasında satışa çıkacak olan biletlere taraftarın göstereceği ilgiye göre transfer politikasını belirleyeceği öğrenildi. Daha önce yaptığı açıklamalarda, “Takımı baştan aşağı yeniliyoruz. Eğer İstanbul takımlarıyla yarışmak istiyorsak, onların gördüğü desteği bizim de taraftarımızdan görmemiz gerekiyor” diyen Şener’in, 9 Haziran’ı beklediği kaydedildi.
                              ‘Her şey ilgiye bağlı’
                              Şimdiye kadar yapılan transferlerle geleceğin kadrosunu kurduklarını kaydeden Şener, “Kombine satışlarında kuyrukların olmasını istiyorum. Bu sezon Trabzonspor’un yılı olsun istiyoruz ve bu yolda taraftarın da desteğini bekliyoruz. Bugüne kadar herkes bizi konuştu. Ama taraftarlarımız 9 Haziran’da satışa çıkacak biletlere ilgi gösterirse, asıl sürprizi o zaman gerçekleştireceğiz. Yeni bir yıldız daha transfer etmek için çalışmalarımız sürüyor. Ama dediğim gibi her şey taraftarın kombine biletlere göstereceği ilgiye bağlı” açıklamasını yaptı.
                              Sitenin manşeti
                              kombine bilet

Bordo-Mavili takımın yeni sezon öncesi büyük gelir beklediği kombine bilet satışlarıyla ilgili bilgi kulübün resmi internet sitesi www.trabzonspor.org.tr’de giriş sayfasına konuldu. Sitenin açılış sayfasında, bilet fiyatları ve uygulanacak indirimler duyuruldu. Sitede bilet fiyatları, VİP Tribün: 2 bin 500 YTL, Kapalı (B, C, F, G Blok): Bin YTL, Kapalı (A, D, E, H Blok): 750 YTL, Maraton: 300 YTL, Açık: 100 YTL olarak açıklanırken, bayanlara ve 14 yaşın altındaki çocuklara yüzde 50 indirim yapılacağı duyuruldu.

(UEFA)

Yorum

• İşte güç bu
                                1992–1995 yılları arasında Trabzonspor'un Başkanı Sadri Şener'di.

O zamanki yönetimde Faruk Özak'ta başkan yardımcısı idi.

Sadri Bey işlerinden dolayı bir sarsıntı geçirmişti.

Trabzonspor başkanlığından istifa ederek, ayrılmak zorunda kalmıştı.

Şener'in ayrılmasından sonra bayrağı Faruk Özak ve yönetimdeki arkadaşları devralmıştı.
                                Ne zorluklar yaşadıklarını bizzat iyi bilenlerden biriyim.

Özellikle başkanlık koltuğuna Faruk Özak'ı oturtturmak için M.Ali Yılmaz Tesisleri'nde gece saat 03.00'e kadar baskı yapılmıştı. Sayın Özak'ı sonunda ikna edilip başkan olmuştu.

Sonrası malum.

O zamanki Başkan Faruk Özak'ın başkanlığındaki yönetim pire gibi çalışmıştı.

Borcu silmişti. Kulübün çıtasını yükseltmişti.

Yönetimin yaptıkları unutmak mümkün değil.

Trabzonspor'u şampiyonluğa oynatan bir kadro kurulmuştu.

Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışına girilmişti.

Bazı entirakalarla şampiyonluğu Fenerbahçe elimizden alıp gitmişti.

Yani Trabzonspor'un o zamanki lobisi takımına ve yönetime sahip çıkmamıştı.

Sahip çıkmış olsaydı bugün bunları yazmazdık.

Bugün bunu neden yazıyorum.

İşte bir dönem aynı yönetimi paylaşan Sadri Şener Başkan Faruk Özak, başkan yardımcısı idi. Şimdi kader arkadaşlığı yapan bu iki değerli insan kol kola girerek, Trabzonspor'un eski büyüklüğünü tekrar tüm Türkiye hissettirmeye başladılar.

Sadri Şener bugün Trabzonspor'un Başkanı, Özak'ta Türkiye'nin sayılı 10 bakanından biri. Yani iki eski güç omuz omuza vererek Trabzonspor'a flaş transferler yapılıyor.

Bizde bu tabloyu çok özlemiştik.

Başta Bakan Faruk Özak olmak üzere, Başkan Sadri Şener ve yönetim kurulunun transferdeki çalışmaları takdire şahandır.

Bakın kader arkadaşı Sadri Şener Bakan Özak için ne diyor; “İçindeki Trabzonspor sevgisi bir başka. Transferlerden sonra yüzünden mutluluk ve heyecan akıyordu. Zaten Trabzonspor dedin mi onunu için akan sular duruyor. Bakan Özak Gökhan'ın imzası esnasında o kadar heyecanlı ve mutluydu ki bakan değil de sanki Trabzonspor Başkanı gibiydi. Bir ara korktum ki “gel başkan yer değişelim” diyecek. Sen Bakan ol, ben Başkan.

İkisininde siyasi görüşü ayrı

Ama ikisininde sevgisi aynı noktada birleşiyor.

Siyasi güçlerini değilde Trabzonspor'un sevgisini ön plana çıkartıyorlar.

İşte Trabzon insanının bu şekilde olması gerekir.

Bugün Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın Türkiye'nin en iyi oyuncuları olan Vestel Manisalı Selçuk, Kayserispor'lu Gökhan, Genlerbirliği Oftaşlı Giray, Bursaspor'lu Egemen'i bu kulüplerin elinden almak her babayiğidin harcı değildir.

Trabzonspor yönetim kurulu taraftarların takımda görmek istediği futbolcuları bir, bir transfer ediyor. Hemde gözünü kırmadan korkusuzca bunları yapıyor.

Bu güç, kenetlenme birlik beraberlik devam ettiği süreçte Trabzonspor'un büyüklüğünü hiçbir Allah'ın kulu tartışamaz

Çünkü işi bilen kılıç kuşanan bir bakan, Trabzonspor kulübünün koltuğunda oturan bir başkan Sadri Şener ve yönetim kurulu olduğu sürece Trabzonspor'un sırtı yere gelmez.

AHMET ZORLU'NUN KATKILARI

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu'nun ne kadar Trabzon ve Trabzonspor sevdalısı olduğunu iyi biliyoruz.

Bu sevdalılığını bir kez daha göstermiş oldu.Vestel Manisaspor'un Selçuk ve Burak konusunda Trabzonspor'a zorluk çıkartmak istemesine rağmen hemen devreye girerek iki futbolcuyu da Trabzonspor'a verdirdi.

Ahmet Zorlu'nun Trabzonspor'a yaptığı işler bununla kalmıyor.

Zorlu Holding olarak Bordo- Mavili kulübe çok şeyler katmıştır.

Katmayada devam ediyor.

Ahmet Zorlu, Trabzonspor'un kongre üyesidir.

Trabzon'a ve Trabzonspor'a büyük katkıları olan bir insan.

Denizli'den Trabzon'a geldi.

Yıllarca Trabzon'da yaşadı.

Trabzon'daki işlerini mahallemizin büyüğü İsmail Terzi'nin yanında sürdürdü.

Onun evinde kaldı.

Onunla birlikte çalıştı.

Onunla birlikte işlerini büyüttü.

Ahmet Zorlu, Trabzon'a geldiğinde ilk sahip çıkan ona (Kara İsmail) mahallemizin büyüğüydü.

Trabzon'da işlerini yoluna koyduktan sonra İstanbul'a yerleşti. Zorlu Holding'i büyüttü. Buradaki işlerinin başına Ali ve Osman Terzi kardeşlere bıraktı.

Hiçbir zaman Trabzon'u ikinci plana atmamıştır.

Hep birinci planda tutmuştur.

Ahmet Zorlu, Ali ve Osman Terzi kardeşlerin teşvikiyle Trabzon'a katkı yapmaya devam ediyor. Ahmet Zorlu gibi insanlara Trabzon sahip çıkmalı.

Ahmet Zorlu'nun bir kez daha nasıl bir Trabzon sevdalısı ve Trabzonspor aşığı olduğunu

Selçuk transferinde de gördük.

GÖREV SIRASI TARAFTARIN

Evet beyler.

Yönetim sözlerini yerine getirdi.

Getirmeye de devam edecek.

Ama bunlar yapılırken sizlerde size düşen görevi yerine getirmeliyiz.

Nasıl et tırnaktan ayrılmıyorsa, sizlerde Trabzonspor'un bir parçasısınız.

1996 yılında sandığı gömdüğünüz bayraklarınızı, formalarını çıkartmanın zamanı geldi.

Trabzonspor'un, İstanbul kulüpleri ile yarışmasını istiyorsanız ellerinizi sizlerde taşın altına sokmalısınız.

Kombine biletlerinizi alıp tribünleri doldurmalısınız.

Başkan Sadri Şener ne demişti.

“Sabah kalktığımda Genel müdürüm bana kombine bilet kuyruğu var” demeli.

Onun için bir hevesle, hazla büyük transferler yapan Başkan Şener ve yönetim kurulundaki arkadaşlarını kombine konusunda hayali suküte uğratmayın.

Çünkü yönetim diye bilirdi.

Kulübü şu kadar borçla devraldık.

Borcun üzerine borç yapamayız.

Ama ne yaptılar gözü kara gibi transfere yöneldiler.

Zirveye oynayabilecek bir takım oluşturdular.

Başkanlığa adaylığını koyarken ne demişti Şener “ Trabzonspor'un uçağının ucu havalandı mı başarı gelecek”

İşte uçak yavaş yavaş havalanıyor.

Buyurun Avni Aker'e

9 veya 10 Ağustos'ta başlayacak maçlar için Başkan Şener ve yönetim kurulu taraftarlarının kombine biletleri alıp Avni Aker Tribünleri'nin hınça hınç dolmasını şimdiden dört gözle bekleyecektir.

Görev sırası siz taraftarların.

Hazırlayın bayraklarını formalarınızı doldurun Avni Aker'i.

Bir şamarda sizler indirin

Haydi uşaklar

Size de bu yakışır

SÜLEYMAN ATAL'A TEŞEKKÜR

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Süleyman Atal, Trabzonspor'un Federasyon'daki haklarını en iyi şekilde koruyup kollamaya devam ediyor.

Atal, bir tek Trabzonspor'un değil bölgemizde bulunan takımlar içinde gerekli olan çalışmaları ve hassasiyeti gösteriyor.

Özellikle Federasyon seçimlerinde büyük süpekilasyonlar yaşanmıştı.

Artık bunlar geride kaldı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 3 Haziran'da yapılan kongresi öncesi Haluk Ulusoy Tesisleri'nin Trabzonspor'a kazandırılabilmesi için çok uğraşlar verdi. Kulisler attı. Bu çalışmaların semeresini görerek Haluk Ulusoy Tesisleri'ni Trabzonspor Kulübü'ne kazandırmasında büyük payı oldu.

Trabzonspor için kulübe bir çivi çakanın her zaman destekçisi olacağız.

Onun için Atal'ın Trabzonspor'a yapacağı hizmetler bununla kalmayacak. Projelerini hayata geçirecektir.

Teşekkürler Süleyman Abi.

Osman BAŞKIR / spor61.net
                                OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X