Gökhan Ünal için tören düzenlenecek
Kulübümüz Kayserispor’dan transfer ettiği golcü oyuncu Gökhan Ünal için yarın M. Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir tören düzenlenecek.
Yönetim kurulumuzun yaptığı girişimler sonucunda kulübü ve kendisiyle tam mutabakata varılan Gökhan Ünal için yapılacak tören saat 12.00’de M.Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirilecek.
Futbol Federasyonu Genel Kurulu için Ankara'da bulunan Başkanımız Sadri Şener ve yönetim kurulu üyelerimiz Gökhan Ünal'ın forma giydiği Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve oyuncunun kendisiyle kesin olarak anlaşmaya vardılar. Transfer görüşmelerinin ardından Başkan Yardımcımız Necmettin Aytekin'in ofisinde biraraya gelen taraflar her konuda anlaşmaya vardılar.
Bayındırlık ve İskan Bakanımız Faruk Özak'ın da hazır bulunduğu törende kulübümüz tarafından hazırlanan sözleşme Ankara'ya gönderilerek Gökhan Ünal tarafından imzalandı.
Kulübümüz Kayserispor’dan transfer ettiği golcü oyuncu Gökhan Ünal için yarın M. Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir tören düzenlenecek.

Yönetim kurulumuzun yaptığı girişimler sonucunda kulübü ve kendisiyle tam mutabakata varılan Gökhan Ünal için yapılacak tören saat 12.00’de M.Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirilecek. Futbol Federasyonu Genel Kurulu için Ankara'da bulunan Başkanımız Sadri Şener ve yönetim kurulu üyelerimiz Gökhan Ünal'ın forma giydiği Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve oyuncunun kendisiyle kesin olarak anlaşmaya vardılar. Transfer görüşmelerinin ardından Başkan Yardımcımız Necmettin Aytekin'in ofisinde biraraya gelen taraflar her konuda anlaşmaya vardılar.
Bayındırlık ve İskan Bakanımız Faruk Özak'ın da hazır bulunduğu törende kulübümüz tarafından hazırlanan sözleşme Ankara'ya gönderilerek Gökhan Ünal tarafından imzalandı.
Kulübümüzün anlaşmaya vardığı ve sözleşme imzalayacağı Gökhan Ünal futbola amatör olarak 1997 yılında Ankara Petrolofisi’nde başladı. 
Trabzon Havalimanı'nda kalabalık ve coşkulu bir taraftar grubu tarafından karşılanan Gökhan Ünal, boynuna Trabzonspor kaşkolü astı. Gökhan, taraftarlara kendisine gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederek, “Gerçekten bu taraftara diyecek bir laf bulamıyorum. İnşallah onlara layık olurum. Güzel günler bizleri bekliyor. Ben her sene gol krallığını hedefliyorum. Bu sene gol krallığı hedefimi hem Trabzonspor'da dindireceğime, hem de şampiyon olacağımıza inanıyorum. Trabzonspor çok iyi ve genç bir kadro kuruyor. Zirveye ve şampiyonluğa oynayacağımıza inanıyorum. Galatasaray ve Beşiktaş'a değil de Trabzonspor'a gelmemdeki en büyük etken Bordo - Mavili renklere biraz daha sempatimin olmasından kaynaklanıyor" dedi.

Yorum