Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor Yönetimi, taraftarları tetikleyecek transferleri yaptı...
    3.6.2008

* Başkan Sadri Şener, “Eğer diğer devlerle yarışacaksak Trabzonspor taraftarı da onlardan aşağı kalmamalı” dedi, ilk mesajı verdi.
    * Ardından, “Transferdeki yeni sürprizler taraftarların kombineye ilgisine bağlı” sözleriyle adresi net şekilde gösterdi
    * Son bomba; seçimi kaybeden Hacıosmanoğlu’ndan geldi: Yönetim iyi işler yapıyor. Trabzon’u kim başarıya taşırsa onu sırtımızda taşırız
    FANATİK’E konuşmuştu
    Trabzonspor transferde kelimenin tam anlamıyla fırtına gibi eserken, camiada yaşanan pozitif hava da Bordo-Mavili takımın sevenlerini yeni sezon öncesinde hayli umutlandırıyor... Önceki gün FANATİK’e konuşarak çarpıcı mesajlar veren ve “Eğer diğer büyük takımlarla yarışacaksak arkamızda büyük bir güç hissetmeliyiz. Trabzonspor’un büyüklüğü rakiplerinden aşağı kalır değildir. Ancak taraftarlarımız da artık üzerine düşenleri yapmak zorundadır” diyen Başkan Sadri Şener, tribünleri harekete geçirecek ilk kıvılcımı yakmıştı.

Kombine beklentisi...
    Ardından yeni transferler için de rotayı işaret eden Bordo-Mavililer’in patronu, “Transferlerdeki yeni sürprizler için top artık taraftarlardadır. Bundan sonra onların takımlarına göstereceği ilgiye göre strateji şekillendireceğiz” sözleriyle de beklentilerine vurgu yapmıştı. Camia yeni sezon öncesinde bu gelişmelerle iyiden iyiye havaya girerken, son bombayı son seçimi bini aşkın oy alarak kaybeden İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan geldi... Trabzonspor’da muhalefet diye bir kavram olamayacağını söyleyen Hacıosmanoğlu yönetime destek verdi.

‘Gençlere destek olunmalı’
    Her zaman asıl öznesinin Trabzon olduğuna vurgu yapan Hacıosmanoğlu, oldukça anlamlı mesajlar yolladı: Şu an iyi işler yapılmakta, destek olmak gerekiyor. Ancak kurulacak kadrodan ilk senesinde şampiyonluk beklemek doğru olmaz. Taraftarlarımızın ve camianın sabırlı olması, bu genç kadroya sahip çıkıp zaman tanıması lazım. Bu ekip oturduktan sonra gelecek yıl da iyi takviyeler yapılırsa yıllardır hasreti çekilen başarı mutlaka gelecektir. Muhalif değiliz, Trabzon’u şampiyon yapanı sırtımızda taşırız.”

Trabzon’da Antzas harekâtı
    Fransa’nın ünlü futbol sitelerinden football365.fr’nin haberine göre Trabzonspor’un, Olympiakos’un savunmasında görev yapan Paraskevas Antzas ile ilgilendiği iddia edildi. Yunanistan şampiyonu Olympiakos ile 2009 yılına kadar sözleşmesi bulunan Antzas’ı ısrarla kadrosuna katmak isteyen Bordo-Mavililer’in bu oyuncu için Kırmızı-Beyazlı ekiple temaslarını sıklaştırdığı ifade edildi.

(UEFA)

Yorum

• ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• Federasyon tesisleri kulübümüze devredildi

Türkiye Futbol Federasyonu‘nun ilimizde bulunan tesislerinin kulübümüze devredilmesi konusunda genel kurul onayı verildi.

TFF Olağan Mali Genel Kurul’unun gündeminin 17. maddesinde yer alan TFF Trabzon Tesisleri’nin dörtlü protokol imzalanarak Trabzonspor’a verilmesinin sağlanması için genel kuruldan onay alınması maddesi görüşülerek karara bağlandı. Böylelikle tesislerin kulübüme devri sağlandı.

Yönetim kurulumuz devir teslim işlemlerinin gerçekleşmesinin ardından konuyu değerlendirip, söz konusu tesislerin hangi amaçla kullanacağını karara bağlayacak.

Resmi Site

Yorum

• Hayde Kombine Almaya !

(UEFA)

Yorum

• Trabzonspor'a müjde!Türkiye Futbol Federasyonu'nundan Trabzonspor'u sevindirecek haber geldi...3 Haziran 2008 13:47Futbol Federasyonu'nun, Trabzon'da bulunan Haluk Ulusoy Kamp ve Eğitim Merkezi'nin Trabzonspor'a verilmesine mali genel kurulda onay verdiği bildirildi. Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, ''TFF Olağan Mali Genel Kurulunun gündeminin 17. maddesinde yer alan TFF Trabzon Tesisleri'nin dörtlü protokol imzalanarak Trabzonspor'a verilmesinin sağlanması için genel kuruldan onay alınması maddesi görüşülerek karara bağlandı. Böylelikle tesislerin kulübümüze devri sağlandı'' denildi.

Yönetim kurulunun devir teslim işlemlerinin gerçekleşmesinin ardından konuyu değerlendirip, söz konusu tesislerin hangi amaçla kullanacağını karara bağlayacağı belirtildi. Trabzon Havalimanının yanında bulunan Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nin havalimanına yapılacak ikinci pist nedeniyle kamulaştırılması halinde bordo-mavililerin, federasyondan alınan tesislere yerleşeceği öğrenildi.
            ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• ''Bazı pürüzler dışında...''

Bursaspor'un transfer etmek istediği Trabzonspor'un sol kanat oyuncusu Mustafa Keçeli transferi hakkında konuştu ve ''Bursaspor ile bazı pürüzler dışında büyük ölçüde anlaştık'' dedi.
              Mustafa Keçeli, yeşil-beyazlı kulüple görüşmeleri menajerinin sürdürdüğünü, mali konudaki bazı pürüzler dışında görüşmelerde sorun olmadığını söyledi.

Birçok kulüpten transfer teklifi aldığını ifade eden Keçeli, ''Bursaspor daha istekli olduğu için ilk görüşmeyi onlarla yapıyoruz. Bursaspor'u tercih etmemde köklü bir kulüp olması, çok iyi bir taraftarının bulunması da önemli etken'' dedi.

Keçeli, transferin bittiğine ilişkin açıklamayı imza aşamasına gelmeden yapamayacağına değinerek, ''Bursaspor ile bazı pürüzler dışında büyük ölçüde anlaştık. Bu pürüzler de aşılmayacak şeyler değil. Görüşmeler sürüyor. Sanıyorum bir hafta içinde nihai sonuç çıkar. Anlaşma sağlanırsa önümüzdeki sezon Bursaspor formasını giyeceğim'' diye konuştu.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• eZIK bahce sevillanin forveti o sirikla 4 yillik anlasmis

Yorum

• bizde gökhan ünal ı aldık
                  Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                  -ismail-

Yorum

• çağdaş ntvspor tv de canlı yayında
                    Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                    -ismail-

Yorum

• Gökhan haber61.net'e konuştu
                      03 Haziran 2008 / 17:07
                      Trabzonspor'un bomba transferi Gökhan Ünal, ilk kez haber61.net'e konuştu.

Trabzonspor'un bomba transferi Gökhan Ünal ilk kez haber61.net'e konuştu.

TRABZONSPOR'U ÇOK İSTİYORDUM

Gökhan Ünal, Trabzonspor ile anlaştığı için son derece mutlu olduğunu belirterek, “Çok sevindiğim bir şey oldu. Trabzonspor'u çok istiyordum. İstediğim takıma imza attığım için son derece mutluyum” dedi.

TRABZONSPOR'DA EFSANELERİN ARASINA GİRECEĞİZ

Trabzonspor ve Kayserispor'a bu transferin hayırlı olmasını dileyen Gökhan, “Her iki takıma da inşallah hayırlı olur.Trabzonspor tarafarın ne istediğini çok iyi biliyorum. Taraftararın beklentilerini iyi biliyorum. Sonuçta şampiyonluk isteniyor. Şampiyonluk Fenerbahçe'de ve Galatasaray'da yaşamak çok kolay ama Trabzonspor'da bunu yaşamak beni çok daha mutlu eder. Çünkü bir Anadolu takımının şampiyon olması mutluluk verici bir olay. Sonuçta şampiyon olursak efsaneler arasına gireceğiz. İnşallah Trabzonspor'da bunu başarırız” diye konuştu.

TRABZONSPOR ÇOK BÜYÜK CAMİA

Trabzonspor'un çok büyük bir camia olduğunun altını çizen Gökhan Ünal, “Hedefleri çok büyük olan bir kulüp. İnşallah bu sezon bu hedefleri karşılarız. Bonservisime ne kadar para verildiğini tam olarak bilmiyorum. 5-6 milyon euro deniliyor. İnşallah bana verilen bu paranın karşılığını Trabzonspora vereceğim” dedi.

ŞAMPİYONLUK HASRETİNE SON VERECEĞİZ

Trabzonspor'un çok iyi transfer yaparak iyi bir kadro kurduğunu da kaydeden Gökhan Ünal, sözlerini şöyle tamamladı:
                      “Trabzonspor çok iyi transferlere imza attı, kadro olarak çok güçlendirildi. Trabzonspor'u da bundan dolayı tercih etti. Yapılan bu transferlerin arasında benim de olmam mutluluk verici. İnşallah bu sene şampiyonluk hasretine son vereceğiz. Trabzonspor kulübüne çok teşekkür ediyorum. Transfer haberlerimi de haber61.net'ten takip ettim.Trabzonspor taraftarı benim için çok olumlu yorumlar yazmış. Trabzonspor taraftarına şükranlarımı sunuyorum, onlara layık olmaya çalışacağım, beklentilerine cevap vermek için gayret sarfedeceğim”

MARMARA UNI-TS

Yorum

• Kayseri'den Gökhan açıklaması
                        03 Haziran 2008 / 17:23
                        Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Yücel Şahin, Gökhan Ünal'ın transferi konusunda Trabzonspor ile anlaştıklarını söyledi.

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Yücel Şahin, Gökhan Ünal'ın transferi konusunda Trabzonspor ile anlaştıklarını söyledi.

Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ankara'da Trabzonspor Kulübü yöneticileri ile anlaşmaya varıldığını ve artık Gökhan Ünal konusundaki tartışmalara son noktanın konulduğunu belirtti.
                        Şahin, şöyle devam etti:
                        ''Ankara'da görüşmeler tamamlandı. Trabzonspor ile anlaşmaya vardık. Gökhan Ünal, Trabzonspor'a hayırlı olsun. Gökhan Ünal ile ilgili basında çok şey söylendi ama bir çok takımın talip olduğu Gökhan Ünal'ı, Trabzonspor aldı.''diye konuştu.

MARMARA UNI-TS

Yorum

• Gökhan Ünal’la sözleşme imzalayacağız
                          Kulübümüz Kayserispor’un golcü oyuncusu Gökhan Ünal’la yarın sözleşme imzalayacak.

Yönetim kurulumuzun yaptığı girişimler sonucunda kulübü ve kendisiyle tam mutabakata varılan Gökhan Ünal’ın imza töreni saat 12.00’de M.Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirilecek.

Gökhan kulübümüzle 3 yıllık mukavele imzalayacak.

kaynak:resmi site
                          # BMN #

Yorum

• İşte Trabzonspor'un son bombası

Transfere doymayan Trabzonspor, bombaları ardı ardına patlatmaya devam ediyor. Bordo mavili ekibin son transfer bombası Kayserispor'un başarılı golcüsü Gökhan Ünal.

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Kayserisporlu Gökhan Ünal ile anlaştı.

Bordo-mavili kulübün Kayserispor ile Gökhan Ünal'ın bonservisi konusunda her konuda anlaşmaya vardığı bildirildi.

Gökhan Ünal ile bugün sözleşme imzalanacağı kaydedildi.

KAYSERİSPOR BASIN SÖZCÜSÜ ŞAHİN: ''GÖKHAN ÜNAL TRABZONSPOR'A HAYIRLI OLSUN''

Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ankara'da Trabzonspor Kulübü yöneticileri ile anlaşmaya varıldığını ve artık Gökhan Ünal konusundaki tartışmalara son noktanın konulduğunu belirtti.

Şahin, şöyle devam etti:

''Ankara'da görüşmeler tamamlandı. Trabzonspor ile anlaşmaya vardık. Gökhan Ünal, Trabzonspor'a hayırlı olsun. Gökhan Ünal ile ilgili basında çok şey söylendi ama bir çok takımın talip olduğu Gökhan Ünal'ı, Trabzonspor aldı.''
                            AA
                            YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• Bordo-Mavililer, herkesin peşinden koştuğu Gökhan Ünal'ı renklerine bağladı.
                              3.6.2008

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Kayserisporlu Gökhan Ünal ile anlaştı. Bordo-mavili kulübün Kayserispor ile Gökhan Ünal’ın bonservisi konusunda her konuda anlaşmaya vardığı bildirildi. Gökhan Ünal ile bugün sözleşme imzalanacağı kaydedildi.

fanatik.

(UEFA)

Yorum

• Gökhan Ünal resmen Trabzonspor'da !

Transferin hızlı ismi Trabzonspor, Kayserispor'un golcü futbolcusu Gökhan Ünal'ı renklerine bağladı.

03 Haziran 2008 18:04

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Kayserispor'un golcü futbolcusu Gökhan Ünal'ı renklerine bağladı.

Ankara AMBROSİA İş Merkezi'nde düzenlenen imza törenine, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, bordo-mavili kulübün yöneticileri ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Osman Pepe katıldı. 26 yaşındaki golcü futbolcu, törende 1 yılı opsiyonlu 4 yıllık ön protokole imza attı.

Kulüp başkanı Sadri Şener, yaptığı konuşmada, Gökhan'ı bordo-mavili takıma kazandırdıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, ''Bu sene çok ciddi transferler yaptık. Bundan sonrası hocamızın işi. Biz elimizden gelen her şeyi yaptık'' dedi. Şener ayrıca, başta bakan Özak olmak üzere Gökhan Ünal'ın transferinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Gökhan Ünal ise büyük bir camiaya geldiğinin farkında olduğunu belirterek, ''Bunun için çok mutluyum. Trabzonspor'un da benim de hedeflerimiz var. Burada bu hedeflerime ulaşacağım'' diye konuştu.

Törene katılan Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak da her zaman Trabzonspor'un emrinde olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti: ''Büyük hedefleri olan Trabzonspor'a umarım hayırlı olur. Bundan sonraki en büyük görev Trabzon'daki seyircilerimize ve Türkiye'deki taraftarlarımıza düşüyor. Artık seyircisiz oynama gibi cezalar istemiyoruz. Trabzonspor'da oynamak bir ayrıcalıktır. Hep beraber inşallah Trabzonspor efsanesini tekrar ortaya çıkaracağız.''
                                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                                we the north

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X