Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gökdeniz'in takımı Rubin Kazan bugün Tomsk'u 2-1 yenerek 4'te 4 yaptı ve liderliğini sürdürdü...

Gökdeniz 90 dakika oynadı ama gol atmadı...

Yorum

• "Yeni oluşum içindeyiz"

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Trabzonspor´un ve taraftarların beklentisine cevap verecek bir takımın oluşumu içinde olduklarını söyledi.
      5.4.2008

Yanal, rakibini her zaman kontrol altında tutan ve rakibine karşı üstün oynamaya çalışan bir Trabzonspor yaratmak zorunda olduklarını belirterek, " Hem benim oyun anlayışımın hem de Trabzonspor’un ve taraftarın beklentisi bu. Buna cevap verecek bir takımın oluşumu içerisindeyiz. Umuyorum ki bunu önümüzdeki dönem hep birlikte başaracağız" dedi.
      Geçen hafta Paris’e oyuncu izlemeye gittiğini ifade eden Yanal, şöyle konuştu: "Belirlenen oyuncular birkaç kez daha izlenerek öyle nihai karar verilecek. Tabi ki değişim içerisinde kaç oyuncu alınacak bunu zaman belirler. Ama öncelikle ofansif gücümüzü daha alternatifli bir hale getirmeliyiz. Önümüzdeki yıl için iyi bir takım oluşturmak zorundayız. Bunun için çalışmalar devam ediyor."
      Herkesin kendi geleceğini hazırladığını kaydeden Yanal, "Bir yerde takımın performansı oyuncuların performansıyla orantılı. Dolayısıyla da herkes bu performansın sonuçlarına katlanacaktır. Trabzonspor da bunu değerlendirecek futbol kültürüne sahiptir" diye konuştu.
      Gineli oyuncu İbrahima Yattara’nın 5 sezondur Trabzonspor’da forma giydiğini ve önemli bir oyuncu olduğunu ifade eden Yanal, şöyle konuştu: "Özellikle oyunda liderlik yapıyor. Türk futboluna gelmiş önemli yabancı oyunculardan biri. Yattara, takımda her türlü sembolü ve görevi hak eder. Yattara, çok eski bir oyuncu bu kulüpte. Yattara’nın performansından son derece memnunun. Seyirci onu, o da burayı çok seviyor."
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• ezik sivas : 0 eziktaj : 2 mac dewam edior
        Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• Kaleye yeni aday Senegalli Sylva

Trabzonspor'un, Fransa'nın Lille takımında forma giyen 32 yaşındaki Tony Mario Sylva'yla ilgilendiği öğrenildi.
          6.4.2008 (fanatik)

Önümüzdeki sezon 5 kalecisinden ikisi Jefferson ve Ahmet Şahin’le yollarını ayırıp, kadrosuna tecrübeli bir file bekçisi almak isteyen Bordo-Mavililer gözünü Fransa’ya çevirdi. Fransızlar’ın ünlü futbol sitesi www.football365.fr’de çıkan habere göre, Karadeniz ekibinin Lille’de forma giyen 32 yaşındaki Tony Mario Sylva ile ilgilendiği iddia edildi. 2002 Dünya Kupası çeyrek finalinde İlhan Mansız’ın attığı gole engel olamayan Sylva’nın yanı sıra Trabzonspor’un, Bolton’dan Jussi Jaaskelainen, Köln’den Mondragon ve Manchester City’den Andreas İsaksson’u da listesine aldığı belirtildi.
          Bu arada teknik direktör Ersun Yanal’ın Tunuslu oyuncular Mehdi ve Chermiti’yi bir kez daha izleyeceği öğrenildi. Yanal, Fildişi Sahili-Tunus maçının çok sıradan bir karşılaşma olduğunu ve bu futbolcular hakkında şu an için kesin bir karar vermesinin zor olduğunu belirtti. Başkan Sadri Şener’in de Yanal’a, tüm transferlerin sezon sonu yapılacak olan kampa kadar biteceği sözünü verdiği bildirildi.
          YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• Bankasya 1.lİg

Dİyarbakir:1 Gİresunspor:2
            Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

• Süper Lig'de son durum!
              06 Nisan 2008 Pazar 21:44
              Turkcell Süper Lig'de 29. hafta, Gençlerbirliği-Galatasaray karşılaşmasıyla tamamlandı.

Kadıköy'deki maçta ligin güçlü ekiplerinden Kayserispor karşısında 32. dakikada 1-0 yenik duruma düşen sarı-lacivertliler, 65. dakikada Alex'in penaltı atışından kazandırdığı golle 1-1'lik eşitliği, 5 dakikalık uzatmaların son dakikasında da Semih'in golüyle 2-1'lik galibiyeti elde etti.
              GALATASARAY SON DAKİKADA GÜLDÜ

Sarı kanaryaların şampiyonluk yolundaki en yakın takipçisi Galatasaray ise Ankara deplasmanında son dakikalarda Lincoln'un ayağından bulduğu golle haftayı kayıpsız kapatarak şampiyonluk iddiasını sürdürdü.
              BEŞİKTAŞ 2-0'LA GEÇTİ

Haftanın en önemli maçında ise şampiyon adayları Sivasspor ile Beşiktaş, Sivas'ta karşı karşıya geldi. Rakibine karşı evinde hiç galibiyeti bulunmayan ligin flaş takımı kırmızı-beyazlılar, kara kartallara bir kez daha boyun eğdi ve sahadan 2-1'lik yenilgiyle ayrıldı. Ancak bu yenilgiye karşın Sivasspor, gol averajıyla Beşiktaş'ın bir basamak üstünde yer alarak haftayı 3. sırada geçti.
              19 GOL ATILDI

19 golün atıldığı 29. haftada, 4 maçı evsahibi takımlar, 4 maçı ise deplasman takımları kazandı, 1 maç da beraberlikle bitti.
              YEDEK SEMİH GOL KRALI

Gol krallığı yarışında, Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Semih, 15 golle ilk sırada yer alırken, bu futbolcuyu takım arkadaşı Alex, Ankarasporlu De Nigris ve Beşiktaş'tan Holosko 13'er golle izliyor.

12'şer gollü Sivassporlu Mehmet ile Trabzonsporlu Umut'un ardından gelen Galatasaraylı Ümit Karan, Kayserisporlu Gökhan Ünal ve Trabzonsporlu Gökdeniz'in 11'er golü bulunuyor.
              VE SON DURUM

Turkcell Süper Lig'in 29. haftasında yapılan maçlarda alınan sonuçlar, 30. haftanın programı ve puan durumu şöyle:

Trabzonspor-Denizlispor...................: 2-0
              Gençlerbirliği OFTAŞ Spor-Kasımpaşa.......: 0-1
              Fenerbahçe-Kayserispor....................: 2-1
              Çaykur Rizespor-Konyaspor.................: 2-2
              İstanbul Büyükşehir Belediyesi-Ankaraspor.: 0-1
              Sivasspor-Beşiktaş........................: 1-2
              Bursaspor-Vestel Manisaspor...............: 1-0
              Gaziantepspor-Ankaragücü..................: 2-1
              Gençlerbirliği-Galatasaray................: 0-1

30. HAFTA

Denizlispor-İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş-Gençlerbirliği OFTAŞ Spor, Kayserispor-Sivasspor, Galatasaray-Trabzonspor, Vestel Manisaspor-Ankaragücü, Konyaspor-Bursaspor, Kasımpaşa-Çaykur Rizespor, Ankaraspor-Fenerbahçe, Gençlerbirliği-Gaziantepspor.

PUAN DURUMU

TAKIMLAR O G B M A Y AV P
              -------------------------------------------------------------

1.FENERBAHÇE 29 20 6 3 63 29 34 66

2.GALATASARAY 29 19 7 3 52 20 32 64

3.SİVASSPOR 29 19 4 6 47 22 25 61

4.BEŞİKTAŞ 29 19 4 6 46 29 17 61

5.KAYSERİSPOR 29 13 9 7 45 27 18 48

6.TRABZONSPOR 29 12 5 12 39 36 3 41

7.DENİZLİSPOR 29 11 6 12 37 38 -1 39

8.GENÇLERBİRLİĞİ OFTAŞ SPOR 29 9 9 11 28 30 -2 36

9.ANKARAGÜCÜ 29 9 9 11 30 36 -6 36

10.İSTANBUL B.ŞEHİR BELEDİYESİ 29 9 8 12 39 37 2 35

11.GAZİANTEPSPOR 29 9 8 12 32 41 -9 35

12.BURSASPOR 29 8 10 11 29 33 -4 34

13.ANKARASPOR 29 8 9 12 29 33 -4 33

14.KONYASPOR 29 8 5 16 30 59 -29 29

15.GENÇLERBİRLİĞİ 29 7 7 15 38 45 -7 28

16.VESTEL MANİSASPOR 29 6 8 15 37 52 -15 26

17.ÇAYKUR RİZESPOR 29 6 8 15 29 53 -24 26

18.KASIMPAŞA 29 6 4 19 20 50 -30 22
              YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• 2. Tur Karşılaşma Sonuçları
                • Eomer 0 -7 Ozgur Ayar
                • EBRU 7-4 karakuzu61
                • TURHAN 7-4 forever61
                • fromTheRApBZONe 3 -7 DraGAo
                • jansoldier 7-5 Çağatay Bahadır
                • La vie en rose-Terzioğlu61
                • Kelkitli29 7-1 Selman
                • Badaloğlu 3 - 7 unique
                BMN l Tavla Turnuvası Şampiyonu Kim Olur ? Anketi başlığımıza eklenmiştir.
                Oy vermek için Tıklayın.
                Tavla Turnuvası ( Çeyrek Final Maçları Başlamıştır )

Çeyrek Final Maçları
                7 yapan kazanır şeklinde değilde, 5 yapan kazanacak artık.
                Fakat budefa 3 oyun oynanacak. A kişisi 2 oyun kazanırsa toplamda 3 oyun oynanacağından dolayı 3. oyunu oynamaya gerek kalmayacak.

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• Lincoln, Trabzon maçında yok
                  Galatasaray'a büyük umutlarla transfer edilen ama bir türlü bekleneni veremeyen Lincoln, takımını Trabzonspor maçında da yalnız bıraktı. Bu gece oynanan Gençlerbirliği maçında sarı kart gören Brezilyalı oyuncu Trabzonspor maçında forma giyemeyecek.

Sezon başında Galatasaray'ın yıllardır özlemini çektiği transfer diye lanse edilen Lincoln, ligin ilk maçlarından sonra bir türlü bekleneni veremedi. Brezilyalı yıldız özellikle büyük maçlarda ortalarda görünmedi.
                  Ligin 7. Haftasındaki Beşiktaş maçından bir gece önce kampta arkadaşlarını ağırladığı gerekçesiyle Feldkamp tarafından şok bir kararla kadrodışı bırakılan Lincoln bu maçı tribünden izledi. Zaten bu karar Lincoln'ü Galatasaray'a küstüren olay olarak da tarihe geçti.
                  13. Hafta Trabzonspor ile deplasmanda oynanan maçta 90 dakika sahada kalan Lincoln, 2 hafta sonraki Fenerbahçe derbisinde sakatlığı nedeniyle oynayamadı.
                  Lincoln Fortis Türkiye Kupası Çeyrek final ilk maçında da Fenerbahçe'ye karşı sakatlığı yüzünden forma giyemedi. Lincoln derbilerden sadece Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçında Fenerbahçe'ye karşı forma giydi. Ancak Lincoln, maçın sonlarında Volkan ile yaşadığı gerginlikte kırmızı kart görünce cezalı duruma düştü ve 3 gün sonraki Turkcell Süper Lig 24. hafta Beşiktaş derbisinde de oynayamadı.

Yorum

• şener: yanalla yola devam

Trabzonspor kulübü başkanı Sadri Şener, Kayserispor teknik Direktörü Tolunay Kafkas'ın Fenerbahçe maçı sonrasında yaptığı açıklamada “Böyle haklarımız yenildiği sürece Anadolu'dan şampiyon çıkmaz” sözü üzerine bir değerlendirmede bulundu.

TOLUNAY'IN HAKKI YENİLDİ

Şener, Tolunay maç sonrasında bir şey anlatmaya çalıştı. Hakkı yenildi, buna katılıyorum, neticede haklı. Anadolu'dan şampiyon çıkmaz sözüne ise katılmıyorum. Anadolu'dan şampiyon çıkar, neden çıkmasın ki” dedi.

SİVAS MAÇINDA TÜRBİNDE “SİVASLI KARTALLAR” PANKARTI AÇILIYORSA, ANADOLUDA BÜYÜK TAKIM OLMAKTA ZORLUK ÇEKERSİN”

Maç arafesinde verilen demeçler sağlıklı bulmadığını ifade eden Şener, “Davanızda haklı olabilirsiniz ama hemen sinirle verilen demeçler yanlış sonuçlara sebebiyet verebilir. Trabzonspor'un geleneğinde eskiden beri pazartesi yönetim kurulu toplantısı yapılmaz, salı günü yapılır, neden mi? Pazar günü yenildin, Pazartesi günü o sinirle herkese o sinirle atarsın. Salı günü ise kendine gelirsin ve daha sağlıklı düşünürsün. Daha aklı selim kararlar alırsın. Tabı ki Tolunay burada bir şey anlatmaya çalıştı, hakkı yenildi, buna katılıyorum, neticede haklı. Anadolu'dan şampiyon çıkmaz sözüne ise katılmıyorum. Anadolu'dan şampiyon çıkar, neden çıkmasın. Büyük takım olmak için adımlar atabilmeli. Mesela dün Sivas Beşiktaş maçında türbinde 'Sivaslı Kartallar' diye pankart açılıyorsa, sen Anadolu'da büyük takım olmakta zorluk çekersin. Trabzon'da türbinde 'Trabzonlu Kartallar ve Trabzonlu Fenerliler' diye pankart asılmaz. O zaman sen büyük kulüpsün” dedi.

“GALATASARAY YENİLMEYECEK TAKIM DEĞİL”

Denizli galibiyeti ile Galatasaray maçına çıkacaklarını kaydeden Şener, “Galatasaray İstanbul'da yenilemeyecek bir takım değil. Bu bizim için puan açısından belki önemi yok ama moral açısından ayrı bir önemi var. Büyük kulübün tarifi açısından bu maçın büyük bir önemi var. Umarım Galatasaray maçında galip geliriz. Transferlere daha hızlı gideriz. Benim için bu çok önemli. Ben de sonunda bir insanım. Galip gelince keyifle bu işlerle uğraşıyorum. Yurtdışındayken Ankaraspora yeniliyoruz, moralim bozuluyor. Ben de insanım, etten kemikten yaratılmışım. Galip gelince işlerime kendimi daha şevk ve heyecanla veriyorum. Onun için Galatasaray maçı benim için önemli” diye konuştu.

YANAL'LA YOLA DEVAM
                    Şener, teknik direktör Ersun Yanal ile ilgili sorunları olmadığının da altını çizerek,”Hocamızla ilgili hiçbir sorunumuz yok. Ersun Yanal'la aynen devam ediyoruz” dedi.

Selahattin AYDINLI

Kaynak:

Yorum

• Başkan Şener: Karadeniz’i güçlendirmeliyiz
                      Başkanımız Sadri Şener bir açıklama yaparak Trabzonspor olarak Karadeniz kulüplerini güçlendirmek gerektiğini söyledi.
                      Bordo-Mavili ekibin şampiyonluk dönemlerinde ligde çok sayıda Karadeniz takımının bulunduğuna işaret eden Şener, “Bu süreci tekrar geri getirmeliyiz. Trabzonspor büyüklüğünü ve yönlendiriciliğini göstererek Karadeniz takımlarına sahip çıkmalıdır. Önümüzdeki süreçte bu konuya büyük önem vereceğiz. Çünkü Karadeniz deplasmanları İstanbul takımları için her zaman en zor deplasmanlar olmuştur. Bu sayı artarsa hem ligin kalitesi artar hem de bizim için avantaj olur” diye konuştu. Bu anlamda farklı projeler geliştireceklerini de kaydeden Şener, “Bölge takımlarımızı özellikle oyuncu katkısı anlamında desteklemeli ve yeni bir Karadeniz vizyonu oluşturmalıyız. Aslında Trabzon her zaman bölge takımlarımız için önemli bir kaynak ama bunu bir plan ve proje dahilinde yönlendirme zorunluluğumuz var. Böyle olursa hem kaliteli oyuncu yetiştirir hem de yarışta avantajlı konuma geliriz” dedi. Trabzonspor’un transfer stratejisinin her zaman üretime dayalı olması gerektiğinin altını çizen Şener, “Bu üretim sadece kendi altyapımızdan oyuncu yetiştirmek olarak algılanmamalı. Yerlinin de yabancının da gelişmeye müsait oyuncularını tespit ederek kulübün bünyesine katmalı ve onların başarı grafiğiyle birlikte Trabzonspor’un çıtasını da yükseltmeliyiz. Geçmişin başarılı dönemlerinin sırrı da burada yatmaktadır” yorumunu yaptı. Şener, takımdaki Trabzonlu oyuncu sayısının artmasının önemli faydalar getireceğini ancak yine geçmişte olduğu gibi dışardan gelse de kendini Trabzon kimliğiyle özdeşleştiren futbolcuların da başarıya ciddi katkılar yapacağını sözlerine ekledi.

kaynak: www.trabzonspor.org.tr
                      Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Yattara Süre İstedi

Çocukların Eğitimi Önemli

Trabzonspor Yönetiminin sözleşme uzatmak istediği İbrahima Yattara ile dün bir görüşme gerçekleştirildi. Asbaşkan Hayrettin Hacisalihoğlu ile Menajer Adnan Demir ve Gineli futbolcu tesislerde bir araya geldiler. Hacisalihoğlu’nun Yattara’ya, “Seni çok önemsiyoruz. Takımın değişmez ismisin. Trabzon’da artık simgeleşmeye başladın. Buraya hizmet etmeyi sürdürmelisin. Trabzonspor forması altında şampiyonluk yaşamak için çabalamalısın. Biz seni kadroda görmeye devam etmek istiyoruz. Sen ne düşünüyorsun” dediği belirtildi. Yattara’nın da, “Ben de Trabzonspor’da mutluyum. Burada çok güzel günler geçirdim. Bu güzel günlerin devam etmesini istiyorum fakat çocuklarımın eğitimi çok önemli... Onlara Fransızca eğitim verdirmek arzusundayım. Önümüzdeki öğretim döneminde de Salif’in okula başlaması gerekiyor” dediği kaydedildi.

Yanıtını Pazartesi Verecek
                        Hacisalihoğlu’nun, “Ailen gerekirse İstanbul’da oturur. Haftada bir gün yanlarına gidersin veya onlar senin yanına gelirler. Çocuklarını da İstanbul’da Fransızca eğitim veren bir okula yerleştiririz. İstersen de, Trabzon’da özel bir okula göndeririz. Fransızca bilen bir öğretmen tutarız. Burada eğitim alırlar. Tüm ailen de senin yanında olur” demesi ve sonra da ‘Sana yıllık 1 milyon 600 bin YTL vermeyi düşünüyoruz. Buna ne dersin” sözleri üzerine İbrahima Yattara’nın, “Bu konuyla ilgili olarak ailemle geniş çaplı bir görüşme yapmam gerekiyor. Onlarla konuştuktan sonra size kesin yanıtımı vereceğim. Zaten bir yıllık daha sözleşmem var. Bir sorun çıkacağını düşünmüyorum” karşılığını verdi. Menajer Adnan Demir’in de İbrahima Yattara’nın eşiyle konuşarak, Trabzon’da kalması yönünde ikna etmek için özel çaba harcayacağı vurgulandı.
                        Colmandante

Yorum

• Aslan'da hedef Trabzon

Gençlerbirliği'ni dün oynanan maçta son dakikalarda Lincoln'un attığı golle yenerek şampiyonluk iddiasını güçlendiren Galatasaray, Trabzonspor ile hafta sonunda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.
                          Teknik ekip Cevat Güler, Burak Dilmen ve Nezih Ali Boloğlu yönetiminde üst antrenman sahasında basına ve taraftarlara kapalı olarak yapan idmanda, ısınma ve açma germe egzersizlerinin ardından, Gençlerbirliği karşılaşmasında doksan dakika görev alan oyuncuların yenileme çalışması yaptığı bildirildi. Antrenmanın ana bölümünde diğer oyuncuların, gruplar halinde dar alanda kalecilerin de katıldığı taktik bir çalışma gerçekleştirdiği kaydedilirken, sakatlığı geçen Mehmet Güven'in de tedavisinden sonra bu antrenmanın tümüne takımla birlikte katıldığı belirtildi.

ARDA VE SABRİ KATILMADI
                          İdmana, Gençlerbirliği maçında bir pozisyonda ayak bileğine darbe alan Arda ile maçtan sonra kasıklarında zorlanma hisseden Sabri'nin katılmadığı bildirildi. Bu oyuncuların tedavilerine başlandığı ifade edilirken, sağlık ekibinin Orkun ve Song'un tedavilerini günde iki seansla sürdürdüğü bildirildi. Song'un, tedavisinden sonra fizyoterapistler eşliğinde salon ve sahada özel çalışmalar yaptığı dile getirildi. Linderoth, Uğur ve genç oyuncu Semih'in ameliyat sonrası rehabilitasyon çalışmalarını Metin Oktay Tesisleri sağlık merkezinde sürdürüldüğü ifade edildi.
                          YARIN İZİN
                          Teknik ekip, sarı-kırmızılı futbolculara yarın 1 günlük izin verdi. Sarı-kırmızılılar, Trabzonspor karşılaşması hazırlıklarına bir günlük dinlenmeden sonra, 9 Nisan Çarşamba günü saat 11.00'de basın ve taraftara açık olarak yapacağı antrenmanla devam edecek.

Yorum

• "Stadın Temeli Atılacak!"

Şener "Başbakanla görüştüm"

07 Nisan 2008 / 15:45

Şener, hafta sonu Galatasaray ile deplasmanda yapacakları maçı prestij için kazanmaları gerektiğini söyledi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, hafta sonu Galatasaray ile deplasmanda yapacakları maçı prestij için kazanmaları gerektiğini söyledi.

Şener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un ligde hedeflerinden koptuktan sonra prestij maçları oynadığını belirterek, ''Galatasaray maçı da bu maçlardan biri. Prestij için Galatasaray maçını kazanmamız lazım. Rakibimiz de şampiyonluğa oynuyor. İyi bir maç olacağını düşünüyorum'' dedi.

Ligde son 5 haftaya girildiğini dile getiren Şener, ''Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarımız var. Fenerbahçe ile de son maçımızı oynayacağız. Bu maça kadar şampiyonluk yarışı ne olur bilemiyoruz. Biz ne olursa olsun her maç gibi bu maçlardan da galibiyetle ayrılmak istiyoruz'' diye konuştu.

Gelecek sezon için yarışmacı bir kadro kurmaya çalıştıklarını ifade eden Şener, şöyle devam etti:
                            ''Şu anda 11 adamımız yurt dışında oyuncu izliyor. Sadece Tunuslu oyuncular gündemimizde yok. Onlara odaklanmamak lazım. Birçok isimle ilgileniyoruz. Chermiti'yi kulübü satış listesine koyuyor. Mehdi'yi vermek istemiyorlar. 2 futbolcu da iyi ve Trabzonspor'a fayda sağlayabilecek oyuncular. 2'sini de istiyoruz. Görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Bakalım, ilerleyen günlerde bu transferler netleşecek.''

Stat konusunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğünü kaydeden Şener, ''Çalışmaların iyiye gittiğini bize söyledi. Zannedersem 7-8 ay içinde yeni stadın temeli atılır'' dedi.

Şener, transfer konusunda çalışmaların yanı sıra kulübün ekonomisiyle ilgili de çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, ''Borç tek haneli rakamlara düştü. Mayıs veya Haziran ayında daha da hafifleşir'' diye konuştu.

Bu arada, Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın futbolcu izlemek için bu hafta içinde yine Tunus'a gideceği öğrenildi.

Kaynak:
                            Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
                            • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• Yattara Trabzondan GİTMEZ

Şener son noktayı koydu
                              07 Nisan 2008 / 12:08
                              Trabzonspor kulübü Başkanı Sadri Şener, Yattara ile ilgili son noktayı koydu.

Şener, “Yattara Trabzon'da son derece mutlu, gitme diye bir niyeti yok” dedi.

Şener, Yattara'nın sözleşmesinin devam ettiğini anımsatarak, “Yattara ile ilgili hiçbir problemimiz yok. Asbaşkanımız Hayretin Hacısalihoğlu kendisiyle detayları konuşuyor. Biz de çocuklarının okul durumunu hallettik. Kesinlikle Yattara'nın Trabzon'dan gitme diye bir niyeti yok. Trabzon'da son derece mutlu. Bu konuda bir sıkıntımız yok. Yarın imzalayalım diye de bir şey yok. Herkes şunu iyi bilsin, Yatara Trabzondan gitmez. Zaten Türk olmak için de başvurusunu yaptı” diye konuştu.
                              Selahattin AYDINLI

Kaynak:
                              Elimde değil...

Yorum

• Galatasaray maçı seyahat programı belli oldu
                                Takımımızın 12 Nisan Cumartesi günü Galatasaray'la oynayacağı Turkcell Super Ligi 30. hafta müsabakasının seyahat programı belli oldu.

Buna göre kafilemiz 11 Nisan Cuma günü THY'ye ait tarifeli uçakla Trabzon’dan saat 09:25’de İstanbul'a gidecek. Takımımız Galatasaray'la oynanacak müsabakanın ardından, yine THY’na ait tarifeli uçakla saat 23:30’da İstanbul'dan Trabzon’a dönecek.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X