Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!
Daraltma
X
-
En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 11.03.2008, 16:08.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
-
Giray, Trabzon'da mı?
Trabzon, gidecek olan Gökdeniz'in yerine Oftaş'lı Giray'ın peşine düştü.
11 Mart 2008 11:18Trabzonspor'un, genç defans oyuncusu Giray Kaçar için Gençlerbirliği Oftaş'a 5 milyon YTL teklif ettiği öğrenildi.
Gelecek sezonun kadrosunu kurmaya çalışan Trabzonspor, Gençlerbirliği Oftaşspor'un genç yıldızı Giray Kaçar için müthiş bir teklifte bulundu.
Bordo-mavili ekibin, 22 yaşındaki savunma oyuncusu için 5 milyon YTL bonservis bedelini gözden çıkardığı öğrenildi. Gençlerbirliği Oftaşspor ile 3 şampiyonluk yaşayan Giray Kaçar, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından İsveç ile yapılan karşılaşma için milli takım aday kadrosuna çağrılmıştı. Süper Lig'de ilk sezonunu geçirmesine rağmen gösterdiği performansla birçok kulübün dikkatini çeken Giray'ın transferini, Ersun Yanal'ın özellikle istediği kaydedildi. Giray'ın da Ersun Yanal ile çalışmaya sıcak baktığı ve tarafların anlaşması durumunda Trabzonspor'da oynamak istediği öğrenildi.
Sezon başında Gençlerbirliği ile sözleşme imzalayan Ersun Yanal, o dönem Gençlerbirliği Oftaşspor forması giyen Gökhan Gönül ile birlikte Giray'ın Gençlerbirliği'ne alınmasını istemiş, İlhan Cavcav'ın buna karşı çıkması üzerine taraflar yollarını ayırmıştı.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Trabzonspor yıldızını sattı
11 Mart 2008 Salı 15:48
Trabzonspor yıldızını kaybetti.. Rusya'ya giden futbolcular kervanına Gökdeniz Karadeniz de katıldı..
Gökdeniz Karadeniz 8 milyon 700 bin euroya Rubin Kazan'a transfer oldu
Transfer yarın resmiyet kazanacak. Bordo-mavililerin, Rus kulübünden teminat istediği, ancak bunun bugün yetişmesinin zor olduğu belirtildi. Teminatın bordo-mavili kulübe yarın gelmesi halinde transferin gerçekleşebileceği kaydedildi.
Taraftar tepkili
Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Özgür Özal, yönetim kurulunun Rus kulüpleri ile görüşme yapmasına ilişkin olarak, ''Gökdeniz'in satılmasını istemiyoruz. Gökdeniz de Trabzonspor'a borcunu ödemeden bir yere gitmemeli. Fatih Tekke gitti, Gökdeniz de gittiği zaman bu takımın yıldızı kim olacak'' dedi.
Yeri doldurulmalı
Trabzonspor'un prestijinin önemli olduğunu ifade eden Özal, ''Ama oldu ki Trabzonspor'un menfaatleri ön plana çıktı ve Gökdeniz'in satılması gerekiyor, o zaman Trabzonspor'un her zaman yıldız bir oyuncuya ihtiyacı vardır. Gökdeniz gibi isimli bir oyuncu Trabzonspor'a kazandırılmalıdır. Gökdeniz'in yeri doldurulmalıdır'' diye konuştu.hiç kimse TRABZONSPOR'dan daha büyük olamaz. Bir futbolcu için kulüp yönetimine kin kusan bence taraftar olamaz.
Yorum
-
Sadri Şener: Zenith Fatih Tekke için 10 milyon € verdik diyor. Kasamıza giren 7,4 milyon €. Bunu ispatlayamayız
Kaynak: radyosporTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Gökdeniz yakışanı yaptı
11 Mart 2008 14:38
Trabzonspor’un süper bücürü Gökdeniz kendisine en kötü döneminde sahip çıkan kulübüne karşı vefa borcunu ödedi.
Gökdeniz yakışanı yaptı
Trabzonspor'un Süper bücürü Gökdeniz sezon sonunda 2.trilyon 600 milyar lira karşılığında Rubin Kazan'a gidebilecekken bunu yapmayarak Trabzonspor'a 8 milyon 700 bin euro kazandırdı.
GEREĞİNİ YAPTI
Trabzonspor'un süper bücürü Gökdeniz kendisine en kötü döneminde sahip çıkan kulübüne karşı vefa borcunu ödedi. FİFA'nın yeni aldığı kural doğrultusunda sezon sonunda(9 maç sonra) Rubin kazan'a bir sezonda aldığı ücreti bonservis bedeli olarak ödeyerek gitme hakkı varken Trabzonspor'a bunu yapmayarak para kazandırdı. FİFA'nın yeni çıkardığı yasa gereği bir futbolcu sözleşmesi bittiğinde bir sezonda aldığı ücreti bonservis bedeli olarak kulübüne ödeyerek ayrılma hakkına sahip. Gökdeniz Trabzonspor'dan yılda 2 trilyon 600h milyar ücret alıyordu.
Daha önce “ Trabzon bana en zor dönemimde sahip çıktı buradan kulübe para kazandırmadan ayrılmam şeklinde açıklamalar yapan Gökdeniz dediğini yaptı . Yılda aldığı ücreti 9 maç sonra Trabzonspor'a bonservis bedeli olarak ödeyerek ayrılma hakkı olan Gökdeniz Rubin Kazan yöneticilerinin bu yöndeki teklifini red etti.Kazan yöneticilerinin FİFA nın yeni yasasından yararlan kulübüne ödeyeceğimiz paradan senin alacağın yıllık ücreti artıralım teklifini red eden Gökdeniz Trabzonspor'un yüksek bonservis bedeli almasını sağladı.
spor61.netMés Que Un Club
Yorum
-
Gökdeniz resmen Rubin Kazan'da
Trabzonsporlu Gökdeniz, Karadeniz'in Rus Kulübü Rubin Kazan'a transferi resmiyet kazandı.
Bir süredir yapılan görüşmeler sonrasında, Rus Kulübü ile 8 milyon 700 bin avroya anlaşan bordo-mavililer, bu akşam saatlerinde teminatın da kulübe ulaşmasının ardından transfere onay verdi.
Rus Kulübü yöneticileriyle bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde 5 yıllık sözleşme imzalayan Gökdeniz, daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Gökdeniz, çok duygulandığını ve fazla konuşamayacağını belirterek, "Trabzonspor'da, futbol yaşantıma başladım. Bundan sonra futbol hayatımı yurt dışında devam ettireceğim. Benim adıma hem çok sevindirici hem çok üzücü bir durum. Çünkü çocuğum gibi sevdiğim formamdan ayrılıyorum" dedi.
Gönlünün Trabzon'da kaldığını ifade eden Gökdeniz, sözlerini şöyle sürdürdü:
"İnşallah her iki taraf içinde hayırlı olur. Transferin çok fazla sağa sola çevrilip tartışma konusu yapılmasını istemiyorum. Bu transfer, hem Trabzonspor, hem de Gökdeniz'in menfaati doğrultusunda gerçekleşen bir transferdi. Taraftarları çok özleyeceğim. Onları çok seviyorum. Takım arkadaşıma, hocalarıma, başkanlarıma, geçmişte çalıştığım herkese çok teşekkür ederim."
Kulüp Başkanı Sadri Şener'in (Gökdeniz, yıldız değil) biçimindeki açıklamasına ilişkin olarak da Gökdeniz, "Başkan benim babam gibidir. Ben onun çocuğu gibiyim. Polemik yaratacak şeyler söylemek istemiyorum" dedi.
Gökdeniz, bir Rus kulübünü tercih etmesinin nedeni konusunda ise "Kulübüme çok para kazandırarak gitmek istedim. Bonservisimi alıp Avrupa Kulüplerine de gidebilirdim" diye konuştu.
Gökdeniz, Rubin Kazan'ın Antalya kampına yarın sabah katılacağını da sözlerine ekledi.
Yorum
-
-
Ayrica ikinci golün, yani turu getiren golün pasini Fatih Tekke verdi..İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFAtih tekke bu aksamki zenit-Marsillie macinda 75 dakikda oyuna girdi
ve takimi ikisifir yenerek bir sonraki tura ciktilar
KAynek: Ajansspor.com"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Giresunspor`da Koray Karaal SesleriTarih: 05.03.2008 08:25:09 (1448 okuma)
Giresunspor`un Almanya`dan, aslen Görele`nin Maksutlu köyünden bir futbolcuyu transfer etmek için girişimlere başladığı öğrenildi.
Almanya`nın 3. Ligi’nden 08 Villingen takımında yetişen Koray Karaal, Beşiktaş`ın sezon başında Almanya`da yaptığı kamp çalışmalarında beğenilmiş ve kadroya alınarak çalışmalara başlamıştı. Beşiktaş`ın genel koordinatörü Mehmet Ekşi ve siyah beyazlı ekibin teknik adamları tarafından beğenilen Koray Karaal 1990 doğumlu. Almanya ile ilgisi kalmayan Koray, şu anda Beşiktaş`ın lisanslı oyuncusu.
Giresunspor`un üzerine düştüğü genç orta saha futbolcusu Koray Karaal, Beşiktaş’ta ise fırtınalar estiriyor. Genç futbolcu Koray Karalal, “Giresunspor`da futbol oynamak benim amacımın başında geliyor. Yeşil-Beyazlı formayı giymek için sabırsızlanıyorum. Ayrıca tam bir Trabzonspor aşığıyım. Bir gün fırsat olursa Trabzonspor’da da forma giymek en büyük hayalim. Bu hayalimi gerçekleştirmek için çok çalışacağım” diye konuştu.Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
-
Trabzon`un Dünü Ve YarınıTarih: 12.03.2008 08:22:01 (2055 okuma)
Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener,`Trabzon`un Dünü ve Yarını` adlı organizasyonun camianın kaynaşması açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.
Söz konusu gecenin gelir getirmesinin yanı sıra kulübün içinde bulunduğu sorunlarla, bunların aşılması doğrultusunda yönetim kurulunun hazırladığı projelerin aktarılması konusunda ciddi bir fırsat olduğunu kaydeden Genel Sekreter Hasan Yener, "Trabzonspor camiasının tekrar bir araya gelmesinin başarı açısından atılacak en önemli adımlardan biri olduğuna inanan yönetim kurulumuz bu tür organizasyonlara büyük önem vermektedir. Değerlerimizi buluşturma adına atacağımız adımlar önümüzdeki süreçte de devam edecektir" diye konuştu. Yener, geceye ciddi bir katılım beklediklerini de sözlerine ekledi.Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
-
Biri Gider Biri GelirTarih: 12.03.2008 08:43:17 (5201 okuma)
Rusya Ligi takımlarından Rubin Kazan`a transferi büyük ölçüde kesinleşen Gökdeniz Karadeniz için Trabzonspor Başkanı Sadri Şener sert konuştu.
8.5 Milyon Eroluk Teklif
Trabzonspor`da Fatih Tekke`nin ardından yıldız futbolcu Gökdeniz Karadeniz`in de Rusya`ya transferi bitmek üzere. Rus kulübü Rubin Kazan`ın 8.5 Milyon Euro`luk teklifine ilk etapta red cevabı veren yönetim, Gökdeniz`in ısrarla gitmek istemesi üzerine teklifi yeniden değerlendirmeye aldı. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ise, sürekli gitmek istediğini söyleyen Gökdeniz Karadeniz için sert konuştu.
Gökdeniz Gitmek İstiyor
Şener, göreve gelirken kesinlikle Gökdeniz`i satma gibi bir düşünceleri olmadığını belirterek, “Rus kulübü bize teklif yaptığında, `hayır` dedik. Ancak Gökdeniz ısrarla gitmek istediğini söylüyor. Hatta olayı `Göndermezseniz ben de burada futbol oynamam` noktasına dahi getirdi. Ben de, `madem o kadar gitmek istiyorsun, getir bir teklif git` dedim. Şu anda da Rus kulübüyle bu konuda görüşmelerimiz sürüyor” dedi.
Paf Takıma’mı Gönderelim?
Şener, Gökdeniz`i kendilerinin satmadığını, futbolcunun kendisinin gittiğini ifade ederek, "Gökdeniz`i gelen teklife rağmen elimizde tutsak bile oynamayacağı için Trabzonspor`a bir katkısı olmaz. Aklı transferde olan bir futbolcu takıma ne kadar katkı sağlayabilir. Transferine izin vermeyip, Gökdeniz`i PAF takıma mı gönderseydik?. Bir Gökdeniz gider bin tane Gökdeniz gelir” diye konuştu.
Gökdeniz Açıklamalı
Şener şöyle devam etti: “Trabzon`daki yönetim kurulundaki arkadaşlarımız bu transfer işleminin bitmesi için çalışmalar yapıyor. Biz de olayın bu noktaya gelmesini istemezdik. Göreve gelirken `futbolcu satmayacağız` dedik, satmıyoruz da. Çünkü Gökdeniz`in kendisi gidiyor. Bunu da çıkıp kamuoyuna açıklamasını istedim. Biz futbolcu satan yönetim gibi gözükmek istemiyoruz. Gökdeniz basın aracılığı ile camiaya, `Ben kendim gitmek istiyorum` demeli.”
Yenileri Gelecek
Şener, Avrupa`da Gökdeniz`in boşluğunu dolduracak ve takıma üst düzey katkı yapacak bir çok futbolcu da izlediğini ifade ederek, "Transfer çalışmalarına hızlı başladık çünkü Trabzonspor gelecek sezon için yapacağı kampa tam kadro ile gidecek. Trabzonspor en geç 1 Haziran`da yapması gereken tüm transferleri gerçekleştirmiş olacak. Ondan sonra da transfer çalışmalarına devam edeceğiz ancak kadromuz şekillenmiş olacak. Yeni Gökdeniz`ler geliyor” diye konuştu.Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
-
Yattara Yatırdı Osman Bıraktı
Trabzon'un Gineli yıldızı Yattara, Kayseri maçında defans oyuncusu Osman'ı yerlerde süründürdü. Tribünden çok büyük tepki alan Osman gururuna yediremedi; Kayseri'den ayrıldı. 6 ay oynayamayacak. 34 yaşında olduğu için futbolu bırakacak...
Osman'ın dramı!
Tecrübeli futbolcu Yattara yüzünden futbolu bırakma noktasına geldi Yediği çalımlarla taraftarın tepkisini alan Osman, Kayseri'den ayrıldı.
Trabzonspor'da uzun yıllar futbol oynayan ve Kayserispor'a da sezon başında Samsunspor'dan transfer olan Osman Özköylü, futbolu bırakma noktasına geldi! Önceki gün Trabzonspor ile oynanan maçta Gineli Yattara'dan çalım üzerine çalım yiyen Osman, bir ve üçüncü gollerdeki hataları nedeniyle taraftarın tepkisini çekince Kayseri'den ayrılma kararı aldı. Maç sonunda yöneticilerle görüşen Osman, dün kentten ayrıldı ve ailesinin yanına Antalya'ya gitti. Kurallar gereği 6 ay bir başka takımın formasını giyemeyecek olan 34 yaşındaki futbolcunun, ara transferi beklemeden futbolu bırakma kararı alabileceği öğrenildi!
Yorum
-
GÖKDENİZ İN GİDİŞİNİN PERDE ARKASI....
9 Mart’ta “Gökdeniz, Rusya’ya doğru” başlığıyla verdik flaş gelişmeyi... 10 Mart’ta yönetimin yaptığı zirveyi, 11 Mart’ta da işin bittiğini duyurduk. Türkiye, Gökdeniz Karadeniz’in Trabzonspor’dan ayrılıp Rubin Kazan’a gideceğini FANATİK’ten öğrendi. Ancak şok vedanın perde arkasındaki gerçekleri açıklamak da yine FANATİK’e düştü...
Trabzon-Erzurum hattı
Yıl 2006, aylardan Ocak... Trabzon şehri, güne şok bir haberle başladı. Kentin gözbebeği konumundaki Trabzonspor’un ve milli takımın iki yıldızının, Fatih Tekke ile Gökdeniz Karadeniz’in otomobilleri kurşunlanmıştı. Haber çabuk yayıldı ve olayla ilgili bir çok dedikodu kulaktan kulağa yayılmaya başladı. Kısa süre içinde failler bulundu. Tutuklanan şahıslar, daha sonra Erzurum’daki cezaevine yollandı.
Mahkemeden yönetime...
Mahkeme süreci başladı. Sanıkların avukatlığını üstlenen Ali Sürmen’in bir duruşmada, “Asıl azmettirici Gökdeniz Karadeniz’dir” sözleri ortalığı karıştırdı. Ancak asıl bomba, Trabzonspor’un son genel kurulunda yaşandı. Sadri Şener’in başkanlığa geldiği bu kongrede yönetim kurulundaki bir isim dikkat çekiciydi: Ali Sürmen... Mahkemede kendisi hakkında suç duyurusunda bulunan Sürmen’in, şimdi futbol oynadığı kulüpte yöneticisi olması, Gökdeniz’i hayli husursuz etmişti.
Kulüp anlaştı ve gitti
Yakın çevresiyle bu sıkıntısını paylaşan Gökdeniz Karadeniz, bu şartlarda Trabzonspor’da kalamayacağına da karar vermişti. Bu arada Rubin Kazan, Zenit ve Satürn’ün transfer ısrarı da sürüyordu. Trabzonspor Yönetimi, Rubin Kazan’ın yaptığı 8 milyon 900 bin Euro’luk öneriyi kabul etti. Gelişmeleri değerlendiren Gökdeniz Karadeniz de Rus kulübüne direkt ‘evet’ dedi...
KAYNAK:fanatikMedya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum