Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Umut geliyor Umut!

Son golünü Ankaragücü'ne atan ve 23 gündür fileleri havalandıramayan Umut Bulut, "3 büyüklere karşı şanssızlığımı Beşiktaş maçında kıracağım" dedi.
    13.3.2008

9 golü bulunuyor ama...
    Önce Ersen Martin ve şimdi de Gökdeniz Karadeniz’in yurtdışına transfer olacak olmasının ardından takımın en önemli yıldızlarından biri haline gelen Umut Bulut için terapi çalışmaları başladı. Pazar günü deplasmanda Beşiktaş’la oynanacak karşılaşmada Trabzon’un en önemli kozlarından biri olacak Umut, 3 büyüklere karşı şanssızlığını kırmak istiyor. Bu sezon fileleri ligde 9 kez havalandıran yıldız futbolcunun Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe’ye henüz golü bulunmuyor.

15 dakika özel görüşme
    23 gündür fileleri havalandıramayan Umut, Beşiktaş maçına ‘yeniden doğuş’ olarak bakıyor. Teknik heyetin de yakında ilgilendiği isimlerin başında gelen 25 yaşındaki futbolcu, “Avrupa’ya ve Türkiye Ligi’ne erken veda ettik. Ligin bitmesine 9 maç var ve kalan maçların hepsinden başarılı sonuçlarla ayrılarak sezonu, iyi bir pozisyonda bitirmek istiyoruz” açıklamasını yaptı. Ersun Yanal da idman öncesi futbolcusuyla 15 dakika özel bir görüşme yaparak “Yeteneklerini göster” dediği bildirildi.
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Jabi'den savunma

Komşularının kendisinden şikayetçi olması nedeniyle morali bozulan Jabi kendini savundu. Gineli, "Benim de özel bir hayatım var. Onları kesinlikle rahatsız ettiğime inanmıyorum. Bu tür polemikler futboluma kötü yansıyor" diye konuştu.

Yorum

• Mevlüt alın işte fırsat çok iyi bir oyuncu keşke mümkün olsada alınsa.

Yorum

• TS Club'ta indirim

Trabzonspor yönetim kurulu, TS Club ürünlerinde yüzde 20 ile yüzde 50 arasında değişen indirimlere gidilmesi kararı aldı. Yeni düzenlemeye göre TS Club ürünlerinde yüzde 50, PUMA ürünlerinde yüzde 35, çanta grubu ürünlerde yüzde 35, bebek grubu ürünlerinde de yüzde 20 indirime gidildi

Hayden alış verişe uşaklar...

Yorum

• İlk olarak emre81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            http://www.sporx.com/futbol/fransa/102745/

Mevlüt alın işte fırsat çok iyi bir oyuncu keşke mümkün olsada alınsa.
            evet bende bir kaç maçı ve bu maçtaki gollerini izledim, ümit milli takım futbolcusudur aynı zamanda, bir şekilde değerlendirmeye alınması gerekli, fatih teriminde yakın takibindedir ayrıca.
            Girls from your city

Yorum

• 2,5 MİLYON EURO NEREDE?
              Gökdeniz'in satılmasıyla futbolun gündemine oturan Trabzonspor'da yolsuzluk iddiaları Bordo Mavili camiayı karıştıracak...
              13 / 03 / 2008 10:20
              Yıldız futbolcusu Gökdeniz'i Rusya takımlarıdan Rubin Kazan'a satan Trabzonspor'da bu transferle gündeme bomba gibi bir iddia düştü...

Gökdeniz'in satılmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener,Fatih Tekke transferi ile ilgili eski yönetime çok ciddi bir suçlamada bulundu...

Fatih Tekke'nin Zenite 10 milyon Euro'ya satıldığını belirten Sadri Şener kulübün kasasına ise 7.4 milyon Euro'nun girdiğini söyledi.

Lig tv de konuşan Şener konu ile ilgili şunları söyledi:

Bir toplantıda Aziz Yıldırım'a sordum,Fatih'e ne kadar teklif ettiniz diye.Aziz beyde Mahmut Uslu'nun görüşmeleri yaptığını ve Zenit'e 7.5 milyon Euro teklif ettiklerini söyledi.

Zenit'e, Trabzonspor'a verdiğiniz rakamı biz size ödeyelim Fatih'i bize satın teklifinde bulunduklarını söyleyen Aziz Yıldırım'ın Rus yöneticilerden aldığı cevabı duyunca şok olduğunu belirten Sadri Şener Zenit kulübünün yıldız futbolcuyu 10 milyon EURO'ya transfer ettiğini Fenerbahçe başkanından öğrendiğini açıkladı...

Ellerinde henüz bir belge olmadığını da vurgulayan Sadri Şener 2.6 EURO'nun akibeti konusunda araştırma başlattıklarını belirtti..

Ligde kötü günler yaşayan Trabzonspor'da ,Gökdeniz'in satılmasının yanısıra birde bu olayın patlak vermesi,bordo mavililerde sıkıntıları dahada artıracak

Halit Akgül
              İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• Albayrak: İddialar ispatlansın

Fatih Tekke için kayıtlarda ne yazıyorsa o kadar para alınmıştır. Devleti, milleti 150 trilyon soyanlar bize hırsız diyemez. Bu sözler Albayrak'a ait...
                13 / 03 / 2008 11:29
                Şerefli insanlar iddialarını ispatlamakla mükelleftir
                Fatih Tekke için kayıtlarda ne yazıyorsa o kadar para alınmıştır. Devleti, milleti 150 trilyon soyanlar bize hırsız diyemez. Elinde belge olup ispatlamayan müfteridir. Fatih'in sözleşmesinin bitmesine 3 ay vardı. Ama Gökdeniz'in daha 1.5 senesi var. 'Çivi bile satmayız' diyenler, ilk paraya sıkıştıkları anda Gökdeniz'i sattılar.

Trabzonspor'da Gökdeniz'i Rubin Kazan'a satan başkan Sadri Şener'in eleştirilerine, eski başkan Nuri Albayrak sert karşılık verip, ispat çağrısında bulundu. Şener'in Fatih Tekke'nin Zenit'e satılmasından gelen para ile kayıtlarda görünen rakam arasında fark olduğu iddiası üzerine Albayrak, “İspatlamıyorlarsa müfteridirler. Devleti milleti soyanlar bize hırsız diyemez” dedi.
                Şener, LİG TV'de yayınlanan “Futbol Gündemi” programına canlı telefon bağlantısında, “Fatih Tekke için Zenit bize “10 milyon euro verdik” diyor. Bizim kayıtlarda ise Fatih için 7.4 milyon euro yazıyor. Aradaki 2.6 trilyon nerede bilmiyoruz” iddiasında bulundu. Şener'in, “Bu para menajerlere mi verildi, yoksa ne oldu bilemiyoruz. Ama bunları ispatlayamazsınız” demesi, camiaya zarar vermemek için susan eski başkan Nuri Albayrak'ı çileden çıkardı. Şener'in şok sözlerine Albayrak, “Devleti-milleti 150 trilyon dolandıranlar bize hırsız diyemez. Elinde bilgi, belge olupta ispatlamayan, müfteridir” diye cevap verdi.

GERÇEK YÜZLERİNİ GÖSTERDİLER
                Albayrak, “Kişi karşısındakini kendi gibi görür. Her türlü kayıt orada, ispatlasınlar o zaman. Bize 'hırsız' diye çamur atıpta, bunu kanıtlamıyorlarsa, onlar ahlaktan yoksundur. Fatih için kayıtlarda ne yazıyorsa, o kadar para alınmıştır” dedi. Albayrak, Fatih konusunda kendilerini suçlayıp, 'yıldız satmayız' diyenlerin gerçek yüzlerini Gökdeniz'i satarak gösterdiklerini belirterek, “Sözlerinin arkasında böyle duruyorlar” diye konuştu.

Kulübe zarar vermemek için sustuklarını belirten Albayrak, “Fatih ve Gökdeniz'e evlatlarım gibi sahip çıktım. Zorlu süreçlerinde çok kulüpten teklif geldi ancak düşünmeden reddettim. Sadri Şener, çalışmak yerine her gün medyaya ayrı bir malzeme veriyor. Biz, o kulübe sahip çıkacak diye sevinerek adaylıktan vazgeçtik. Kulüp için çalışmak yerine, polemik üretiyor. Bu tip şeyleri konuşmak Trabzonspor başkanına yakışmaz ama insanı mecbur kılıyorlar. Bundan sonra her yalanı mahkemeye vereceğiz. Hem bu konu, hem istasyonla ilgili artık susmayıp hakkımızı arayacağız” dedi.

Gökdeniz değilse, yıldız kim?
                Sadri Şener'in Gökdeniz'i elden çıkarmayı haklı göstermek için, “O yıldız futbolcu değil' demesi, hem bordo-mavili camiada, hem de spor kamuoyunda, “Gökdeniz de yıldız değilse, yıldız futbolcu kim' sorusuna yol açtı. Başarılı futbolcunun tam 10 yıl formasını giydiği bordo-mavili takıma verdiği emek ve kazandırdığı bir çok başarının bu şekilde görmezden gelinmesi, büyük vefasızlık olarak nitelendiriliyor. Bir çok maçı gösterdiği üstün performansla tek başına çeviren ve her dönem Milli Takım için düşünülen ilk futbolculararasında yer alan Gökdeniz halen 11 golle, gol krallığı sıralamasının zirvesinde yer alıyor. Bu futbolcunun, Semih, De Nigris ve Gökhan Ünal ile birlikte en çok gol atan futbolcu olması gibi açık bir gerçeğin bile Şener tarafından nasıl 'görülmediği' merak ediliyor. Rusya'nın her yıl yükselen kulübü Rubin Kazan'ın rekor bonservis ücreti ödemeyi göze alarak bu transferi gerçekleştirmesi de Gökdeniz Karadeniz'in kalitesini ortaya koyan bir başka önemli veri olarak ortaya konuluyor.

'Hesap bilse şirketi batmazdı'
                Trabzonspor eski yönetim ve transfer komitesi üyesi Abdullah Başer, başkan Sadri Şener'i ağır bir dille eleştirdi. Şener'in Gökdeniz'in satılması olayını başka yönlere çekerek dikkat dağıtmaya çalıştığını söyleyen Başer, şöyle konuştu: “Fatih, bizlere gelerek, “Abi 3 ay sonra serbestim. Ama ben yine de kulübüm kazansın istiyorum. Burada kafamı yastığa koyduğumda uyayamıyorum.' dedi. Biz de satışına onay verdik. Gökdeniz için yıldız değil diyor. Gökdeniz 1-0'dan bile maç çeviremiyormuş, yıldız değilmiş. O zaman kim yıldız? Demek ki Sadri Şener yıldız. Çünkü futbolcular yıldız olamaz. Ancak Sadri Şener yıldız olabilir. Yazık ya Şener futboldan da anlamıyormuş! Komik, Trabzon'a gerçekten şimdi çok üzülüyorum. Göreve geldiğinde hiçbir oyuncumuz bir yere gidemez. Satılık bir çivimiz bile yok, demedi mi? 1 ayda ne değişti? Şener, F.Bahçeli yöneticilerin sadece ağzına bakarak, kulüp kayıtlarına bakmadan iftira atıyor. Senin kulübün F.Bahçe mi yoksa Trabzonspor mu önce onun kararını ver. Hesap bilseydi zaten şirketini batırmazdı”

yenişafak
                İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• Trabzonspor bombaları patlatmaya hazırlanıyor

Gökdeniz Karadeniz'in Rus kulübü Rubin Kazan'a transfer oluşunun ardından transfer arayışlarına hız veren yönetim, Tunuslu iki yıldız adayının transferinde sona yaklaştı. Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, Gökdeniz'in boşluğunu dolduracak transferler için görüşmelerinin sürdüğünü belirterek, "Artık Gökdeniz sayfası kapanmıştır. Geçmişe takılıp kalmak, yerine geleceğe bakmamız gerekiyor" dedi.

SADRİ ŞENER İZLEDİ

Trabzonspor Yönetim Kurulu, Gökdeniz Karadeniz'in Rus kulübü Rubin Kazan'a 8 milyon 700 bin Euro gibi rekor bir ücretle transfer olmasının ardından, gelecek sezon için transfer arayışlarına hız verdi. Bordo - mavili takımda Başkan Sadri Şener'in bizzat giderek izlediği Tunus'un Etoile du Sahel Sousse takımında forma giyen 25 yaşındaki Mehdi Ben Dhifallah ve 21 yaşındaki Mohamed Amine Chermiti'yi transfer etmek için girişimlerin başladığı öğrenildi. Başkan Sadri Şener'in geçtiğimiz günlerde Tunus'a giderek izlediği futbolculardan 21 yaşındaki Mohammed Amine Chermiti'nin, Afrika'da gelecek vadeden futbolcular arasında gösterilmesi, bordo - mavili yönetimin bu transferi bir an önce bitirmek için hızlı davranmasına neden oluyor. Yönetimin bu iki futbolcu dışında Almanya ve Belçika'da da bir çok futbolcu ile görüştüğü belirtildi.
                  Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Azize kulüpler birligi başkanı seçildi!!!
                    Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Adana Demir'de Tekelioğlu dönemi!

Fortis Türkiye Kupası'nda bu sezon başarılı bir performans sergileyerek büyük alkış toplayan Adana Demirspor'da Levent Eriş'in ayrılmasının ardından göreve Sadi Tekelioğlu getirildi. Daha önce Trabzonspor'da da teknik direktörlük yapan Sadi Tekelioğlu resmi imzayı atarak bugün antrenmana çıktı.
                      Adana Demirspor'da Levent Eriş Vestel Manisaspor'un teklifini kabul ederek eski takımına geri dönmüştü.

Yorum

• Asbaşkanımızdan açıklama
                        Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu bir açıklama yaparak Gökdeniz Karadeniz’in havaalanından uğurlanmama konusuna açıklık getirdi.

Gökdeniz’in Antalya’ya gitmesi doğrultusunda daha önce yapılan programda son anda değişiklik yaşandığını kaydeden Hacısalihoğlu, “İstanbul aktarmalı olarak Antalya’ya gitmesi gereken Gökdeniz’in saat 10.00’da olan uçağı bağlantılı uçakta yer problemiyle karşılaşılması nedeniyle Rubin Kazan’lı yetkililer tarafından 07.15’e alınmış ve bu konuda tarafımıza bilgi verilmemiştir. Dolayısıyla da oyuncumuz planlanan saatin dışında uçmak durumunda kalmıştır” ifadesini kullandı.

Ayrıca Gökdeniz’in dün itibariyle kulüpte kendileri de dahil olmak üzere teknik heyet, futbolcu arkadaşları ve personelle vedalaştığını kaydeden Hacısalihoğlu, “Gökdeniz Trabzonspor’dan son derece iyi duygularla ve samimi bir şekilde uğurlanmıştır. Bu durumu kendisi de açıkça dile getirmektedir. Aksi yönde yapılan değerlendirmelerin gerçekle ilgisi yoktur” diye konuştu.

13.03.2008 15:52:00

Yorum

• 'YouTube'a erişim engellendi

A.AVideo paylaşım sitesi www.youtube.com internet sitesine erişim, Ulu Önder Atatürk'e hakaret içeren görüntüler nedeniyle Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nin kararıyla engellendi.

Atatürk'e hakaret içeren videoların yer alması nedeniyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı www.youtube.com adresli internet sitesine erişimin engellenmesini istedi.
                          Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, bu siteye erişimin engellenmesi yönünde karar aldı.
                          Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı, alınan karar doğrultusunda, siteye hem IP, hem de alan adı yönünden erişimi durdurdu.

Yorum

• "Albayrak alacaklarını hibe etsin"

Geçtiğimiz günlerde Fatih Tekke'nin transfer ücreti ile kulübün kayıtlarında görünen rakam arasında fark olduğu ifade eden Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Nuri Albayrak'a yine sert çıktı.
                            Nuri Albayrak'ın "Devleti-milleti 150 trilyon dolandıranlar bize hırsız diyemez. Elinde bilgi, belge olupta ispatlamayan, müfteridir. Fatih için kayıtlarda ne yazıyorsa, o kadar para alınmıştır" sözlerine Sadri Şener, "Ben kimseye hırsız demedim" dedi.
                            Konu hakkında Ulusal Kanal Spor Editörü Aydın Cingöz'e konuşan Trabzonspor Başkanı Şener şunları söyledi: "Ben kimseye hırsız demedim. Ben ne devleti ne de milleti dolandırdım. Ayrıca bugün hala devletle iş yapıyorum." Albayrak'ın , Fatih konusunda kendilerini suçlayıp, 'yıldız satmayız' diyenlerin gerçek yüzlerini Gökdeniz'i satarak gösterdiklerini söyledi.
                            "Sözlerinin arkasında böyle duruyorlar" şeklinde yorumlamasına da değinen Sadri Şener, eski Başkan Nuri Albayrak'a sert bir cevap verdi: "Öncelikle beni eleştirmek için önce alacaklarını kulübe hibe etsin" dedi.

Aydın Cingöz/Ulusal Kanal

http://www.sporx.com/detail.php?Type...=116&go=102828
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Trabzonspor'da savaş çıkacak
                              13 Mart 2008 / 20:37
                              Köşe yazarımız Mehmet Ongan'ın iddiaları ortalığı yeniden karıştıracak.

Mehmet Ongan'ın iddiaları ortalığı yeniden karıştıracak. Mevcut yönetim Opet ile yapılan anlaşmanın iptali için yasal süreci başlattı

TS'DE YİNE SAVAŞ ÇIKACAK

Trabzonspor'un Kartal Maltepe'de bulunan Benzin istasyonu anlaşması tepki görmeye devam ediyor.

Köşe yazarımız Mehmet Ongan eski başkan Albayrak yönetiminin Opetle ile yaptığı anlaşmanın detaylarını yazdı Ongan'ın iddiaları doğruysa Opet anlaşması Trabzonspor'u yeniden karıştırmaya yetecek .

Yazarımız Ongan'ın köşe yazısında bahsettiği iddialar doğruysa Trabzonspor OPED ile anlaşmamış, adeta OPED'i Trabzonspor'a sigortalamış…Eski yönetici Köşe yazarımız Mehmet Ongan opet ile yapılan anlaşmayı imzalayan eski başkan Nuri Albayrak ve yönetim kurulundan iddiaların doğru olup olmadığına ilişkin cevap vermesini istedi

İŞTE ONGAN'IN TRABZONSPOR'U KARIŞTIRACAK İDDALARI

BUNLAR DOĞRU MU ?

“Benzin istasyonu projesini,genel kuruldan yetki almadan,üstelik 16 yıllığına(Milli Emlak'tan 29 yıllık kiralama süremiz 2024 de doluyor)

Neden 14-15 yıl değil de 16 yıl?),irtifa hakkından bile vazgeçerek, tapudaki yetkisiz imzalarla Opet'e nasıl verildi?”

'' 16 yıl içerisinde deprem,sel gibi doğal afet,infilak v.b.doğal afetler neticesi istasyon çalışamaz hale gelirse kalan yılların kira bedelini Trabzonspor ilgili firmaya geri öder.''

Yapılan mukavelede OPET in adı hiç geçmiyor adı geçen X (B….. t) madencilik firması kim?

Mukavele 11 Ocak 2008 de imzalandı

Bu mukaveleyi imzalayıp paranızı alabilmek için mi kongreyi ertelediniz?

YÖNETİM: YASAL SÜREÇ BAŞLADI

Bilgisine başvurduğumuz Trabzonspor yöneticileri iddiaları doğrularken Opet ile anlaşmanın iptaline çalıştıkların söylediler. Bu anlaşmanın Dünya da bir örneğinin daha olmadığını belirten yöneticiler Bu tane daha örneği yoktur.Sadece deprem değil İstanbul'da yangın deprem veya sel olursa o tarihten itibaren geri kalan sürenin parası Oped'e geri ödenecek.

Bunun adı Opetle anlaşma değil olsa olsa Opet'i i Trabzonspor'a sigortalamaktır .Bizde yasal süreci başlattık. Opet de Kartal Cevizli'de inşaat çalışmasını sürdürüyor. Anlaşma yapmamışlar Opet'e adeta Trabzonspor'u teslim etmişler.

Yorum

• Trabzon Chermiti'nin peşinde

'Afrika'nın Maradonası' olarak bilinen Tunuslu, sekiz kulübün daha listesinde

Kral listede

'Afrika'nın Maradonası' olarak bilinen Tunusluyu, 8 kulüp daha almak istiyor.

Ani bir kararla takımın en önemli yıldızlarından Gökdeniz Karadeniz'i Rusya'nın Rubin Kazan takımına satan Trabzonspor yönetimi, oluşan boşluğu doldurmak için de vakit kaybetmeden kollarını sıvadı. Türk futbolunun son dönemde yetiştirdiği en önemli oyunculardan biri olan Gökdeniz'in yerini alacak futbolcu, Akdeniz'in karşı yakasında; Tunus'ta bulundu: Mohamed Chermiti... Ne var ki Gökdeniz'in gönderilmesi nedeniyle camiada yükselen çatlak sesleri engellemek isteyen yönetimin işi hiç de kolay görünmüyor!

ADINDAN SÖZ ETTİRECEK
                                Tunus'un Sahel takımında oynayan 21'lik Chermiti, Trabzon dışında 8 Avrupa kulübünün daha listesinde ilk sıralarda. Gelecekte adından çok söz ettirecek bir oyuncu olduğu belirtilen genç yıldız, ülkesinde "Afrika'nın Maradonası" olarak anılıyor. Tunus Milli Takımı'nın da formasını giyen Chermiti için, "Sürati ve yüksek top tekniği ile ideal bir forvet yorumları yapılıyor ve gelecek sezon Avrupa'ya gitmesine kesin gözüyle bakılıyor.

MAYIS AYINA RANDEVU
                                Genç yetenek avcısı Barcelona'nın takibe aldığı Tunuslu; Arsenal, Newcastle, Marsilya, Hamburg, Porto, Ajax ve Zürih'in de listesinde. Bir başka iddiaya göre ise Leverkusen ve Nantes, Tunuslu yıldız için çoktan teklifte bulundu bile... Bu arada Tunus Ligi'nde lider Club Africain'i 1 puan geriden takip eden Sahel'in, Sifaxien ile oynadığı lig maçını izleyen başkan Sadri Şener, çok beğendiği Chermiti için mayıs ayına randevu aldı.
                                Cevat KOL
                                fotomac

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X