Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• CB acaba kompleksin adını mı kastetti dicem ama farklı bir açıklama da gelmedi be abi. Hiç bir olumlu çıkarım yapamıyoruz.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Bizim birlik olmamız mümkün değil. Bunu bugün net bir şekilde gördük. Ne sevinçte birlik olabiliyoruz ne de üzüntüde.
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Istedikleri bu zaten kimse kusup biyere gitmesin bu rezellik yuzunden..bizde gittik mi bugun stadin adini koyma cesaretini kendinde goren zihniyet yarin da klubun adini degistirme gafletine duser..aksine kalip savascaz bu zihniyetle kepazelikle ilk isimiz usta denen vizyon sahibi mitomaniyi ilk kongrede gonderip yerine bizim gibi bu klubun degerlerine sahip cikacak biat etmeyecek dik duruslu birini getirmek olsun..stadin ismi kolay kongrede delegeler ne derse o olur biz kiraladiysak isim hakkida bizimdir bu isler dayatmayla olmaz taraftarin camianin icine sinmeyen bir isim orda cok uzun kalamaz..
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Canım benim stadyumla alakalı bir şey mi sordum sana? Umurumda değil stadyumun adı da ismi de.
          Ayrıca söylediğin şeyde sana hak da veriyorum. Lakin meselemiz bu değil.

Sana başka şeyler sordum. Seninle ilgili sorular sordum. Gelene gidene posta koyuyorsun, ona atar buna gider, herkese sitem.
          Harbiden yaş kaç senin? Bu kadar stresli bir yaşam mı olur ya. Yemin ederim senin bu haline üzülüyorum.
          Özel hayatım seni ne ilgilendirir? Benim için sen sadece burada cevap yazan "koddan" ibaretsin. Senin içinde öyle olsun rica edicem.

Forumu takip etsen bu içerikleri sadece bugün yazdığımı daha önce bu konu başlığında nasıl içerikler paylaştığımı bilirdin ve bugün neden böyle olduğumu. E bunu bilmiyorsan benim için dediğim gibi sadece bir kodsun.
          "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Kompleksin adı Hüseyin Avni Aker'dir!

Usta ve yalakaları istediklerini diyebilir

Yorum

• Adam resmen çıktı arkadaşlarla konuştuk stadın adını da Şenol Güneş yaptık dedi..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Maalesef şöyle bir ihtimalde var. Cumhurbaşkanı'nın dili sürçmüştür fakat kimse üstüne söz söyleyemediği için stadyumumuzun adı bu kalmıştır.
                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Basta bmn olmak uzere vira ve diger gruplardan (kefenci yalakalar haric) okkali bir bildiri bekliyorum bu rezillik icin..kimse bize icimize sinmeyen camianin beklentilerini karsilamayan isim dayatamaz..
                  1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                  2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                  3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• REZALET!!
                    Başka kelimeye gerek yok..

Yorum

• İHO çobandı rezil bi adamdı ama bu kadar yalancı değildi.. Adam 1 yılda dünyanın yalanını söyledi ve bu yalanlarla da seçimi kazandı..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• bir Dozer Cemil olsa amenna adam futbola burada başladı burada bitirdi eyvallah
                        ama
                        adam senin rakibin olan beşiktaşta teknik direktör ama adı bizim stadda
                        ayıptır ya bu rezalete eyvallah diyeni de allah bildiği gibi yapsın

bir kulüple bu kadar dalga geçilmez
                        alın stadınızı da gidin...
                        elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• Arkadaslar rica ediyorum, ilgili hezeyanlarinizi ilgili basliklarda tartisin, benim yaptigim gibi.

Burada stadin mimarisini tartisalim, yazilan mesajlar birbirine giriyor.

Yorum

• Yani klasik bir AKP Türkiye'si açılışı olmuş, çok şaşırmamak lazım. Stadın ismini de Tayyip Erdoğan vermiş o da belli. Bence Trabzonspor taraftarının orada olmasi icin bir neden yokmuş zaten. Kendi kendilerine şovlarıni yapıp gitsinler, bizi stadımızla basbasa bıraksınlar...
                            Samsun, Trabzon, Rize elele Istanbula yok vize

Yorum

• cumhurbaşkanı bir fb li olarak hangi hakla trabzon şehrinin biricik trabzonsporunun stadına isim veriyor o konuştuğu arkadaşlar kim ? Trabzonspora ne vermişler biz yıllarımızı ömrümüzü hüznümüzü gözyaşımızı verdik. Biz gecelerimizi sabahlarımızı verdik. Derdimizi tasamızı hüznümüzü sevincimizi verdik. Yazıklar olsun benim için trabzonspor bitmiştir çünkü trabzonsporu bugün bir kez daha bitirdiler.

Yorum

• Fanatik fenerbahçeli ve malûm partili iş arkadaşıma bile komik geldi faal bir hocanın stadyuma ismi verilmesi.

Loading %61..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim