Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hahaha ne güzel ya fenerbahce de bizim stada sponsor olsun fenercahce senol güneş arena olsun tam olsun.

Yorum

• O değil de Katar'ın Işidi destekleyip bu hale gelmesini sağlayanlardan olduğu dünyada güçlüce hakim bir fikir, Katar Emiri için bu yapılanlar... Dünyanın çivisi çıktı nereye gidiyoruz yarabbim.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak SZYMEK55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Başkanın bi günahı yok bence. Bu adamlar bugüne kadar kime ne sorup da is yapmışlar. Biri bütün kararları alıyor, diğer herkes de tamam diyor. İleri demokrasimiz böyle bizim. Ondan dolayı başkana sallamanin manası yok bence.
        Başkan gitti emin olabilirsiniz. Bunu sadece bugün yapılanlardan dolayı söylemiyorum geçen sezondan beri süre gelen olay zincirlerinden dolayı söylüyorum. İkinci yarıya olumsuz başlanması durumunda kellesi gidecektir. Sezon sonunu göremez bu kafayla.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Muharrem Usta İhonun mektep görmüş versiyonu çıktı iyimi
          ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

resme ne oldu ?
            En son DarkBlooD tarafından düzenlendi; 18.12.2016, 21:25.

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

Yerin dibine böyle girilir..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Stat açılışında siyasiler kısa konuştu, Kuranı Kerim okundu, efsaneler kendi arasında maç yaptı.ama forumdaki belli bir grup sabahtan beri içindeki kini kusmaya doyamadı?
                Bu gece tek eleştirilecek nokta söz verildiği halde sponsorun açıklanmayışı.
                Tüm ideolojik saplantıları bir kenara koyup merak ediyordum;
                Peki siz ne bekliyordunuz bu gece cidden ne bekliyordunuz?
                Söz verilmişte barcelona olacakmışta olmamış.Sen açılışa barcelonanın geleceğine inandıysan otur kendini sorgula.
                Yok katar emirinin orada işi neymiş.?
                Son yıllarda ligde kalma mücadelesi veren uluslararası bir başarısı olmayan bir takıma adam sponsor olmuş.sahi sen olsan sponsor olurmuydun? Yada dün maç yaptığın ve ligin zirvesindeki takımın göğüs reklamını hatırlıyormusun?
                Katar emirinin gelmesinden doğal birşeymi bekledin?
                Sanırım kimi renktaş bu takımla ilgili mutlu olma eşiğini okadar yüksek tutmuş ki kulübe öyle yada böyle milyonlarca liralık yatırımdan bile mutsuzluk nedebi bulabiliyorlar.
                Eminim ki böyle bir stattın yapımında senin emeğin geçseydi değil statın adını koymayı ,o kulübün adını bile değiştirirdin.
                Şenol güneş ismine gelince.. şimdilik stat ismi olarak duruyor lakin sponsor açıklanınca sadece tesislerin adı olacak gibi duruyor bekleyip göreceğiz. Sıtmaya razı etmek gibi olacak ama stata siyasi isim verilseydi verecek olduğun tepkiyi düşün ve şenol güneş adını duy ve mutlu ol.. ( keşke stat yada kompleks adı konusunda sizlerin yada forumun ortak noktası olsaydı ancak eleştirenlerin bile isim konusunda kafasının karışık olduğuna eminim)
                Şu an chelsea liverpool gibi dünya devlerinin türlü nedenlerle yeni stat yapamadığı bir ortamda öyle yada böyle yeni br komplekse kavuşmamız kimilerini üzdükçe üzmüş.
                Zannımca siyasi nedenlerle kusulan kinlerin forumu lekelemesi ifade özgürlüğü ile geçiştirlecek bir husus değil bilakis ciddi bir sorundur.

Yorum

• İlk olarak werneke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  neden almadılar beşiktaş taraftarını ?
                  bu beşiktaş taraftarı için gurur duyulacak bir şeydir
                  bizim trabzon ise ilginçtir kefen giyip gelmemişler

büyük resmi göremiyorsun
                  Tamam işte bende aynı şeyi söylüyorum. Tepkiden korktukları için almadılar. Gs açılışında ıslıklanmıştı. Devlet stad yapmış, açılışında siyasi şov beklememek şaşırtıcı zaten. Ben stad ismi ve katar emirini görüp marşını dinlememize rağmen sponsor açıklanmaması dışında beklediğim senaryoyu gördüm. Gs, Beşiktaş, Konya, Bursa hepsinde aynısı oldu. Olmaya da devam edecek maalesef.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak werneke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

koyun da güzel bi ismi olsun koydu ama güzel isim olmadı
                    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Usta hic senol gunes stadi dedimi..
                      Ilk defa o kadar silik konustu ki soylediklerini bile hatitlamiyorum..
                      YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Ünal Karamani gördüm sevindim. Gercek Trabzonsporlu ve yalakalik veya hainlik hicbirzaman yapmamistir.

Yorum

• olay cok basit
                          sponsorluk anlasmasi yetismeyince s.g dediler

önceden ismi rte aciklayacak denilmeseydi sorun olmazdi
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Stat açılışında siyasiler kısa konuştu, Kuranı Kerim okundu, efsaneler kendi arasında maç yaptı.ama forumdaki belli bir grup sabahtan beri içindeki kini kusmaya doyamadı?
                            Söz verilmişte barcelona olacakmışta olmamış.Sen açılışa barcelonanın geleceğine inandıysan otur kendini sorgula.
                            Son yıllarda ligde kalma mücadelesi veren uluslararası bir başarısı olmayan bir takıma adam sponsor olmuş.sahi sen olsan sponsor olurmuydun? Yada dün maç yaptığın ve ligin zirvesindeki takımın göğüs reklamını hatırlıyormusun?
                            Sanırım kimi renktaş bu takımla ilgili mutlu olma eşiğini okadar yüksek tutmuş ki kulübe öyle yada böyle milyonlarca liralık yatırımdan bile mutsuzluk nedebi bulabiliyorlar.
                            Eminim ki böyle bir stattın yapımında senin emeğin geçseydi değil statın adını koymayı ,o kulübün adını bile değiştirirdin.
                            Şenol güneş ismine gelince.. şimdilik stat ismi olarak duruyor lakin sponsor açıklanınca sadece tesislerin adı olacak gibi duruyor bekleyip göreceğiz. Sıtmaya razı etmek gibi olacak ama stata siyasi isim verilseydi verecek olduğun tepkiyi düşün ve şenol güneş adını duy ve mutlu ol.. ( keşke stat yada kompleks adı konusunda sizlerin yada forumun ortak noktası olsaydı ancak eleştirenlerin bile isim konusunda kafasının karışık olduğuna eminim)
                            Şu an chelsea liverpool gibi dünya devlerinin türlü nedenlerle yeni stat yapamadığı bir ortamda öyle yada böyle yeni br komplekse kavuşmamız kimilerini üzdükçe üzmüş.
                            Zannımca siyasi nedenlerle kusulan kinlerin forumu lekelemesi ifade özgürlüğü ile geçiştirlecek bir husus değil bilakis ciddi bir sorundur.
                            sence katar emiri köşeye büyük boy bir resmimi asın bir de bizim milli marşı okuyun demişmidir ?
                            sen bi oradan girsene konuya hep beraber bakalım nasıl çıkacaksın içinden
                            en son yazdığın ifade özğürlüğü ile geçiştirilecek değil bilakis ciddi bir sorun demişsin ya
                            vatana ihanet fetö falan olmasın onlar ??
                            daha açıklayıcı olabilirsin herkes gayet açık burada
                            En son werneke tarafından düzenlendi; 18.12.2016, 21:32.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Stat açılışında siyasiler kısa konuştu, Kuranı Kerim okundu, efsaneler kendi arasında maç yaptı.ama forumdaki belli bir grup sabahtan beri içindeki kini kusmaya doyamadı?
                              Size katılıyorum
                              Ama ben de sabah beri eleştiriyorum nedeni şu; iki isim hiçkimseye sorulmadan koydum gitti ile ŞEnol olamaz hemi de BJK'nin başında iken
                              Sponsoru açıklayacaz deyip suspus olunması başka bir rezillik
                              Ayarladığın gösteri maçını izlemeye tenezzül etmeyen trabzon halkı başka bir rezillik.

Bu üçü üzerinden eleştiriyorum
                              Bi de katar şeyhini ben de analamdım, QNB'nin bir temsilcisini anlardım ama onu anlamadım
                              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                              https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                              Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Rezilliğin bini bir para , Bjk lilerde haklı iyi kafa buluyorlar ... Hala durumu anlayamayıp ne bekliyordunuz diye satırlarca yazı yazanlar var , ne beklediğimizi gidip bi bjk li ile konuşsunlar onlar size anlayacağınıuz dilden anlatır konuyu ...

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X