Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tayyip Erdoğan'ın morali bozuk gibi beklediği ilgiyi bulamadı galiba
    Hocam birazdan tesekkür konusmalari ile yalamalarin dozaji artacaktir. O zaman gelir keyfi yerine.

Yorum

• Bi A. Aker e gore tabi ki iyi... Atmosferi, akustigi, seyirci baskisi... vs.
      .. ama localar goze batiyor ve 2.siradaki/kattaki kucuk tribunler dik ve egreti, ustunkoru...
      Eeee kupasi calinan bi takima fazla bile...

E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 18.12.2016, 19:05.
      ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak Taha Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        her ihtimale karşı 61 tane kurban kessek aslında sahanın ortasında
        Onu da beceremez yanlis sayip 58-59 da kaliriz.

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Neyi anlayacağım kardeş,ülkede ekmeğini yedirdiğimiz,üzerine üniforma verip,subay yapıp güvenip eline silah verdiğimiz insanlar bile ülkeye ihanet ediyor,emirleri kimden aldıkları belli değil.Kolay tabiki oturduğumuz yerden her şeyi eleştirmek,üzerimizde bir yük yok.
          Ülkede okutup,adam ettiğimiz insan kalitesi ve ülkesine aidiyeti bu,benim cahilliğimi fazla sorgulama.
          Bakıyorum yol mu yapıyorlar,insanlara hastane mi yapıyorlar,stad mı yapıyorlar veriyorum desteği geçiyorum.
          Sen kur partini gel bana derdini anlat deki bunlardan daha iyisini yapacağım ayrıca 1000 yıllarca dünyaya kan kusturmuş emperyalist Batı devletlerini kapımda köpek yapıcam,kurduğu terör örgütlerini bitirip,onların ülkelerini kan gölüne çevireceğim oyumu sana vereceğim,söz.
          Ama önce icraat görelim.
          Terörden şehit olan kardeşlerimizin üzüntüsünü teröristlerin istediği gibi onlardan korkarak hayatın akışını durdurarak artırmayacağım.
          Onlar canlarını verdiler insanlar normal hayatlarını devam ettirebilsinler diye,o şehitlerin emeğini,kanını yere düşürmem.
          Alintiladigin kisinin yazdigi gibi neden bazi bayramlarda törenler iptal ediliyor ?? demek ki oyun moyun olayi hikâye, en azindan hükümet için... islerine geldikleri gibi hareket ediyorlar, bu kadar basit
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• stadın bir tribünü kapalı olmasına rağmen dolmamasını neye bağlıyoruz?

Yorum

• localar sadece drone çekimde sırıtmıyor.
              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
              -------------
              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• [QUOTE=Jedi;1920589226]
                İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ülkenin Cumhurbaşkanı'na ''recep'' diye bir hitap şekli olmaz. Biraz edepli olun. Cumhurbaşkanlığı makamına saygı gösterilmelidir. Edepsizliğin lüzumu yok.
                neden olmazmış? recep de denir, tayyip de denir, başlarım ona da makamına da ..onun borusu türkiyede öter. ne makamı ne mevkisi,

en az fener kadar kupayı çalan bu zihniyet de suçludur, daha doğrusu çanak tutan.
                Suç sende değil senin gibilerini bu ülkede barındıran bu devlette.Bu adamlar belirli yerlere gelmiş adamlar eşşek gibi saygı göstereceksin sevmiyor olabilirsin.Ben Cumhurbaşkanını takdir etmediğim için açılışa gitmedim ama adama saygısızlık yapmak ne delikanlılığa ne adamlığa sığar.Sen devlete saygısızlık yaparsan senin dilini koparırım yerinden.Bugün Kemal Kılıçdaroğluda Cumhurbaşkanı olsa aynı şeyleri düşünürdüm .

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Beyler stadın tasarımına çatısına laf atanlar bi zahmet sussunlar.
                  Tamam içi o kadar iyi değil ama bize geçince ufak düzenlemelerle düzeltilebilir oralar. Ama stadın dış tasarımı gayet iyi.

[ATTACH]11736[/ATTACH]
                  ne edek catiyi? ordan mi izleyecez maci?

Yorum

• İlk olarak bordo--mavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzon öldü, selası okunuyor şuan.
                    "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Bedava olmasına rağmen stada gitmeyen trabzonlular... sizden nedret ediyorum!!keşke istanbula yapsalardı!
                      Onur Recep Kivrak

Yorum

• Burada çok kompleksli insan var.
                        2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• Kuran okunması güzel, popçu gelmesinden iyidir.
                          Ah bide BOP'çu olmasa...
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ülkenin Cumhurbaşkanı'na ''recep'' diye bir hitap şekli olmaz. Biraz edepli olun. Cumhurbaşkanlığı makamına saygı gösterilmelidir.

Edepsizliğin lüzumu yok.
                            neden olmazmış? recep de denir, tayyip de denir, başlarım ona da makamına da ..onun borusu türkiyede öter. ne makamı ne

mevkisi, en az fener kadar kupayı çalan bu zihniyet de suçludur, daha doğrusu çanak tutan.
                            Edebini ve terbiyeni takın lütfen. Benim makamlara saygım vardır. İnsanların siyasi düşüncelerine saygım vardır. Aynı zamanda bir solcuda sayılırım. Sana kalmadı beni eleştirmek.
                            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Bence örnek bir faaliyet oldu bundan sonra bunu sık sık görebiliriz
                              #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Beşiktaşlı yöneticileri tanıdım sadece bizden kimseyi göremedim paydaş hariç

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X