İlk olarak redbul tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Bi A. Aker e gore tabi ki iyi... Atmosferi, akustigi, seyirci baskisi... vs.
.. ama localar goze batiyor ve 2.siradaki/kattaki kucuk tribunler dik ve egreti, ustunkoru...
Eeee kupasi calinan bi takima fazla bile...
E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 18.12.2016, 19:05.''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Onu da beceremez yanlis sayip 58-59 da kaliriz.İlk olarak Taha Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleher ihtimale karşı 61 tane kurban kessek aslında sahanın ortasında
Yorum
-
Alintiladigin kisinin yazdigi gibi neden bazi bayramlarda törenler iptal ediliyor ?? demek ki oyun moyun olayi hikâye, en azindan hükümet için... islerine geldikleri gibi hareket ediyorlar, bu kadar basitİlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeyi anlayacağım kardeş,ülkede ekmeğini yedirdiğimiz,üzerine üniforma verip,subay yapıp güvenip eline silah verdiğimiz insanlar bile ülkeye ihanet ediyor,emirleri kimden aldıkları belli değil.Kolay tabiki oturduğumuz yerden her şeyi eleştirmek,üzerimizde bir yük yok.
Ülkede okutup,adam ettiğimiz insan kalitesi ve ülkesine aidiyeti bu,benim cahilliğimi fazla sorgulama.
Bakıyorum yol mu yapıyorlar,insanlara hastane mi yapıyorlar,stad mı yapıyorlar veriyorum desteği geçiyorum.
Sen kur partini gel bana derdini anlat deki bunlardan daha iyisini yapacağım ayrıca 1000 yıllarca dünyaya kan kusturmuş emperyalist Batı devletlerini kapımda köpek yapıcam,kurduğu terör örgütlerini bitirip,onların ülkelerini kan gölüne çevireceğim oyumu sana vereceğim,söz.
Ama önce icraat görelim.
Terörden şehit olan kardeşlerimizin üzüntüsünü teröristlerin istediği gibi onlardan korkarak hayatın akışını durdurarak artırmayacağım.
Onlar canlarını verdiler insanlar normal hayatlarını devam ettirebilsinler diye,o şehitlerin emeğini,kanını yere düşürmem.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
[QUOTE=Jedi;1920589226]Suç sende değil senin gibilerini bu ülkede barındıran bu devlette.Bu adamlar belirli yerlere gelmiş adamlar eşşek gibi saygı göstereceksin sevmiyor olabilirsin.Ben Cumhurbaşkanını takdir etmediğim için açılışa gitmedim ama adama saygısızlık yapmak ne delikanlılığa ne adamlığa sığar.Sen devlete saygısızlık yaparsan senin dilini koparırım yerinden.Bugün Kemal Kılıçdaroğluda Cumhurbaşkanı olsa aynı şeyleri düşünürdüm .İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜlkenin Cumhurbaşkanı'na ''recep'' diye bir hitap şekli olmaz. Biraz edepli olun. Cumhurbaşkanlığı makamına saygı gösterilmelidir. Edepsizliğin lüzumu yok.
neden olmazmış? recep de denir, tayyip de denir, başlarım ona da makamına da ..onun borusu türkiyede öter. ne makamı ne mevkisi,
en az fener kadar kupayı çalan bu zihniyet de suçludur, daha doğrusu çanak tutan.
Yorum
-
ne edek catiyi? ordan mi izleyecez maci?İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler stadın tasarımına çatısına laf atanlar bi zahmet sussunlar.
Tamam içi o kadar iyi değil ama bize geçince ufak düzenlemelerle düzeltilebilir oralar. Ama stadın dış tasarımı gayet iyi.
[ATTACH]11736[/ATTACH]
Yorum
-
İlk olarak bordo--mavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon öldü, selası okunuyor şuan.
"Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
Edebini ve terbiyeni takın lütfen. Benim makamlara saygım vardır. İnsanların siyasi düşüncelerine saygım vardır. Aynı zamanda bir solcuda sayılırım. Sana kalmadı beni eleştirmek.İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜlkenin Cumhurbaşkanı'na ''recep'' diye bir hitap şekli olmaz. Biraz edepli olun. Cumhurbaşkanlığı makamına saygı gösterilmelidir.
Edepsizliğin lüzumu yok.
neden olmazmış? recep de denir, tayyip de denir, başlarım ona da makamına da ..onun borusu türkiyede öter. ne makamı ne
mevkisi, en az fener kadar kupayı çalan bu zihniyet de suçludur, daha doğrusu çanak tutan.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum