Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal KaramanYorum
-
Yorum
-
Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkinYorum
-
sanki diğer ağaçta ben vardım bu adamı bir yerden hatırlıyuorum
Trabzonspor Kulübü @Trabzonspor 47 sn.47 saniye önce
Büyük Trabzonspor taraftarı! Yepyeni bir coşkuyla yeni yuvamıza gidiyoruz. Bu heyecan tufanına sen de katıl!
@zafercalikoglu
@trabzonsporYorum
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
Öncelikle renk konusuna açıklık getireyim. 2001 - 2002 yılından sonra logomuzdaki açık tonu kullanan bir kulübüz (Yanılıyorsam düzeltin lütfen) ve ilgili sene (2001-2002) oynadığımız maçtan bir gol videosu ;
yani renk okadarda önemli değil birçok renk kullanmışız ve aralarda hep renklerin koyuluğu değişmiştir. Buna takılmamak lazım
Bence daha koyu formalarımız da oldu bizzat ben şahit olarak yazıyorum. formamızda bile açıklı koyulu her sezon farklıyken stadımızda da fark olması son derece doğaldır. Stadımız mükemmel gözükmeye başladı biz ona bakalım
Kalın sağlıcakla...Iyi gününde oldugun gibi kötü günündede Trabzonspor senin yanindadir. Önemli olan Trabzonsporun iyi gününde oldugu kadar kötü günündede yaninda olmaktir. Iste taraftar budur. iste Trabzonsporluluk bu.Yorum
-
Tamam ben de bu yanlışları düzeltelim diyorum, sonra neden şampiyon olamıyoruz diye yakınıyoruz diye de tezimi destekliyorum. Bulanık suda balık avlamak zordur, yol geçecek diye opera binası yıkılmaz, Zeki de sağ bek, Maldini de dersek Maldini'ye haksızlık ederiz. Kimliğimizde ne varsa ona sahip çıkmak görevimiz olmalı, yoksa kimliksiz kalırızEn son Travelair tarafından düzenlendi; 05.09.2016, 13:42.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?Yorum
-
MADDE 2: Galatasaray Kulübün renkleri sarı-kırmızı dır..
MADDE 4 – (1) Fenerbahçe Spor Kulübü’nün renkleri Sarı -Laciverttir.
biri yumurta sarısı, biri fosforlu sarı biri civciv sarısı biri açık sarı, koyu sarı demiyor.. sadece sarı diyor. hiç bir gs ve fb lide ulan bu seneki sarıda yumurta sarısı olmamış demez...tüzüklerinde renkleri sarı yazan adamlar, yumurta sarısından fosforlu sarıya kadar elli çeşit renk tonunu kullanıyor değilmi? kimsede abi tüzükte sarı yazıyorken sen kalkmış fosforlu sarı yapmışsın diyormu? hal böyleyken biz havanda su dövüyoruz..neymiş tarihime saygısızlıkmış.. tüzük değişmezmiş.. senelerdir belki 1000 kez değişti..üstelik rengi değişelim diyen kim..koyu bordo açık mavi yerine "bordo-mavi" yazalım..zaten öyle değilmi renkler? şu forumda koyu bordo- açık mavi saplantılıları dışında kim biliyor tüzükte koyu bordo-açık mavi yazıldığını. çıkıp sokağa soralım bakalım..anket yapalım..
bir öneri: bundan sonra şu meşhur bordo-mavi bordo-mavi şampiyon Trabzon tezahüratını değiştirelim. deniz tarafı koyu diyecek, Maraton bordo, diğer kale arkası açık diyecek, kapalı mavi. sonra hep beraber koyu bordo-açık mavi, koyu bordo-açık mavi ve şampiyon Trabzon.süper oldu
Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.Yorum
-

En son danger00 tarafından düzenlendi; 05.09.2016, 13:57.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum