Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu arada Ronine gecmis olsun. kendisinide hic sevmedim ama ban nedenini merak ettim. bence yukardaki revolution denen uye daha fazla ban i hak ediyor. bu kadar itici bi uye olamaz. ( sahsi gorusum )
    Sirf adama kil oldun diye adami banlasinlar yani
    Ne guzel bi dunya. Ileri demokrasi boyle isliyor demek ki

Yorum

• loca koltukları ile normal koltuklar arasında ton farklılığı var. çok pis sırıtacak gibime geliyor. inşallah yanılırım.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sadece bukadar koltuk gelmisdi (kartonlar)
        yetmedigindendir o bosluklar diye ümit ediyorum
        Bir kaç güne her şey netleşir.Korktuğumuz başımıza gelmez inşallah.
        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Keşke gri olaydı koltuklar.

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          MCMLXVII

Yorum

• Koltuk tasarımında soldaki tasarımı görmek isterdim.Diğeride güzel.Ancak bizim stada olmazdı.Geçişli bence iyi olabilirdi.

Yorum

• Vodafone Arena'nin acilmasindan 45 gun onceki fotograflar:

Beşiktaş Vodafone Arena Stadyum inşaat çalışmalarında bugün 25 Şubat 2016 (12.00) Fotoğrafları.Vodafone Arena Stadyum Projesi ile ilgili günlük bilgilere Forum

Bizim stadimizin acilmasina 40 gun var... Durumu karsilastirdigimizda acilmamasi icin ben bir neden goremiyorum.
              Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
              You'll Never Walk Alone...
              https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Trabzonspor Kulübü @Trabzonspor 47 sn.47 saniye önce
                Büyük Trabzonspor taraftarı! Yepyeni bir coşkuyla yeni yuvamıza gidiyoruz. Bu heyecan tufanına sen de katıl!

sanki diğer ağaçta ben vardım bu adamı bir yerden hatırlıyuorum
                @zafercalikoglu
                @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Vodafone Arena'nin acilmasindan 45 gun onceki fotograflar:

Beşiktaş Vodafone Arena Stadyum inşaat çalışmalarında bugün 25 Şubat 2016 (12.00) Fotoğrafları.Vodafone Arena Stadyum Projesi ile ilgili günlük bilgilere Forum

Bizim stadimizin acilmasina 40 gun var... Durumu karsilastirdigimizda acilmamasi icin ben bir neden goremiyorum.
                  Abi, aşağı yukarı 2 hafta fark var
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• Yumlu ve Zeki neden kovulmuyor? Bu Onur'un aldığı ücrete biri ne zaman "Dur!" diyecek? Mehmeh Ekici'nin sene sonu gideceği belliyken neden hala yeni sözleşme imzalanmıyor?

La hepsini geçiyorum, sahada tartan pist olacak mı?
                    Naber?

Yorum

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Vodafone Arena'nin acilmasindan 45 gun onceki fotograflar:

Bu da 18 Şubat tarihli fotoğraf..

Hemen hemen aynı şu an bizim zeminle..

VODA.jpg
                      Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şu boş yerlere beyaz koltuk eklenmeyecek di mi?

loca önündeki mavi koltuklarla üstteki mavi koltukların tonu farklı bence locadakiler bizim renkler diğeri daha koyu gibi
                        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tamamen çekim açısına bağlı ise, burda bakın açı aynı. Alttaki loca koltukları doğru renk, üstteki yanlış. Gölgeden, güneşten de değil
                          Öncelikle renk konusuna açıklık getireyim. 2001 - 2002 yılından sonra logomuzdaki açık tonu kullanan bir kulübüz (Yanılıyorsam düzeltin lütfen) ve ilgili sene (2001-2002) oynadığımız maçtan bir gol videosu ;

yani renk okadarda önemli değil birçok renk kullanmışız ve aralarda hep renklerin koyuluğu değişmiştir. Buna takılmamak lazım

Bence daha koyu formalarımız da oldu bizzat ben şahit olarak yazıyorum. formamızda bile açıklı koyulu her sezon farklıyken stadımızda da fark olması son derece doğaldır. Stadımız mükemmel gözükmeye başladı biz ona bakalım

Kalın sağlıcakla...
                          Iyi gününde oldugun gibi kötü günündede Trabzonspor senin yanindadir. Önemli olan Trabzonsporun iyi gününde oldugu kadar kötü günündede yaninda olmaktir. Iste taraftar budur. iste Trabzonsporluluk bu.

Yorum

• Tamam ben de bu yanlışları düzeltelim diyorum, sonra neden şampiyon olamıyoruz diye yakınıyoruz diye de tezimi destekliyorum. Bulanık suda balık avlamak zordur, yol geçecek diye opera binası yıkılmaz, Zeki de sağ bek, Maldini de dersek Maldini'ye haksızlık ederiz. Kimliğimizde ne varsa ona sahip çıkmak görevimiz olmalı, yoksa kimliksiz kalırız
                            En son Travelair tarafından düzenlendi; 05.09.2016, 13:42.
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• MADDE 2: Galatasaray Kulübün renkleri sarı-kırmızı dır..

MADDE 4 – (1) Fenerbahçe Spor Kulübü’nün renkleri Sarı -Laciverttir.

biri yumurta sarısı, biri fosforlu sarı biri civciv sarısı biri açık sarı, koyu sarı demiyor.. sadece sarı diyor. hiç bir gs ve fb lide ulan bu seneki sarıda yumurta sarısı olmamış demez...tüzüklerinde renkleri sarı yazan adamlar, yumurta sarısından fosforlu sarıya kadar elli çeşit renk tonunu kullanıyor değilmi? kimsede abi tüzükte sarı yazıyorken sen kalkmış fosforlu sarı yapmışsın diyormu? hal böyleyken biz havanda su dövüyoruz..neymiş tarihime saygısızlıkmış.. tüzük değişmezmiş.. senelerdir belki 1000 kez değişti..üstelik rengi değişelim diyen kim..koyu bordo açık mavi yerine "bordo-mavi" yazalım..zaten öyle değilmi renkler? şu forumda koyu bordo- açık mavi saplantılıları dışında kim biliyor tüzükte koyu bordo-açık mavi yazıldığını. çıkıp sokağa soralım bakalım..anket yapalım..

bir öneri: bundan sonra şu meşhur bordo-mavi bordo-mavi şampiyon Trabzon tezahüratını değiştirelim. deniz tarafı koyu diyecek, Maraton bordo, diğer kale arkası açık diyecek, kapalı mavi. sonra hep beraber koyu bordo-açık mavi, koyu bordo-açık mavi ve şampiyon Trabzon.süper oldu
                              Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• En son danger00 tarafından düzenlendi; 05.09.2016, 13:57.
                                3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X