Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• vallahi formalara yapilan asilsiz elestirileri okuyunca anladimki biz böyle bir görsel videoyu haketmiyoruz

önümüze hazir bitmis biseyi koymalilarki biseyinin degerini bilelim
    nike 2. yillindan beri bize ayni dogru renkleri üretirken pisirik fotoda yanlis gözüken renklere bilen para harcamamak icin elestiri bulan sözde taraftar toplulugundan ne beklnir

stad bitsin , ilk tanitimi acilis macinda yapilsin
    kupasini calana %60 verene , hergün kulübü arkasinda durmayina fazla bilen
    ben 10 yildir bu forumdayim, artik biktim yalan , asilsiz elestiri yapanlardan
    dik olur yanlis, yatay yaparsin yanlis, reng tonu uymaz, locadan para kazanilirmis ama 122 de fazlaymis, kosu pistiymis, takim anca kümeye oynarmis,

jankoya ben fütbolcu degil dedigimde bana söylenen en kibar söz maldi
    ama sifir stadda asansör oldugunu düsünecek kadar ufkumuz yetmiyor

bu kulüp bugün daha kactane kombine sattiki kendinizde elestiri hakki buluyorsunuz
    rakiblerimiz bizim aldigimiz formanin 5 katini satiyorla cingene renleri üstünde
    penbe bilen satiyorlar
    En son selcuk tarafından düzenlendi; 24.07.2014, 00:35.
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Şu "biz hak etmiyoruz" lafından da sıkılmaya başladım artık. Hayır kardeşim. Hepsini hak ediyoruz. Kupayı da hak ediyoruz, güzel bir stadı da. Hak etmeyen cepleri parayla dolan üsttekilerdir. Bu takım için hayatından veren taraftar her şeyi hak eder. Bizler çıkarlarımız için eleştirmiyoruz. Bu işten parada almıyoruz. Tek isteğimiz bu takımın her yönden başarılı olması.
      ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Daha doğrusu böyle. Biliyorsunuz kapalı spor salonu çıkartılmıştı.

Stadın içi ve dışı hakkında üsttekinden daha ayrıntılı görsel bekliyoruz. Taraftarın neredeyse 1.5 yıl önce yaptığı 3D stadı göstereyim. http://www.youtube.com/watch?v=fJDxdx2qslo Tam olarak böyle
        Burada kaba olaram projede genel olarak gözüküyor. Tribün dizaynı ve renkleri, koltuk modeli, stad dışı aydınlatma, stadın dış kabuk renk dağılımı gibi bir çok ayrıntı bellli değilken daha fazla ayrtıntılı görsel sunmak çok zor. Yukarıdaki videoda taraftar loca,blok sayısından koltuk dizaynına kadar her şeyi tahmini olarak yapmış ama gerçeği ne kadar yansıyıtor? Gerçeği yansıtmayan bir şeyi ayrıntılı olarak sunmak ne kadar doğru? Burada fikirler göreceli olabilir. Zaten saygıda duyarım bunları düzgün bir şekilde konuşabilmek çok güzel. Ancak stadı yapanlar ve stadın mimarı bazı şeyler netleşmeden ayrıntı sunmak istemeyebilir, saygı duymak lazım. Taraftar açısından sadece görsel olarak nitelendirilen tahmini bir görsel yorumlarla başka boyutlara taşınıp medyada bile yer bulabiliyor. Şuan stad tribün renk dağılımı ne tarz olmalı diye konu açtık. Taraftar olarak bu işe ciddiyet verirsek daha iyi olacaktır. Hala daha tribünleri ileri alın diyen var. Kaba yapı ilerlemiş artık şuan konuşulması gereken şeyler bunlar değil.
        https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• o videodaki stad projeye tam uygun değil ama benzerini çizmeye çalıştım ve render sız haliydi o yüzden biraz kötü göründü.
          yarın stadımızın koltuk rengi ile ilgili yaptığım bir çizimi atacağım buraya.
          bizden proje konusunda görüş istensin her türlü yardımcı olurum kaç senedir bu projeyi bekliyorum.
          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Ellerine sağlık uğraşmışsın. Bazı şeyler net olmadığı için tahmini çizimler yapmışsın ama uğraşman bile güzel.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Skorbord soran arkadaşımız için diyorum değişiklik olmazsa 43m2

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Kale arkaları ana tribündeki gibimi olacak? Yeni localar yapılacağına göre o görsellerdeki gibi tribün altları gözükür şekilde kalmıycak herhalde. Yanlışmıyım?

Gesendet.
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• proje ile ilgili detayları tam bilmiyorum yani burda duyduğumuz ve paylaşılan resimlerden olduğu kadar. benim anlayamadım seneye bu stad açılacak ama stadyum ile ilgili doğru bir proje resmi ve videosu olmaması. sadece uzaktan dış kısmını gösteren 1-2 resim var.

Yorum

• İlk olarak bonanzia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Skorbord soran arkadaşımız için diyorum değişiklik olmazsa 43m2
                    kactane

toki tek bitane takip gedecekse bari avni akerdekinide onun karsisina taksinlar
                    hicbirseyden iydir
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Stadımıza mimar gözüyle objektif bir yorum yaparsam; Kütlesel olarak Trabzon kültürüne dair bir şey içermediği için taraftarımız görüntüsünü pek sevemedi. Modern duruşuyla sevenlerde var tabi bu biraz zevklere göre değişiyor. Ancak işlevsel olarak çok iyi bir stad. Araç giriş-çıkışları asansörler... gibi bir çok birim çok iyi konumlandırılmış. Dış kaplamasının kendini temizleyebilecek olması gibi özelliklerde + özellikler tabi. Dünya üzerinde dolgu alanı üzerine kurulan en büyük kapasiteli stad oluşuda prestiji için önemli.

Yorum

• bence en önemlisi stadın çatısı çok iyi olmaması. daha ihtişamlı olabilirdi çok sade. bari çatıya konya stadında olduğu gibi desen verseler yada led ışıklarla aydınlatılsa. ama bildiğim kadarıyla ikiside yapılmayacak özellikle led aydınlatma stadı çok daha farklı gösterirdi akşam.

Yorum

• bence dışına büyük bir hamsi veya kemençe heykeli koyulsunn bu saatten sonra projenin deişmesi imkansız, koltuklar sıra sıra deniz mavisi ve ateş kırmızı renginde sıra sıra dizilmeli bir üstteki mavi y se bordo olacak şekillde bide çatıda bence bordo mavi beyaz aralarında olacak şekilde tabi benim görüşüm saygılar hepimizin Kadir gecemizde mubarek olsun.

Yorum

• stadın iyi taraflarıda var tabi ama daha eleştirilecek çok tarafı var. artık yapılmaya başlanmış projede bu saatten sonra değişiklik zor yapılır ama çatı için bence hala şansımız var

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bence en önemlisi stadın çatısı çok iyi olmaması. daha ihtişamlı olabilirdi çok sade. bari çatıya konya stadında olduğu gibi desen verseler yada led ışıklarla aydınlatılsa. ama bildiğim kadarıyla ikiside yapılmayacak özellikle led aydınlatma stadı çok daha farklı gösterirdi akşam.
                              Çeşitli ışık sistemleri için teklif alınıyor. 7 trilyonada ışık sistemi var 32 trilyona da. Şimdi sırf tarftar istiyor diye hiç bir şirket 32 trilyonluk sistemi yapmayı kabul etmez. Neredeyse stad maliyetinin %30'u kadar. Maddi yük biniyor. Bu durumda taraftara ve Trabzonsporlu zengin isimlere çok iş düşüyor. Peki Trabzonsporlu iş adamları elini cebine atarmı? Bence atmayacaklar. Ancak çoğu taraftar stad yapılırken bizim fikirlerimizi kimse sormadı diye bahsedecek bu olayı. Bunun gibi bir çok olay oluyor.

Yorum

• İlk olarak bonanzia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Çeşitli ışık sistemleri için teklif alınıyor. 7 trilyonada ışık sistemi var 32 trilyona da. Şimdi sırf tarftar istiyor diye hiç bir şirket 32 trilyonluk sistemi yapmayı kabul etmez. Neredeyse stad maliyetinin %30'u kadar. Maddi yük biniyor. Bu durumda taraftara ve Trabzonsporlu zengin isimlere çok iş düşüyor. Peki Trabzonsporlu iş adamları elini cebine atarmı? Bence atmayacaklar. Ancak çoğu taraftar stad yapılırken bizim fikirlerimizi kimse sormadı diye bahsedecek bu olayı. Bunun gibi bir çok olay oluyor.
                                Trabzonspordan o kadar yer aldilar. Bu proje tokiye buyuk gelir getirecek bi zamet isteklerimizde yerine gelsin. Ama suc bizim yonetimde. Malesef aglamayan bebeye sut vermezler

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X