vallahi formalara yapilan asilsiz elestirileri okuyunca anladimki biz böyle bir görsel videoyu haketmiyoruz
önümüze hazir bitmis biseyi koymalilarki biseyinin degerini bilelim
nike 2. yillindan beri bize ayni dogru renkleri üretirken pisirik fotoda yanlis gözüken renklere bilen para harcamamak icin elestiri bulan sözde taraftar toplulugundan ne beklnir
stad bitsin , ilk tanitimi acilis macinda yapilsin
kupasini calana %60 verene , hergün kulübü arkasinda durmayina fazla bilen
ben 10 yildir bu forumdayim, artik biktim yalan , asilsiz elestiri yapanlardan
dik olur yanlis, yatay yaparsin yanlis, reng tonu uymaz, locadan para kazanilirmis ama 122 de fazlaymis, kosu pistiymis, takim anca kümeye oynarmis,
jankoya ben fütbolcu degil dedigimde bana söylenen en kibar söz maldi
ama sifir stadda asansör oldugunu düsünecek kadar ufkumuz yetmiyor
bu kulüp bugün daha kactane kombine sattiki kendinizde elestiri hakki buluyorsunuz
rakiblerimiz bizim aldigimiz formanin 5 katini satiyorla cingene renleri üstünde
penbe bilen satiyorlar
önümüze hazir bitmis biseyi koymalilarki biseyinin degerini bilelim
nike 2. yillindan beri bize ayni dogru renkleri üretirken pisirik fotoda yanlis gözüken renklere bilen para harcamamak icin elestiri bulan sözde taraftar toplulugundan ne beklnir
stad bitsin , ilk tanitimi acilis macinda yapilsin
kupasini calana %60 verene , hergün kulübü arkasinda durmayina fazla bilen
ben 10 yildir bu forumdayim, artik biktim yalan , asilsiz elestiri yapanlardan
dik olur yanlis, yatay yaparsin yanlis, reng tonu uymaz, locadan para kazanilirmis ama 122 de fazlaymis, kosu pistiymis, takim anca kümeye oynarmis,
jankoya ben fütbolcu degil dedigimde bana söylenen en kibar söz maldi
ama sifir stadda asansör oldugunu düsünecek kadar ufkumuz yetmiyor
bu kulüp bugün daha kactane kombine sattiki kendinizde elestiri hakki buluyorsunuz
rakiblerimiz bizim aldigimiz formanin 5 katini satiyorla cingene renleri üstünde
penbe bilen satiyorlar

Yorum