Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Üzülerek söylüyorum, aramızdaki fark kapandığı gibi, yanımızdan hızla geçiyorlar... Yeni Türkiye'de Bursa'nın yerini bilmeden yorum yapmak yanlış olur. 2023 nüfus beklentisi 6.5 milyonun üzerinde olan, İstanbul sanayisinin büyük kısmının taşınacağı, Tekstil ve Otomotivin başkanti, Turizm yatırımlarında müthiş hızlı büyüyen bir kentten bahsediyoruz.

Futbol konusunda çok hızlı bir dönüşüm yaşanıyor burada. Başka takım taraftarlarından Bursaspor'a dönüş yapan çok kişi tanıyorum. Şampiyonluk havayı tamamen değiştirdi... Hafife almayın...
    En son Misafir tarafından düzenlendi; 29.04.2013, 20:41.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Üzülerek söylüyorum, aramızdaki fark kapandığı gibi, yanımızdan hızla geçiyorlar... Yeni Türkiye'de Bursa'nın yerini bilmeden yorum yapmak yanlış olur. 2023 nüfus beklentisi 6.5 milyonun üzerinde olan, İstanbul sanayisinin büyük kısmının taşınacağı, Tekstil ve Otomotivin başkanti, Turizm yatırımlarında müthiş hızlı büyüyen bir kentten bahsediyoruz. Hafife almayın.
      Dediklerin doğru abi ama yetmiyor.. Kocaeli ve Sakarya da bunlara örnek.. Gerçi Bursa'nın futbol kültürü hepsinden fazla ancak doğru yönetilen bir Trabzonspor'u ancak örnek alırlar, rakip olamazlar. (Polyanna )
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Bursa bizden bu kadar gerideydi de neden sayfalardır Bursa ve Bursaspor konuşuluyor.

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi'nde Kapasite: 40.000

İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dediklerin doğru abi ama yetmiyor.. Kocaeli ve Sakarya da bunlara örnek.. Gerçi Bursa'nın futbol kültürü hepsinden fazla ancak doğru yönetilen bir Trabzonspor'u ancak örnek alırlar, rakip olamazlar. (Polyanna )
          Ertuğrul şampiyonluk yolunda eski Trabzonsporu örnek aldık demişti.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• * Mersin'e yapılan Stadı gördüm ve resmen en berbat proje bizde tartışmasız. Nerden biliyorsun diye sormayın Allah'ın adını verdim göz var nizam var...
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Bu nedir sayfalardır Bursa, Mersin konuşuluyor bizden öndeymiş ler , Mersinin stadı bizimkinden güzel miş !. Sizler projeye sadece stad olarak bakarsanız geride olduğu düşüncesine kapılırsınız. Belediyenin bu projenin altına girip bitirme gibi gücü yok, Klubümüzün bu yükü kaldıracak gücüde yok. Tokinin diğer şehirlere bakıldığında bizim kulüp için çok büyük bir yükün altına girdi benim düşüncem Diğer şehirlerle kıyaslamaya gelince onlara sadece stad yapılıyor. Kendimizi kötülemekte üstümüze yok.

Yorum

• Perşembe akşamı stadın şekli şemali ile ilgili bilgi edinebilecek miyiz Ediniriz herhalde?

Yorum

• Hayal kurmak suç da değil parayla da değil. 5 sene önce Bursaspor'un stadını tarif etseydiler "Hadi lan oradan çizgi film mi bu" derdik, öyle değil mi doğruya doğru stadın üzeri timsah olacak, vay arkadaş, kim inanırdı, ancak dizayn olarak kalırdı.

Benim hayalimde ki stat şudur;

Şimdi stadımız denizin içerisinde olacak, şehre girdiğinizde sizi tüm görkemi ile stat karşılayacak, bu ili kıstas çok güzel kullanılabilir.

Stat gemi şeklinde olabilir, çok zor değil bu şekli stada vermek, dışıda tam olarak tahta gemi deseninde olacak. Stadın girişleri askeri gemilerin tanklara açılan kapağı gibi açılmış halde olacak, stada girerken bir gemiye girer gibi olacaksın ama bu proje üzerine aylarca çalışılacak, kusursuz bir mimari yapılacak, gemi hissi verilmesi için herşey yapılacak.

Denizin içinde bir gemi, bu gemide gelen rakiplerin korkusunu düşünün, denizin içerisinde oynuyorsunuz, bu deniz karadeniz ve sıradan bir stada değil gemiye giriyorsunuz, bu özellikleri anlatan sözler ile de bezersin stadın her tarafını, görkemli heykeller dikersin stadın çevresine, al sana görkem al sana dünyanın konuşacağı bir stat.

İlla ki bu olsun demiyorum fakat şunu bağırıyorum, denizin içinde bir stada manevi özellik yüklenmemesi ahmaklıktır, budalalıktır. Bu bağlamda başka projelerde olabilir ama beton yığını olmasın, herkesin stadı gibi olmasın istiyorum.
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Emirhan ,

Dünyanın (!) konuşacağı bir dolgu daha güzel bence (!). Tabiki bursa da konuşulur mersinde. Akyazı gibi bir proje olacağına göğsümüzü kabartacak , şehrimizi ve mazimi yansıtacak yapıda bir stadyum olmasını tercih ederdim.

Trabzonun en güzel koyunu kaybetmesi de cabası. Böyle bir PROJEye böylebir ÇADIR " bir çuval inciri berbat etmek " tir. Projede proje olsa. Proje başka önümüze sunulan başka. Projenin içini madem o kadar boşaltıyorsun stadı adam gibi yap bari.

Kimisi zorla sevmeye çalışıyor , kimisi zorla sevdirmeye çalışıyor.. Sonuç olarak , ayan beyan bu stadyum yeni statlar içinde EN KÖTÜSÜ

Bursasporun stadı da açık ara en iyisi. En düşünülmüşü.. En EMEK harcanmışı.

Bazı zihniyetler öyle bir noktaya gelmiş ki , kör olmayı bırak , başkalarını kıskanma hakkını bile tanımıyor.

Biz boğazımıza kadar pisliğin içindeyken , Bursanın kazandığı şampiyonluk ve yeni stadyumuyla birlikte , nasıl bir ivme yakalayacağını hep birlikte izleyeceğiz.

Yeni gelecek yönetimde siyasi destekli adaylardan biriyle gelirse ( ki aksi düşünülemez ) küçülmemiz sürecek. Bursa ivme yakalamasada biz zaten küçülerek arkalarında kalırız.

Trabzonspor şampiyonluğa oynadığında potansiyelini yansıtan bir klüp. İddialı olmadığımız her yıl sıradan bir anadolu klübüyüz.

Kendimizi kandırmaya gerek yok.
                    En son Emre Emiroğlu tarafından düzenlendi; 30.04.2013, 15:09.

Yorum

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Emirhan ,

Dünyanın (!) konuşacağı bir dolgu daha güzel bence. Tabiki bursa da konuşulur mersinde. Akyazı gibi bir proje olacağına göğsümüzü kabartacak , şehrimizi ve mazimi yansıtacak yapıda bir stadyum olmasını tercih ederdim.(!)

Trabzonun en güzel koyunu kaybetmesi de cabası. Böyle bir PROJEye böylebir ÇADIR " bir çuval inciri berbat etmek " tir. Projede proje olsa. Proje başka önümüze sunulan başka. Projenin içini madem o kadar boşaltıyorsun stadı adam gibi yap bari.

Kimisi zorla sevmeye çalışıyor , kimisi zorla sevdirmeye çalışıyor.. Sonuç olarak , ayan beyan bu stadyum yeni statlar içinde EN KÖTÜSÜ

Bursasporun stadı da açık ara en iyisi. En düşünülmüşü.. En EMEK harcanmışı.

Bazı zihniyetler öyle bir noktaya gelmiş ki , kör olmayı bırak , başkalarını kıskanma hakkını bile tanımıyor.

Biz boğazımıza kadar pisliğin içindeyken , Bursanın kazandığı şampiyonluk ve yeni stadyumuyla birlikte , nasıl bir ivme yakalayacağını hep birlikte izleyeceğiz.

Yeni gelecek yönetimde siyasi destekli adaylardan biriyle gelirse ( ki aksi düşünülemez ) küçülmemiz sürecek. Bursa ivme yakalamasada biz zaten küçülerek arkaların kalırız.

Trabzonspor şampiyonluğa oynadığında potansiyelini yansıtan bir klüp. İddialı olmadığımız her yıl sıradan bir anadolu klübüyüz.

Kendimizi kandırmaya gerek yok.
                      İmza

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hayal kurmak suç da değil parayla da değil. 5 sene önce Bursaspor'un stadını tarif etseydiler "Hadi lan oradan çizgi film mi bu" derdik, öyle değil mi doğruya doğru stadın üzeri timsah olacak, vay arkadaş, kim inanırdı, ancak dizayn olarak kalırdı.

Benim hayalimde ki stat şudur;

Şimdi stadımız denizin içerisinde olacak, şehre girdiğinizde sizi tüm görkemi ile stat karşılayacak, bu ili kıstas çok güzel kullanılabilir.

Stat gemi şeklinde olabilir, çok zor değil bu şekli stada vermek, dışıda tam olarak tahta gemi deseninde olacak. Stadın girişleri askeri gemilerin tanklara açılan kapağı gibi açılmış halde olacak, stada girerken bir gemiye girer gibi olacaksın ama bu proje üzerine aylarca çalışılacak, kusursuz bir mimari yapılacak, gemi hissi verilmesi için herşey yapılacak.

Denizin içinde bir gemi, bu gemide gelen rakiplerin korkusunu düşünün, denizin içerisinde oynuyorsunuz, bu deniz karadeniz ve sıradan bir stada değil gemiye giriyorsunuz, bu özellikleri anlatan sözler ile de bezersin stadın her tarafını, görkemli heykeller dikersin stadın çevresine, al sana görkem al sana dünyanın konuşacağı bir stat.

İlla ki bu olsun demiyorum fakat şunu bağırıyorum, denizin içinde bir stada manevi özellik yüklenmemesi ahmaklıktır, budalalıktır. Bu bağlamda başka projelerde olabilir ama beton yığını olmasın, herkesin stadı gibi olmasın istiyorum.
                        bencede stadın gemiye daha doğrusu taka'ya benzemesi çok daha güzel olur denizin üstünde bir taka görüntüsü bizi yöremizi çok güzel sembolize eder.
                        2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• Şu bir gerçek, kendimizi aşağılamakta, yerin dibine sokmakta üstümüze yok.
                          Büyüklüğümüzü biz bile kabullenmiyoruz diğer anadolu takımları nasıl kabullensin..

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şu bir gerçek, kendimizi aşağılamakta, yerin dibine sokmakta üstümüze yok.
                            Büyüklüğümüzü biz bile kabullenmiyoruz diğer anadolu takımları nasıl kabullensin..
                            Aynen katılıyorum..

Yorum

• şu bursayı övme merakından da vazgeçsin bazı arkadaşlar bursa o stadı sezon boyunca 2-3 maç anca doldurur o da bilet fiyatları çok ucuz olunca.ortalama olarak 15-20bin kişiye oynarlar ki stadın yarısı boş kalınca stad hiçbirşeye yaramaz
                              Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Bursa'nın bizim seviyemize gelmesi en az 50 yıl sürer.
                                Kapansın bu konu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim