Ne zaman yapıldı bu ön yeterlilik ihalesi 5'e düşecekti sonra 10 olmuş diye duyduk sonrası yok çok şeffaf bir süreç maşallah.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Bizim için sadece bir hayal bu.....Yapabilecekleri kapasiteleri belli....İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sevdik seni bir kere başkasını sevemem deli diyorlar bana desinler değişemem
Bordoooo Mavi Şampiyon Trabzon
Yyyyuuuuhhhhhhhhhh
Yönetim İstifa
Tabi bütün bu muhteşem tezahüratlar çekirdek çıtlaması sesi eşliğinde oluyor...
Yorum
-
Bu proje benim en çok önem verdiğim proje senelerdir bekliyorum bu 2. ya da 3. konu başlığı sadece bu konuya 684 mesaj yazmışım bu da 685. öncekilerle binden fazla benim derdim stat çünkü bu stat her şeyin anahtarı olacak yeni bir başlangıç taze kan olacak bize ama yıllar üzerine gelen proje benim için büyük hayal kırıklığıdır.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
Ben senin için yazmadım, benim bir üstümde yazılan için yazmıştım.İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnu biliyoruz güzelim ön yeterlilik ne alemde diyoruz sen neden alınganlık gösteriyorsun.horyanli
Yorum
-
Kesinlikle katılıyorum. Büyümek için bu stada ihtiyacımız var. Belki aman aman süper bir stad değil ama bu stad maddi ve manevi anlamda bize sınıf atlatacak bir yapı. Eskiden stadı, tesisleri beğenmeyen futbolcular olurdu, transferler gerçekleşmezdiİlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu proje benim en çok önem verdiğim proje senelerdir bekliyorum bu 2. ya da 3. konu başlığı sadece bu konuya 684 mesaj yazmışım bu da 685. öncekilerle binden fazla benim derdim stat çünkü bu stat her şeyin anahtarı olacak yeni bir başlangıç taze kan olacak bize ama yıllar üzerine gelen proje benim için büyük hayal kırıklığıdır.
Şimdi düşününce Akyazı'yı deniz kenarında 42 bin kişilik kutu gibi modern stad, hemen yanı başında süper bir kulüp tesisleri, iyi kötü gecekondulaşmadan kurtulan, alt yapısı oturan akçaabat ile birleşen büyük bir şehir olacak Trabzon. Bu seyirciyide o stada çekip bir Bilbao havası yakalanabilirse, bu takım alır gider işte o zaman.
horyanli
Yorum
-
beyler..artık dilimde tüy bitti..
biz türk futbolunda büyük değilmiyiz..
O halde stadımız neden 61.000 kişilik değil..
Neden bir barcelona olmayalım..
Allah askına BMN yöneticileri heryeri mail yağmuruna tutalım..
Bakın.buda konyanın stadı.. 42.000 kişilik..
Şöyle alıcı gözüyle bakıyorum.Bizim projeye 10 basar..
Yazıklar olsun.. çok dandık bir stad yapılıyor bize..
bizde bedava diye seyirci kalıyoruz..
Halbuki hepsi bedava yapılıyor..
Ama bize en kötüsü layık görülüyor..şike alemine meze olmayacağız..!!
Yorum
-
61.000 kisilik Stadı nasıl dolduracağız ?İlk olarak betoncivisi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler..artık dilimde tüy bitti..
Ama bize en kötüsü layık görülüyor..
Avni Aker'e meydanda yürüme olarak herkes gidebilir,buna rağmen Anadolu maclarında tribünlerde bosluklar oluyor.
Akyazı merkeze uzak ve 61.000 kisilik seyircinin o Stadı doldurması gs-fb maclarında bile bence cok zor.Anadolu maclarında da max. 30.000 kisiye oynarız.
40-45.000 arası bizim icin en ideal olanıdır.
Bu arada Konya'ya 42.000 kisilik stad yapılması tam bir saçmalık.Kayseriyede gittiler 40.000 kisilik stad yaptılar,büyük mclar dısında tas patlasa 10.000 seyirci geliyor.
Yorum
-
Avni Aker şu kapasitesiyle dolmuyorsa 61.000 kişilik stat nasıl dolacak? Rakibi boş tribünlerle mi baskı altına alacağız? Evet stat taraftar beklentisinin altında ama düşünülen kapasite bence iyi. 41967 kişilik olabilirdi o ayrı...İlk olarak betoncivisi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler..artık dilimde tüy bitti..
Ama bize en kötüsü layık görülüyor..Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
-
Kardesım gs nın stadını hatırlayın ??İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle61.000 kisilik Stadı nasıl dolduracağız ?
Avni Aker'e meydanda yürüme olarak herkes gidebilir,buna rağmen Anadolu maclarında tribünlerde bosluklar oluyor.
Akyazı merkeze uzak ve 61.000 kisilik seyircinin o Stadı doldurması gs-fb maclarında bile bence cok zor.Anadolu maclarında da max. 30.000 kisiye oynarız.
40-45.000 arası bizim icin en ideal olanıdır.
Bu arada Konya'ya 42.000 kisilik stad yapılması tam bir saçmalık.Kayseriyede gittiler 40.000 kisilik stad yaptılar,büyük mclar dısında tas patlasa 10.000 seyirci geliyor.
15 bın kişi zor geliyordu..şimdi en az 40 kişi geliyor.
bu kapasite bile yetmeyecek yakında onlara..
bizim için ise siz stadı yapın biletleri biraz ucuz tutun görün bakalım gelecekmi millet gelmeyecekmi
Bir stad yapılınca en az 50 yıl yıkılmaz..10 sene 20 sene sonrasını düşünün ..
Bence cok rahat dolar..
Ayrıca bir kural koyarsın nasılmı ?
Stad 3 katlı olur ilk once alt sıradakı kombıneleri satarsın..
Kucuk maclarda sadece alt katlar tıkabasa dolar.. ( AMBIYANS ACISINDAN ve bosluk gorunmeme acısından )
Buyuk maclarda ıse üst katları acarsın ..
Bu kadar basıt..şike alemine meze olmayacağız..!!
Yorum
-
Canı sıkılan aklına geleni yazıyor. Bencede mantıklı olmakta yarar var stadın şekli donanımı tartışılır ama 40 bin kişilik stad bile bence neredeyse fazla.
Trabzonda 40bin kombine 100 Tl den satılsa bile hepsi satılmaz sadece seçim dönemlerine gelen zamanlarda tükenir.. Nedenini sizde benim kadar iyi biliyorsunuz..
bence tartışma konusu kapasite değil , Nasıl bilinçli taraftar olunur takıma nasıl destek olunur stadda nasıl tek vucut halında takıma destek olunur gibi işlerle uğraşsak daha çok yol almış oluruz...KING M'BİA
Yorum
-
CANI SIKILAN yorumun cok komıkİlk olarak Buğra Sekban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCanı sıkılan aklına geleni yazıyor. Bencede mantıklı olmakta yarar var stadın şekli donanımı tartışılır ama 40 bin kişilik stad bile bence neredeyse fazla.
Trabzonda 40bin kombine 100 Tl den satılsa bile hepsi satılmaz sadece seçim dönemlerine gelen zamanlarda tükenir.. Nedenini sizde benim kadar iyi biliyorsunuz..
bence tartışma konusu kapasite değil , Nasıl bilinçli taraftar olunur takıma nasıl destek olunur stadda nasıl tek vucut halında takıma destek olunur gibi işlerle uğraşsak daha çok yol almış oluruz...
Vizyon sahibi değilsin sanırım ,, 100 yıl yıkılmayacak bir statdan bahsedıyoruz.
Bu kapasite bize yetmez ve yakısmaz diyorum , katılırsın katılmazsın ama canımız sıkıld demen doğru değil ??şike alemine meze olmayacağız..!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum