Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

başkan tarih vermiş arkadaşlar
    Recep Tayyip ERDOĞAN

“Size söz veriyorum Akyazı projesi hayata geçecek ve 2011 yılında bitecek. Trabzonspor da kendisine yakışan stadyuma kavuşacak.”
    (2007 Genel Seçimleri Trabzon Mitingi)

Erdoğan BAYRAKTAR

“Geçmişe değil geleceğe bakarız. Çünkü biz Trabzon olarak büyük düşünürüz.”
    “Sen Trabzonsun Büyük Düşün” sloganıyla paralel konuştuktan sonra devam ediyor.
    “Stat bizim namusumuz oldu, bizim olmazsa olmazımız oldu. Bu işi ince eleyip sık dokuyoruz. 40 bin kişilik bir stat olacak ve 18 ayda bitireceğiz.” (Şubat 2013)

Faruk Nafiz ÖZAK

"2007 yılında Trabzonspor eski başkanlarından Nuri Albayrak döneminde, Akyazı Projesi gündeme geldi. Başbakanımız da bu projeye destek verdi.” (Haziran 2010)

Orhan Fevzi GÜMRÜKÇÜOĞLU

“Başbakan bu konuyu yakından takip ediyor. Trabzonspor, 2015-2016 sezonundan itibaren maçları 40 bin kişilik, UEFA standartlarındaki yeni stadında oynayacak.”

“Projesi bitmekte olan bu stadın, yapım ihalesi 2013'ün ilk yarısında yapılacaktır. İhaleyi kim kazanırsa kazansın yer teslimi ve temel atma bittikten sonra 24 ay içinde stat bitirilecektir." (Kasım 2012)

Recep KIZILCIK

‘Hedefimiz en kısa zamanda Akyazı’da ki stadımızı tamamlamak olacaktır’ (Ekim 2011)

oo iyi iyi. verdiği tarihi diğerlerinin altına ekleyelim....
    En son Burçak tarafından düzenlendi; 08.04.2013, 11:29.
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Temeli siz atsaydınız üstünü biz çıkardık...
      Utanmazlık diz boyu ve malesef biz halk olarak bırak bunun hesabını sormayı bin türlü takla atarız bu adamlara yaranmak için...
      Durmumuz vahim..
      "Trabzonspor bir çember gibi,
      her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
      - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• Bu stad ne zaman bitti? Korkunç bir hız Tebrik etmek lazım:

Yorum

• Diyarbakır'ın 33.000 Kapasiteli Yeni Stad Projesi

Haber ve son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomi gündemi, yerel ve dünya haberleri. Haberler.com, Türkiye’nin son dakika haber sitesi.

Yorum

• tayyéap oy almak bahanesiyle , stat yaptıracaz dedi ve kandırdı
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Gençlik ve Spor Bakanlığı İstek CevabıCevap:Sn.FİDAN , Elektronik posta yolu ile tarafımıza ulaşan talebinize Gençlik ve Spor Bakanı Sn. Suat KILIÇ adına (BİMER) yetkilisi tarafından cevap verilmektedir. Kurumumuzla iletişim kurmanızdan dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Cumhuriyet tarihimizin en büyük spor yatırımları kapsamında 405 adet spor tesisi, 24 adet stat inşası bulunmaktadır. Türkiye' nin çeşitli illerinde eş zamanlı olarak yapılacak olan tesisler için önemli bir bütçe ayrıldığını belirtmek isteriz. Trabzon Akyazı projesi de spor yatırımlarımız arasında yer almaktadır. İhale kapsamında "40 bin kişilik stadyum, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü binası, Kamp Eğitim Merkezi binası, açık spor tesisleri, 2 adet doğal çim saha 68x105 ( 2500 seyircili ), 5 adet sentetik çim saha 60x90, 4 adet tenis kortu, 2 adet basketbol sahası, 1 adet voleybol sahası" bulunmaktadır. Yapılacak olan stadyumun yılın 365 günü kullanılabilecek düzeyde son derece modern bir tesis olacağını ve ülkemizde düzenlenecek olan uluslar arası organizasyonlara ev sahipliği yapabilecek şartlara ve imkânlara sahip olacağını bilmenizi isteriz. Yapılacak olan tesisler birçok açıdan değerlendirilerek projelendirilmesi yapılmıştır. Bununla birlikte Trabzon İli için yapılacak stadyumun diğer illerde yapılacak stadyumlarla kıyaslandığında daha fazla seyirci kapasitesine sahip olduğunu bu noktada şehrin potansiyelinin göz önünde bulundurulduğunu belirtmek isteriz. Yapılacak olan her tesis ülkemize bir değer katmaktadır. Bu noktada sizlerin destekleri ve katkıları Bakanlığımız açısından önem arz etmektedir. Akyazı projesiyle ilgili görüşleriniz ve önerileriniz imkânlar ve proje planı çerçevesinde ilgili birimlerimizce değerlendirilecektir. Anlayışınız ve hassasiyetiniz için teşekkürlerimizi iletiyoruz. Selam ve saygılar. Başvuru No:21413

Yorum

• Mersin kaşla göz arasında dikti stadı arkadaş..

Yorum

• ulan nasil bi camia olduk,82 puanla sampiyonlugun calinsin ondan sonra her =sey ters gitsin sacma 5 senelik ir geciikmenin ardindan sacma sapan bir stad projesi daha ihale edilmeden turlu yolsuzlukl belirtileri var , bu kadar dandik bi dolgu yok

takim desen yerlerde

dogru duzgun birsey varmi
                  sakin olun...

Yorum

• İsterlerse hemen bitiriyorlar.Yumurta kapıya dayanmadan iş yapmıyor kimse.
                    En son Ogün' tarafından düzenlendi; 08.04.2013, 23:53.
                    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• AYRICA TRABZONSPOR AKYAZI PROJESİ DE HAYALDİR DEDİ ...
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• UEFA fıssssssssss..Koca bir balon..
                        Ayrıca işbirlikçilerin kralı UEFA..
                        Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                        Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                        Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• Stad 2023 e yatişmeyecek.

Yorum

• Bazı arkadaşlar Albayrak'a kızıyor ama bence kızılması gereken, ERdoğan Bayraktar ve NAfiz ÖZak'tır. Zira Albayrak grubu ile olan sorunlarını ihaleye yansıtmışlardır. ihaleye çomak sokarak akılları sıra albayrak grubunu cezalandırmak istemişlerdir. Hala asarım keserim havasında gücün şehveti ile hareket ediyorlar. Benim dediğim olacak ben ne istersem onu yaparım, istersem sizi ihaleye sokmam havasındalar...Şahsen bu adamları görünce albrayların itirazını haklı görüyorum. Zira bende olsam bunlara pabuç bırakmazdım.
                            Bu yüzden kızılacak birisi varsa, hedefi şaşırtmayalım...özak denilen adam önce proje ilk gündeme geldiğinde hayal dedi... sonra baktı iş ciddiey bindi hemen u dönüşü yaptı... bu adamın yakamızdan düşmesi gerek...
                            Olan her zaman olduğu gibi trabzonspora oluyor...
                            Ne Godiva geçer yoldan, ne bir kimse kör olur!

Yorum

• çok bekleriz daha bu stadı

Yorum

• ey gidi guzelim sehrim ey gidi guzelim memleketim.. seni uzaklardan uyutuldugunu gormek ne aci.. burada bisiklet park yeri az diye insanlar basvurmadiklari yer kalmiyor.. benim guzelim memleketime de 10 yildir bir stat yapilacak.. ey gidi memleketim eyyyy.. uyutuldun narkoz yedin memleketim... devamm uyumaya
                                u will need justice at the end..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X