Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kardeşim sen daha Avni Aker ve Arazisinin devlet arazisi olduğunu bilmiyorsun. Daha ne diyebilirim ki sana...

Madem bu işte çok büyük bir rant vardı niye 1 tane bile Klüp Başkanımız ya da Trabzon Belediyesi çıkıp ben projeyi ben yaparım demedi?? 7-8 yıldır bu proje vardı. Niye sponsor bulup yapamadılar?

Bol keseden sallamak kolay tabi... İş icraata gelince herkes kaçıyor farkettin mi? Laf söylemek ayrı şey iş yapmak iş bitirmek ayrı şeyler...

Bu proje senin düşündüğün kadar basit bir şey değil... Trabzon Belediyesinin gücü yetseydi bu projeyi yapmak için kolları çoktan sıvardı.

Trabzonspor'un başkanlarının gücü yetseydi bu projeyi yapmak için 1 dakika bile beklemezlerdi... Senin dediğin gibi büyük bir rant olsaydı 10 kere yapılmıştı bu stadyum...

O yüzden ben Devletimize teşekkür ediyorum. Hiç bir şehire yapılmayan tesisler ve stadyum yapılıyor Trabzon'a... Hem de çebinden 5 kuruş para çıkmıyor klübün...

Stadyumu devlet yapıyor diye eleştiri yapmak biraz saçma oluyor artık...
    Kusura bakmayın ama nankörlük ediyorsunuz.

Madem beğenmediğiniz yerler var. Taraftar organizasyon yapsın, para toplasın, projenin beğenmediğiniz yerlerinin daha da iyileştirilmesi için maddi destekte bulunalım...

Zor bir şey mi? Taraftar böyle bir şey yaparsa emin olun bunu kimse geri çevirmez.

İşte meydan... O kdr samimiysek örgütlenelim. Destek olalım daha iyi bir stadyum için. Var mısınız? Büyük bir kampanya başlatalım. Projeyi alacak olan firmanın da işine gelir. Çünkü onlar için para önemli...

Siz yeter ki paradan haber verin, proje de değiştirilir, ekleme de yapılır, her şey olur...
    Sorun projeye az para harcanması değil. Projenin tasarımı beğenilmiyor genelde. Sahanın tribünlere uzaklığı, locaların konumu, dış görünüm vs.

Yorum

• Ön yeterlilik ihalesinin hala açıklanmaması düşündürücü.

Yorum

• Başkan beğenmişti stadı. Ne muhteşem bir stat ki bu, hiçbir eleştiri yapılmadan beğeniliyor?

Yorum

• İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Esas mesele bu işte. İbrahim ve diğer projeyi beğenmeyenlerin samimiyetinde şüphe yok. Ama düşünüyorum da arkadaş koskoca TS camiası ya. 4-5 milyon taraftarı olması ile, büyüklüğü ile, gücü ile övünen bu koca camiadan "" 1 "" tane "ADAM" çıkmadı arkadaş ya. Trabzonspor - Trabzon bitmiş malesef, içi boşalmış, balona dönmüş.

Biz burda iyi niyetle yeni stadımız için fikir paylaşıyoruz, yeri geliyor tartışıyoruz, günlerimizi bilmediğimiz bu stadı çizmek için harcıyoruz. Düşünüyoruz, hayal kuruyoruz. Ama bu büyük! camiadan 1 tane adam çıkıp da demiyor, kardeş bir stad projesi vardı ne oldu?, ne dir, nasıl bir şeydir, bizim hayalimiz, yuvamız, mabedimiz olacak bu stad. Bir görelim şu stadı demiyor. Projeye bakılıp şurası şöyle olsa daha iyi olur, burasını değiştirelim demiyor. Kimsenin mikinde değil.

Deli olmamak, küfür etmemek elde değil. Bu kadar ucuzlaşır mı bir camia. La projeden kimsenin haberi yok ya, kulüp başkanı, t. direktör, taraftarlar. Bu ne saçma iştir ya.

Tüm bunları düşünce diyorum biz malmıyız ya sözde bu kulubün başındakileri, önderleri umursamıyor, merak edip de projeye bakmıyor. Biz burda kendimizi yırtıyoruz boş yere. Stadı batsın arkadaş, bu camia batmış zaten stad sirk çadırı olsa ne olur, ucube arena olsa ne olur. Daha da bir şey yazmayacağım stad hakkında. Herkes hakettiğini bulurmuş!
          Konunun Trabzonspor yönetimi kismina hic girmek istemiyorum. O yönetimi sectirip takimin basina getiren gücle bu projeyi yöneten güc aynisi. Onlara nasil bir emir geliyorsa o yönde hareket ediyorlar. Laflarindan ciktiklari an bir kongreyle götürülmeleri hicte zor degil.

Ama diger yazdiklarina forumda katilmayacak insan yoktur. Biz taraftar olarak bir karar verip harekete gecsek bile camianin önde gelen isimlerinden bekledigimiz destegi bulmamiz imkansiz. Hal böyle iken yapilacak olan seylere boynumuzu büküp oturuyoruz iste. Kaderimize razi olacagiz malesef...
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Kardeşim sen daha Avni Aker ve Arazisinin devlet arazisi olduğunu bilmiyorsun. Daha ne diyebilirim ki sana...

Madem bu işte çok büyük bir rant vardı niye 1 tane bile Klüp Başkanımız ya da Trabzon Belediyesi çıkıp ben projeyi ben yaparım demedi?? 7-8 yıldır bu proje vardı. Niye sponsor bulup yapamadılar?

Bol keseden sallamak kolay tabi... İş icraata gelince herkes kaçıyor farkettin mi? Laf söylemek ayrı şey iş yapmak iş bitirmek ayrı şeyler...

Bu proje senin düşündüğün kadar basit bir şey değil... Trabzon Belediyesinin gücü yetseydi bu projeyi yapmak için kolları çoktan sıvardı.

Trabzonspor'un başkanlarının gücü yetseydi bu projeyi yapmak için 1 dakika bile beklemezlerdi... Senin dediğin gibi büyük bir rant olsaydı 10 kere yapılmıştı bu stadyum...

O yüzden ben Devletimize teşekkür ediyorum. Hiç bir şehire yapılmayan tesisler ve stadyum yapılıyor Trabzon'a... Hem de çebinden 5 kuruş para çıkmıyor klübün...

Madem beğenmediğiniz yerler var. Taraftar organizasyon yapsın, para toplasın, projenin beğenmediğiniz yerlerinin daha da iyileştirilmesi için maddi destekte bulunalım...

Zor bir şey mi? Taraftar böyle bir şey yaparsa emin olun bunu kimse geri çevirmez.

İşte meydan... O kdr samimiysek örgütlenelim. Destek olalım daha iyi bir stadyum için. Var mısınız? Büyük bir kampanya başlatalım. Projeyi alacak olan firmanın da işine gelir. Çünkü onlar için para önemli...

Siz yeter ki paradan haber verin, proje de değiştirilir, ekleme de yapılır, her şey olur...
            Avni aker arazisinin devlet arazisi olduğunu biliyorum ama sen belliki 49 yıllığına bizim olduğunu bilmiyorsun...49 yıllıkta olsa Trabzonspora ait vede 49 yıllığın bir bedeli var...Bunu söylerken Galatasarayın alisamiyen arazisi hiçim aklına gelmedi...O da devletindi ne oldu...

Öyle kolay olsaydı böyle kolay olsaydı çoktan yapardı gibi sözlere katılmıyorum...Beşiktaş örneğine bakalım...Adamların 400 milyon TL borcu var iken stadlarını kendileri yapıyorlar...

Stadyum projesi yaklaşık 10 yıldır var olmasına rağmen stad projesinin kabataslak özelliklerini daha bundan birkaç ay önce öğrenebildik...Hala da tam olarak nasıl bir şeye benzeyeceği bilinmiyor...

Sadri Şener bir ara konuşmasında stad ile ilgili düşüncelerinde; çeşitli projelerim vardı stadın altında cafeler alışveriş merkezleri restarauntlar vs. gibisinden şeylerin olmasını istiyordum ama olmadı dedi..Belliki stad projesini o da beğenmemişti ama daha geçenlerde stadı öve öve bitiremedi Taraftarın aşırı tepkisi var bu stad konusunda, özellikle stadın mainz klübüne tasarlanmış ve Trabzonspora verilmiş olduğundan rahatsızlar diyen spikere, ne olmuş yani onlar almadıysa biz aldık bunlara fazla takılmamak gerek deyip olayı geçiştirdiğini biliyoruz...

Gümrükçüoğlunun birkaç projeye bakmışlığı var.Ama taraftara sormak gibi bir niyetleri olmadı...

Projenin ilk zamanlarında müthiş bir proje deniliyordu ada şeklinde bir proje ama sonra ada değilde düz dolgu olduğunun görselleri çıktı...Daha sonra maliyeti yüksek olur diye kazıklı sistemle sadece stad ve antrenman tesislerinin olduğu bir yapı olacak dediler...Sonra ondanda vazgeçildi tekrar dolgu yapmaya karar verildi.Dolguda liman+plaj olacak denildi...Bikaç hafta sonra liman+plaj iptal oldu.Son halindede plaj tekrar yerine konuldu...Daha projenin nasıl birşey olduğunu onu yapacak kişiler bile çözememiş biz mi çözeceğiz...
            En son ts_tuncay_ts tarafından düzenlendi; 22.03.2013, 20:19.

Yorum

• İlk olarak haydar6153 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              dostum ben inşaat mühendisiyim bu ülkede tavan çeliğini (kütle halinde) çizdiğin şekilde bükecek-eritecek-yapacak ne usta ne tekneloji ne kalfa var (hele ki toki ihalelerinde), yamalı olursa parça parça güzel görüntü oluşturmaz
              Bu çatıyı kütle halinde büküp oraya yerleştirecek adam değil Türkiye'de, dünyada yoktur bence.

Parça parça yapılıp üstü başka bir malzemeyle kaplanamaz mı? Merakımdan soruyorum sadece

Yorum

Paran yoksa otur aşağı diyorsun yani. Unutmayın ki devlet millet için var. Milletin vergisiyle bunlar oluyor sonuçta. O halde halkın isteklerine karşı, ver parasını o halde demek olmuyor. Burası sosyal devlet. Her tarafa eşit ya da denk hizmet götürmesi lazım. Oranın arazisi değerli burasını boşverelim dememesi lazım

İlk olarak ramazan-54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                denizin kenarında yaptıgın tesislerin atık suları için
                Teşekkürler. İlk aşamada stadyumla birlikte ihale ediliyor bildiğim kadarıyla. Yine de gerekli mi anlayamadım

Bu arada bu ihaleden sonucun açıklanması Mart'ın sonu ile Nisan'ın ilk haftası arasında olacak diye biliyorum
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• https://fbcdn-photos-a.akamaihd.net/...971_n.jpg?dl=1 bursa stadında son durum bu bız ayakta uyuyalım

Yorum

• İlk olarak Heyamola tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    https://fbcdn-photos-a.akamaihd.net/...971_n.jpg?dl=1 bursa stadında son durum bu bız ayakta uyuyalım
                    içim bi tuhaf oldu... hakkaten muhteşem bir stadyum olacak...
                    Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• An itibariyle Bursa:

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        An itibariyle Bursa:

Burda tribünler biraz yatay gözüküyor ki hiç sevmem mimari açıdan abartıldığını düşünüyorum bu stadın.Atmosferi iyi olabilir ama estetik olarak ahım şahım bir şey değil.
                        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Mühtik bir atmasfer olur bursanın yeni stadındaki mnaçlar şayed alt rübünler çok yakın değil mi taç çizgilerine ingiletere stadları misali?? admları öldürürler orada

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi'nde Kapasite: 40.000

Bizde Allah Allaah tam on metre...

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Bu da Ankara'ya yapılacak olan 40.000 kişilik stadyum.. Köşelere minare koyarsalar cami işlevi de görebilir.

"get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Paran yoksa otur aşağı diyorsun yani. Unutmayın ki devlet millet için var. Milletin vergisiyle bunlar oluyor sonuçta. O halde halkın isteklerine karşı, ver parasını o halde demek olmuyor. Burası sosyal devlet. Her tarafa eşit ya da denk hizmet götürmesi lazım. Oranın arazisi değerli burasını boşverelim dememesi lazım

Paran yoksa aşağı otur demiyorum. Taraftar olarak organizasyon yapalım, değişmek istediğimiz yerleri değiştirelim diyorum. Mesele dış kaplamanın açıkta kalan kısımları için cam kaplama yapabilmemiz için destek olabiliriz.

Projeler yapılırken belli bir maliyet hesabı yapılır. Elindeki paraya göre kalite ve estetik unsurları artırabilirsiniz. Projeye destek olacağız dersek kim buna karşı çıkabilir ki? Hayır destek olamazsınız mı diyecekler?

Stadyumda eleştirilecek unsurlar var. Bende katılıyorum. Fakat sadece konuşmakla işler yürümüyor. Ciddi anlamda bir şeyler yapabilmemiz gerekir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X