Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• Yorum

• Sadri Şener' in yeni stad hakkındaki röportajı;

YENİ STADYUM
        - Siz 20 yıl önce de Trabzonspor Kulübü'nün başkanıydınız. Kulübün çalışmaları nasıl gidiyor?
        Evet. Şimdi de 6. yılımdayım. Çok yorucu. Hiperaktif yaşıyorsunuz. Tabi bizim takımın geliri İstanbul kulüpleri gibi değil, stadyumumuz küçük. Diğer şehir takımlarının büyük stadyumları var, biz aynı ciroyu elde edemiyoruz. Yeni stadyum yapılıyor Trabzon'da, bittiğinde şahane bir stadyum olacak. Düz arazi olmadığından Trabzon'da, deniz doldurularak yapılacak. 40 bin kişilik. İçinde restoranlar, butikler olacak. Localar, kiraya vereceğimiz yerler olacak. Bunun işletmesi bizim yapabileceğimiz iş değil. Dünyada stadyumları işleten şirketler var. Geçenlerde, Münih'ten stadyumu işleten şirket geldi ilgilendi. Onlarla ya da başka bir benzer şirketle anlaşma yapıldığı takdirde profesyonellerin elinde olacak ve Trabzonspor'a ciddi gelir sağlayacak.
        Ana sponsorumuz Türk Telekom. Trabzoncell, Ttnet, Ülker'in ve Doğuş otomotivin sponsorluğu takıma katkı sağlıyor ama gelirimiz İstanbul kulüpleri gibi değil.

kaynak: http://www.haber61.net/sadri-senerde...ar-142224h.htm
        horyanli

Yorum

• stad projeleri ortaya çıktıkça ucube sayısında da artış oluyor !!!
          Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• kim nereye cekerse ceksin bunu kabul etmemiler.kim bu projeleri seciyorsa berbat bir zevki var.etrafa estetik acisinda uyumlu bir stat bile göremedim.özelikle su cati konusu hepsinde berbat.Ankara disi fena degil ama o cati ne alaka anlamadim.Baska bir dizayn daha iyi.Bizimkisine deginmiyorum bile.Etrafimda Schalke Arena var Dortmund stadi var Duisburg stadi var leverkusen stadi köln stadi var sayamadim onca stad var ama Türkiyede gibi yapilacak stattlar görmedim.
            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              An itibariyle Bursa:

şu locaların güzelliğine bakarmısınız.. kale arkalarında yok tribün aralarında ve apartman dairesi gibi değilde estetik duruyor. bizim neden böle stadımız olmuyo devlet baba ????? geldiniz dayattınız en boktan projenizi burnumuzun dibine !

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                şu locaların güzelliğine bakarmısınız.. kale arkalarında yok tribün aralarında ve apartman dairesi gibi değilde estetik duruyor. bizim neden böle stadımız olmuyo devlet baba ????? geldiniz dayattınız en boktan projenizi burnumuzun dibine !
                Kale arkalarinda 2 kat var ustu loca. Tüm localarında tribünlerin en üstünde olduğunu ekleyelim.
                En son vasili tarafından düzenlendi; 24.03.2013, 14:24.
                horyanli

Yorum

• İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kale arkalarinda 2 kat var ustu loca.
                  öylemi ? o zaman daha ihtişamlı olacak. kale arkadalrınıda değerlendiriyor adamlar. bizimki gibi ölü stad değil

Yorum

• Ben Bursanın stadını çok beğenmedim. Tüm tribünleri tek kat olsa locaları da en üste yapılsa Türkiye'yi geçtim dünyanın en güzel stadlarından birisi olabilirdi. Şu çıkıntıların hemen altında olanların görüş açısında sıkıntı olur gibi gözüküyor.
                    Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• resime bakılırsa kale ile kale arkası tribünleri baya yakın bir birine en düşük 7.5 m diye biliyorum fakat bizimki 10 metre uzaklıkta olucak sanırım en düşük değerlerde olmucaktı bari bu konu hakkında bişeler yapılmalı tribünleri sağa uzaklaştıkca stad oakdar biçimsizleşiyor ve atmosferi azalıyor

Yorum

• Bursanın stadyumu, kapasite, tribün görünümü ve ambiyans olarak gayet iyi ama timsah görünümlü yılan şeklinde olması büyüyü bozuyor.
                        Dış cephe daha sert, net çizgilerle Timsaha benzetilebilirdi aslında.
                        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Artik sikmaya basladi bu konu.

Agizla olmuyor bu is.

Proje aciklansin. Temeli atilsin. En kisa zamanda bitsin.
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Lan su bursa kadar olamiyoruz ya,
                            Projeye bak, resimlere bak, canli yayindan izleyin hertürlü stad Türkiyenin en güzel stadi olmaya aday.
                            Yani taraftarin isteyebilecegi 1. stad profili budur.
                            Biz hala nelerle ugrasiyoruz, yok toki yok Basbakan yok proje resimler akyazi bilmem ne bilmem ne
                            Yaziklar olsun vallaha ya, Türkiyenin 4. büyük takimi diye zannettigimiz Trabzonspor, bursa gibi daha yeni annesinin karnindan çikmis bir kulübün gerisinde kaliyorya, yaziklar olsun!
                            Adamlar tek sampiyonlukla Bursaspor Tvyi kurdu, bizim daha ne kanalimiz var ne de hiçbirsey
                            Ürünler desen dandik 3. sinif mal satiyorlar, dünya kadar para.
                            Yarin öbürgün bu timsah arena bitsin, ozaman görecez daha neler neler olacak ..
                            Simdiden bile haber yaparken fbjk gs ve bursa formali oyuncular kullaniliyor haber fotorafinda, uyutulmaya devam
                            Birsey bukadar uzun sürebilirmi ya? Kendimi bildim bileli Trabzonspor hakemlerle fenerle burakla ve akyazi projesiyle ugrasiyor ..
                            Rezill ettiniz lan bizi, bakanlar makanlar topunuzun Allah cezasini versin.

Yorum

• Trabzonspor son 10 senede çorba oldu resmen.

Hem projeler olsun, hem takımın performansı olsun...
                              And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir seyi merak ettim. Saha ile tribün mesafesinin bukadar uzun yapilmasinin ilerde bir kapasite artisi icin düsünülmüs olma ihtimali varmi?
                                Saha ile tribün arasindaki mesafe ne kadar ki?

..
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim