Ben bu işlerden anlamıyorum pek o yüzden soruyorum, dik olunca ne oluyor?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Gorus acisi daha guzel oluyor. Sahaya enlemesine mesafe olarak daha yakin oluyorsun. Sahadan ve tv den tribunler daha buyuk, yuksek gorunuyor.İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bu işlerden anlamıyorum pek o yüzden soruyorum, dik olunca ne oluyor?horyanli
Yorum
-
Bir seyi merak ettim. Saha ile tribün mesafesinin bukadar uzun yapilmasinin ilerde bir kapasite artisi icin düsünülmüs olma ihtimali varmi?Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
akp genel merkezi önünde de o davud yıldızlarından var. Bi takıntıları var ona ama du bakalım.İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledisi fena degil ama cati uymadi.su camlar davud yildizina benziyor sanki.ilk foto.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
Minimum izin ile bizim mesafe arasında sanırım birkaç metre kadar fark var. Ben sanmıyorum kapasite artışı ile ilgisi olsun
O yıldızlar yanılmıyorsam eski Türkler'de de kullanılan semboller. Davut yıldızı olmamaları lazımEn son Travelair tarafından düzenlendi; 23.03.2013, 21:47.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Elbette. Simdi soyle. Eger tribunu getirip sahanin dibine sokarsan ust katlardan gorus acisini saglayabilmek icin ust tribunleri daha dik yapman lazim. Bunda da bazi kriterler var tabi. Bir tanesi, max. 36,7 derece olabilir mesela diklik. Eger boyle yakin ve dik oldugunda ilerde 3. Kat i cikman imkansiz olur. Mesela Juventus Arena da 3. Kati yapmalarinin imkansiz oldugu gibiİlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir seyi merak ettim. Saha ile tribün mesafesinin bukadar uzun yapilmasinin ilerde bir kapasite artisi icin düsünülmüs olma ihtimali varmi?
Bu yuzden saha ile tribun arasindaki mesafeyi daha fazla tutarak ust katta ki gorus acisini 3. Kati cikmaya mani olmayacak bir aci ile saglarsin. Bizim stadin max. Degerden 2 metre daha uzak olmasina uzulmuyorum ben. Goruse de bir ziyani olmayacak. Ama ilerde 3. Kati cikip cok rahat +60k kapasiteye ulasabilirsin. 15-20 sene sonra bu yapilabilir, eger bir de buyuk turnuva alirsa turkiye kesin yapilir.horyanli
Yorum
-
Bizim stadin dis kaplamasiyla catisi birlesik oldugundan ücüncü kati yapmak zor olur. O yüzden mesafeyi böyle uzak tuttular diye düsünüyorum.İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElbette. Simdi soyle. Eger tribunu getirip sahanin dibine sokarsan ust katlardan gorus acisini saglayabilmek icin ust tribunleri daha dik yapman lazim. Bunda da bazi kriterler var tabi. Bir tanesi, max. 36,7 derece olabilir mesela diklik. Eger boyle yakin ve dik oldugunda ilerde 3. Kat i cikman imkansiz olur. Mesela Juventus Arena da 3. Kati yapmalarinin imkansiz oldugu gibi
Bu yuzden saha ile tribun arasindaki mesafeyi daha fazla tutarak ust katta ki gorus acisini 3. Kati cikmaya mani olmayacak bir aci ile saglarsin. Bizim stadin max. Degerden 2 metre daha uzak olmasina uzulmuyorum ben. Goruse de bir ziyani olmayacak. Ama ilerde 3. Kati cikip cok rahat +60k kapasiteye ulasabilirsin. 15-20 sene sonra bu yapilabilir, eger bir de buyuk turnuva alirsa turkiye kesin yapilir.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
olsun kaldırılabilir. Mesafe çok yakın değil ama max. değerden de 2 adım uzakta yani. Çok da büyütülecek bir şey değil. İngiltere de yapılan en yeni stadlara bakın mesela;İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim stadin dis kaplamasiyla catisi birlesik oldugundan ücüncü kati yapmak zor olur. O yüzden mesafeyi böyle uzak tuttular diye düsünüyorum.
horyanli
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledisi fena degil ama cati uymadi.su camlar davud yildizina benziyor sanki.ilk foto.İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleakp genel merkezi önünde de o davud yıldızlarından var. Bi takıntıları var ona ama du bakalım.
türk yıldızıdır o, 8 uçlu dikkat edersiniz. sizin dediğiniz 6 uçlu davud yıldızıdır. bunu çoğu kişi karıştırır. camilerde türbelerde de 8 uçlu türk yıldızı vardır."Birinin seni dinlemesini istiyorsan omzuna dokunuvermek yeterli değil artık, balyozla vurman gerek, o zaman seni pür dikkat dinlerler." - John Doe - Se7en
Yorum
-
Ümitköy ile Etimesgut arasındaki boş araziye yapılacak yeni stad diye biliyorum. Hatta geçen gün incelemişti sayın bakan!İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada yeni stad, Ankara 19 Mayıs Stadı yıkılarak bu stadın olduğu yere yapılacak.
Yorum
-
erken dönem Anadolu Mimarisi!İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErken dönem Anadolu Türk Mimarisi örnek alınmış .
Fakat o çatı , o yapıya hiç olmamış . İyi bir sentez değil .
Bu daha cok Spor Bakani ve Melih Gökcek gec dönem Mimarisi gibi duruyor. Yesil Rengi de cok yakismis derim ben. Gec dönem Arab Modasina yakin gibi.
Yorum
-
Ortadaki örneği beğenmeyebilirisiniz , hiç umurumda değil . Başarısız bir örnek olduğu da ortada zaten.
Hatta yurt dışından bir örnekle , mimari kültürün nasıl sentezlenebileceğine iyi bir örnek de vereyim : http://archiferret.eu/wp-content/fil...6388055002.jpg
Fakat Türk islam mimarisine ait öğelere ve sembolizmine arap modasıi denmesi çok bilgisizce bir yaklaşım olur . Milletimizin islam medeniyetine armağanlarının, milletçe reddine didinen zihniyetin ürettiği bir şuursuzluk halidir bu . En güzel kervansarayları en güzel köprüleri , en güzel camileri en güzel medreseleri yapan milletin torunları , Türk işlemesini kemer ve tonozunu , duvar işçiliğini , yıldızını görünce buna arap modası , yahudi yıldızı( bu da ayrı komedi , davud yıldızı islami sembolizmde en sık geçen ve sancaklara işlenmiş öğelerdendir) der olmuş .
İsa Bey Cami
Alayhan
Sultanhanı
[http://www.sultanhani.net/uploads/images/400_1.jpg
Ulucamii
Gök Medrese
En son Serdar A tarafından düzenlendi; 24.03.2013, 03:40.
Yorum
-
Ankara için düşünülen stadı görünce beterin de beteri varmış diyor insan ,inşallah bunu da yaptım olacak deyip yapmazlar.Suat Kılıç yalakası özel olarak çizdirmiş zevkine tükürdüğümün rezilleri.Bizimkini de ince ayarcı bakanın zevkine bıraktık işte memleketin hali.En son Hekimoğlu tarafından düzenlendi; 24.03.2013, 02:49.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum