İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
TT Arena, Timsah Arena, Konya Atatürk, Akyazı hepsi birbiri ile üç aşağı beş yukarı denk stadyumlar. Kimisinin kale arkası tek kat, kimisi iki kat, kimsinin locaları en üstte kimisinin kat aralarında, kimisinin locaları bir tribünde, kimisinin stadyumun etrafını sarıyor.... Bunlar çok büyük farklar değil...
Senin Akyazı'ya yapılan stadyumun kaliteli bir stadyum olacak, bu kadar büyük yatırımları zaten kafadan savma yapamazsınız.
Herkes locaların tek tribünde olmasına tepki gösteriyor. Bende kat aralarında ve stadyum etrafını dönsün isterdim. Daha yakışıklı geliyor bana o şekilde. Fakat tek tribünde olması da iğrençlik değil... Bazı şeyleri çok abartıyoruz.
Bende Timsah Arenayı beğenmedim. Neden mi? Kale arkalarını tek kat yapacağız diye Maraton ve Kapalı Tribün diye tabir ettiğimiz kısımların 2. kat kale arkası ile birleştiği noktalar inanılmaz iğrenç görünüyor. Hiç hoş bir görüntü olmamış... Bu benim düşüncem tabi...
Düşünceler arasında ve beğeniler arasında farkların olması doğaldır. Fakat bize iğrenç bir stadyum yapıyorlar demek bence insafsızlıktır. Bu projeyi çizen mühendis bile bile kalitesiz bir stadyum çizer mi? Elindeki maliyet ile en iyisini yapmaya çalışır. Çünkü bundan sonra da iş yapacak bu adamlar...
Tepkilerinizi anlıyorum fakat bazı şeyleri abartmayalım artık...

)
Yorum