Ulan çalıntı proje bize layık görülüyor ya ona insan yanıyor birde Mainz'in projesi Münih falan olsa neyse.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Su iki mesajin icerigini karsilastirinca moralim bozuluyor.
Biri ortak calisiyor ve yardimlari icin tesekkür ediyor, digeride kendine yapilan bir lütufmus gibi boynunu bükerek kabul ediyor.
27865
27854
Edit: @ Alper senin yazdigina cevap vermek degildi niyetim yanlis anlama. Su URL'lerle ugrasiyordum, o arada yazmissin.
En son ibrahim tarafından düzenlendi; 26.02.2013, 21:43.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Beyler projeyi degiştirmek.için bir ihtimal var
önce stadın adını recep tayyip erdoğan olarak degiştiricez
sonra ek olarak adalet ve kalkınma partisi spor kompleksi adını vericez.
Stadı biraz ampule benzetir birde stad girişine başbakanın heykelini diktik mi istedğimiz projeye onay verilir.
yoksa zor...Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefikrine saygı duymakla birlikte şuanki avni akerin yerine modern bir stad maalesef yapılamaz.. modern bir stadın görselliğini çevresindeki yapılarla tamamlaması gerekir ki şuan ki yerde böyle bir görüntü mevcut değil.. ayrıca stadı oraya koyduğunda oluşacak trafik ve otopark sıkıntısı şuan bile fazlayken o zaman çok daha büyük problem yaratırdı.. kamulaştırmalara harcanacak paralarla 3 4 tane daha akyazı dolgusu yapılabilir..
Altunizade kapital avm ilk gördüğümde vaay stad böyle olmalı demiştim çuçuğum ama büyük düşünüyorum
şehirle yaşayan insanlarla ailelerle çoluk çoçukla bütünleşmiş insanlar sporun yanında ticari ve sosyal faliyetlerin de yapıldığı düşünürken akyazıda buna otel marina kumsalında olduğu çok daha büyük bir kompleks hayalleri kurmaya başladık.( Hani stad fazla yüksek olmaz ,yeraltında olur .Cam olur catısı , doğayla bütünleştiriyoruz . Sahile adepte etmeye çalışıyorum 
Fakat otel marina kumsal derken şehre prestij kazandıracak tesisler çıkarıldı. Enson resimlerde gördüğümüz bir teneke yığını elimizde kalan
. Peki bu teneke yığını ile sınırlı kalacaksa stadın olduğu yerde yapılsaydı ya; şehircilik dersinde deniz kenarında stad olur denilmiyor. Yüzde 80 i yeşil alan olan sosyal tesisle prestijli tesisler olur diyor . Bu kentin önünde denizin kenarında yükselen şehrin önünü kapayan çimento fabrikası var . Neden ağaçların kumsala dek uzandığı sahiller yapılamazda ,denin kenarında beton bloklar yapılır . Bu şehirin üstelik bakanı şehircilik bakanı
herkezin de bildiği gibi avniaker ve yanında ki yavuz selimin yerine 24 saat yaşayan bir stad yapılır , insanlarda 3 yıl bekletilmezdi gerçek nedeni hepimiz biliyoruz ki rant
Yorum
-
Çok hoşuma geliyor Bursa'nın stadı,helal olsun yapana yaptırana,İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
aynısı bize yapılsın istemezükçüler bitmez ama sayısı çok aza iner
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum