Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stadı alında...
    Kayıp Geçmişin izinde...

Ozzyfast52

Yorum

• Ülke harbiden çok zengin,mafya ve şikecilere işlerinin daha nezih ortamlarda yapsınlar diye yeni stadlar yapılıyor.
      FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• bir arkadaş demişti sevmesekde daha güçlü bir Trabzonspor için akyazıya ihtiyacımız var evet doğru ihtiyacımız var belki oy için yapılıyor belki şike karşılığı peşkeş çekiliyor ama bunu durduramayız stad bizim olacak sonuçta ve artık burda oynucaz yok mhpmiş akp chpmiş bırakın bunları burda kaç sayfadır bunları tartışıyonuz geç olmadan locaların kamufle edilmesi için fikirleri tartışalım ısıtma sistemi yokmuş alternatif çözümleri tartışalım tribünler daha yakın olabilirmi portatif tribün vs bunları tartışalım stad dışı sosyal olanakları tartışalım
        Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ülke harbiden çok zengin,mafya ve şikecilere işlerinin daha nezih ortamlarda yapsınlar diye yeni stadlar yapılıyor.

Önünde saygi ile egiliyorum.
          Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sadece gördüğünüz size yakın olan kişilere saldırıyorsunuz

çünkü onlar burada

çünkü çok uzakta değil onlara laf söylemenin bir cezası yok

onları irite ederek mutlu olmaya çalışıyorsunuz

peki Trabzonsporun hakları yenirken

ülke kamuoyu ne yaptı

televizyonlar hergün fener mağduru oynarken bizim için ne yaptı

bu ülke için ne diyeceksiniz

milli duygular askerlik vatan gibi duygular için ne diyeceksiniz

onursal başkan ne yaptı

mhp chp ne yaptı ne söyledi onlar için ne söyliyeceksiniz

mesela mecliste 6222 değişmemesi için tek karşı çıkan bdp idi hakkını verecekmisiniz

ve sonra şike lobisi abd lobisinden güçlü diyen bbp başkanı nın hakkını vercekmisiniz

özellikle Erdal bey sizin ne düşündüğünüzü merak ediyorum

sakın lütfen kimse bana parti marti yaftası vurmasın
            benim için akp chp ve mhp nin hiç bir farkı yoktur. kendimce secimde tepki oyumu veriyorum. pdp nin hakkını vermemiz için sadece bir doğru ile olmuyor. o da şike davasında doğru davranmış olsada başka kulvarda yanlışlar yapıyor. şike olayı le devlet işini karıştırmayın diyenlere sözüm ise; onu bize değil devlet işlerini bırakıp spora burnun sokan siyasilere söylesinler. madem bu kadar önemsiz bir konu futbol niye karışıyorlar. .
            BİZE HERYER TRABZON!!!
            Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Arkadaşlar bizim stadyum da tıpkı galatasarayın ki gibi olacak. Kapalı, yani protokol dışındaki tüm tribünlerde localar için iki sıra ayrıldı. Ama bu ayrılma galatasarayınki gibi çok küçük bi platformla mı, yoksa konyadaki gibi küçük bi duvarla mı olacak orası belli değil. Ha galatasaraydan farkı, ayrılan tribün parça parça değil, yekpare, tıpkı aşağıda kalan tribün gibi olacak. Tribün çıkışları Gs gibi loca aralarından olacak.

Bir de malum bizim localar tüm tribünleri dönmüyor, bazı yerlerde ( rakip takım tribünün altı ve diğer köşe tribünler ) loca yok, bu bölgelerde ise böyle bi ayırma işlemi yok , şuanda tek çirkin görünebilecek nokta bu.

Yorum

• Yere batsın onların yapacağı stad....
                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• * BU Stad'ın Şike davasıyla ne alakası var diyen zihniyet yeniden ayrgılanma emri veren kişi yarın bu stadı suratına size stad yaptık kesin sesinizi diye, anlarsın ne alakası olduğunu. Ama pardon böyle olursa çok fena tepki verirsiniz dimi
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• 2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      aslında bu iş mahmut uslu rıdvan dilmen üçlüsü buluşmasında bitmişti
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• Bence stat olayında olayları biraz birbirine karıştırıyoruz. Diğerlerine stat yapan devlet futbolun lokomotifi olmuş TS için hayli hayli stat yapacak. Öyle ben sana stat yaptım diye de ahkam kesemez. Bence bu stat işinde en büyük sıkıntı Türk futbolunun temellerinden birisi olan TS'ye tepeden inme, emrivaki bir şekilde stat yapılıyor olması. Hatta bunun lütufmuş gibi sunulması. Adamlar sanki Sivas'a Kütahya'ya stat yapıyor. Böyle bir şey olamaz. Böyle bir saygısızlık olamaz.
                        "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Kardeslerim bende size katiliyorum ama ne olursunuz artik konuyu kapatalim surda bi hevesimiz vardi oda yeni stadyumuz cok guzel ilerliyo bunu tartisalim ..
                          arkadasa katiliyorum neden elalimin tribunleri sahaya 7,8 metre.mesafede bjk, eski. Vs..
                          ben bunakarsiyim sahsen sahayi biraz buyutebiliriz mesela ne dersiniz ?

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            * BU Stad'ın Şike davasıyla ne alakası var diyen zihniyet yeniden ayrgılanma emri veren kişi yarın bu stadı suratına size stad yaptık kesin sesinizi diye, anlarsın ne alakası olduğunu. Ama pardon böyle olursa çok fena tepki verirsiniz dimi
                            Stad yapılınca sesimizin kesileceğinimi düşünüyorsun. Yani biz köpekmiyizde at önüne kemiği sussun hesabı, bu nasıl bir düşünce yapısı arkadaş.

Yorum

• Öyle olanlarımız var. Net.
                              Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• Yeniden yargılanma emri veren kişinin tavrını 3 Temmuz 2011'den beri, hatta daha öncesinden de çok iyi biliyoruz. Tavır yeni değil yani.

Merak ediyorum; bu başlığı sürekli sabote etmeye çalışan şahıs şike mücadelesinde bu projeyi destekleyenlerden fazla ne yapmış acaba ?

Başbakanlık binası önünde kendini yakarak, ya da femenler gibi don atlet ortaya atlayarak tepki verdi de biz mi görmedik.
                                Özkan SÜMER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim