İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Benim teorim şöyle; Erdoğan Bayraktar TOKİ başkanıyken GS stadını yaptı. Stadı da Mete Arat çizdi. 2009 yerel seçimlerine girerken Erdoğan Bayraktar'ın seçime girerken bir kozu olmalıydı. Yeni, ilgi çekecek bir şey. Bu sebeple daha önceden GS stadında beraber çalıştığı Mete Arat'tan proje istedi. O da Bayraktar'a hazır elinde olan bu projeyi verdi. Projeye de kimse ses çıkarmayınca esas proje bu oldu. 40000 kişiye uyarlandı proje. Benim düşüncem bu.İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam projenin Mainz'a hazırlandığını bilmiyor ??horyanli
Yorum
-
Bir siyasetçiden de ancak bu beklenir biz şöyle şöyle stat istiyoruz yerine elinde stat projesi var mı demek ancak siyasetçinin yapacağı bir iş o yüzden doğru bir teoriye benziyor.İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim teorim şöyle; Erdoğan Bayraktar TOKİ başkanıyken GS stadını yaptı. Stadı da Mete Arat çizdi. 2009 yerel seçimlerine girerken Erdoğan Bayraktar'ın seçime girerken bir kozu olmalıydı. Yeni, ilgi çekecek bir şey. Bu sebeple daha önceden GS stadında beraber çalıştığı Mete Arat'tan proje istedi. O da Bayraktar'a hazır elinde olan bu projeyi verdi. Projeye de kimse ses çıkarmayınca esas proje bu oldu. 40000 kişiye uyarlandı proje. Benim düşüncem bu.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
kardesim bu teori degil sankiİlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim teorim şöyle; Erdoğan Bayraktar TOKİ başkanıyken GS stadını yaptı. Stadı da Mete Arat çizdi. 2009 yerel seçimlerine girerken Erdoğan Bayraktar'ın seçime girerken bir kozu olmalıydı. Yeni, ilgi çekecek bir şey. Bu sebeple daha önceden GS stadında beraber çalıştığı Mete Arat'tan proje istedi. O da Bayraktar'a hazır elinde olan bu projeyi verdi. Projeye de kimse ses çıkarmayınca esas proje bu oldu. 40000 kişiye uyarlandı proje. Benim düşüncem bu.
baya oldugu gibi yazdin gibime geliyor...
Yorum
-
Brezilyada yapilacak 46 bin kisilik stadyum...
http://www.stadionwelt.de/sw_stadien..._modell&id=157
Rusya Zenit takimin müthis projesi...Temeli felanda atildi...
Cok süper bence...
62 bin...400 milion euro maliyeti...
http://www.stadionwelt.de/sw_stadien...s_modell&id=67En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 20.02.2013, 21:11....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Stadin projesini cizen asp sirketine gönderdigim e postadan dün bir cevap geldi bana.
Bana bu isin artik kendilerinden gectigini söylediler ve su siteyi verdiler: emlakinsaat.com.tr
Artik konuyla onlar ilgilleniyorlarmis.
Ben hala taraftar olarak orda ki yetkili kisilere ulasip bir seyleri degistirebilecegimizi düsünüyorum. Hatta düsünmekte öte baski ile projeyi degistirebilecegimize inaniyorum. UEFA ve FIFA'yi bile yola getirdik neredeyse.
Ama bundan önce acilen buradan bir kac günlügüne anket düzenleyip stadi begenip begenmedigimizin kararini vermeyiliyz.
Son 200 sayfayi takip eden biri olarak hala bu konuda anlasamadigimizi görüyorum. Sürekli birbirimizle dalasmak yerine son kararimizi vermemiz gerektigini düsünüyorum.En son ibrahim tarafından düzenlendi; 20.02.2013, 21:11.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadin projesini cizen asp sirketine gönderdigim e postadan dün bir cevap geldi bana.
Bana bu isin artik kendilerinden gectigini söylediler ve su siteyi verdiler: emlakinsaat.com.tr
.
TRABZON AKYAZI SPOR ve KÜLTÜR KOMPLEKSI
Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Kompleksinin inşaat öncesi, inşaat sırası ve inşaat sonrası danışmanlık (proje + müşavirlik) hizmetleri işi EPP tarafından gerçekleştirilmektedir.
Proje kapsamında inşası gerçekleştirilecek tesisler;
• Tam donanımlı, FIFA/UEFA yönetmelik ve kriterlerine uygun olacak şekilde projelendirilen ve 170.000 m² alan üzerine kurulacak 40.000 seyirci kapasiteli stadyum
• 14.400 m² alan üzerine kurulacak 3.000 kişilik kapalı spor salonu
• 5.000 m² alan üzerine kurulacak kamp eğitim merkezi
• 2.000 m² alan üzerine kurulacak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Hizmet Binası,
• Çim yüzeyli futbol sahaları
• Açık voleybol, basketbol ve tenis sahaları
• Otel
• Fuar alanı
• Sosyal tesisler...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İhale yapildi. Artik degismez.İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadin projesini cizen asp sirketine gönderdigim e postadan dün bir cevap geldi bana.
Ben hala taraftar olarak orda ki yetkili kisilere ulasip bir seyleri degistirebilecegimizi düsünüyorum. Hatta düsünmekte öte baski ile projeyi degistirebilecegimize inaniyorum. UEFA ve FIFA'yi bile yola getirdik neredeyse.
Ama bundan önce acilen buradan bir kac günlügüne anket düzenleyip stadi begenip begenmedigimizin kararini vermeyiliyz.
Son 200 sayfayi takip eden biri olarak hala bu konuda anlasamadigimizi görüyorum. Sürekli birbirimizle dalasmak yerine son kararimizi vermemiz gerektigini düsünüyorum.horyanli
Yorum
-
Ön yeterlilik ihalesi yapildi. Ayni masrafta yeni bir stad projesi cizmemelerinde herhangi bir neden yok.İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİhale yapildi. Artik degismez.
En azindan taraftarla anlasma yoluna giderek ufak tefek begenilmeyen detaylarini degistirebilirler..Milli Takımım TRABZONSPOR
Yorum
-
Birincisi zor ikincisi belkiİlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖn yeterlilik ihalesi yapildi. Ayni masrafta yeni bir stad projesi cizmemelerinde herhangi bir neden yok.
En azindan taraftarla anlasma yoluna giderek ufak tefek begenilmeyen detaylarini degistirebilirler..
Yorum
-
Hic bir sey yapmadikki. Yapacagiz dediler, tamam dedik, sustuk. Bir karar aldilar, kendi icimizde bagirdik, cagirdik cagirdik, tamam alisiriz dedik, sustuk.İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaç aydır sesimizi duymayan bundan sonramı duyacak dolguyu deniz almadığı sürece o proje yapılacak.Bu camiadan bu kadar oluyor bir bursa kadar olamadık.Milli Takımım TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum