Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bizim şansızlığımız arenayı mete aratın yapmasıydı.e.b o zaman toki başkanı olduğu için bu mimarla çok görüşmüştür bize bir stat projesi lazım demiştir oda elinde olan bu projeyi vermiştir olay bu kadar basit.
    aynen öyle. benim teorimde böyle.
    horyanli

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Adam projenin Mainz'a hazırlandığını bilmiyor ??
      Benim teorim şöyle; Erdoğan Bayraktar TOKİ başkanıyken GS stadını yaptı. Stadı da Mete Arat çizdi. 2009 yerel seçimlerine girerken Erdoğan Bayraktar'ın seçime girerken bir kozu olmalıydı. Yeni, ilgi çekecek bir şey. Bu sebeple daha önceden GS stadında beraber çalıştığı Mete Arat'tan proje istedi. O da Bayraktar'a hazır elinde olan bu projeyi verdi. Projeye de kimse ses çıkarmayınca esas proje bu oldu. 40000 kişiye uyarlandı proje. Benim düşüncem bu.
      horyanli

Yorum

• İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Benim teorim şöyle; Erdoğan Bayraktar TOKİ başkanıyken GS stadını yaptı. Stadı da Mete Arat çizdi. 2009 yerel seçimlerine girerken Erdoğan Bayraktar'ın seçime girerken bir kozu olmalıydı. Yeni, ilgi çekecek bir şey. Bu sebeple daha önceden GS stadında beraber çalıştığı Mete Arat'tan proje istedi. O da Bayraktar'a hazır elinde olan bu projeyi verdi. Projeye de kimse ses çıkarmayınca esas proje bu oldu. 40000 kişiye uyarlandı proje. Benim düşüncem bu.
        Bir siyasetçiden de ancak bu beklenir biz şöyle şöyle stat istiyoruz yerine elinde stat projesi var mı demek ancak siyasetçinin yapacağı bir iş o yüzden doğru bir teoriye benziyor.
        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

kardesim bu teori degil sanki

baya oldugu gibi yazdin gibime geliyor...

Yorum

• kopenhag veya boavista stadları gibi olabilirdi.

boavista özellikle tam bizlikti.
            "Birinin seni dinlemesini istiyorsan omzuna dokunuvermek yeterli değil artık, balyozla vurman gerek, o zaman seni pür dikkat dinlerler." - John Doe - Se7en

Yorum

• Brezilyada yapilacak 46 bin kisilik stadyum...

http://www.stadionwelt.de/sw_stadien..._modell&id=157

Rusya Zenit takimin müthis projesi...Temeli felanda atildi...
              Cok süper bence...

62 bin...400 milion euro maliyeti...

http://www.stadionwelt.de/sw_stadien...s_modell&id=67
              En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 20.02.2013, 21:11.
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Stadin projesini cizen asp sirketine gönderdigim e postadan dün bir cevap geldi bana.

Bana bu isin artik kendilerinden gectigini söylediler ve su siteyi verdiler: emlakinsaat.com.tr

Artik konuyla onlar ilgilleniyorlarmis.

Ben hala taraftar olarak orda ki yetkili kisilere ulasip bir seyleri degistirebilecegimizi düsünüyorum. Hatta düsünmekte öte baski ile projeyi degistirebilecegimize inaniyorum. UEFA ve FIFA'yi bile yola getirdik neredeyse.

Ama bundan önce acilen buradan bir kac günlügüne anket düzenleyip stadi begenip begenmedigimizin kararini vermeyiliyz.

Son 200 sayfayi takip eden biri olarak hala bu konuda anlasamadigimizi görüyorum. Sürekli birbirimizle dalasmak yerine son kararimizi vermemiz gerektigini düsünüyorum.
                En son ibrahim tarafından düzenlendi; 20.02.2013, 21:11.
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Stadin projesini cizen asp sirketine gönderdigim e postadan dün bir cevap geldi bana.

Bana bu isin artik kendilerinden gectigini söylediler ve su siteyi verdiler: emlakinsaat.com.tr

.

TRABZON AKYAZI SPOR ve KÜLTÜR KOMPLEKSI

Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Kompleksinin inşaat öncesi, inşaat sırası ve inşaat sonrası danışmanlık (proje + müşavirlik) hizmetleri işi EPP tarafından gerçekleştirilmektedir.

Proje kapsamında inşası gerçekleştirilecek tesisler;

• Tam donanımlı, FIFA/UEFA yönetmelik ve kriterlerine uygun olacak şekilde projelendirilen ve 170.000 m² alan üzerine kurulacak 40.000 seyirci kapasiteli stadyum
                  • 14.400 m² alan üzerine kurulacak 3.000 kişilik kapalı spor salonu
                  • 5.000 m² alan üzerine kurulacak kamp eğitim merkezi
                  • 2.000 m² alan üzerine kurulacak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Hizmet Binası,
                  • Çim yüzeyli futbol sahaları
                  • Açık voleybol, basketbol ve tenis sahaları
                  • Otel
                  • Fuar alanı
                  • Sosyal tesisler
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Stadin projesini cizen asp sirketine gönderdigim e postadan dün bir cevap geldi bana.

Ben hala taraftar olarak orda ki yetkili kisilere ulasip bir seyleri degistirebilecegimizi düsünüyorum. Hatta düsünmekte öte baski ile projeyi degistirebilecegimize inaniyorum. UEFA ve FIFA'yi bile yola getirdik neredeyse.

Ama bundan önce acilen buradan bir kac günlügüne anket düzenleyip stadi begenip begenmedigimizin kararini vermeyiliyz.

Son 200 sayfayi takip eden biri olarak hala bu konuda anlasamadigimizi görüyorum. Sürekli birbirimizle dalasmak yerine son kararimizi vermemiz gerektigini düsünüyorum.
                    İhale yapildi. Artik degismez.
                    horyanli

Yorum

• Kaç aydır sesimizi duymayan bundan sonramı duyacak dolguyu deniz almadığı sürece o proje yapılacak.Bu camiadan bu kadar oluyor bir bursa kadar olamadık.

Yorum

İhale yapildi. Artik degismez.
                        Ön yeterlilik ihalesi yapildi. Ayni masrafta yeni bir stad projesi cizmemelerinde herhangi bir neden yok.

En azindan taraftarla anlasma yoluna giderek ufak tefek begenilmeyen detaylarini degistirebilirler..

Yorum

Ön yeterlilik ihalesi yapildi. Ayni masrafta yeni bir stad projesi cizmemelerinde herhangi bir neden yok.

En azindan taraftarla anlasma yoluna giderek ufak tefek begenilmeyen detaylarini degistirebilirler..
                          Birincisi zor ikincisi belki

Yorum

• İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kaç aydır sesimizi duymayan bundan sonramı duyacak dolguyu deniz almadığı sürece o proje yapılacak.Bu camiadan bu kadar oluyor bir bursa kadar olamadık.
                            Hic bir sey yapmadikki. Yapacagiz dediler, tamam dedik, sustuk. Bir karar aldilar, kendi icimizde bagirdik, cagirdik cagirdik, tamam alisiriz dedik, sustuk.

Yorum

• Yapılan ihale sadece yeterlilik ihalesi,yani degistirebilecegimiz seyler var!!!!Ama inanın hiç kimse,buna TOKİ de dahil ne yapacaklarını bilmiyorlar)

Yorum

• Şikecilerle olan maçtan önce yemek yenmiş bmn üyelerince onların yarısı kulübe gidip derdimizi anlatsa yeterdi bu zor olmasa gerek.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim