Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• stadın temeline ahlaksızlık şerefsizlik namussuzluk bulaşmıştır....

bu staddan trabzonspor taraftarına bundan gayri fayda gelmez....

kurban olsunlar avni akere...
    Kazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu ülke hala Karadenizin inadına küçük gözlerle bakıyor, Hatta karadenizli olmayıp Trabzonspor ile bu inadı damarlarına çekmişlerin de dünyasını bilmiyorum. Halbuki, tv'lerde de o kadar çıkıyoruz, yol istemedik, tepeden tepeye tereferik yapıp, kendi elektiriğimizi ürettik, mısır sadece haşlamayıp sırtımızda değirmende öğüttük, onların parası ve parayla satın alacağı çok şeyi olabilir, ancak bizim inadımızı ve amacımızı hiç anlamamışlar biz Adalet istiyoruz.

bu arada deniz kenarında o güzel stadı ve yanındaki sahaları o şekilde düşünen süper zekalara fırsatı olan şu soruyu sorsun, deniz suyu o çimlere ne yapar....
      deniz suyu çimleri yakar bitirirde bu stadta bizi bitiricek artık bu nesil bu stada gidicek pardon sirk çadırına 50-60 yıl sonra bir stad daha yapılır tabi biz görmeyiz inşallah bu sefer güzel bir stad yaparlar 2073 de doğanlar için artık anlaşıldı bizim nesil kahır çekmeye gelmiş

Yorum

• Ne gerek vardı bu işlere ki

rantmı. yıksaydılar avni akari yapsaydılar bursanın stadının aynısını ne mükemmel olurdu hayat bizim için ama olmaz bizim nesil çekicek kahrı arkadaş hiçbişeyde istediğimiz gibi olmayacak

Yorum

• Ana sayfadan bu konu haber yapılmış. BMN farkı.
          Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• bu yazıyı yazdıktan sonra

İlk olarak vampir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ok toplanıp kulüp binasına gidip protesto edicez diyen ben yazayım cevabını çıkmaz burda sadece stadla dalga geçmeler bakanın lafıyla dalga geçip gülmeler biz bu stadı istemeyiz demeler(ama icraat yok) bunlar var işte neyse muhabbet olsun bizim gibi taraftara bu çadır yakışır zaten
            bu yazıyı yazdıktan sonra foruma girenlerde yok oldu kızmayın beyler gerçekler acıtır ok geyik muhabbeti olsun ama ben kaybolanların hepsini um

Yorum

• Ben bu haberi alkışlarım işte
              En son özgür6161 tarafından düzenlendi; 13.02.2013, 23:52.

Yorum

• trabzonspor bu statla hiçbiyere varamaz şuandaki avni akerin yer olarak zaten yanına bile yanaşamaz şehir dışına almalarının sebebi tsyi halktan dahada ötekileştirmekmi soğutmakmı ? şerefsiz herif gsye fb ye bjkye yapılan projeyle bu projenin uzaktan yakından ne alakası var ? bu nedir ya kim kıskanır şu trabzonn stadını ?? BEN DEMİŞTİM DEMEK İSTEMİYORUM AMA o eski projedeki stadın yan gelirleriyle şu 2 tane çim saha atmışlar kenarlarına birmi soruyorum ? proje dahada basitleştirilerek sunulmuş. daha kimbilir neler çıkıcak bunun altından yapan yaptı yine yapacanı biz afkuralım burda

Yorum

• İlk olarak vampir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu yazıyı yazdıktan sonra foruma girenlerde yok oldu kızmayın beyler gerçekler acıtır ok geyik muhabbeti olsun ama ben kaybolanların hepsini um
                  Aynı fikirdeyim geçen haftalardan haydi bmn illerden bir otobüs organizasyonu ile Trabzona akalım teklifim vardı, her ilden bir otobüs veya 50 kişi gitsek baskın var diye ordu çağırırlar.

Artık bir kerede kendi kulübümüzün kapısına dayanma zamanı geliyor. Kırmaya dökmeye değil, bizleri anlamaları için iyilik için gitme zamanı. Trabzonspor sadece taraftarların bu nasıl ıspatlanıyor..

O maketi görmez olaydım öteki resimleri bir halta benziyordu bari. bu ne rezillik sanki tatlı su kenarında ki tatil yeri olarak tasarlanmış, kulüp bu proje'yi onaylayarak çıkacak hasarlar yüzünden yılda çok büyük zararlarla karşılacaktır, milyonlarca tl sadece stadı, çimleri etrafı korumaya gidecek, çirkinliği de cabası.

Yorum

• Valla dostum

İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    trabzonspor bu statla hiçbiyere varamaz şuandaki avni akerin yer olarak zaten yanına bile yanaşamaz şehir dışına almalarının sebebi tsyi halktan dahada ötekileştirmekmi soğutmakmı ? şerefsiz herif gsye fb ye bjkye yapılan projeyle bu projenin uzaktan yakından ne alakası var ? bu nedir ya kim kıskanır şu trabzonn stadını ?? BEN DEMİŞTİM DEMEK İSTEMİYORUM AMA o eski projedeki stadın yan gelirleriyle şu 2 tane çim saha atmışlar kenarlarına birmi soruyorum ? proje dahada basitleştirilerek sunulmuş. daha kimbilir neler çıkıcak bunun altından yapan yaptı yine yapacanı biz afkuralım burda
                    VALLA renkdaş bize müstehak bu sayfa ve geriye doğru 3-4 syafada yazdıklarımı okursan bunlar normal biz sirk çadırını hakediyoruz

Yorum

• Spiker: S
                      Bakn: B

S: Sayın bakanım bu stat konusunda taraftarlar Mainz'ın kopya,çalıntı projesi olduğunu söylüyorlar,siz ne dersiniz bu konuda?

B: Neyyyyyyyyyyy Mainz mi?Mainz da neduuuuuu????

S: Almanya'da bir futbol takımı sayın bakanım.

S: Sayın bakanım öyle sanıyorum ki Trabzon halkı,Trabzonsporlular bu şike konusunda sonuçlanmadan,haklarını almadan hiçbir konuda kendilerini iyi bir pozisyonda görmeyecekler.

B: Biz o davayı geride bıraktık Trabzonlular olarak.Bizim için o konu bir MAZİ oldu artık.

S: Sayın bakanım Trabzonlular kızmasın size şimdi?

B: Hahaha yok biz kendi aramızda hallederiz onu stat konusunda bakın çok ince eleyip dokuyoruz Galatasaray kulubünün çektiği sıkıntıları çekmesinler diye ve ön yeterlilik ihalesi yapıyoruz şimdi yarın.Trabzon halkı bana kızmaz biz kendi aramızda hallederiz herşeyi...

Yorum sizin...

Padişahım çok yaşaa!!!!

Bu arada sevgili bakanımız locaların arttıralabileceğini yani o tribünün komple loca olabileceğini söyledi.
                      En son özgür6161 tarafından düzenlendi; 14.02.2013, 00:00.

Yorum

• İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Spiker: S
                        Bakn: B

S: Sayın bakanım bu stat konusunda taraftarlar Mainz'ın kopya,çalıntı projesi olduğunu söylüyorlar,siz ne dersiniz bu konuda?

B: Neyyyyyyyyyyy Mainz mi?Mainz da neduuuuuu????

S: Almanya'da bir futbol takımı sayın bakanım.

S: Sayın bakanım öyle sanıyorum ki Trabzon halkı,Trabzonsporlular bu şike konusunda sonuçlanmadan,haklarını almadan hiçbir konuda kendilerini iyi bir pozisyonda görmeyecekler.

B: Biz o davayı geride bıraktık Trabzonlular olarak.Bizim için o konu bir MAZİ oldu artık.

S: Sayın bakanım Trabzonlular kızmasın size şimdi?

B: Hahaha yok biz kendi aramızda hallederiz onu stat konusunda bakın çok ince eleyip dokuyoruz Galatasaray kulubünün çektiği sıkıntıları çekmesinler diye ve ön yeterlilik ihalesi yapıyoruz şimdi yarın.Trabzon halkı bana kızmaz biz kendi aramızda hallederiz herşeyi...

Yorum sizin...

Padişahım çok yaşaa!!!!

Bu arada sevgili bakanımız locaların arttıralabileceğini yani o tribünün komple loca olabileceğini söyledi.
                        Bu adam patavatsız ne dediğini bilmeyen söylediği sözlerin nereye gideceğini hesaplamaktan aciz bir beyine sahip gerçi beyin konusunda biraz şüpheliyim.
                        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Bu adaminda bunu bakan yapaninda allah belasini versin.Ulan bunlar o kadar adilestiki,menfaatleri ugruna, oy ugruna her seylerini ona buna peskes cekmekten kacinmazlar.Lanet olsun lan sizin gibi yaratiklara ve sizi alkislayanlara,oy verenlere.
                          iho istifa.

Yorum

• Bu salakoyu oynayan degerli bakanimiz daha once Ince ayar yaparken pot kirmisti

Artik sahibinin dusuncesine gore havliyor

Cok mu agir oldu ya , pardon

Sike sureci sadece aziz yildirimin psikolojisini bozmadi,

Bize de anlayis gostersin buyuklerimiz!

Baskanin ve yonetimin tavri sanki bu stadi sahiplenmeyen ,bu kulvari siyasete birakiyoruz tavri

talimat geregi gibi duruyor

iyi de biz 50 yil daha mi beklicez isteklerimize gore bir stad icin

cok zor degil bu proje de bazi mudahaleler ile duzelebilir

Bence vazgecmemeliyiz , mucadeleye devam

Yorum

• İnşallah elektrikler kesilmez de kaydederim videoyu tabi sinirlenip televizyonu parçalamazsam.

Yorum

• Trabzonspor bu bakan sefiline yarin resmi siteden cevap vermezse onlarinda allah belasini versin.
                                iho istifa.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim