hep asparagas !!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Yarın akşam Trabzon'a gidiyorum. Eğer dolgu alanı akşam saatinde ışıklı oluyorsa bir video çekmek var aklımda.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
bakan bayraktarın trabzon mega projesi hazırmış...beşirliden ganitaya kadar dolgu yapılması planlanıyormuş. hatta imarı bile hazırmış.ama bu mega projeden önce akyazı statınını 2014 e kadar yetiştirmeyi istiyorlarmış enterasan..
Yorum
-
yalniz degilsinİlk olarak TunahaN Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn az 10 senesi var
biz Vatan hainiyiz ya milletin işine gelmiyor bizim stad yapmamız.
Yorum
-
Şehri iyice denizden uzaklaştıracaklar anlaşılan. Değirmendere ve Çömlekçi'deki kentsel dönüşümleri doğru buluyorum ama. Bu iki yer Trabzon'un görünümünü zedeliyor.İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebakan bayraktarın trabzon mega projesi hazırmış...beşirliden ganitaya kadar dolgu yapılması planlanıyormuş. hatta imarı bile hazırmış.ama bu mega projeden önce akyazı statınını 2014 e kadar yetiştirmeyi istiyorlarmış enterasan..
http://www.takaonline.com/bakanin-cilgin-projesi.html''Bir gün herkes ön libero olacak.''
#Ziya Doğan
Yorum
-
İş makinelerinin ışığından başka bir ışık yok.İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarın akşam Trabzon'a gidiyorum. Eğer dolgu alanı akşam saatinde ışıklı oluyorsa bir video çekmek var aklımda.
Bir de Ay ışığı var tabii.
Yorum
-
Şu projenin fotoğrafını çekebilecek olan var mı , dolgunun yüzde kaçının dolduğunu ancak o zaman anlarızİlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Arkadaşlar Şu resmi Autocad'de dolgu alanın sadece içinin toplam alanını buldum.
Sonra boşlukların alanını buldum topladım, toplam alanı boşluk alanına oranladım.
Yüzde 50.77 gibi rakam çıktı ama bu rakamın hata payı yüksek sadece bilgi vermesi açısından böyle bir işlem yaptım.
Yani dolgunun yarısı bitmiş diyebiliriz.
Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
Bişe da çekemedum zatenİlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİş makinelerinin ışığından başka bir ışık yok.
Bir de Ay ışığı var tabii.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum