İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
yaşın 17,yorumun 47...seni tebrik ediyorum...maalesef aynen öyle...ne mutlu bana ki hiçbir siyasi parti ve görüşe angaje olmadım...trabzonspora hatalı yaklaşımlar ya da ihmaller yapılmış olabilir ama adam bu projeyi yapacaz diyor...geciktiği hususu okey ama türkiyede her alanda herşey gecikiyor...birde bu proje öyle ha deyince olacak bişey değil...azıcık yapıcı olalım..ayrıca bunlar burayı yaparsa oy felan devşirmez korkmayalım....toplumumuz bilinçlidir merak etmeyin,kimin niyeti kötüyse onu bilir...oy zamanı kendisine yanlış yapana tokadı vurmayı iyi bilir...saygılar
-
Nuri başkan öyle bir proje attı ki ortaya, işin içinden çıkabilene aşkolsun.
Sanırım TFF seçimlerinde yapılan türlü entrikalardan sonra "alın size proje, bunu da çözün" dedi...
Severim Nuri Albayrak'ı.
TFF seçimlerindeki duruşu çok sağlamdı... Zira Hacıosmanoğlununda.
Eyvallahı olmadı adamın...
Doğruya doğru.
Ama başkanlık onun işi değildi
Şaka gibiydi çoğu kez...
Ama acaip derece de bizden di.
(Nerden geldiyse aklıma, başlığa siyaset bulaştıracam diye acaip derecede tırsarak katkı veriyorum)
Yorum
-
Böyle bir mantık olabilir mi stadı yapan elbette övünecek.İlk olarak eraytaskin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir ömür stadınızı biz yaptık diyecek herşeyde olduğu gibi yapmasın yeter bize avni akerHayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
- Stadyum is-ti-yo-ruz masal dinlemek is-te-mi-yo-ruz
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
40 bin rakamı hem şimdi için hem ilerisi için idealdir. daha fazlası zorlama olur.
hatta gerektiğinde büyültülebilecek 35bin kişilik stad bana göre en ideali.
50 yıl sonra 40bin rakamı az gelecek diye 20-30 yıl boş tribünlere oynamanın mantığı yok.Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
-ismail-
Yorum
-
Yürütmenin en başındaki istesin, 3.5 ayda çıkan izin 3.5 dk da bir telefonla çıkar. O eziyet halka.İlk olarak Onur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sözlere hak vermemek elde değil. Neden mi?
4 katlı bir binanın ruhsatını almak 4,5 Ay
Yapımı 3,5 Ay
İskanını almak 3 Ay
Elektrik, su ve telefon işlemleri diğerlerine nazaran çok daha hızlı. Çünkü ÖZEL!
Özel sektör ile devletin arasındaki fark da burada zaten. Stadın yapım aşaması en kolay aşama.
Bir şekilde bu bürokratik işlemlerin hızlandırılması lazım. Kaç trilyonluk bir proje olduğu ortada. Kolay değil.
Hele bir kaç "Bizim evin yolunu yapın" der gibi "Denizi doldurun, stad yapın" eleştirisi var. Entresan...
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Bazı arkadaşlar stad yapmak öyle kolay mı ? diyerek geçen sürenin normal olduğu yolunda ahkam kesmişler.
İstanbul'a ve diğer şehirlerde yapılan yapılmış olan stadlara ve yapılış yöntemlerine bakınca sadece şunu söylemek istiyorum,
Komiksiniz..
Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
O Kadir Has ki, raylı sistemle ulaşımı stadla beraber bitmişti. Anlayana, görmek isteyene...İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadir Has'ı bir inşaat halinde bir de hazır halinde gördük. Oldukça çabuk bitti.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Yani neden sözü başbakan veriyor onu anlamadım bu ülkenin spor bakanı yokmu herşey başbakanın sırtında sayın Recep Bey'ede yazık.
Stad olucak Recep Bey ,yol yapılacak Recep Bey o zaman spor bakanı ne iş ile uğraşır ne yapar?
Bütçesimi yok ,ödeneğimi yok Allah'a şükür herşey var memleketimde ama herşeyde başbakana yaptırtılmaz stad yapılacak başbakan uğraşıyor ,yol yapılcak başbakan uğraşıyor hastahane yapılcak başbakan uğraşıyor adamada yazık .Olayın öteki yüzü ya başbakan'a sorulmadan çivi çakılmıyor bu ülkede yada yöneticilerimizde biraz pasiflik var.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum