Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eyvah .

Doğan Medyası değil mi al birini vur ötekine.

Aman Sedat abi ne yaptın sen

Biz burda birliği sağlamaya çalışıyoruz.
    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Fanatik işte vatan haini bunlar

Adam yapacağım diyor daha ne desin

Yapacağım demesi bile yeter

Stad olsun olmasın ne önemi var

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eyvah .

Doğan Medyası değil mi al birini vur ötekine.

Aman Sedat abi ne yaptın sen

Biz burda birliği sağlamaya çalışıyoruz.
        - Valla ben yapmadım fanatik yapmış

- Şimdi diyecemki Meydanda tarih verilirken tesislerde neden bu konudan bahsedilmez diyeceğim geliyor ama vazgeçtim demiyorum...
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          - Valla ben yapmadım fanatik yapmış

- Şimdi diyecemki Meydanda tarih verilirken tesislerde neden bu konudan bahsedilmez diyeceğim geliyor ama vazgeçtim demiyorum...
          Siyaset yapıyorsun ayıp oluyor

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Siyaset yapıyorsun ayıp oluyor
            - Yandaş taraftarmı oldum yani şimdi ben
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• 2 sene sonra görüşmek üzere

Sedat abi ortalığı karıştırma
              Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

Ne olduğunu bilmem

Birazdan düşerler yavaş yavaş

Ülkeye yapılan hizmetlerden bahsederler

Sen Trabzonspor,stad desen bile önemli değil

O saatten sonra muhalefet partilisin

Tek amacın iktidara yüklenmek

Hatta darbeci olduğunu bile iddia ederler

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

2 sene sonra görüşmek üzere

Sedat abi ortalığı karıştırma
                  - 22 sene olmasın sakın

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ne olduğunu bilmem

Birazdan düşerler yavaş yavaş

Ülkeye yapılan hizmetlerden bahsederler

Sen Trabzonspor,stad desen bile önemli değil

O saatten sonra muhalefet partilisin

Tek amacın iktidara yüklenmek

Hatta darbeci olduğunu bile iddia ederler
                    - Diyelimki muahalefetim ..

- Ne yapayım şimdi peki Trabzonsporumu bırakayım beyefendiler rahatsız oluyor diye...

- Yanlışıda söylemeyelimmi...

- Bence yine bu forumda az bile söyleniyor daha 2016 yı unutmadık kimse anlatmasın bana...

- Aslında daha çok şey söylerimde artık tartışmaktan yoruldum .

Yorum

Benim Oy hakkim bile yok. Muhalefet partinin(Hangi Muhalefetse artik) Hizmetkari bile oldum
                      Trabzonspor
                      FC Barcelona MSV Duisburg
                      Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Benim Oy hakkim bile yok. Muhalefet partinin(Hangi Muhalefetse artik) Hizmetkari bile oldum
                        - Burda yazan vatandaşlardan biri yönetimi savunmamı "Solcu " Olmama bağlamıştı dur bakalım daha ne olucaz

Yorum

• Akyazı projesine bu senenin bütçesinden pay ayrıldığını hiç sanmıyorum..Gelecek yılın bütçeside orta vadeli programın geçen ay açıklanmasıyla resmen başlamış bulunmaktadır.. Önümüzdeki 6 aylık süreçte bütçe kesinleştirilecek..Başbakanında talimat verdim demesi gelecek senin bütçesinin içinde akyazının payının olacağının işaretcisidir..Ama bu pay ne kadar olur bilinmez..Burda önemli olan akyazının bütçeye alınmasıdır,bütçeye alındıktan sonra elbette proje hayata geçirilecektir..Fakat tamamlanması ne zaman olur orası bilinmez..Başbakan dozerler başladıktan sonra 2 yıl diyor ama ben açıkcası pek ümitli değilim 2 yıldan..

Burda görev Trabzonlu bürokratlara ve siyasilere düşmekte, onlar ne kadar bu konu hakkında etkin olursa yapım süreside o kadar aşağıya gelir..Anladığım kadarıyla akyazı tok inin bütcesinden ayrılacak payla yapılacak..Bu anlamda toki başkanının Trabzonlu oluşu bizim açımızda büyük bir avantaj yaratabilir..Belki süreci dahada kısaltır..

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şu forumu chat yapar gibi kullanıyorsunuz ya ayar oluyorum. Gereksiz atışmalar, gereksiz gerilimler. Ne statmış yapılsa bir dert yapılmasa başka bir dert. Yapılan yorumlarda herkes bal gibi siyaset yapıyor, bazı arkadaşlar stat projesinin gecikmesi nedeniyle eleştiri yapayım derken farklı yoldan eleştiriyor, diğer taraftan diğer arkadaşlar bu eleştirilere (saldırı demek daha doğru aslında) cevap vermek için uğraşıyor. Ya kardeşim gece gece kafanız mı güzel, stat gecikse de gecikmesede yapılmasını istiyor musunuz istemiyor musunuz. Başbakan 3-4 sene önce de stat sözü verdi diye kaçınız ona oy verdiniz kimse vermediğine göre az çok siyaseti biliyorsunuz demektir Gecikmenin nedenleri var, bana göre de geçerli nedenlerdir. İşiniz devlete kaldıysa bu gecikmeler normal hangi ülükede yaşdınız şimdiye kadar. Söz veripta zamanında yapılan hangi icraatı gördünüz. Hayatınızda annenin babanız size verdiği sözlerin hepsini zamanında mı yerine getirdi. Başlık öyle bir haldeki yazık valla, iyice kafayı yemişsiniz ha pardon kafabız güzeldi zaten ) İyi geceler herkese..
                            Bu sözlere hak vermemek elde değil. Neden mi?

4 katlı bir binanın ruhsatını almak 4,5 Ay
                            Yapımı 3,5 Ay
                            İskanını almak 3 Ay

Elektrik, su ve telefon işlemleri diğerlerine nazaran çok daha hızlı. Çünkü ÖZEL!

Özel sektör ile devletin arasındaki fark da burada zaten. Stadın yapım aşaması en kolay aşama.

Bir şekilde bu bürokratik işlemlerin hızlandırılması lazım. Kaç trilyonluk bir proje olduğu ortada. Kolay değil.

Hele bir kaç "Bizim evin yolunu yapın" der gibi "Denizi doldurun, stad yapın" eleştirisi var. Entresan...
                            FxY

Yorum

• İlk olarak Onur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu sözlere hak vermemek elde değil. Neden mi?

4 katlı bir binanın ruhsatını almak 4,5 Ay
                              Yapımı 3,5 Ay
                              İskanını almak 3 Ay

Elektrik, su ve telefon işlemleri diğerlerine nazaran çok daha hızlı. Çünkü ÖZEL!

Özel sektör ile devletin arasındaki fark da burada zaten. Stadın yapım aşaması en kolay aşama.

Bir şekilde bu bürokratik işlemlerin hızlandırılması lazım. Kaç trilyonluk bir proje olduğu ortada. Kolay değil.

Hele bir kaç "Bizim evin yolunu yapın" der gibi "Denizi doldurun, stad yapın" eleştirisi var. Entresan...
                              - O izinleri almak sana , bana zor ..Emri verende Belediye başkanı değil...

- Madem denizi doldurup stad yapmak bu kadar zahmetli , neden her iki dakikada bir söz veriliyor ..

Yorum

• hangi yıla tekabul eden 2 yıl sonra acaba diye sormam lazım . 2005te de bas bas bağırmadılar mı 2-3 sene sonra bitecek diye . yanılıyor muyum ?
                                Zuğaşi Berepe
                                Çoban Express

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim