ilk önce sampiyon olup taraftarin gazi alinmali... ondan sonra yavas yavas bile yapsalar bu taraftar daha rahat bakar olaylara
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
bu stad projesi filmi belkide dünyanın en uzun süren dizisi olur...tam proje aşamasında kötü adam devreye girer,tam temel atılacağı gün esas oğlanı kötü kız ayartır vs.vs....senaryo güzel böyle devam.....''Cümleler doğrudur sen doğru isen, Doğruluk bulunmaz sen eğri isen. ''
İoniYorum
-
Bence de 3-4 bin bölümlük "Bizim Evin Halleri'ni" geride birakabiliriz
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
Şahsen ben bu stadlardan en çok Porto'nun stadını beğendim. Görsel açıdan mükemmel bir stad. Stadın inşasında estetiğe çok önem verilmiş. Staddaki ambiansın da oldukça iyi olduğunu düşünüyorum. Trabzonsporumuza yakışır. Diğer iki stad Porto'nun stadına nispetle görüntü açısından iyi değiller. Yeni stadımızın yapımında örnek alınacak başka bir stad olacaksa bu Porto'nun stadı olmalı diye düşünüyorum...Yorum
-

Estádio do Dragão (Ejder Stadı) Portekiz Porto'da bulunan futbol stadyumudur. FC Porto tarafından kullanılan stad 50,476 kişiliktir.
Stad 2004 Avrupa Futbol Şampiyonası için 2003 yılında tamamlanmış, aynı zamanda FC Porto kulübünün eski stadının yerine geçmiştir. Mimar Manuel Salgado tarafından projelendirilmiş ve Grupo Amorim şirketi tarafından €97,755,318 maliyetle yapılmıştır. Bu miktarı karşılamak için stadın bölümlerine çeşitli sponsorların isimleri verilmiştir.
Stadın adı, FC Porto kulübünün simgesi olan erderhadan gelmektedir. Açılış maçında FC Porto ve FC Barcelona karşılaşmıştır. Spor faaliyetleri dışında da konser ve diğer sosyal etkinlikler de yapılabilmektedir.coolman COLMAN....Yorum
-
bence porto nun stadi degil digerleri yapilsin..cunki ustleri komple kapalii digerlerinin...sahanin zemini etkilenmez her havada...yapilmisken ustu komple kapali stad yapilsin bencetut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61Yorum
-
başlığı uzun zamandır takip etmiyorum ne güzel şeyller ıolmuş haberim yok çok heyecanlandım
bu stadlardan biri yapılsın sadece ben olsam bile rakibi baskı altına alırım ne akustik olur o stadlardaYorum
-
porto tarzinda yapilsa bile stadin üstü yine kapanacak ....üstü kapanan stat olacak yani...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
shcebi arkadasim gördügün gibi tarihini yazdim ve öylede devam ediyor yani 40 tane degesik bisi yazmadim ben..
-------02/29/08, 19:22 tarih...
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Ne k40-50 bini ya yakLasık 35 bin dioLar sen brs sasırdın gaLiba ayriyetten üstünün kapaLı oLmasıyLa iLgiLi bişe de söyLenmedi sanırım
#15 Ferhat ÖZTORUNYorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum