stad en fazla oda en fazla 40 bin olmali en ideali 35 bin bence.....50 bin felan hayal okadar ucmayalim...35 bin yapalim her mac tiklim tiklim olsun ozaman deriz ki kücük geliyor arttiralim ve gideriz 50 bine cikaririz ama ilk önce 35 bin kisiyi 3-5 sene dolduralim gerisine bakariz...
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Tabi ya her 5 senede bir stadyum yaparız zatenstad en fazla oda en fazla 40 bin olmali en ideali 35 bin bence.....50 bin felan hayal okadar ucmayalim...35 bin yapalim her mac tiklim tiklim olsun ozaman deriz ki kücük geliyor arttiralim ve gideriz 50 bine cikaririz ama ilk önce 35 bin kisiyi 3-5 sene dolduralim gerisine bakariz...
Biz öyle büyük bir kulübüz ki beğenmedik mi hemen değiştiririz.. 35 bin az geldi 40 bin yaparız.. O da mı az geldi nolcak 1 sene sonra 50 bin yaparız..
Kusura bakmayında arkadaşlar komiksiniz.. Ben 60 bin olsun demiyorum.. Benim de grüşüm 40 bin civarları ama söylediğiniz bahaneler ya da söylemler komik cidden..Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...Yorum
-
ne alakasi var her 5 senede bi stad yapilmasiyla.....5 sene doldur cikar 50 bine oda sana heralde baya bi zaman yeter 5-10 sene degil 20 sene gider 50 bin....stadi arttirmak en kolay yoldur hocam ne yikma var ne kirma varTabi ya her 5 senede bir stadyum yaparız zaten
Biz öyle büyük bir kulübüz ki beğenmedik mi hemen değiştiririz.. 35 bin az geldi 40 bin yaparız.. O da mı az geldi nolcak 1 sene sonra 50 bin yaparız..
Kusura bakmayında arkadaşlar komiksiniz.. Ben 60 bin olsun demiyorum.. Benim de grüşüm 40 bin civarları ama söylediğiniz bahaneler ya da söylemler komik cidden..
yani komiklikle alakasi yok...
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
STAD kosu pisti olmicak....kosucular akcabata kosacakmis yani YÖNETICIMIZ MUAMMER SAKA-MAHMUT AKSU öyle diyor....40-50 bin kislik ve üstü kapanan acilan stad olacak...En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 29.02.2008, 18:35....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
ne zaman dedi..ben niye duymadim..kesin mi bari ?? artik bi karar verin iyice kafam corba gibi oldu
Yorum
-
mustafa kahraman dün yemekde muammer saka-mahmut aksuyla beraberdi ve yemekde en cok akyazi-erdogudaki yeni tesisler icin konusuldu orda dediler...
mustafa kahraman yakin dostum onun icin bilyirum......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum