Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
sanki umutlar arttı gibi
Dallas Mavericks
.............................................................. 41-Dirk NowitzkiYorum
-
Akyazı'da büyük gün Pazar
15 Ekim 2009 / 13:58
Bakan Faruk Özak, Pazar günü Trabzon'a geliyor. Stada yapacak şirket yetkilileri son incelemelerini de Pazar günü bitirecek.

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak yapımı yılan hikayesine dönen Akyazı projesi için TAV firması yetkilileri ile birlikte pazar günü Trabzon geliyor.
Akyazı projesinin yapımı için teklif sunulan kuruluşlardan TAV firması yetkilisi Hamdi Akın ve firma mühendisleri Pazar günü Akyazı'da bir takım incelemeler yaparak projenin fizibilite raporunu çıkaracak.
TAV FİZİBİLİTE YAPACAK
Akyazı projesi ile ciddi olarak ilgilenen TAV yetkilileri ardından da Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak Uluslararası organizasyonlar sorumlusu Başbakanlık Danışmanı Mehmet Atalay , ve GSİM Şerif Özgür 'ün yanı sıra bürokratlarla bir toplantı yaparak maliyet raporunu sunacak. TAV firması ile Yapılacak görüşmelerde anlaşma sağlanması halinde, projeye hemen başlanacak.
300 DÖNÜM DOLACAK
yeni projede Akyazı dolgu alanın ilk etapta 300 dönümlük bölümünün dolgusunun yapılması planlanıyor. TAV firmasının teklif edilen şartlarda projeyi yapmayı kabul etmesi halinde, ilk etapta stat yapımı için 300 dönümlük alanının dolgusu yapılacak. İlk etapta 300 dönümlük stat arazının ana tahkimatı yapıldıktan sonra stadyum ve konaklama yerleri ile idari büroların inşaatına başlanacak
BELEDİYELER DOLDURACAK
TAV firması ile şartlarda anlaşma sağlanması halinde doldurulacak olan 300 dönümlük stad arazisi için ilk etapta deniz tahkimatı yapacak. Alanın çevresinde yapılacak tahkimatın ardından Belediyeler dolgu için alana katkı yapacaklar. Ana tahkimat ve kamulaştırma maliyet hesapları da yoğun bir şekilde yapılıyor.Stadyumun kapasitesi konusunda ise net bir planlama yok.Stat kapasitesi maliyet raporu ile doğru orantılı olacak.
Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak yapımı yılan hikayesine dönen Akyazı projesi için TAV firması yetkilileri ile birlikte bugün Trabzon'a gelecek. Akyazı projesinin yapımı için teklif sunulan kuruluşlardan TAV firması yetkilisi Hamdi Akın ve firma
En son Zafer Fidan tarafından düzenlendi; 17.10.2009, 14:25.TRABZONSPOR 1967Yorum
-
her gün yeni bir gelişme oluyor .ama resmi olarak kimse açıklama yapmıyor.başlayacaksa başlasın artık...Yorum
-
işin içine tav ın ceo su sani sener girerse olumlu gelişmeler olabilirEski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
bugun açılışta sordum başkan şenere çatı işi ne oldu diye çatı projesi ne oldu diye onun projesi tamam dedi sonra yine sordum faruk özak proje için öedeneği ayırdı nezaman başlıcak dedik kaçamak cevap verip yakında dedi söylerken biraz duraksadı yeni stadda yarın faruk özak gelim son incelemeleri y6apıp inşaata başlandacak dendiOfli - mucahiderdoganYorum
-
Eğer Akyazı'da , stadın yapılacağı bölge civarında ve yolun üstünde arazi toplayanlar var ise , tapular hızlıca el değiştirmeye başlamış ise stadyumun artık bu yıl başlanacağına dair önemli bir ipucu olarak değerlendirebiliriz .
Yalnız , dolgu çalışmaları kış mevsimine denk gelirse projenin inşaa sürecini ne kadar uzatır sorusu da var . Muhtemelen 2011'e yetişmez .
Yine yazılandan anlaşıldığı üzere yapılması planlanan proje ; eski başkan Albayrak'ın konsepti .Yorum
-
Akyazı kapışılalı çok oldu
Belki de değerlendiği için Albayrak bu projeyi ortaya attı.Herkese MerhabaYorum
-
Yapılsında 2012'de de bitse razıyım ben..Eğer Akyazı'da , stadın yapılacağı bölge civarında ve yolun üstünde arazi toplayanlar var ise , tapular hızlıca el değiştirmeye başlamış ise stadyumun artık bu yıl başlanacağına dair önemli bir ipucu olarak değerlendirebiliriz .
Yalnız , dolgu çalışmaları kış mevsimine denk gelirse projenin inşaa sürecini ne kadar uzatır sorusu da var . Muhtemelen 2011'e yetişmez .
Yine yazılandan anlaşıldığı üzere yapılması planlanan proje ; eski başkan Albayrak'ın konsepti .I am not in danger , I am the danger..Yorum
-
Abi biliyorum az çok Trabzon'daki arazi rayiçlerini , revaçta olan bölgeleri .
Ben " geniş bir alanda birden çok komşu parsel kapatmaya başlayan firma var mı " acaba diye soruyorum .
Biliyorsun , bu ülkede yatırımın gelip gelmeyeceğini gösteren en sağlıklı gösterge bu
. Böylede acayip bir ülkeyiz .
Yorum
-
arkadaşlar pazar günü Özak geliyomuş yetkililerle incelemeye.
bende o gün orda olcam
birazda biz inceleyelim
gelen olursa görüşürüz ordaBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.#23 #07Yorum
-
Yorum
-
bu yönüyle bakacak olursak stad kesin yapılır heralde. akyazı da ticaret olarak bir gelişme var son yıllarda. heleki yörük çadırı(lokanta) süper yatırımlar yapıyor oraya . ve bunlardan biri olan arkadan dönen yolun yapımına nasıl izin verildi çok sasırdımAbi biliyorum az çok Trabzon'daki arazi rayiçlerini , revaçta olan bölgeleri .
Ben " geniş bir alanda birden çok komşu parsel kapatmaya başlayan firma var mı " acaba diye soruyorum .
Biliyorsun , bu ülkede yatırımın gelip gelmeyeceğini gösteren en sağlıklı gösterge bu
. Böylede acayip bir ülkeyiz .TRABZONSPOR
Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
Mesut Keleş (19)
Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

.
Yorum