Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne sonuclanmaz ihaleymis arkadas.

Toki'de para yok herhalde o yuzden bekliyorlar.
    Murat, TOKI'de bizim düsünemedigimiz kadar para var
    5-10 tane Akyazi Projesi yaparlar isterlerse...
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• bu iş artık başladı .inanmayan inanmayabilir...

Yorum

Skorbordu biz yapmadik bu arada, ses, isik ve skorbord islerinin tamaminin masrafi Genclik Oyunlari icin ayrilan odenekten yapildi.
        Sadri Şener kiracı olduğumuz stadda bütün masrafları biz karşılıyoruz dedi..

Yorum

• İlk olarak eemmiirrhhaann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sadri Şener kiracı olduğumuz stadda bütün masrafları biz karşılıyoruz dedi..
          sadri sener her konusmasinda bunu yaptim böyle yaptim aldim ettim gibi laflar kullanir cogu palavra

Yorum

• Öğrendiğim kadarı ile dolgu ihalesi sözleşmesi Öztaş ile imzalandı.. 540 gün içinde dolgu işleminin bitirilmesi gerekiyor..

İlave olarak Öztaş'ın ihaleyi aldığı rakam 36 milyon civarında,ancak bu rakama dolgu işinin bitirilmesi imkansız gözüküyor.. ÖZtaş ya zararına bu işi bitirecek ya da Eren Talu gibi yarıda bırakıp kaçacak.. Bu kendi yorumum..

Son olarak ortada henüz kesinleşmiş bir proje yok.. Akyazı projesi olarak gözüken fotoğraftaki statın yapılmayacağı kesin gibi.. 40 bin kişilik bir stat düşünülüyor.. Atletizm pisti olamyacak..

Dolgu alanın yaklaşık %30'u stat kompleksi olarak yapılacak, geri kalan %70'inde Toki başka bir proje gerçekleştirecek..

Yorum

Ne sonuclanmaz ihaleymis arkadas.

Toki'de para yok herhalde o yuzden bekliyorlar.
              Parayı bize yukardan Allah gönderiyor diyorlardı Aslantepe projesi için yapılan röportajda..
              Tebrüce İstediğinizi Elde Edemediğinizde Kazandıklarınızdır...

Yorum

• İlk olarak gremio tarafından gönderildi
                gökten uzaylılar gelip stad yapacak deseler inanırım ama bunlar hayatta yapmaz stad falan. biz seçilelimde gerisi Allah kerim diyen zihniyet halı saha bile yapmaz Trabzona, yapmak isteyen çoktan yapmıştı, bunu bilir bunu söylerim...

bu konuda söyleyeceklerim bu kadar, zaten tarih eninde sonunda beni hiç istemesemde haklı çıkartacak... benim isteğim şimdi uyutulmaktansa gereken tepkiyi geç olmadan vermekti, ama madem inanıyorsunuz 10 yıl sonra millet avrupai stadlarda maç yaparken biz hala avni akerin zeminini ıslah etmekle uğraşırken anlayacaksınız olayın vahametini...

nokta
                Tebrikler cok bilmis arkadasim.
                Onur Recep Kivrak

Yorum

• İlk olarak gremio tarafından gönderildi
                  gökten uzaylılar gelip stad yapacak deseler inanırım ama bunlar hayatta yapmaz stad falan. biz seçilelimde gerisi Allah kerim diyen zihniyet halı saha bile yapmaz Trabzona, yapmak isteyen çoktan yapmıştı, bunu bilir bunu söylerim...

bu konuda söyleyeceklerim bu kadar, zaten tarih eninde sonunda beni hiç istemesemde haklı çıkartacak... benim isteğim şimdi uyutulmaktansa gereken tepkiyi geç olmadan vermekti, ama madem inanıyorsunuz 10 yıl sonra millet avrupai stadlarda maç yaparken biz hala avni akerin zeminini ıslah etmekle uğraşırken anlayacaksınız olayın vahametini...

nokta

Bunlar sizin olmasını istediklerinizdir.Siyasi görüşünüz sizi kör etmiş,öyle bir kör etmiş ki trabzona yapılacak olan yatırımın gecikme ihtimali bile bayram etmenize yetiyor.
                  Trabzon büyükerşenini arıyor.

Yorum

• İlk olarak mavituğ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bunlar sizin olmasını istediklerinizdir.Siyasi görüşünüz sizi kör etmiş,öyle bir kör etmiş ki trabzona yapılacak olan yatırımın gecikme ihtimali bile bayram etmenize yetiyor.
                    Konuya olan ilginizi bilerekten soruyorum,siz bu dolgunun ne zaman başlayacağını biliyormusunuz? 600 gün sürüyor heralde...ondan sonra temel atma başlayacak ben en az 3 sene diyorum..sizce tam olarak kompleks kaç senede biter...
                    ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Konuya olan ilginizi bilerekten soruyorum,siz bu dolgunun ne zaman başlayacağını biliyormusunuz? 600 gün sürüyor heralde...ondan sonra temel atma başlayacak ben en az 3 sene diyorum..sizce tam olarak kompleks kaç senede biter...

Havalanı beşirli arası yapılan dolguyu gözönüne alırsak akyazı dolgusunun bitmesi 1 yıldan kısa sürede olabilir.İstenirse yapılır.

Bütün projenin bitmesinin 2016'dan önce olacağına ihtimal vermiyorum.Temennimiz en kısa sürede bitirilmesi.
                      Trabzon büyükerşenini arıyor.

Yorum

• Dolgu icin 540 gün süre verilmis (1,5 sene) bide stadyum 2 sene felan sürer yani en az 3 sene daha avni akerde oynariz...fakat bizde herzaman is dahada uzar yani 3 degil 4 sene diyelim biz...
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak mkmsas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Öğrendiğim kadarı ile dolgu ihalesi sözleşmesi Öztaş ile imzalandı.. 540 gün içinde dolgu işleminin bitirilmesi gerekiyor..

İlave olarak Öztaş'ın ihaleyi aldığı rakam 36 milyon civarında,ancak bu rakama dolgu işinin bitirilmesi imkansız gözüküyor.. ÖZtaş ya zararına bu işi bitirecek ya da Eren Talu gibi yarıda bırakıp kaçacak.. Bu kendi yorumum..

Son olarak ortada henüz kesinleşmiş bir proje yok.. Akyazı projesi olarak gözüken fotoğraftaki statın yapılmayacağı kesin gibi.. 40 bin kişilik bir stat düşünülüyor.. Atletizm pisti olamyacak..

Dolgu alanın yaklaşık %30'u stat kompleksi olarak yapılacak, geri kalan %70'inde Toki başka bir proje gerçekleştirecek..
                          Bu Öztaş, Albayrakın şirketi miydi?
                          Baktım sitelerine, öyle pek ciddi çalışmaları yok gibi.

Yorum

• Aşağıda yazılanlar Nuri Albayrak başkanlığı zamanında söylenmiştir:

Stadı şehrin içinden çıkartmayı hedeflediklerini ifade eden Albayrak, "Stadın şehrin içinden çıkması gerekiyor. Hükümetimizin gerekli desteği vermesi halinde 2 yılda yeni stadı bitirmeyi planlıyoruz. Akyazı Sahili'ni 4-5 ay içinde doldurarak bu projeyi başlayabileceğiz. Yeterki hükümetimiz buna müsaade versin" diye konuştu.
                            O zamanlar Nuri başkanın ifade ettiği başka birşey de, dolgu yönteminin teknoloji ile birlikte geliştiğini ve yeni teknoloji dolgu yönteminin denizden çok daha hızlı ve ucuz yapılabildiği idi

"4-5 ay içinde" diyor yani iş 540 güne kalmayabilir. Ayrıca ucuz dediğine göre ihale şartlarını da karşılayabilir eğer kazanırsa, bunu zaman gösterecek

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Trabzon İl Müdürlüğü’nün talebi doğrultusunda, Trabzon-Akyazı’da 40 bin kişilik stadyum yanında, il müdürlüğü hizmet binası, 3 bin kişi kapasiteli kapalı spor salonu, kamp eğitim merkezi, açık ve kapalı tenis kortları, çim futbol sahasının yer aldığı spor kompleksi yapılacak
                            Ayrıca Albayrak, yukarıdaki tesislerin inşaatına da talip
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bakan Şahin'in kıyı kanunları yönetmenliğinin incelenmesi gerektiğini hatırlatması üzerine Ermiş, Galata-Port Projesi'ndeki yönetmelik değişikliğinin burada da baz alınabileceğini kaydetti. Bakan Şahin ise, bunun üzerine yönetmenliğin yetmediğini, yasa değişikliği olması gerektiğini belirtti.
                              Bu da eski bir demeçten alıntı.

Burda da Galata-Port Projesi hala elimizde bir örnek kullanılabilir mi incelememiz lazım
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak mkmsas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Öğrendiğim kadarı ile dolgu ihalesi sözleşmesi Öztaş ile imzalandı.. 540 gün içinde dolgu işleminin bitirilmesi gerekiyor..

Madem imkansız niye imzalıyorlar anlamıyorum.

İşi yokuşa sürüyorlar ya

TOKİ'nin 87 milyon 909 bin 985 TL tahmini maliyet biçtiği ihalede, ekonomik yönden en avantajlı teklifi veren firma ihaleyi kazanacak.

Nasıl 36 milyona yaparım derler ya
                                En son bordo61 tarafından düzenlendi; 31.10.2010, 11:10.
                                Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X