Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu konuda yapılacak tek şey bekleyip görmek...
    sanırım bundan başka yapacak, bir şey yok...
    seçimde görüşürüz diyenlere; diyelim ki mevcut iktidar türkiye genelinde çoğunluk elde etti, Trabzon'da kaybetti; ya da mevcut iktidar muhalefete düştü...

sonra ne olacak?
    intikam alınmış mı olacak..

en iyisi bekleyip görmek...
    2 senede olmasa bile yakın zamanda stad yapılacağına inanıyorum...
    McLas was Here

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu tartışmalar neden çıkıyor biliyormusunuz.

Başbakan Trabzon Mitingini izliyordum Tv'den tekrarını

Bir yerde bir şiir okuyacaktı dediki yanlış okursam düzeltin .

Adamın biri ordan bas bas bağırmaya başladı.

-Senin yanlışında doğrudur , yanlışın olmaz.

Senin boyuna posuna kurban olayım.

İşte bu zihniyetten dolayı çıkıyor.

Halbuki Başbakan diyorki bende insanım yanlış yapabilirim.

Ama birileri kabullenemiyor , nasıl olur , hayır yapamaz.

Ula herkes yanlış yapar bizde yapıyoruz sizde.

Başbakan da insan o da yapıyor.

Kabullenin yahu.

Eleştiri olunca yok efendim bilmem ne kadar yatırım yaptı nasıl eleştirisiniz moduna niye giriyorsunuz. Doğru yanlışı götürüyor mu ?

Halbuki bir Trabzon Milletvekili çıkıp sadece ilini düşünse. Gelecek seçimde listede olup olamayacağını düşünmese

Sayın Başbakanım size saygım sonsuz ama her gördüğünüz yerde söz veriyorsunuz , ama bir civi bile çakmadınız halk bizi sıkıştırıyor gel yapalım bu projeyi dese bu proje çoktan başlamıştı.

Herkes bir rant peşinde olduğu için kimse yanlışı söyleyemiyor.

Aman bişey olur.

--------------

Defalarca tekrarladım , bırakalım tüm tartışmayı birbirimize laf sokmayı.

Şu 2 sene içerisinde birlik olup projenin takipçisi olalım.

Varmısınız ??
      Bunun üzerine harfiyeenn katılıyorum ....

Orda başbakan konuşma yapıyo ilah gibi muamele görüyo ...
      Twitter Adresim

Yorum

• başbakan sıtadla ılgılı hıc bır açıklama yapmamıskı.
        Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• İlk olarak cantona_1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Akyazı projesine bu senenin bütçesinden pay ayrıldığını hiç sanmıyorum..Gelecek yılın bütçeside orta vadeli programın geçen ay açıklanmasıyla resmen başlamış bulunmaktadır.. Önümüzdeki 6 aylık süreçte bütçe kesinleştirilecek..Başbakanında talimat verdim demesi gelecek senin bütçesinin içinde akyazının payının olacağının işaretcisidir..Ama bu pay ne kadar olur bilinmez..Burda önemli olan akyazının bütçeye alınmasıdır,bütçeye alındıktan sonra elbette proje hayata geçirilecektir..Fakat tamamlanması ne zaman olur orası bilinmez..Başbakan dozerler başladıktan sonra 2 yıl diyor ama ben açıkcası pek ümitli değilim 2 yıldan..

Burda görev Trabzonlu bürokratlara ve siyasilere düşmekte, onlar ne kadar bu konu hakkında etkin olursa yapım süreside o kadar aşağıya gelir..Anladığım kadarıyla akyazı tok inin bütcesinden ayrılacak payla yapılacak..Bu anlamda toki başkanının Trabzonlu oluşu bizim açımızda büyük bir avantaj yaratabilir..Belki süreci dahada kısaltır..
          Bildiğim kadarı ile bu projeyi TOKİ yapacak. Toki nin bütçe yapısı çok farklı. Kendi taşınmazları var alıp satarak kendine bütçe oluşturabilir. Seyrantepe projes, benzeri olcaktır gibi geliyor bana. Tabi karşılığında TOKİ ye bazı yerler verilecektir bunların başında Avni Aker ve çevresindeki yerler ve Başbakanın dediğinden anladığım bazı yerlerde verilmek istenmiş mütahitlere projeyi yapmaları şartı ile, bu yerler de TOKİ ye verilecektir.

Eleştirmek mantıksızlık 2 yılda bitecek denmiş tabi başlandığı tarihten itibaren. Ne zaman başlanacak orası muamma. İnşallah tez vakitte başlanır diyelim.
          (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Bilende konuşuyor bilmeyende maksat bi yerlere sallamak elalemin vebalini almaktansa okumak en iyisi..
            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• sanırım yapılacak en iyi şey olmayan stad üzerine tartışmak yerine olan stadı doldurmaya çalışmak...
              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                - O izinleri almak sana , bana zor ..Emri verende Belediye başkanı değil...

- Madem denizi doldurup stad yapmak bu kadar zahmetli , neden her iki dakikada bir söz veriliyor ..
                Abi vallahide billahi devlet kurumları arasındaki bürokrasi sade vatandaşınkinden çok daha sıkıntı.

Her kesimin kadrolaşmış kemik elemanları var. Hükümetin içinde bile 100 tane grup var. Birbirine rampa yapmaktan başka hiç bir şey yapmıyorlar. Sabah 9 Akşam 4.

Karayolları ve Belediye arasında 5 aydır uğraştığım bir konu var anlatsam 3 gün gülersin. Bende gülüyorum ama bu ülkenin ağlanacak haline...

"Özel" el değmedikçe stadın değil dozerlerin çalışması 5-6 yılı bulur.
                FxY

Yorum

• İlk olarak mehmets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sanırım yapılacak en iyi şey olmayan stad üzerine tartışmak yerine olan stadı doldurmaya çalışmak...
                  Dolduruyoruz ya (!)

Yeterince çekirdekçi geliyor..
                  "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Merak etmeyin seçim'e tam 1 yıl var sayın yetkililer.Trabzon şehri ve Trabzonspor kulübü bu kadar 2. sınıf davranışını kabul etmez.
                    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak The_Storm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Herşey "inşallahla" yani Allah'ın izni ile yürür, O'nun izni olmadan ne sen ne de ben bir nefes alabiliriz, ne bir yaprak kımıldar ne de taş taş üzerinde durabilir vesselam.

vallamı ciddimisiniz ? bilmiyorduk öğrenmiş olduk ne iyisiniz
                      u will need justice at the end..

Yorum

• forumda bazı abilerim stadın mevcut hükümet tarafıdan yapılmasını istemiyor...benim yorumlardan anladığım o...spora siyaseti karıştırmak istemiyorlar ama bu sayfada ilk yorumundan son yorumuna kadar sürekli hedefinde olan kişiler var...eğer şuanki hükümette kendi istediği isim olsaydı aynı olaylar karşısında bu başlıkta yazacağı yorumların zıttında yorum yazacağına adım gibi eminim...

stadyum işi çözüldükten sonra hepsini bu başlıkta görmek isterim...
                        https://twitter.com/akfgr

Yorum

• Ne tartışmayı biliyorsunuz, ne ağzımızdan çıkanlardan haberimiz var... Israrla burada hemde gecenin bir yarısında saçma sapan yorumlar yazarak ortamı geriyorsunuz. Biz BMN'yi siyasetten uzak tutmaya çalıştıkça, bazı arkadaşlarımız özellikle konuyu o tarafa çekmeye çalışıyor...

Kardeşim BMN'de siyaset yasak diyoruz, okumuyormusunuz? Bunu sorgulamak kimsenin haddine değildir.Burada siyaset yasak!!! Hepsi bu kadar yani...

Kim hangi partiye oy verirse versin, kim hangi partinin borozanlığını yaparsa yapsın, kim hangi partiye sempatiyle bakarsa baksın... BMN'de siyaset yazmak, konuşmak yasak.

Bu konuda forum kuralları açık arkadaşlar.Israrla bu konuda yazmaya devam eden arkadaşlarıma üzülerekte olsa ceza vereceğim, bilesiniz...

Ne zamanki tartışmayı ve konuşmayı öğreneceğiz, biribirimizin fikirlerine saygı duyacağız işte o zaman burada bazı konularda serbestlik gelir...

FORUM KURALLARI

2 - Genel Kurallar

a) Forumumuzda küfür, hakaret, tehdit içeren, sataşma, aşağılama amacı taşıyan, kişi hak ve özgürlüklerine yönelik saygısız içeriğe sahip olan, ırk veya din farkı gözetilerek yazılmış, siyasi nitelik taşıyan mesajlar göndermek kesinlikle yasaktır. Forumda bu amaçlara yönelik olarak kısaltmalar, imalar kullanmak da kesinlikle yasaklanmıştır. Bu tür davranışlarda bulunulması halinde forum yöneticileri bu tip mesajları silmek, düzenlemek ve mesajı atan kişiye gerekli cezalandırmayı yapmak konusunda tam yetkilidir. Bu kurala aykırı davranışta bulunan üyeler 1 hafta foruma mesaj gönderememe (no post) cezası alır. Aynı davranışın devamı halinde ise ceza 2 haftaya çıkacaktır.

En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 14.06.2010, 17:08.
                          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• arkadaşlar başbakan dediki:stadı kazma vuruldukdan sonra 2 yıl içinde bitecek,yani kazma vurulunca o kazmanezaman vurulacak?

- 2012 de bitecek falan demedi stada başlamatarihide vermedi..
                            En son Paksoy tarafından düzenlendi; 14.06.2010, 14:41.

Yorum

• yenisi olmıycak olanı modern hale getirin bari

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadaşlar başbakan dediki:stadı kazma vuruldukdan sonra 2 yıl içinde bitecek,yani kazma vurulunca o kazmanezaman vurulacak?

- 2012 de bitecek falan demedi stada başlamatarihide vermedi..
                                Düşünsene bizim bir yönetici arkasında bir işçi var elinde kazma havaya kaldırmış böyle .

Alta yazıyor.

Vurursa Gol Olur
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X