Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O bilgiyi bilmem de geçen gün bir gazetede 15 güne çalışmalar başlayacak diye bir haber vardı yanılmıyorsam Belediye Başkanı söylemişti..

Yorum

• Konuyu çok yakından takip eden biri değilim ama burada mimarlar odasına bu kadar kızılmışsa herhalde vardır bir nedeni diye biraz interneti karıştırdım. mimarlar odasının akyazı davası ile ile ilgili basın açıklamasının linkini buldum, vaktiniz varsa bence bir okuyun...

diğer tüm kısımları bir kenara bırakıyorum sadece şu detay için fikrimi belirteceğim .

mimarlar odası stad yapılmasın demiyor zaten, üzerine basa basa trabzonun modern bir stada ihtiyacı var denmiş... ama bunun için trabzondaki futbol kültürü gereği stadı şehirden uzaklaştırmak yanlış , eskisinin yerine çevredeki belli yerleri de işin içine katarak güzel bir peyzaj ile mevcut yerine yapalım diyorlar stadı gerekçelerini de açıklamışlar.. size iki örnek vereceğim :

Geçen sene şampiyonluğa oynarken son yıllardaki en kıyasıya yarıştı , peki hiçbir maçta tam kapasite avni akeri dolduramadık farketmediniz mi, ki bu stad şehrin göbeğinde ve bu stad sadece 23.000 kişilik... şimdi şehrin dışında 40.000 kişilik stad yapınca ve takım belki şampiyonluk yarışında lmayınca ( ki hersene bu yarışta olamıyoruz ne yazık ki ) o o stada kaç kişi gelecek sizce ?

ayrıca haklı oldukları bir nokta var , stad ve diğer spor kompleksleri şehrin içinde olunca takipçisi çok daha fazla oluyor, bunun en son örneğini gençlik olimpiyatlarında bizzat gördüm...19 mayıstaki kızlar basket maçlarında inanılmaz bir izdiham varken , hayri gür salonundaki erkekler basket maçında ( ki çok daha modern ve daha fazla seyirci kapasiteli ) 19 mayıstaki kadar bir seyirci ilgisi ve sayısı olamadı...Şimdi size sormak istiyorum hayri gür salonunu 19 mayıs ın yerine yapsalardı erkekler basketbol maçlarında 7500 kapasitenin tamamı dolmaz mıydı, bence kesin dolardı...

Herkes mimarlar odası trabzonsporun önüne taş koyuyor ya da siyaset yapıyor yazmış ama bu adamların hiç mi geçerli nedeni yok yani bu davayı açarken ?

Yorum

• İlk olarak canki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Konuyu çok yakından takip eden biri değilim ama burada mimarlar odasına bu kadar kızılmışsa herhalde vardır bir nedeni diye biraz interneti karıştırdım. mimarlar odasının akyazı davası ile ile ilgili basın açıklamasının linkini buldum, vaktiniz varsa bence bir okuyun...

diğer tüm kısımları bir kenara bırakıyorum sadece şu detay için fikrimi belirteceğim .

mimarlar odası stad yapılmasın demiyor zaten, üzerine basa basa trabzonun modern bir stada ihtiyacı var denmiş... ama bunun için trabzondaki futbol kültürü gereği stadı şehirden uzaklaştırmak yanlış , eskisinin yerine çevredeki belli yerleri de işin içine katarak güzel bir peyzaj ile mevcut yerine yapalım diyorlar stadı gerekçelerini de açıklamışlar.. size iki örnek vereceğim :

Geçen sene şampiyonluğa oynarken son yıllardaki en kıyasıya yarıştı , peki hiçbir maçta tam kapasite avni akeri dolduramadık farketmediniz mi, ki bu stad şehrin göbeğinde ve bu stad sadece 23.000 kişilik... şimdi şehrin dışında 40.000 kişilik stad yapınca ve takım belki şampiyonluk yarışında lmayınca ( ki hersene bu yarışta olamıyoruz ne yazık ki ) o o stada kaç kişi gelecek sizce ?

ayrıca haklı oldukları bir nokta var , stad ve diğer spor kompleksleri şehrin içinde olunca takipçisi çok daha fazla oluyor, bunun en son örneğini gençlik olimpiyatlarında bizzat gördüm...19 mayıstaki kızlar basket maçlarında inanılmaz bir izdiham varken , hayri gür salonundaki erkekler basket maçında ( ki çok daha modern ve daha fazla seyirci kapasiteli ) 19 mayıstaki kadar bir seyirci ilgisi ve sayısı olamadı...Şimdi size sormak istiyorum hayri gür salonunu 19 mayıs ın yerine yapsalardı erkekler basketbol maçlarında 7500 kapasitenin tamamı dolmaz mıydı, bence kesin dolardı...

Herkes mimarlar odası trabzonsporun önüne taş koyuyor ya da siyaset yapıyor yazmış ama bu adamların hiç mi geçerli nedeni yok yani bu davayı açarken ?
        Geçerli nedenleri var: Rant yiyemediler..

Yorum

Konuyu çok yakından takip eden biri değilim ama burada mimarlar odasına bu kadar kızılmışsa herhalde vardır bir nedeni diye biraz interneti karıştırdım. mimarlar odasının akyazı davası ile ile ilgili basın açıklamasının linkini buldum, vaktiniz varsa bence bir okuyun...

Abi ben sana bir şey diyeyim Fenerbahçe'nin stadı da aynı bizim gibiydi Şampiyonluklara da oynuyordu ama stat dolmuyordu kapasitesi de şuankinin yarısı filandı. Yenilendikten sonra her sezon 20.000 üstü sadece kombine satıyorlar diyeceğim o ki stadın dolmasında şehir ortasının filan alakası yok. Kadıköy'ün ortasındaydı hala orada ben kendim artık maçlara gitmiyorum sebebi stadın durumu stat statlıktan çıkmış insanını hiç sorma.. Yeni stat her zaman dolar anlatacağım buydu..

Yorum

• senin bu cevaba göre ; o zaman sanırım mahkeme de rant yiyemediği için akyazı projesini durdurdu yoksa hukuka aykırı hiçbir şey yok ortada öyle değil mi...

bence yanlış yerdeyiz, trabzonda trabzonspora karşı durabilmek kolay mı ki mimarlar odası karşılarına böyle bir cephe alsın.. benim söylemek istediğim acaba "bu adamlar ne gerekçelerle bu projeye itiraz ediyor"u anlamak sadece...sonuçta mutlaka bir yerde uzlaşılacak ama bu mimarlar odası trabzonspor un stadını yaptırmamak için uğraşıyor görüşü yanlış bence... bu adamlar belli gerekçelerle dava açmışlar ve mahkeme de siz ne diyorsunuz kardeşim dememiş, onları haklı bulmuş ve yürütmeyi durdurmuş..herkes mi (mimarlar odası , mahkemeler...) trabzonspordan rant yeme peşinde yani...

İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Geçerli nedenleri var: Rant yiyemediler..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi ben sana bir şey diyeyim Fenerbahçe'nin stadı da aynı bizim gibiydi Şampiyonluklara da oynuyordu ama stat dolmuyordu kapasitesi de şuankinin yarısı filandı. Yenilendikten sonra her sezon 20.000 üstü sadece kombine satıyorlar diyeceğim o ki stadın dolmasında şehir ortasının filan alakası yok. Kadıköy'ün ortasındaydı hala orada ben kendim artık maçlara gitmiyorum sebebi stadın durumu stat statlıktan çıkmış insanını hiç sorma.. Yeni stat her zaman dolar anlatacağım buydu..
              yaw eyvallah ben de en az sizin kadar yeni stad istiyorum ama yine 40.000 kişi ve eskisinin yerine yapılsa olmaz mı yani bu stad, ben de bunu anlamıyorum ?

Yorum

• BU stad akyaziya yapilacak. adamlar rant mant yapiyor, siz ne istiyorsunuz. demek rant olmazsa yapmiyorlar bu isi. o zaman kina yakarsiniz. ALLAHIM sen akil fikir ver bu renkdaslarima dünya düzenini anlamamislar. sizin cebinizden para cikacakmi. siz de ozaman ts maclarina gelmezsiniz. ts rant elde ediyor sizden. giris ücreti aliyor sizden.
                „Choose a lazy person to do a hard job.
                Because a lazy person will find an easy way to do it.“
                BILL GATES

Yorum

senin bu cevaba göre ; o zaman sanırım mahkeme de rant yiyemediği için akyazı projesini durdurdu yoksa hukuka aykırı hiçbir şey yok ortada öyle değil mi...

bence yanlış yerdeyiz, trabzonda trabzonspora karşı durabilmek kolay mı ki mimarlar odası karşılarına böyle bir cephe alsın.. benim söylemek istediğim acaba "bu adamlar ne gerekçelerle bu projeye itiraz ediyor"u anlamak sadece...sonuçta mutlaka bir yerde uzlaşılacak ama bu mimarlar odası trabzonspor un stadını yaptırmamak için uğraşıyor görüşü yanlış bence... bu adamlar belli gerekçelerle dava açmışlar ve mahkeme de siz ne diyorsunuz kardeşim dememiş, onları haklı bulmuş ve yürütmeyi durdurmuş..herkes mi (mimarlar odası , mahkemeler...) trabzonspordan rant yeme peşinde yani...
                  sevgili abicim bir hukukçu olarak söylüyorum.yürütmeyi durdurma kararında bir haklılık olması gerekmiyor.Yürütmeyi durdurma kararı verilmesi için ileride oluşturulan durumun telafi edilemez olması yeterlidir.Dolayısıyla rant olayı maalesef doğru.Mimarlar odası bu projede etkin olamadıkları için dava açtılar.Yoksa dertleri stat yeri felan değil.İnan bana...
                  "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                  Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak Reşit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu bilgi nerden cağdas ?
                    benim duyduğum kadarıyla Başbakanın bilgisi yokmuş yürütmeyi durdurma konusunda.detaylı bilgi almış Trabzon belediye başkanından.Sonra da talimat vermiş araştırın diye olayı.Eğer bir hukuksuzluk varsa kesinlikle o stat yapılmasın demiş.Ama burda mimarlar odasına da Trabzona gelince çok kızmış.Direk olmasa da belediye başkanına ve spordan sorumlu bakana talimat vermiş halledin bu konuyu diye.Onlar da sanırım baskı yapmışlar mimarlar odasına.Mimarlar odası geri çekecek baskıdan dolayı davayı.Ancak hemen geri çekemiyorlar.Bu yüzden ben tahmini olarak 10 gün dedim.Ama şöyle söyleyeyim.1 hafta ile 2 ay arasında değişebilir süre.aNCAK herhalde başlayacaktır tekrar dolgu...
                    "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                    Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      benim duyduğum kadarıyla Başbakanın bilgisi yokmuş yürütmeyi durdurma konusunda.detaylı bilgi almış Trabzon belediye başkanından.Sonra da talimat vermiş araştırın diye olayı.Eğer bir hukuksuzluk varsa kesinlikle o stat yapılmasın demiş.Ama burda mimarlar odasına da Trabzona gelince çok kızmış.Direk olmasa da belediye başkanına ve spordan sorumlu bakana talimat vermiş halledin bu konuyu diye.Onlar da sanırım baskı yapmışlar mimarlar odasına.Mimarlar odası geri çekecek baskıdan dolayı davayı.Ancak hemen geri çekemiyorlar.Bu yüzden ben tahmini olarak 10 gün dedim.Ama şöyle söyleyeyim.1 hafta ile 2 ay arasında değişebilir süre.aNCAK herhalde başlayacaktır tekrar dolgu...
                      kral adamsın ha. ne güzel bilgi edinmişsin

Yorum

• dünya gözüyle gittim gördüm akyazı'yı
                        hiç bir çalışma olmaması içimi burktu. İnşallah yapılmış halini de tez zamanda görürüz.
                        Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• 1 aydır çalışma yok.. Ne olcak bu stadın hali..
                          FIRTINA

Yorum

yaw eyvallah ben de en az sizin kadar yeni stad istiyorum ama yine 40.000 kişi ve eskisinin yerine yapılsa olmaz mı yani bu stad, ben de bunu anlamıyorum ?
                            Hayır olmaz.
                            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Mimarlar odasının elebaşının hangi partiye hizmet ettiğini biliyoruz,nasıl Trabzonsporlu olduklarınıda.Neyse uşaklar çalışma yok epeydir,boş günüm olduğu zaman sizler için biraz fotoğraf çekeceğim ama dediğim gibi değişen birşey yok.

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mimarlar odasının elebaşının hangi partiye hizmet ettiğini biliyoruz,nasıl Trabzonsporlu olduklarınıda.Neyse uşaklar çalışma yok epeydir,boş günüm olduğu zaman sizler için biraz fotoğraf çekeceğim ama dediğim gibi değişen birşey yok.
                                rant,rant,rant....bu projeden çepleri para görmeyecek,tüm dertleri bu yoksa şehrin dokusu bozulur falan hikaye...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X