Bazen düşünüyorum kendim için Sadri Şener ne kadar çok şey demiş ve ben hepsini yemişim. Stadyum,Transfer,Üniversite,Televizyon...
Yaptıklarına saygım var.
Yaptıklarına saygım var.
Şehrinde Bordo-Mavi ruhunu temsil etmek ve organizasyonlarımıza liderlik etmek için aramıza katıl!
WhatsApp Başvuru: 0850 346 79 90
okumyanlara söyleyeyim,bizim proje daha fizibilite yani önçalışma aşamasında yalan oldu çünkü özellikle odlgu olayı aşırı derecede pahalıya geliyormuş,ben gördüğüm ve yüzdüüğüm kadarıyla oralar fazla derin değil diyordum ama tabi inşaat benim yüzdüğüm alanların ilerisine gidiyormuş hem de çokk,ve o kısımlarda aşırı derecede derinmiş,nasıl ki deniz kenarından sora yol yoldan sora da ani bir yükseklik varsa denizin altıma doğru da aynı şekilde ani bi derinlik varmış ve doldurulması çooookkk para gerektiren meşakatli bir işmiş onun için akyazı hayal,yeni projeler bekleniyormuş,avni akerin yeri de şehir içi olduğu için fazla birşey yapılmıyor onda da bir seçenek numune hastanesinin yıkılması ki o da enteresan bi durumm!!! onun için bize stad falan yapılmaz,tabi benim uzun zaman önce dediğim iskefiye yani çarşıbaşındaki derenin kenarınaa yapmazlarsa
)) şakayla karışık çok ciddi bir teklif aslında orası yol kenarı ve büyük bir alan var orda!!
bordomavi.net forumları Larus Web & Web Atölyesi tarafından desteklenmektedir.
Yorum