Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Wroclaw Şehir Stadyumu

Polonya/Wroclaw
    Kapasite:42,700
    Euro 2012 Rusya 4-1 Çek Cumhuriyeti maçının oynandığı stad

Bu stadın dışını ve çatısını biraz daha köşeli yapıp,
    Maraton Tribününe de;
    .....FIRTINA İHTİLAL EFSANE.....
    .......T R A B Z O N S P O R.......
    Yazsak çok güzel olur

En son v.simsek61 tarafından düzenlendi; 10.06.2012, 13:03.

Yorum

• stada bakarmısın uzay mekiği mübarek
      u will need justice at the end..

Yorum

• rusya maçını izlerken stada dikkat ettim bende keşke bu stad gibi olsa çift katlı beton yığını yapılacağına bu şekilde dik kale arkaları olan bütünlük sağlayan bi stadımız olsun daha iyi

Yorum

• 3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• En iyi açı bu herhalde
            Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yuhh bu resmi nerden cektin?? Abi sen iyice profesyonel olmussun Akyazi konusunda. Ellerine saglik.

Artı perdede yok bu sefer, icim rahat. Dolgu alanina bakabiliyorum artik.

Edit: Pardon telefondan girdigim icin videoyu görmedim.

Rezilluk....

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk
              En son ibrahim tarafından düzenlendi; 10.06.2012, 14:03.
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                %70 bitmiş
                Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Avni Aker'de inşaat

09 Haziran 2012 / 13:10

Trabzonsporlu Eski Futbolcular Derneği’nin Avni Aker Stadı içerisinde bulunan lokali yıkılıyor.

Trabzonsporlu Eski Futbolcular Derneği’nin Avni Aker Stadı içerisinde bulunan lokali yıkılıyor. Trabzonspor yönetimi Avni Aker'in kapasitesini arttırmak için stadyum da tadilata gidiyor.
                  Bordo mavililer Trabzonsporlu eski futbolcular derneğinin olduğu kısmı yıkıp kale arkasında ki tribüne ekleyecekler. Çalışmaların bu hafta içinde başlayacağı öğrenildi. Trabzonsporlu Eski Futbolcular Derneği’nin yeri ise kale arkası tribünün arkasında ki boş araziye taşınacak.

Haber61
                  serdar bali duymasin kendini intihar eder
                  https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• İlk olarak Mustafa Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    serdar bali duymasin kendini intihar eder
                    İlk balyozu biz vuracağız dese de fenalaştı

Yorum

• Ben birşeyi merak ediyorum acaba dolgu zemini deniz seviyesinden ne kadar yüksek olacak ? Şimdiki haline bakıyorum da fazla yüksekmiş gibi durmuyor sanki 1-2 metrelik dalga olsa oralar su altında kalacakmış gibi duruyor. İşi bilen biri değilim ama dışardan bakınca böyle gözüküyor. Acaba o dolgu zemini daha da yükseltilecek mi yoksa bu seviye yeterli midir ?
                      - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak abc* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şimdi dalga geçenler olacaktır ama yine de söylemekte fayda görüyorum.
                        Küresel ısınma dolayısı ile ben bu deniz üstü yapılara hiç ısınamıyorum.
                        Çünkü dünya genelindeki ısı artışı yüzünden devasa buz kütleleri suya dönüşüyor ve bunun neticesinde deniz seviyesi yükseliyor.
                        Espri değil, şaka değil...Bildiğiniz bu durum ürkütüyor beni.

Hem, su verdiğini mutlaka geri alır.
                        o kadar güçlü boğaz akıntısına rağmen deniz doldurularak yapılan Dolmabahçe Sarayını görünce, "adam gibi" yaptıktan sonra su verdiğini mutlaka geri alır sözü anlamını yitirir.
                        Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• İlk olarak bonanzia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne yönden patladı ki hocam? Orada yeni adalar yapılıyor o sistem ile ve hala daha milyon dolarlara satılıyor.
                          Dubai'de Ölü Dünya... Teknoloji ve mühendislik harikası, ekonomi mücevheri olarak yapıldı ama şimdi giderek batağa saplanıyor.

Milyarlarca dolarlık Dubai World'ün yapay adaları, doğal koşullara dayanamadı ve denize gömülmeye başladı. Zaten ekonomik kriz yaşayan Dubai'nin hayâl dünyası çöküyor.

* Ayüssü Alfa hayâl oldu

Palmiye Adası'nın gördüğü talep üzerine dünya haritasının bir kopyası olarak yapılan Dünya Adası tam bir fiyaskoya dönüştü. Bir yandan global ekonomik kriz diğer yandan doğa vurdu...

2003'te başlanan ve her adası bir ülkeyi temsil eden ultra lüks evlerin yapıldığı projede Venedik'ten hızlı biçimde sulara gömüldü.

Dubai World'ün inşaasına 2009'un Kasım ayında borcun ödenmesi için ara verilmişti. Yaklaşık 14 milyar dolara malolacağı hesaplanan World'te adalar büyüklüklerine göre 15 milyon ile 250 milyon dolar arasında satışa çıkartılmıştı ama şu an için giderek sulara batan ölü bir dünyadan ibaret. World'ün batışının Dubai'nin ekonomisini daha da sarsacağı ve bunun global piyasalarda depreme neden olabilebileceği konuşuluyor. Çünkü yan sektörleriyle bir çok iş alanını etkiliyor bu batış.
                          "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                          Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak bonanzia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzon şehrinin neredeyse yarısı su üstüne kurulu. Eski siyah beyaz Trabzon resimlerine bakıyorum deniz neredeyse Trabzon kalesine dayanmış.
                            hadi renktaş seni bekliyoruz perdeli foto için
                            NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....

Yorum

• Kusura bakmayın ama geri kafalılık buralarda gelenek olmuş bursa bu sezon kaç bin kişiye oynamış ortalama bakın bakalım tsden yüksek mi ama 45000 kişilik stad dikiyolar bizim stad 50 bine kadar artırılabilecek şekilde 40-42 bin olması lazım hiç yoktan, 800000 kişilik memlekette stada 35 bin kişi gitmiyosa bi problem vardır zaten 5-6 bin kişi trabzon dışından rahat gelir euro 2020 falan stadın kapasite artırımına yatkınlığı olmalı
                              Anut ile cahili ikna, pek güçtür. İ.Hakkı Bıçakçızade

Yorum

• İlk olarak anakonda09 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hadi renktaş seni bekliyoruz perdeli foto için
                                Buyur dostum;

Link olarak; http://uppix.net/c/f/d/5dc599e491f8b...4595f7f546.jpg
                                https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim