Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Az bir durun yahu bize bozuk çim yollamışlar Eleştirmeden önce bir araştırmayı deneyin derim ben. Hep aynı kişiler olumsuz yorum yapıyor olmuyor yahu konu Trabzonspor. Önce araştırın lütfen !

[ATTACH]11254[/ATTACH]

[ATTACH]11255[/ATTACH]
    Trabzonspor için gerekirse olumsuz yorumlar da yapılabilir, bundan doğal bir durum olamaz.
    Önemli olan iyi niyetli ve yapıcı eleştirilerdir.
    Hep aynı kişiler olumsuz yorumlar yapıyor ne demek?
    Ben 7 yaşımdan beri TS'luyum ve onu olumsuz eleştirecek en son kişi olurum.
    Eleştirirsem de yapıcıyımdır.
    Lütfen yazdıklarımıza dikkat edelim. Asıp kesmeyelim buradaki insanları
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonspor için gerekirse olumsuz yorumlar da yapılabilir, bundan doğal bir durum olamaz.
      Önemli olan iyi niyetli ve yapıcı eleştirilerdir.
      Hep aynı kişiler olumsuz yorumlar yapıyor ne demek?
      Ben 7 yaşımdan beri TS'luyum ve onu olumsuz eleştirecek en son kişi olurum.
      Eleştirirsem de yapıcıyımdır.
      Lütfen yazdıklarımıza dikkat edelim. Asıp kesmeyelim buradaki insanları
      Özür dilerim hep aynı konuyu tartışıyoruz burada. Sadece eleştiri yapılıyor ben de bunu kabul edemiyorum.

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

durum buymuş
        Bu giriş çıkış kapılarının parapetlerini betondan yapmak yerine tribün hizasından keserek cam korkuluk yapsalardı da, hem arkasında hem yanlarında oturan adamlara bir güzellik yapsalardı olmaz mıydı? Hemde daha estetik olurdu. Korkuluk demirlerine logo işlemekten daha işlevsel olurdu.

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Özür dilerim hep aynı konuyu tartışıyoruz burada. Sadece eleştiri yapılıyor ben de bunu kabul edemiyorum.
          Sıkıntı yok kardeş, rahat ol.
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Eleştiri bizim hayatımız.Biz eleştirmesek kim yapacak bunu.
            Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Çime şekil ve renk ayarı sonradan yapılıyor. Ama bizimkinde yapılmayacak böyle bozuk renkli iğrenç çimde oynayacağız özellikle, bilginiz olsun. (İronidir)
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Şu fotoğraf üzerinden yorum yapmak istiyorum. Öncelikle görüntü çok hoş bence dışı da ışıklandırıldığı takdirde öyle sayılı örnekler dışında çok emsali olmayan müthiş bir görüntü çıkacak ortaya oyle düşünüyorum. Yalnız bi şey beni rahatsız etti onu paylaşayım şu membranlar arasındaki boşluğu kapayamaz mıyız bir şekilde?

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu fotoğraf üzerinden yorum yapmak istiyorum. Öncelikle görüntü çok hoş bence dışı da ışıklandırıldığı takdirde öyle sayılı örnekler dışında çok emsali olmayan müthiş bir görüntü çıkacak ortaya oyle düşünüyorum. Yalnız bi şey beni rahatsız etti onu paylaşayım şu membranlar arasındaki boşluğu kapayamaz mıyız bir şekilde?
                  Şu membranlara bordo-mavi bir ışıklandırma yapılsın örnek videoda olduğu gibi, efsane olur efsane. Hatta maçta gol attığımızda bir anda dışarıda efekt yaratılsın o sistemle, offf.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Locanın dışına ışıklandırma yapmak hangi akıllının işi acaba. Sayelerinde kabak gibi olmuş localar.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu fotoğraf üzerinden yorum yapmak istiyorum. Öncelikle görüntü çok hoş bence dışı da ışıklandırıldığı takdirde öyle sayılı örnekler dışında çok emsali olmayan müthiş bir görüntü çıkacak ortaya oyle düşünüyorum. Yalnız bi şey beni rahatsız etti onu paylaşayım şu membranlar arasındaki boşluğu kapayamaz mıyız bir şekilde?
                      Kapatılıyor zaten telaşlanmayın kapalı tribüne bakarsanız orada kapanmış örnekler var

Yorum

• Çimlerin soluk ve hasta gözükmesinin tek nedeni rulo halindeyken üst yeşil kısmın alt topraklı kısma temas etmesi haliyle biraz topraklanmış ve sararmış vodafone arena dada böyleydi ama serildikçe onlar suladı yani bir nevi temizlediler bizimkide aynı olacaktır

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Merdivenler loca önlerinin boyandığı gri renge boyanıp ince turuncu şerit çekilecek dedikoduları dönüyo var mı doğru yanı

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• o cikis kapilarinin arkasina denk gelen ilk sira koltuklari sökseler ne olur? stad kapasitesi 15-20 koltuk azalsa bir sey fark etmez.

Yorum

• IMG_2974.jpg

Yorum

• IMG_2975.jpg

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X