İlk olarak ramazan-54 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Her olay şikeye baglanamayacagi gibi her hizmetide iyi niyetli dusunmemek lazim. Misal sakarya belediye baskani ikide bir cikip stad yapiyoruz diyor mu. Sakarya ahalisi cikip ikide bir bize bu stadi yapan basbakana teşekkür ediyoruz diyor mu. Ben duymuyorum sen duyuyorsan yine kabulum..En son Erdal DİLEK tarafından düzenlendi; 05.10.2015, 17:26.BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .
-
Allah da seni güldürsün. çok gocundum çokİlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu memleketin yetiştirdiği mühendis deniz verdiğini geri alır sözünü kuruyorsa lafı yemekten de gocunmayacak
HAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...
Yorum
-
Şike davasını takip ettiği kadar yakından mıymış?İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCumhurbaşkanı yakından takip ediyormuş
habere bak hele.. iyiki yakından takip ediyor, demek yakından takip etmese 20 yila anca bitcekmis stadTengri Biz Menen
-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
-Tabi lan manyakmısın.
Yorum
-
Stadın yanına Trabzonspor'un önemli gelir kazanacağı bir proje beklerken hastane yapılacağını öğrendik..
Oraya bir otel,yanına avm,eğlence merkezi vb. yapılabilirdi..
Hastane çok önemli, ama burası şart mıydı ?Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.
Yorum
-
Bence localarin bi kismini da acil servis yapsınlar kalanını da pskiyatriye ayırsinlar Mac sonlari falan baya is yapar. Oraya hastaneyi Kim düşünüp Kim onay verdiyse onlari da yatirirlar odalardan birine. Bari bilime bi katkınız olsun. Boyle kafa heryerde bulunmaz.
Yorum
-
Her şeyi geçtim. Maç günleri orda yatan hastalar rahatsız olmayacak mı acaba? İnsan hiç mi düşünmez?İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSpor Kompleksine şehir Hastanesi.
Vallahi helal olsun. 40 yıl düşünsek aklımıza gelmez böyle fikir
Yorum
-
Düşünce ve Şakşakçı tayfasi?? Komik.İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer şeyi geçtim. Maç günleri orda yatan hastalar rahatsız olmayacak mı acaba? İnsan hiç mi düşünmez?
Hastalardan önemli konular var öyle demeyelim şimdi menfaatler; biz yaptık başka kimse yapamazcılar; ihalelerde adamcılık oynamada level atlama çalışmaları bu ve daha benzeri nice ayrıntıları atlıyorsunuz az dikkat lutfen
Yorum
-
Akyazı arazisinin trabzona verileceğine ciddi ciddi inanıyor muydunuz? o arazi trabzona verilmedikten sonra otel olsa ne avm olsa ne?
**
hastaneyle stadyum arasında iki otellik uzaklık var zaten. numune hastanesinde sorun olmayan yakınlık akyazıda hiç olmaz merak etmeyin. orada avm falan tutmazdı zaten. en çok otel falan olurdu, onu da trabzonspora yedirmezlerdi o yüzden hiç ahlanıp vahlanmaya gerek yok.
ben şahsen hashataheyi mimari olarak beğendim. alanın modernitesine uygun bi yapı. alanın stadyum kısmıyla da pek bi alakası yok şu fotoya göre. araya ev yapmaya kalksan iki cadde sığar.
o alanın trabzona kazandırılmamış olmasına serzenişi anlarım ama neden hastahane vs. gibi yakınmalar bana fuzuli geliyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum