Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    koskoca iki kule çökmüş, gelip hâlâ buraya "bişey olmaz ya, herhalde önlemini almışlardır, yemez o." demek, hadi diyelim ki dedik, endişesini dile getiren adama demediğini bırakmamak ve bu sonsuz güven. =))

yok arkadaş, bu milletin başına ne facia gelirse gelsin aklı başına gelmez.

adam iki sorgulamış afaroz etmişler. yazık.
    Adam sorgulamamış,deniz verdiğini geri alır diye diye aldığı eğitime ters bir laf etmiş,insanlarda ona hangi veri ve bilgilere dayanarak bunu söylüyorsun diye soruyor.
    Bugün Hollanda denizle aynı seviyede bir ülke,tahliye kanalları ile korunuyor.Ne yapacağız peki?Hesap kitap işleri yapılan şeylerde yoldan geçen çocuğun bu minare yamuk demesi gibi ipi alıp çekecek mi mimarlar çocuğun gönlü olsun diye.

Çöken kule ile ilgili olarak Sarıdağlar firmasının suçlu bulunduğuna dair bir bilgin varsa herkesle paylaş.Yoksa olmayan bir şey sebebiyle insanları suçlama.

• işi yapan firma birilerinin yandaşı olarak işi aldıysa 6 milyon TL çok güzel bir paradır. ben 500.000-TL için kırk takla atan adamlarda gördüm. insanıma neden güvenmiyorum onu da söyleyeyim. Körfez köprü geçişinde halat koptu diye japon mühendis intihar etti. üstelik bir kişinin canına zarar bile gelmemişti. Söyle bakayım benim ülkemde böyle bir iş sorumluluğuna yada ahlakına sahip kaç kişi var? kim böyle birşey yapabilir? bizim çalışanımız ''yav nolacak bi kazıktan kapa go a...na'' der geçer gider. o yüzden ben insanıma güvenmiyorum. hiç kimse kusura bakmasın. insan güvenliğinden çok cebin güvenliği düşünülen bir ülkede bu kadar riskli yapılar beni korkutuyor. size sonsuz güven duyduğunuz projenizle mutluluklar dilerim. benim endişelerim sizin cahilce konuşmalarınızla kaybolmuş değildir. inşallah hiç bir sorunun çıkmadığı zaferler yaşayacağımız bir stad olur. tek temennim budur. selametle kalın..

• Asıl cahil olan sen ve senin gibiler,insanlık bundan yıllar önce sürekli yeni bilgiler ve imkanlarla daha önce yapamadıklarını yapmaya başlamış,senin zekanla bakarsak bugün uzaya gitmekte insana çizilen doğal alanın dışına çıkmak,uzay da bir gün verdiklerini geri alır mı?

Japon mühendisi intiharı yapılan hatayı düzeltti mi?O kadar büyük bir projenin sorumluluğuna gelmiş bir insanı yetiştirmek kolay mı?Gurur meselesi yapılmış olması ile o hata dahil bütün bilgi ve birikimini kaybetmiş olmanın nesini savunuyorsun?
      İş yapan hata yapar bu işin kanununda var,önemli olan bilgi birikim ve tecrübeler ile bu hataları en alt seviyeye indirmek ve öngörülebillir hale getirmektir.Ve bu tesbitlere göre kontrol mekanizmasını kurup,takip etmektir.

Sen ise ülkedeki kanun ve yasalara göre herkese açık olan ihaleye girmiş kazanmış,işin büyük kısmını tamamlamış insanlara elinde en ufak bilgi belge yokken iftira atıyorsun,adamlara yandaş diyorsun.
      İşte senin ahlak seviyen bu,daha kazık hesabı yaparken en adi malzeme bile kullanılsa bir maliyeti olacağını hesaba katmayan mühendis adayından beklenen de tam da budur.

Bundan sonra senin gibileri hesaba katıp,bilgi ve tecrübeye olan güvenimi biraz azaltacağım.
    • Bugün, 10:14
    • Memento mori

Yorum

• Gidip gormediginiz bir imalata bllaf atarak aslinda once kendi mesleginize sonrada orada calisan meslektaslariniza camur atmis oluyorsunuz. Bu kadar basit ve kolay olmamali.
      ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Adam sorgulamamış,deniz verdiğini geri alır diye diye aldığı eğitime ters bir laf etmiş,insanlarda ona hangi veri ve bilgilere dayanarak bunu söylüyorsun diye soruyor.
        Bugün Hollanda denizle aynı seviyede bir ülke,tahliye kanalları ile korunuyor.Ne yapacağız peki?Hesap kitap işleri yapılan şeylerde yoldan geçen çocuğun bu minare yamuk demesi gibi ipi alıp çekecek mi mimarlar çocuğun gönlü olsun diye.

Çöken kule ile ilgili olarak Sarıdağlar firmasının suçlu bulunduğuna dair bir bilgin varsa herkesle paylaş.Yoksa olmayan bir şey sebebiyle insanları suçlama.

• Asıl cahil olan sen ve senin gibiler,insanlık bundan yıllar önce sürekli yeni bilgiler ve imkanlarla daha önce yapamadıklarını yapmaya başlamış,senin zekanla bakarsak bugün uzaya gitmekte insana çizilen doğal alanın dışına çıkmak,uzay da bir gün verdiklerini geri alır mı?

Japon mühendisi intiharı yapılan hatayı düzeltti mi?O kadar büyük bir projenin sorumluluğuna gelmiş bir insanı yetiştirmek kolay mı?Gurur meselesi yapılmış olması ile o hata dahil bütün bilgi ve birikimini kaybetmiş olmanın nesini savunuyorsun?
          İş yapan hata yapar bu işin kanununda var,önemli olan bilgi birikim ve tecrübeler ile bu hataları en alt seviyeye indirmek ve öngörülebillir hale getirmektir.Ve bu tesbitlere göre kontrol mekanizmasını kurup,takip etmektir.

Sen ise ülkedeki kanun ve yasalara göre herkese açık olan ihaleye girmiş kazanmış,işin büyük kısmını tamamlamış insanlara elinde en ufak bilgi belge yokken iftira atıyorsun,adamlara yandaş diyorsun.
          İşte senin ahlak seviyen bu,daha kazık hesabı yaparken en adi malzeme bile kullanılsa bir maliyeti olacağını hesaba katmayan mühendis adayından beklenen de tam da budur.

Bundan sonra senin gibileri hesaba katıp,bilgi ve tecrübeye olan güvenimi biraz azaltacağım.
        • Bugün, 10:14
        benim demek istediğimle senin anlatmak istediğin arasında dağlar kadar fark var. Ben insanlara güvenmiyorum hala tereddütlerim var diyorum sen bana nasıl olurda güvenmezsin bu yapılanlara diye baskı kurmaya çalışıyorsun. Ülkendeki kanunlara yasalara çok mu güveniyorsun sen. Hani şikeyle elinden alınan kupa nerde o zman? Bu ülkede kanun yasa adalet sevgi saygı güven dürüstlük seviyeleri çok bariz yerlerdediir. Senin hollanda örneğini bende verdim hatta şuan hollandada bataklık zemine kumlu dolgu yaplılarak inşa edilen adalar ve yüzen evler yapılıyor. Deniz onları alır demiyorum bir düşün bakalım bu stad için niye diyorum. Ben endişelerimi dile getirdim sen ise ihaleyi alan firma sahibi çıktın. Neyse size mutlu mesut günler..
        HAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...

Yorum

• Bitmesin zaten bu stad, bitse ne olacak?

Sent from my iPhone using Tapatalk
          Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaş endişesini dile getirmiş önüne gelen adama demediğini bırakmamış hatta rize dolgu göçse orası göçerdi denmiş ... ozaman size şunu söyleyeyim hiç gölcüğe gittinizmi orada denizin depremle birleştiğinde ondan alınanı nasıl aldığını gördünüz mü... yada hatırlıyormusunuz veli göçer ismini ... lütfen unutmayalım benimde aynı endişelerim var ve aslında herkesin içinde de aynı endişeler mevcut ama hiç birimiz bunu dillendirmek hatta aklımıza getirmek istemiyoruz. evet inşallah mühendisler mütahitler bunları yapmamıştır. yapmamış olmalarına da inanmaktan da başka birşey gelmez ... yani burada endişesini dile getirende bunu çürütmek için çabalayan da sadece kendi hissiyatına göre konuşabilir ve dediğiniz gibi bu işin artık bir kontrolü olmaz bir tek diyeceğimiz İnşallah böyle bir şey yoktur ve İnşallah Allah bizi ve milletimizi böyle bir sorumsuzluk ve onun sonuçlarıyla karşı karşıya bırakmaz ...

saygılarımla ...
            Bu memleketin yetiştirdiği mühendis deniz verdiğini geri alır sözünü kuruyorsa lafı yemekten de gocunmayacak
            https://twitter.com/cemcaglaryavuz
            Beşirli/TRABZON

Yorum

• Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapımını yakından takip ettiği Akyazı Stadı'nın inşaatı iş güvenliği nedeniyle 20 gün önce durdurulmuştu. Bugün çalışmalar start alıyor
              Trabzonspor taraftarların sabırsızlıkla beklediği Akyazı Stadı'nın inşaatı 20 gün önce, iş güvenliğindeki eksiklikler nedeniyle durdurulmuştu. Eksiklikler giderilince stadyumun inşaatı bugün yeniden başlayacak. Kaba inşaatının yüzde 80'i tamamlanan stadyumun çatısının yerleştirilme çalışmaları da kaldığı yerden devam edecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da yapımını yakından takip ettiği stadyumunun gelecek sezonun açılışına yetiştirilmesi için çalışmalar hızlandırılacak.

Özel bir stadyum
              Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akyazı'nın sadece bir stadyum olmadığını aynı zamanda içerisinde farklı yapıların bulunduğu bir kompleks olduğunu belirterek, "Stadımızın yanında 6 tane nizami boyutlarda saha, kamp eğitim tesisleri, ayrıca bazı kurumlar için binalarda yer alıyor. O yüzden bu stat çok özel" diye konuştu. Akyazı Projesi'ni yakından takip eden teknik direktör Şota ve Sportif Direktör Süleyman Hurma da stada ziyarette bulunacak.
              Kaynak Fotomaç Vs Yunus Emre Sel
              Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak uyuss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Özel bir stadyum
                Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akyazı'nın sadece bir stadyum olmadığını aynı zamanda içerisinde farklı yapıların bulunduğu bir kompleks olduğunu belirterek, "Stadımızın yanında 6 tane nizami boyutlarda saha, kamp eğitim tesisleri, ayrıca bazı kurumlar için binalarda yer alıyor. O yüzden bu stat çok özel" diye konuştu. Akyazı Projesi'ni yakından takip eden teknik direktör Şota ve Sportif Direktör Süleyman Hurma da stada ziyarette bulunacak.
                Kaynak Fotomaç Vs Yunus Emre Sel
                Bu açıklamada bazı eksiklikler var. Muhabir bu konuları atlamış sanırım. Muhabirin atladığı kısımları ben ilave edeyim de tam olsun .

• Bu stadyum dünyada deniz üzerine dolgu yapılarak inşa edilen ilk stadyum olma özelliğini taşıyor.
                • Bilmem kaç tane kazık attığımız şey pardon çaktığımız zemin üzerine inşa ediliyor.

• Muhabiri takdir etmek gerekir bence Belediye başkanının yalama yaptığı kısımları hiç atlamamış. Maşallah Cumhurbaşkanı ile açtı ağzını onla kapattı

Yorum

• sike stadi olarak tarihe gececeksin. umarim yikilirsin.

Yorum

• Valla fatih kardeşim ne desen haklısın ☺☺ bizim belediye başkanı bazı kelimelerinin hiç dışına çıkmıyor
                    Trabzonspor

Yorum

• Çalışmaların tekrar başlama zamanlaması manidar.
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak uyuss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Valla fatih kardeşim ne desen haklısın ☺☺ bizim belediye başkanı bazı kelimelerinin hiç dışına çıkmıyor
                        Bizim belediye başkanı yalama kısmında o yüzden başka kısımlara vakit ayıramıyor ondandır

Yorum

• Stadın şikeye karşılık yapılması kısmına katılmıyorum çok komik ve basit. Biz şampiyonlukları ışıklandırması olmayan Avni Aker de kazandık.

Şamar oğlanına dönmüş bir kulup olmuşuz. Hiç bir ağırlığımız yok.

20 gün durduruldu inşaat güvenlik dolayısıyla, bir Allah kulu açıklasın ne eksik görülmüş de inşaat durdurulmuş ve yine bir Allah kulu açıklasın vodafone arena da olan iş kazasında şantiye kaç gün durdu ? Orada ölen 2 işçi olduğu nasıl basına yansımadı gizlendi ?
                          ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Şu şike aniti bitsede stadin adini biran once Başkan Aziz Yıldırım stadi koysak.
                            BİZE HERYER TRABZON!!!
                            Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şu şike aniti bitsede stadin adini biran once Başkan Aziz Yıldırım stadi koysak.
                              Sakarya ile kocaeli nede şikeden sebep stad yapılıyor zaten ...her olayı şikeye bağlamayın ya

Yorum

• İlk olarak ramazan-54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sakarya ile kocaeli nede şikeden sebep stad yapılıyor zaten ...her olayı şikeye bağlamayın ya
                                Her olay şikeye baglanamayacagi gibi her hizmetide iyi niyetli dusunmemek lazim.
                                BİZE HERYER TRABZON!!!
                                Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim